کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-12 ساعت 12:32)ghazaleh12324 نوشته:  
(2014-05-12 ساعت 09:36)jojo_hami نوشته:  
(2014-05-12 ساعت 00:13)فریاد تنها نوشته:  سلام دوستان ما پنجشنبه مصاحبه داشتیم من یکضرب گرفتم اما همسرم کلیرنس خورد سوال داشتم این فرم 9 سوالی چیه و اگر ایمیل میکنند عنوانش چیه و اینکه کجا میشه ببینم آپدیت شدیم یا نه؟

برای آشنایی با فرم نه سوالی به لینک زیر بروید:
http://www.mohajersara.com/thread-4813.html

برای دیدن آپدیتها به سایت سفارت آمریکا در کشوری که توش مصاحبه شدید برین...

پس مراحل کلیرنس و آپ دیت توی همون کنسولگری یی انجام میشه که مصاحبه صورت گرفته؟

نه غزاله جان. من این پستم را ویرایش کردم. برای دیدن آپدیتها باید به سایت سیس مراجعه کنید و شماره ی کیس نامبرتان را بدون صفرهاش وارد کنید. مثلا اینجوری: 2014AS999999. البته در سایت همیشه تاریخ آخرین آپدیت را میزنه و با آپدیت جدید تاریخ آپدیت قبلی پاک میشه.
آدرس سایت: https://ceac.state.gov/
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، Prometheus ، Alireza 2014 ، nedaba ، soli asali ، 2014winner ، armin021
بعد از سه ماه به سفارت ایمیل زدم اینم پاسخ ایمیلم راستی یه آپدیت هم شدیم الکی هم باشه کلی ذوق کردیم.

According to our records, your administrative process has not been completed yet. Unfortunately, administrative processing for Iranian applicants can often take well over six months. As this is a multi agency process we have no control over it and therefore we are not able to estimate how long it may take. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site at http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 10:30 to 12:00pm.After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to PTT office which you registered for. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: maryam_a ، pari pariaaa ، KIMIA2005 ، قصه گو ، H Pier ، nedaba ، soli asali ، nasim ، 2014winner ، exxedus ، armin021
آقا من که هرچی این صفحه را رفرش کردم ببینم کسی هورراااییی چیزی میکشه دیدم خیر!! دیگه نصفه شبی چشام باباقوری شد!!Big Grin ما رفتیم بخوابیم. ایشالا تا فردا .خدا بزرگه. Rolleyes
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
یعنی‌ از ما امیدوار ترم آدم هست ؟ این موقع شب منتظر هورااااااااییم

خدا جونم تا دیوونه نشدیم کار مارو راه بنداز اگه رفتنی نیستیم بریم پی‌ زندگیمون اگه حالا حالا طول می‌‌کشه لطفا یه صبر ایوب بهمون عنایت کن
شب خوش دوستان به امید فردایی روشن
♥♥♥
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u
سلام به همه ..من عضو زیاد فعالی‌ در مهاجرسرا نیستم ولی‌ اینجا مشکلی‌ واسم پیش اومده که ازتون کمک می‌خوام ،،، ۴ شنبه ۷ می نوبت مصاحبهٔ من بود ، من و همسرم و برندهٔ اصلی‌ همسرم می‌باشد ، فرد مصاحبه کننده گفت که ویزای همسرتون آمادهست ولی‌ صدور ویزای شما ۴ تا ۶ هفته زمان میبره و خانم شما می‌تونه ویزاشو بگیر ، ما تصمیم گرفتیم که موقع آماده شدن ویزای خودم با هم بیایم و هردو ویزا رو بگیریم .. آقای مصاحبه گر‌ یه برگه به رنگ صورتی‌ کم رنگ به ما داد بالاش تاریخ مصاحبه و نام همسرم و شمارهٔ کیس رو نوشته و قسمت پاینترش یه کادر هست که به دو زبان انگلیسی و فارسی نوشته ، به فارسی نوشته مراحل اداری که تو خط سومش آدرس یه سایت هست که دورش خط کشیده و گفت که هروقت کیستن تو این سایت اومد با مدارک خاسته شده ( که گذرنامه و رسید ثبت ارسال گذرنامه است)بیاید و ویزاتنو بگیرید .

اولا که این سایت اصلا باز نمیشه،، بعد که اصلا من باید حالا چیکار کنم همینجور باید منتظر باشم و اینکه ایشون گفتن ۴ تا ۶ هفته واقعاً اینقدر طول میکش یا بیشتره ؟

لطف کنید و منو راهنمای کنید
تشکر کنندگان: farshadm999 ، H Pier ، nedaba ، soli asali ، pari pariaaa ، 2014winner ، kage.omid ، قصه گو ، armin021
(2014-05-13 ساعت 00:18)kmzamani نوشته:  سلام به همه ..من عضو زیاد فعالی‌ در مهاجرسرا نیستم ولی‌ اینجا مشکلی‌ واسم پیش اومده که ازتون کمک می‌خوام ،،، ۴ شنبه ۷ می نوبت مصاحبهٔ من بود ، من و همسرم و برندهٔ اصلی‌ همسرم می‌باشد ، فرد مصاحبه کننده گفت که ویزای همسرتون آمادهست ولی‌ صدور ویزای شما ۴ تا ۶ هفته زمان میبره و خانم شما می‌تونه ویزاشو بگیر ، ما تصمیم گرفتیم که موقع آماده شدن ویزای خودم با هم بیایم و هردو ویزا رو بگیریم .. آقای مصاحبه گر‌ یه برگه به رنگ صورتی‌ کم رنگ به ما داد بالاش تاریخ مصاحبه و نام همسرم و شمارهٔ کیس رو نوشته و قسمت پاینترش یه کادر هست که به دو زبان انگلیسی و فارسی نوشته ، به فارسی نوشته مراحل اداری که تو خط سومش آدرس یه سایت هست که دورش خط کشیده و گفت که هروقت کیستن تو این سایت اومد با مدارک خاسته شده ( که گذرنامه و رسید ثبت ارسال گذرنامه است)بیاید و ویزاتنو بگیرید .

اولا که این سایت اصلا باز نمیشه،، بعد که اصلا من باید حالا چیکار کنم همینجور باید منتظر باشم و اینکه ایشون گفتن ۴ تا ۶ هفته واقعاً اینقدر طول میکش یا بیشتره ؟

ای بابا چه سوالایی میکنی‌ دوست من.

اینجارو یه نگاه بنداز.

http://montazersara2014.co.nf/
خوشحالم.
تشکر کنندگان: H Pier ، nedaba ، soli asali ، pari pariaaa ، 2014winner ، قصه گو ، exxedus ، armin021
(2014-05-13 ساعت 00:18)kmzamani نوشته:  سلام به همه ..من عضو زیاد فعالی‌ در مهاجرسرا نیستم ولی‌ اینجا مشکلی‌ واسم پیش اومده که ازتون کمک می‌خوام ،،، ۴ شنبه ۷ می نوبت مصاحبهٔ من بود ، من و همسرم و برندهٔ اصلی‌ همسرم می‌باشد ، فرد مصاحبه کننده گفت که ویزای همسرتون آمادهست ولی‌ صدور ویزای شما ۴ تا ۶ هفته زمان میبره و خانم شما می‌تونه ویزاشو بگیر ، ما تصمیم گرفتیم که موقع آماده شدن ویزای خودم با هم بیایم و هردو ویزا رو بگیریم .. آقای مصاحبه گر‌ یه برگه به رنگ صورتی‌ کم رنگ به ما داد بالاش تاریخ مصاحبه و نام همسرم و شمارهٔ کیس رو نوشته و قسمت پاینترش یه کادر هست که به دو زبان انگلیسی و فارسی نوشته ، به فارسی نوشته مراحل اداری که تو خط سومش آدرس یه سایت هست که دورش خط کشیده و گفت که هروقت کیستن تو این سایت اومد با مدارک خاسته شده ( که گذرنامه و رسید ثبت ارسال گذرنامه است)بیاید و ویزاتنو بگیرید .

داداش انگار اصلا تو باغ نیستیا.
یه چند صفحه از این تاپیک رو بخونی ثواب داره.
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، 2014winner ، قصه گو ، armin021 ، NEURON
(2014-05-13 ساعت 00:26)mjarim نوشته:  

داداش انگار اصلا تو باغ نیستیا.
یه چند صفحه از این تاپیک رو بخونی ثواب داره.
عزیز دل ما که اینهمه اینجا انرژی مثبت میفرستیم چرا این بنده خدا رو که میگه زیاد فعال نیستم میزنین؟ Sad
kmzamani بهتر بود بگین که کدوم سفارت مصاحبه شدین تا بچه ها در مورد سایت بهتر راهنمایی کنن و البته به حرف آفیسر اصلا اعتنایی نکنید 224 روزه داریم بگیر تا پایین. کیس های چند هفته ای انگشت شمار بودند که کلیر شدند. حال شانس شما ایشالا که تو کمتر از یک ماه کلیر میشین. اما خدایی این روندشون روان مارو بس آزرده کاش درست بشه.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
(2014-05-11 ساعت 09:31)nasim نوشته:  بچه ها اینجور که بوش میاد اینا می خوان هممون و با هم کلیر کنن ! یه هواپیما دربست بگیریم که توی این 18 ساعت پرواز یه بزن و برقصی هم اونجا راه بندازیم که خدایی نکرده توی پرواز طولانی اذیت نشیم Big Grin: P

ههههههههههه...امیدوارم همین طوری باشه...جالب بود واقعا...
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، nasim ، 2014winner ، قصه گو ، forgiven ، nedali
يه وقتايي آدم ديگه از خسته شدن هم خسته ميشه ... خدايا دل بچه ها رو شاد كن.پير شديم با اين پروسه ي اداري.
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
داشتم از سر بی خوابی که تقصیر کلیرنس هست تاپیک کلیرنس 2013 رو میخوندم. نتیجه این شد که تا پارسال 13 ماه می روند کلیر شدن چندان تفاوتی با امسال نداشته البته کمی از امسال بهتر بوده که ما به فال نیک میگیریم و تقصیر تعطیل 17 روزه دولت بلاد کفر و ... میندازیم. اما جالبه که پارسال از 13 می کلیر ها خیلی خوب شد امیدوارم امسال هم به این شکل پیش بریم.

7 می تقریبا مشابه به امسال :
http://www.mohajersara.com/thread-5637-p...#pid331633

مثال برای ایروان 10 می:
http://www.mohajersara.com/thread-5637-p...#pid333723

ایروان امسال ما هم میخوایم زود باش 13 می :
http://www.mohajersara.com/thread-5637-p...#pid337039

17 می آنکارا :
http://www.mohajersara.com/thread-5637-p...#pid339230

29 می ابوظبی :
http://www.mohajersara.com/thread-5637-p...#pid348404

30 می ایروان :
http://www.mohajersara.com/thread-5637-p...#pid349313

31 می آنکارا :
http://www.mohajersara.com/thread-5637-p...#pid349758

دیگه برای این ماه کافیه تا ماه بعد.
بار دیگه که بی خواب شدم میرم سر ماه جون.
من هم فکر میکنم خبری در راه است.

روز پدر روز عزیزی که وجودش باعث شادی و یادش باعث قوت قلب میشه مبارک. Smile
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
(2014-05-12 ساعت 12:56)jojo_hami نوشته:  
(2014-05-12 ساعت 12:35)morteza88 نوشته:  آقا جوابه فاميلو چي بديم ، يا ابوالفضلSadSadSad

وااااااااااا. مگه شما به فامیل چیزی گفتین در این مورد؟!!!...آقا یکی از اصول اولیه که هر برنده ی لاتاری باید بدونه اینه که تا روز قبل از پروازش به آمریکا هیچچی به فک و فامیل و دوست و آشنا نگه! بعد روز قبلش بزنگه به همه بگه آقا ما رفتیم!Tongue....اینا از این جهته که واقعا تا قبل از اینکه ویزا را توی پاسپورتتون ندیدید هیچی روش حسابی نیس...
اما خب حالا هم اگه گفتین دیگه کاریه که شده. فامیل که طلبکار آدم نباید باشن که! اگه خدایی نکرده زبونم لال نتونستید ویزا بگیرید راحت برید زل بزنید تو چشم فامیل و با قلبی آرام و دلی مطمین بگید که قسمتمون نبود. Smile و سعی کنید ادامه ی زندگیتون را به طوری پرتلاش و انشالله سرشار از موفقیت بیافرینید که دیگه جایی برای هیچ حرفی باقی نذاره.Cool
انشالله که ویزاتون به امید خدا هر چه زودتر میاد. ولی فامیل نگران رفتن یا نرفتن ما نیستن یه موضوع جدید بهشون بدین بعد شما را فراموش می کنند. اما از حالا آهنگ پشیمون شدن براشون بخونید. شما که خوبه 1 ساله مرتب سوال می کنند من چی بگم که 14 ساله مرتب می پرسند کار رفتنتون چی شد از داخل و اقوام در آم ر ی ک ا کار اومدنتون!!! تازه 4 سال پیش هم یکبار کارنت شدیم ونزدیک مصاحبه عقبگرد کرد. واینطوری زندگیمونا ادامه دادیم.گاهی اصلا فراموش میکردیم قراره بریم وگاهی پشیمون از فکر رفت! یه موقع به فکر رفتن!
ممکنه در یه لحظه ناراحت و کم طاقت میشدم ,اما بعدش فهمیدم اونیکه صلاح و مصلحت منو میدونه فقط خداست و اگه کاری بخواد انجام بشه وقتی من هم تلاش کنم انجام میگیره و اگر به صلاح من نباشه اصرار زیاد به انجامش صحیح نیست و پشیمونی داره.زیاد حرف زدم.امیدتون به خدا باشه و برای حرف مردم اهمیتی قائل نشید.به امید شنیدن صداهای هورا.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
صبح روز عیدتون بخیر باشه دوستان عزیز
این هم انرزی مثبت واسه امروز به امید شنیدن خبرهای خوب امیدوارم بزودی همگی عیدیمون رو بگیریم
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
(2014-05-12 ساعت 18:50)peymanpakd نوشته:  ...
ايشالا كه چه ١ ضرب چه با كليرنس ويزا بگيريد، اما مطمئن باشيد وقتي وارد پروسه چك كردن ميشيد واشنگتون از روي عكسي كه روز مصاحبه داديد برسيتون نميكنه،بلكه به واسطه قدرتي كه دارن رستوران هايي كه توش غذا ميل كرديد رو هم آمارشو دارن. پس توصيه ميكنم با راستي و حقيقت پيش بريد تا خداي نكرده پشيموني به بار نياد.

مگه میخوان مامور مخفی استخدام کنند؟ معمولا از نظر کشورهای دموکرات هر کسی بی گناهه مگه خلافش ثابت بشه. بله صددرصد کنترل هایی میکنند ولی نه اینکه پی جزیی ترین مسایل شخصی برندگان یک قرعه کشی که خودشون در انتخابشون دستی نداشتند باشند
تشکر کنندگان: mahan1331 ، 2014winner ، banafsh14 ، قصه گو ، armin021 ، H Pier ، pari pariaaa ، soli asali ، nedaba
سلام

خداوند هرگزمشكلي را سر راهمان نمي‌گذارد، مگرآنكه بداند،شايستگي و گنجايش رويارويي با آن و توانايي حل آن را نيزداريم

عید شما مبارک
[font=Verdana] 2014AS14## & ایروان & تاریخ ارسال مدارک : 29 may & تاریخ مصاحبه : 6 nov & تاریخ دریافت ویزا : بعد از حدود 286 روز انتظار ، 14 آگوست 2014[/font]
سفر نامه 1و2

[font=Tahoma]به فردا دلخوشم ...[/font]

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان