کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-12 ساعت 18:09)aria802 نوشته:  
(2014-05-12 ساعت 16:39)nasim نوشته:  
(2014-05-12 ساعت 16:20)citizen نوشته:  سلام به همه
سوالی دارم. آیا کسی که شغلش دبیری زبانه و کارمند آموزش و پرورشه میتونه داشتن شغل دولتی رو در مصاحبه منکر بشه و بگه در آموزشگاه خصوصی تدریس میکنه که کلیرنس طولانی بهش نخوره؟ آیا بعدا مشکلی براش پیش نمیاد؟
لطفا هرکس اطلاعی داره پاسخ بده. ممنون
این بستگی داره که شما توی فرم های اولیه کارتونو چی نوشته بودین .

اگه گفتین آموزش و پرورش و دبیر که خوب این دیگه معلومه اگه نگفتین آموزش و پرورش ، اره خووب می توونین بگین توی مدرسه خصوصی یا غیر انتفاعی .

یعنی خودشون نمیرن چک کنن؟ از روی سایت تامین اجتماعی سابقه بیمه و نام دقیق جایی که مشغول بودیم را در نمیارن؟؟؟ سفارت کانادا که به صورت واضح این کار را میکنه آمریکا چطور؟

مگه شماره بیمه شما رو دارن ؟Big Grin
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: armin021 ، soli asali
(2014-05-12 ساعت 17:34)Hassan2014 نوشته:  با سلام
دوستان توى ceac شماره كيس رو با 01 و 02 نوشته
درقسمت بالا كيس 01 رو قرمز نوشته ، مفهوم خاصى داره ؟

01 نشان دهنده کیس اصلی و 02 نشتن دهنده همراه کیس هست . اون بالا اگه قرمز زده 01 یعنی الان وضعیت کیس 01 رو نشون می ده . وقتی پایین روی 02 کلیک کنین می بینین که این 01 ایی که بالا قرمز بود به 02 تبدیل شده یعنی وضعیت پروسه 02 رو نشون می ده
Smile
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، 2014winner ، قصه گو ، amin arefi ، armin021 ، soli asali ، lighter ، Nooshinsalamat ، nedaba
روزتون توت فرنگی Big Grin
به به به ! پاشین بابا های مهربون مهاحرسرایییییییی

بیدار شین که بجه هاتون توی این روز منتظر شمان . روزتون مبارک Smile

ﺑﻪ ﭘﺎﺱ ﺍﻭﻟﻴﻦ ﺑﻮﺳﻪ ﺍﯼ ﻛﻪ ﭘﺪﺭﻡ ﺑﻪ ﺭﺳﻢ ﻣﻬﺮ ﺩﺭﺍﻭﻟﯿﻦ ﺳﺎﻋﺎﺕ ﺗﻮﻟﺪ ﺑﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﺍﻡ ﺯﺩﻭﻣﻦ ﻧﻔﻬﻤﻴﺪﻡ! ﻭﺑﻪ ﯾﺎﺩﺳﻮﺯﻧﺪﻩ ﺗﺮﯾﻦ ﺑﻮﺳﻪ ﺁﺧﺮﻛﻪ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺭﺳﻢ ﻭﺩﺍﻉ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺗﺶ ﺯﺩﻣ ﻮ ﺍﻭﻧﻔﻬﻤﻴﺪ! ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﻫﻤﻪ ﻱ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﺁﺭﻣﯿﺪﻩ ﺩﺭ ﺧﺎﮎ.

Sad کاش همه بابا ها کنار دخترهاشون تا ابد می موندن

پاشین پاشینننننننننننننننننننننننن . یه قهوه ترکی دم کردم با هم بزنیم به بدن Big Grin
سلام صبحتون بخیر دیروز 12 می همراه کیس ما اپدیت شد ولی نفر اصلی ازهمون 29 اپریل بدون اپدیت
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
آقایون مهاجرسرا روزتون مبارک خانوما هم پاشین یه پیرهن بخرین براشون ازین ذلت جوراب بیایم بیرون !

من روند بنجامین باتن رو پیش گرفتم هر روز که میگذره امیدوارتر میشم امروز بعد از 223 روز مطمئنم که ویزامو میگیرم !
پارسال 300 روزه هم داشتیم پس حالاها وقت داریم کلیر شیم.ما که یکساله صبر کردیم 4 ماه هم روش.
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue
(2014-05-13 ساعت 08:46)nasim نوشته:  
(2014-05-12 ساعت 18:09)aria802 نوشته:  
(2014-05-12 ساعت 16:39)nasim نوشته:  
(2014-05-12 ساعت 16:20)citizen نوشته:  سلام به همه
سوالی دارم. آیا کسی که شغلش دبیری زبانه و کارمند آموزش و پرورشه میتونه داشتن شغل دولتی رو در مصاحبه منکر بشه و بگه در آموزشگاه خصوصی تدریس میکنه که کلیرنس طولانی بهش نخوره؟ آیا بعدا مشکلی براش پیش نمیاد؟
لطفا هرکس اطلاعی داره پاسخ بده. ممنون
این بستگی داره که شما توی فرم های اولیه کارتونو چی نوشته بودین .

اگه گفتین آموزش و پرورش و دبیر که خوب این دیگه معلومه اگه نگفتین آموزش و پرورش ، اره خووب می توونین بگین توی مدرسه خصوصی یا غیر انتفاعی .

یعنی خودشون نمیرن چک کنن؟ از روی سایت تامین اجتماعی سابقه بیمه و نام دقیق جایی که مشغول بودیم را در نمیارن؟؟؟ سفارت کانادا که به صورت واضح این کار را میکنه آمریکا چطور؟

مگه شماره بیمه شما رو دارن ؟Big Grin

نمیدونم، سوال من همینه! آیا سابقه کار را به ریز از سایت تامین اجتماعی در میارن؟
همین دیروز یکی از دوستان همین تاپیک گفتند که اونها آنقدر قوی هستند که حتی میفهمن کجا رستوران میرفتی !!!
تشکر کنندگان: قصه گو ، pari pari ، shahryar7021 ، armin021 ، soli asali ، nedaba ، peidaye penhan
بي خيااااال... رستوران!!!! ??????
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، میما ، pari pariaaa ، soli asali ، lighter ، peidaye penhan
(2014-05-13 ساعت 08:51)nasim نوشته:  روزتون توت فرنگی Big Grin

ﺑﻪ ﭘﺎﺱ ﺍﻭﻟﻴﻦ ﺑﻮﺳﻪ ﺍﯼ ﻛﻪ ﭘﺪﺭﻡ ﺑﻪ ﺭﺳﻢ ﻣﻬﺮ ﺩﺭﺍﻭﻟﯿﻦ ﺳﺎﻋﺎﺕ ﺗﻮﻟﺪ ﺑﻪ ﮔﻮﻧﻪ ﺍﻡ ﺯﺩﻭﻣﻦ ﻧﻔﻬﻤﻴﺪﻡ! ﻭﺑﻪ ﯾﺎﺩﺳﻮﺯﻧﺪﻩ ﺗﺮﯾﻦ ﺑﻮﺳﻪ ﺁﺧﺮﻛﻪ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺭﺳﻢ ﻭﺩﺍﻉ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺗﺶ ﺯﺩﻣ ﻮ ﺍﻭﻧﻔﻬﻤﻴﺪ! ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﻫﻤﻪ ﻱ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﺁﺭﻣﯿﺪﻩ ﺩﺭ ﺧﺎﮎ.

پاشین پاشینننننننننننننننننننننننن . یه قهوه ترکی دم کردم با هم بزنیم به بدن Big Grin

سلام
روز عیدی اشکمون را درآوردی خواهر عزیزم
روح پدر عزیزتون غرق در رحمت
خیلی متاثر شدم
آرزوی سلامتی براتون دارم و گرفتن ویزا به زودی زود
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
(2014-05-13 ساعت 08:48)nasim نوشته:  
(2014-05-12 ساعت 17:34)Hassan2014 نوشته:  با سلام
دوستان توى ceac شماره كيس رو با 01 و 02 نوشته
درقسمت بالا كيس 01 رو قرمز نوشته ، مفهوم خاصى داره ؟

01 نشان دهنده کیس اصلی و 02 نشتن دهنده همراه کیس هست . اون بالا اگه قرمز زده 01 یعنی الان وضعیت کیس 01 رو نشون می ده . وقتی پایین روی 02 کلیک کنین می بینین که این 01 ایی که بالا قرمز بود به 02 تبدیل شده یعنی وضعیت پروسه 02 رو نشون می ده
Smile

تشكر ميكنم
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
تشکر کنندگان: 2014winner ، قصه گو ، armin021 ، soli asali ، nasim ، arashS
(2014-05-13 ساعت 08:51)nasim نوشته:  روزتون توت فرنگی Big Grin

روحشان غريق رحمت وشادى باشه وارزومند روزها وخبرهاى خوش براى شما هستيم
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
(2014-05-13 ساعت 08:44)masoud92 نوشته:  
(2014-05-12 ساعت 18:50)peymanpakd نوشته:  ...
ايشالا كه چه ١ ضرب چه با كليرنس ويزا بگيريد، اما مطمئن باشيد وقتي وارد پروسه چك كردن ميشيد واشنگتون از روي عكسي كه روز مصاحبه داديد برسيتون نميكنه،بلكه به واسطه قدرتي كه دارن رستوران هايي كه توش غذا ميل كرديد رو هم آمارشو دارن. پس توصيه ميكنم با راستي و حقيقت پيش بريد تا خداي نكرده پشيموني به بار نياد.

مگه میخوان مامور مخفی استخدام کنند؟ معمولا از نظر کشورهای دموکرات هر کسی بی گناهه مگه خلافش ثابت بشه. بله صددرصد کنترل هایی میکنند ولی نه اینکه پی جزیی ترین مسایل شخصی برندگان یک قرعه کشی که خودشون در انتخابشون دستی نداشتند باشند

به نظر من اينا دارن وقتو طلف ميكنن تا بتونن از بين كيسهاى بيشتر اونايى رو كه بدردشون ميخورن رو اول انتخاب وبعد ادامه ماجرا
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
تشکر کنندگان: 2014winner ، pari pari ، armin021 ، mahan1331 ، alitab ، pari pariaaa ، soli asali ، nedaba
سلام و عرض تبريک روز مرد و پدر به همه مردان منتظر مهاجرسرا
به اميد کلير شدن و عيدي گرفتن همه منتطران
موفق باشيد
شماره کیس: حدود 2500/سفارت:ایروان/افراد کیس:2 نفر/تاريخ رويت قبولي:1 may/تاريخ فرستادن فرم ها:20 june/تاريخ مصاحبه: 27 nov/ وضعیت:بلاخره كلير شديم بعد 183 روز.دريافت ويزا:10 june. "استفاده از اين آيدي به صورت مشترك"
Big Grinlموفقيت از آن كسي است كه حتي با سنگ هايي كه به سويش پرتاب شده، پايه هاي محكمي بسازد Big Grin
نسيم جون چند روز پيش نوشتم:سياتلي ها دست ها بالا،اما امروز كه جاي خالي پدرامونو مي بينم ميگم:يتيم ها دست ها بالا!!!!اوليش خودم.....
روز پدرامون، اعم از زنده و مرده مبارك!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
عمو احسان غفاري روزتون مبارك. چه خبرا از اون ور آب؟!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: ALEX55 ، armin021 ، nedali ، میما ، mahan1331 ، pari pariaaa ، soli asali ، lighter ، nasim ، kage.omid ، nedaba ، farshad varaste
عزيزان يه خبري به من رسيد گفتم با شما هم در مينوش بزارم
من يكي از دوستام يه رفيقي داره كه توي سفارت ابوذبي كار ميكنه ما يه چندبار به اين دوستمون گفتيم از اين رفيقت تو سفارت يه سوال بپرس كلير شدنا از كي شروع ميشه و امسال چرا اينقدر طول كشيده خلاصه يه چند باري باهم در تماس بودن و اون طرف ميگفته نميتونم تلفني اطلاعاتي بدم و برام اينجا مشكل ساز ميشه
ميگذره و اين دوست ما هفته پيش ميره براي يه كاري ابوظبي و به اين رفيقشم يه سري ميزنه و ديگه به قول خودش كلي اصرار كرده كه يه آماري بده اين شخص گفته براي همه سفارتاي آمريكا تو كشوراي مختلف يه بخشنامه اي اومده كه تا اواخر ماه june بايد تمام كيسهاي مهاجرتي در حال بررسي كلير بشن و ميگفته فعلا آفيسرا تمام تمركزشون رو گذاشتن رو پرونده هاي مهاجرتي و اصلا نگران نباشه و تا وقتي ويزا هست كلير ميشه
اين شخص هم من خبر ندارم روي پرونده هاي مهاجرتي كار ميكنه يا غيرمهاجرتي ققط ميدونم يه 5 سالي هست توي سفارت هست.حالا ديگه درست يا اشتباه بودن اين خبر هم با خودش
C.N : 18xx # interview : 14 nov Yerevan # 1 person # clrarance#update : 28-29may#cleared 29 may#196 day

!!! Every man Dies .. .not Every man Lives
همه میمیرند اما همه زندگی نمیکنند !

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان