کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-18 ساعت 13:48)KIMIA2005 نوشته:  ما که 192 روز هستش کلیر که نشدیم هیچ اپدیت هم نشدیم برادر جان Sad

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «KIMIA2005» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
آقا ما یارانه رو انصراف دادیم..این یکی رو بیخیال نمیشیم..این از من..بقیه اگر گرین کارت نیاز ندارین..هدف ندارین یا اینکه آب پرتقال دارین..یا کار ندارین..نمیدونم دیگه..هرچی..برین انصراف بدین..واجب کفایی که میگن همینه به خدا
آیکون خستگی همراه با ته کشیدن صبر..همراه با بامزگی بیموقع
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
(2014-05-18 ساعت 19:36)malibu نوشته:  شما خودت که حرف از قانون میزنی،
تو قوانین نوشته نظر هرکی محترمه!
پس شما هم به نظر من احترام بزار
حرفه حق تلخه و خریدار نداره!
اگه یه سری محافظه کار نبودن، الان ۹۰ درصد طرف من بودن!
اولاً که پست طرف رو نقل قول کن ببینیم طرف صحبتت با کیه؟
قانون من قانون مهاجرسراست. شما نمی تونین هر چی دلت خواست و به ذهنت رسید تو هر تاپیکی بنویسی. این تاپیک مخصوص کلیرنس 2014ایهاست. این پست های شما هم هیچ ربطی به موضوع این تاپیک ندارن. نظر شما محترمه به شرطی که در جای خودش عنوان بشه. من این موارد رو می ذارم به حساب این که کاربر تازه کار هستین. پست های شما به علت عدم ارتباط با موضوع عدم تایید خواهند شد. لطفاً به بحث غیر مرتبط با موضوع ادامه ندین.
(2014-05-18 ساعت 19:24)pari pariaaa نوشته:  
(2014-05-18 ساعت 18:02)malibu نوشته:  سلام، خوبین؟
این اولین پستم هستش تو این سایت
اوه اوه اوه، اینجا چه خبره!

داشتم تاپیک کلیرنس پارسال و میخوندم، دیدم یه سریا که بهشون ویزا نرسیده متفق القول پیام میرسوندن برای جدیدای سال بعد.
و خواستم منم انعکاس بدم، ثواب داره.
................

اومدم بگذرم از اين ارسال اما نشد !
دوست عزيز،پايه ي حرفتون درسته ولي ميدونيد جاي اين مطلبي كه گذاشتيد كجاست ؟!تاپيك 2015ايها .براي اونايي كه تازه برنده شدن و به قولي جوگير هستن و گاهاً چيزي نميدونن از مهاجرت به طريق لاتاري و فقط ثبت نام كردن كه شانسشون رو امتحان كنن!(همونطور كه امسال خيلي هاشونو ديدم تو تاپيكشون!!! )
اين بچه هايي كه تو تاپيك 2014 هستن و من يكسال تمومه،روز و شب،تو شادي و غم و هزارتا چيز ديگه كنارشون بودم ،همشون يه هدف دارن اونم آينده بهتره و اكثرا هم بالاي ١٠٠ روزه كه مصمم منتظر ويزاشون هستن .اگه ميبينيد ميان اينجا از كلافه شدنشون مينويسن براي اينه كه سبك بشن و بتونن بقيه راه رو طاقت بيارن.
اين بچه ها به حد خودشون درد و اعصاب خوردي دارن،شما ديگه لطفا نمك رو زخمشون نزنيد.با تشكر : پري پريااا

دوست عزیز این طرز صحبت درست نیست منم از برندگان 2015 هستم نه خواستم صرفا شانسم رو امتحان کنم نه نااگاهم
هرجا تو مهاجرسرا میرم مطالب بخونم یه حرفی به برندگان امسال زدن
هرکسی برای خودش آرزوها و برنامه هایی داره
اکثرا بحث ثبت نام بی هدف و انصراف هست واقعا جای این بحثا نیست اینجا
و بجایی نمیرسه
بیاییم برای همه کسانی که یکساله درگیرن و مایی که اول راه هستیم آرزوهای خوب داشته باشیم و آرزوی موفقیت کنیم انرژی بدیم به هم
❶کيس نامبر : 2015AS26## ❷تعداد افراد :1+1 نفر : ازدواج سه ماه بعد از قبولی❸کنسولگری :  Abudhabi
❹ارسال فرم : August 30 ❺کارنت: November ❻تاریخ مصاحبه : April 19 ❼دريافت ويزا : يك ضرب + AP(شرکت خصوصی؛ سربازی ارتش، آپدیتها:21و 22 آپریل- 2 و 23 جون- 1 جولای- 2 جولای کلیر تاریخ ورود: 1 اکتبر- سیاتل , سفرنامه
(2014-05-18 ساعت 19:41)masuodrh نوشته:  آقا ما یارانه رو انصراف دادیم..این یکی رو بیخیال نمیشیم..این از من..بقیه اگر گرین کارت نیاز ندارین..هدف ندارین یا اینکه آب پرتقال دارین..یا کار ندارین..نمیدونم دیگه..هرچی..برین انصراف بدین..واجب کفایی که میگن همینه به خدا
آیکون خستگی همراه با ته کشیدن صبر..همراه با بامزگی بیموقع

ما هم تا آخرين نفس ايستاده ايم .. Big Grin Big Grin
از صبر هم نگو كه تمام رگ و ريشه هاي بدنم مي گيره....
صبورانه منتظر زمان باش که هر چیزی در زمان خودش اتفاق می افتد
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

به عنوان یه خواهر کوچکتر واسه همتون که چند ساله تو اروپا زندگی میکنه فقط یه پیشنهاد واستون دارم. دوستای من شما اگه هر روز بیاید اینجا و بگید اونیکه موقعیت نداره ویزارو نگیره کسی به حرفتون توجهی نداره چون همه فکر میکنن این شانسیه که خدا بهشون داده. و حق دارن. اما فقط یه چیز : نکنه این انتظاره ویزا از چیزای دیگه غافلتون کنه؟ ویزاتون به امیده خدا بیاد برید اونجا و با یه دنیا مشکل مواجه بشید؟؟؟؟ دوستای من چه شمایی که تحصیل کرده ای و زبانت خوبه و یه کم نگرانیت کمتر. چه شمایی که باید بیشتر تلاش کنی زبان یاد بگیری و شروع کنی به گشتن و پیدا کردن اینکه چه شغلی اونجا متناسبته و از الان پیش نیازاشو بدست بیاری. یادتون باشه مهاجرت یه کاره عادی نیست. یه دنیا سختی داره مسلما با انتخاب درست و تلاش بعده کلی سختی سطحه زندگیتون بالاتره . نگید بیخیال ویزا اومد شروع میکنم. ویزا میاد. اطمینان داشته باشید میاد. با برنامه عمل کنید تا کمتر اذیت بشید. توقع ندارم حرفم رو الان درک کنید. وقتی پاتونو از ایران گذاشتید بیرون بهتر درکش میکنید. وظیفه ی ما کمک کردن به همه. بیشتر از همه اونیکه مشکل بیشتر داره. خدای گنده اون بالاست. هر کسی قدره سهمش میبره. خیالتون راحت. واسه انتخاب کسی تصمیم نگیریم.
(2014-05-18 ساعت 15:17)rava نوشته:  
(2014-05-18 ساعت 13:15)ali3875 نوشته:  
(2014-05-18 ساعت 12:55)montazer2014 نوشته:  سلام دوستام
من یه سوال داشتم که تا الان متاسفانه پاسخی نگرفتم. ما توی آنکارا کلیر شدیم و میخوایم برای ویزا بریم. مدیکالمونم باید تمدید کنیم چون اکسپایر شده. به نظرتون ما برنامه سفر را چطور بریزیم؟ من قبلا هم این سوالو اینجا مطرح کردم که یکی از دوستان گفت باید بری تو تاپیک سفر به ترکیه بپرسی. متاسفانه اونجا هم کسی جواب نداد. کسی از دوستان میدونه که آیا میشه مدیکال رو مثلا دوشنبه صبح انجام داد و جوابشو فرداش تا قبل ظهر گرفت. مشکل ما اینه که اگر قرار باشه مدیکالمونو دوشنبه انجام بدیم و پاسخشو بصورت طبیعی سه شنبه بعد از ظهر بگیریم مجبوریم پاسارو چهارشنبه بدیم سفارت. با این وضعیت خیلی بعیده تا یکشنبه ویزا دستمونو بگیره و اینطوری با توجه به برنامه پروازی ایران ایر و ماهان مجبوریم 10 روزه بریم که خیلی پر هزینس. اگر کسی از دوستان بتونه کمک کنه خیلی ممنون میشم.

دوست عزیز منم همین مشکل شمارو دارم یکی از دوستان 2014 با منشی اونگان صحبت کرده بود و گفته بود امکانش هست فقط شما باید این مسئله رو بهش بگید که فردا قبل از ظهر براتون آماده کنه

ضمنا میتونید برای اطمینان بیشتر و تنظیم برنامه مسافرتتون خود شما به مطب اونگان زنگ بزنید و این مشکلو بپرسید

امیدوارم مشکلتون حل بشه و قبل از یکشنبه ویزاتون رو دریافت کنید
لطفا از نتیجه مارو هم با خبر کنیدو حتما یک سفرنامه بنویسید چون خیلی ها منجمله خودم اگه کلیر بشیم باید همین کار شمارو بکنیمSmile

با سلام
فکر کنم مشکلی نباشه شما با منشی اونگان صحبت کنید و بگید که برای روز بعد مثلا ساعت 11 مصاحبه دارید اون کارتونو سریع انجام میده.
در مورد خانواده من این اتفاق افتاد البته بچه های من زیره 15 سال بودن و باید تست سل رو دوباره میداند بهمین خاطر جمعه رفتن تست سل دادند و دوشنبه دکتر دید ،منشی پرسید کی مصاحبه دارید خانمم گفت امروز و اونم سریعا کاراشونو انجام داد و مدارک رو بهشون داد.
فکر کنم شما اگه بهش بگید که سه شنبه اول وقت(قبل از ساعت10:30) مدارکو بهتون بده فکر کنم مشکلی نداشته باشه و بعدشم تشریف میبرید سفارت و کاراتون انجام میشه.
سلام دوستان عزیز
خیلی ممنون از راهنمایی همتون
حتما اگر ان شاءالله رفتیم و برگشتیم همه را در جریان خواهیم گذاشت.
تشکر کنندگان: قصه گو ، maryam_a ، reza_top60 ، soli asali ، H Pier ، nedaba ، nasam
(2014-05-18 ساعت 19:36)malibu نوشته:  شما خودت که حرف از قانون میزنی،
تو قوانین نوشته نظر هرکی محترمه!
پس شما هم به نظر من احترام بزار
حرفه حق تلخه و خریدار نداره!
اگه یه سری محافظه کار نبودن، الان ۹۰ درصد طرف من بودن!

تو کشور ما همه خودشونو با فرهنگ میدونن و عقل کل و بقیه رو بی فرهنگ و بلاخره معلوم نیست کی با فرهنگه کی بی فرهنگ!!!
شما که روز اول ورودت به سایت به گروهی از افراد علنی توهین کردی و دوستان هم با دلایل پاسخ کافی دادند جزو کدوم گروه هستی؟ حتما با فرهنگها !!که اینهمه اشتباهت رو با لجاجت تکرار میکنی.

اصلا این موضوع چه ربطی یه محافظ کاری داره که اگه محافطه کار باشی یا نباشی با نوشتن این کلمات توهین امیز چه تاثیر مهم و مثبتی به قضایا میتونه داشته باشه جز بهم زدن فضای دوستانه سایت و ایجاد تنش.

و اما سخنی با مدیران محترم سایت:
اگه خاطرتون باشه سال قبل همین موقع نظارت کامل به پستها میشد و پستهای بی ارتباط و توهین امیز و حتی فوینتهای درشت حذف میشد ولی مدتی هست که ظاهرا این نظارت خیلی کم رنگ شده.
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

تشکر کنندگان: قصه گو ، pari pariaaa ، Saeedv13 ، maryam_a ، sal0811 ، soli asali ، aaraam ، behfaza ، H Pier ، Narvan ، meisam14 ، nasim ، exxedus
(2014-05-18 ساعت 19:49)malibu نوشته:  اولا من نگفتم کسی که شرایطش و داره انصراف بده.
دوما اون عضو محترمی که میگه برم تو تاپیک ۲۰۱۵ ایها بگم، باید خاطر نشان کنم که اونا خیلی کمتر اعلام قبولی دارن و از شما که عضو کلی ستاره دار و با سابقه ای هستی بعیده اینو نمیدونین!
خوب دوست عزیز به نظر من حرف Saeedv13 عمو سعید خیلی منطقی هستش و من همیشه با نظرات ایشون موافق بودم ...
درسته 2015 خیلی کم قبولی اعلام کرده ولی بازم بالاتر از میزان قانونی ویزا که همون 3500 عدد ویزا هست اعلام قبولی داده پس نمی شه گفت که به همه افرادی که به مصاحبه دعوت خواهند شد ویزا تعلق می گیره و شاید ممکنه سری دوم هم اعلام قبولی کنه کسی چه می دونه ....
بعدشم شما اصلن نمی تونی برای کسی نسخه بپیچی که حالا پول نداری و کار توی کشور خودت نتونستی پیدا کنی و از این حرفا پس حق نداری مهاجرت کنی
همانا که ما افرادی را دیدیم که توی کشور خودشون به هیچ جایگاهی نرسیدن ولی در کشور دیگه حالا اگه نگیم زندگی خیلی مرفه ایی دارن ولی به حداقل هایی که توی ایران برای به دست آوردنش باید هی دور باطل بزنی توی آ م ر ی خیلی راحت به دستش آوردن ...
و برای دوستانی که متاهل هستن و در آینده ایی نزدیک صاحب فرزند می شن من نمی خوام پست را زیاد شلوغ کنم ولی دیگه همه می دونن امکاناتی که اونجا هست و امکانات بسیار مرفه و لاگژریی ایی که در ایران داشتیم اصلن قابل قیاس با بلاد کفر نیست Big GrinBig GrinBig Grin
تا حالا این همه حرف نزده بودم ...Big Grin
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
دوستان کسی بوده فقط واسه فوق لیسانس بودن تو رشته مهندسی چک خورده باشه. خانم باشه. سابقه کار هم نداشته باشه؟؟؟؟
تشکر کنندگان: soli asali
{پست موقت}
(2014-05-18 ساعت 20:03)masoud z نوشته:  تو کشور ما همه خودشونو با فرهنگ میدونن و عقل کل و بقیه رو بی فرهنگ و بلاخره معلوم نیست کی با فرهنگه کی بی فرهنگ!!!
شما که روز اول ورودت به سایت به گروهی از افراد علنی توهین کردی و دوستان هم با دلایل پاسخ کافی دادند جزو کدوم گروه هستی؟ حتما با فرهنگها !!که اینهمه اشتباهت رو با لجاجت تکرار میکنی.

اصلا این موضوع چه ربطی یه محافظ کاری داره که اگه محافطه کار باشی یا نباشی با نوشتن این کلمات توهین امیز چه تاثیر مهم و مثبتی به قضایا میتونه داشته باشه جز بهم زدن فضای دوستانه سایت و ایجاد تنش.

و اما سخنی با مدیران محترم سایت:
اگه خاطرتون باشه سال قبل همین موقع نظارت کامل به پستها میشد و پستهای بی ارتباط و توهین امیز و حتی فوینتهای درشت حذف میشد ولی مدتی هست که ظاهرا این نظارت خیلی کم رنگ شده.
مسعود خان خودتو ناراحت نکن. ایشون اخطار لازم رو گرفت و سه هفته استراحت می کنه تا فرصت کافی برای فکر کردن به گفته هاش داشته باشه. در مورد نظارت بر پست ها هم حق با شماست. ما مدیر کم داریم. اونهایی هم که هستند همه اینورن و با شما همزمان نیستند. تنها اقاقیا داخل ایران هست که اونم درگیر گرفتن ویزاش هست و به زودی به آمریکا خواهد آمد. یک کاربر جدید هم پیدا کردیم که برای مدیریت معرفی شده و اگر دوستان مدیر جوابشون مثبت باشه به زودی به تیم اضافه خواهد شد.
دوستان به ادامه بحث کلیرنس بپردازن. پارازیت برطرف شدTongue. امضاء: سعید سانسورچی (به قول بعضیا! Big Grin)
به نظر منم نظرش خیلی تند بود و منم موافقش نیستم ولی این که بیاین حذف کنین نظراشو به خاطر " غیر مرتبط " بودن اصل دیکتاتوریه این همه پست غیر مرتبط ریخته اینجا اینم یکی دیگه روش.
***2014as3، دو نفر، ایروان برگه آبی
...The cheapest sort of pride is national pride
تشکر کنندگان: armin021 ، kage.omid ، mehdi2014 ، shilan
سلام دوستاي عزيز واقعا حيف نيست اينطوري باهم نزاع مي كنين
هممون منتظريم، كلافه ايم ولي بهتره با اين رفتارها استرس همديگر و بيشتر نكنيم به روال زندگيتون ادامه بدين اين يه شانسيه كه خدا بهمون داده صلاح بدونه بقيشم ميذاره پيش رومون اگه نه هم كه هيچ پس اميدوار باشيم و به هم انرژي بديم
شماره کیس:2014AS0006XXX تاریخ رویت قبولی:5 MAY. کنسولگری:آنکارا___>ابوظبی تعداد افرادکیس:1نفر. ارسال فرمها:May 27, 2013 mail دريافت تاييديه فرمها:Jun 4 کارنت شدن کیس:March 18. تاريخ مصاحبه : هفته اول مي. آپدیت:8می,9می,8جولای,17جولای با ایمیل Tongue كلير
همواره لبخند بزنید, روزی زندگی از آزردن شما خسته خواهد شد
تشکر کنندگان: farshad varaste ، nedali ، pari pari ، soli asali ، قصه گو ، pari pariaaa ، mehdi2014 ، sami8000
واقعا" متاسفم ، اين داستانها چيه ؟ دست برداريد از اين صحبتهاى بچه گانه بابا ؟
تشکر کنندگان: reza_top60 ، soli asali ، sophia ، قصه گو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان