کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-05-19 ساعت 00:53)قصه گو نوشته:  ريسكش زياده....انشالله اونور آب!!

من قول نمیدم اونور.همینور..فرودگاه امام..تو هواپیما هم این دفعه ما ردیف عقب بشینیم Wink Smile بریم به سمت یه عالمه ویزای خوشگل
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «KIMIA2005» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «shahryar7021» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «alitab» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «ali3875» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «usafirststeps» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «chaymon» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
با توجه به تمام مطالبی که این اواخرخوندم میخواستم ببینم که آیا این نتیجه گیری من درسته یا بد متوجه شدم. این چیزیه که من فهمیدم (اگر غلط فهمیدم٬ محبت کنید و تصحیح کنید):
تعداد برندگان لاتاری ۲۰۱۴(از ایران): ۶۰۲۴ نفر
محدودیت تعداد ویزا: ۳۵۰۰ عدد
آیا معنیش اینه که ۲۵۲۴ نفر از برندگان ویزا دریافت نمیکنند؟
?Oh, look! The world is burning... Isn't that beautiful
تشکر کنندگان: armin021 ، soli asali ، 2014winner ، shilan ، nedaba ، ghasoo ، peidaye penhan
يعني خوشم مياد هنوز تموم نشده،دوباره شروع ميشه!!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-05-19 ساعت 00:55)armin021 نوشته:  عمو سعید ترسوندی منو. بچه ها بی خیال، منتفیه داستان. ایشالاه گردهمایی بمونه اونور Big Grin
نه اینها رو گفتم که احتیاط کنین، نه این که بترسین. من خودم 3-4 دفعه با بچه های مهاجرسرا قرار گذاشتم و خانوادگی رفتیم سر قرار که یک کافی شاپ بود. همه با همون نام کاربریشون معرفی می شدن. به بعضی ها تلفنم رو دادم و حتی رفت و آمد خانوادگی هم پیدا کردیم! ولی راستش من فقط اسامی کوچکشون رو می دونستم و حدود کیس نامبرهاشون رو. هیچکس از جزییات نمی پرسید و هیچکس هم اطلاعات زیادی به بقیه نمی داد. احتیاط شرط عقله. دور هم جمع بشین خیلی هم خوش می گذره و روحیه تون عوض میشه ولی جوگیر نشین و سیر پیاز زندگی و کیستون رو رو نکنین. جای منم خالی کنینTongue.
(2014-05-19 ساعت 01:03)قصه گو نوشته:  يعني خوشم مياد هنوز تموم نشده،دوباره شروع ميشه!!!

Big Grin
دقیقا
یاد خودم افتادم
چه قشقرقی شد
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: H Pier ، pari pariaaa ، NEURON ، قصه گو ، maryam_a ، ALEX55 ، farshad varaste ، shilan ، nedaba ، ghasoo ، miladfr12 ، soli asali
درووود عمو سعید عزیز
یه چیزی ته دلم مونده خیلی وقته نگفتم
من موندم کی پست بذارم کی پست نذارم تا تاپیک شلوغ نشه
مثلا آیا بگم که چون افیسر به من گفته 2-3 ماه منتظر باش و الان دارم 3 ماهه می شم Big Grin پس حتما این هفته یا هفته بعد (به همراه H.Pier عزیز) کلیر می شم (شایدم هفته بعدشBig Grin ) یا نههه نگم بهتره؟!
می دونم تمام حرفای آفیسرهامون درست از آب در اومده. می دونم
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم Sad
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم
(2014-05-19 ساعت 01:12)NEURON نوشته:  درووود عمو سعید عزیز
یه چیزی ته دلم مونده خیلی وقته نگفتم
من موندم کی پست بذارم کی پست نذارم تا تاپیک شلوغ نشه
مثلا آیا بگم که چون افیسر به من گفته 2-3 ماه منتظر باش و الان دارم 3 ماهه می شم Big Grin پس حتما این هفته یا هفته بعد (به همراه H.Pier عزیز) کلیر می شم (شایدم هفته بعدشBig Grin ) یا نههه نگم بهتره؟!
می دونم تمام حرفای آفیسرهامون درست از آب در اومده. می دونم

NEURON جان یک حرفی هم من دوست داشتم بگم. داداش خیلی دلم برات و اون روزها تنگ شده. کاش بشه باز با هم بریم.
فقط کم مونده بود دم در سفارت با هم دعوا کنیم اونوقت آفیسر بیاد جدامون کنه Big Grin
وگرنه همه چیش عالی بود.
دوستدار شما H Pier Smile
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
(2014-05-19 ساعت 00:57)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «KIMIA2005» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «shahryar7021» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «alitab» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «ali3875» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «usafirststeps» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «chaymon» عزیزღღღ

امروز مث اینکه کلا روز ما بوده ها ممنون قصه گو جان بگو بازم واسمون قصه های خوب خوب بگو دیگه داشت کم کم دلم میگرفت که چرا اسم ما رو نمینویسی باز دمت گرم امروز واسه دومین بار شرمندمون کردیShy
کیس نامبر : 2014as00002xxx * اعضاء کیس: دو نفر * مصاحبه : 19 نوامبر * سفارت ایروان * آپدیت ها 22نوامبر،28،29 می * کلیر بعد از 191 روز!
درضمن من و همسرم از یک آیدی استفاده میکنیمTongue
تشکر کنندگان: H Pier ، pari pariaaa ، قصه گو ، ALEX55 ، maryam_a ، pari pari ، arashS ، nedaba ، armin021 ، peidaye penhan ، soli asali
وای وای خدای من
بیشتر از یک ساعت که دارم کلیرنس پارسال را میخونم و اشک میریزم که آدم با این همه امید راه رو میره و در آخر نتیجه ایی نمی گیره
خدایا به بزرگیت قسمت میدم امید هیج کسی را نامید نکنی
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
(2014-05-18 ساعت 21:57)melina132 نوشته:  
(2014-05-18 ساعت 21:31)mrt نوشته:  سلام به همه دوستان خوب وعزیزم که با اینکه هیچ کدومشونا ندیدم ولی از صمیم قلب دوستشون دارم.آخه چرا اینقدر خشن شدیدWink شما دارید وارد یک کشوری می شید که به معنای واقعی عقیده،دین،فرهنگ،نظر،انتقاد....آزاده.بابا جواب این دوستمون اگه با نظرش موافق بودید یک لایک کردن بود و اگه نبودید لایک نکردن،یک لبخند و رد شدن از موضوع .
سلام و شب بخیر من رو به عنوان عضوی از اعضای خانواده منتظر مهاجرت بپذیرید. من هم مثل تعدادی از دوستان بیشتر از مطالب دوستان فیض میبردم اما حالا با مطلب این دوستمون مواجه شدم که به نظرم روش و منش درستی در مواجهه با این موضوعاته. در هر حال برای همه دوستای منتظر آرزوی بهترینها را دارم. ایشالله به زودی همه منتظران زندگی جدیدشون رو در ینگه دنیا به خوبی و سلامتی شروع کنند.
موفق باشید
سلام
با توجه به کامنت جالب عمو سعید در مورد ترولر که راستش برای من تازگی داشت بنایراین نمیخواستم به این بحث ادامه بدم ولی احساس کردم سو تفاهمی برای بعضی از دوستان مهربون و نازنین در خصوص تفاوت فاحش مفهوم ازادی بیان عقیده و عملی که اون اقا انجام داد وجود داره که سعی میکنم این سو برداشتها روشن بشه .
ببینید شما اگه در هر کشوری زندگی کنی باید یه سری قوانین -اصول و ارزشها و هنجارهای اجتماعی اون جامعه رو رعایت کنی مثلا شماها که به امید خدا به کشور مقصد خواهید رفت اونجا توهین به افراد -تبعیض و امثالهم ناهنجاری و بعضا جرم محسوب میشه مثلا اگه به یه ساهپوست علنا بخاطر رنگ پوستش توهین شود .نه عزیزم اونجا دیگه نمیتونی بگی اقا ازادی عقیده به معنای واقعی وجود داره پس میتونم هر کاری رو دوست داشتم انجام بدم. اتفاقا احترام به اصول انسانی افراد و بقولی کرامت افراد صرفنظر از ملیت و رنگ پوست و فقیر و غنی بودن و امثالهم قاعدتا از اصول اولیه اون جوامع محسوب میشه که افراد میبایستی رعایت کنند.
خوب حالا این اقا اومده با انتخاب لغاتی زننده به گروه مختلفی مانند افرادی که تمکن مالی بالایی و یا تحصیلات عالی ندارند صراحتا توهین کرده و شما میفرمایید فقط لایک نکردن کافیه؟ به نظرم عکس العمل دوستان یخصوص عمو سعید عزیز اجرای اصولی و صحیح مدیریت در یک جامعه بود هر چند جامعه مجاری مانند سایت مهاجر سرا و خدمتی و درسی هم به اون اقا بود که در اینده بخودش اجازه توهین به افراد رو نده که ممکنه در مواقعی و شرایطی براش سنگین تموم بشه.
مفهوم عینی ازادی بیان یعنی اینکه عزیزانMRT و -Melina 132-armin021 و بنده نظرات خودمان رو با حفظ اصول و احترام یکدیگر و توهین نکردن بیان کردیم هر چنداین نظرات متفاوت و مختلف بود.شب همگی خوش
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

(2014-05-18 ساعت 19:33)farshadm999 نوشته:  به کسایی که ناراحت شدن پیشنهاد می‌کنم این پست رو ببینن.

http://www.mohajersara.com/thread-5637-p...#pid425626

يعني اعصابم به هم ريخت حسابيSad

ولي با اين حال....

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «farshadm999» عزیزღღღ
هرنصف روز یه بار میام اینجا به امید یه خبر خوب تا میبینم چند صفحه جلو رفته یه چیزی تو دلم میریزه میگم ای ول انگار یه خبرایی شده CoolCoolبعد میبینم نه اعصابا بد جور به هم ریختهSad این اواخر زیاد این اتفاق میفته . اصلا این تاپیک زیادی شلوغ شده . ای خداااااااااااا تا ماه دیگه این موقع بیشتر بچه های پایه ثابت این تاپیک کلیر بشن برند تاپیک بعدی ...چی میخوایید اینجا بسه دیگه Smile اما عمو سعید گل از خدا میخوام به هرچه دوست داری برسی وزندگی خوبی داشته باشی هر کجا که هستی واقعا تواین مدت همه جوره پیشمون بودی در صورتی که میدونم گرفتاریای خودتا داری . عرض تبریک ویژه هم دارم خدمت اقاقیای عزیز بابت ویزاش ایشون هم خیلی برای همه ماها زحمت کشیدند یه قصه گو هم داریم که همین جور انرژی مثبت میده امیدوارم به زودی زود کلیر بشی و برای همه شیرینی درست کنی و بین بچه ها پخش کنی حالا این ور نشد اون طرف یه گردهمایی میزاریم شیرینیش با قصه گوی عزیز
شماره کیس 2014AS00002xxx /ابوظبی / نوامبر/کلیر 29 می
Cool
( بعد از 190 روز )
(2014-05-18 ساعت 14:50)azifa نوشته:  اینم می‌شه که شما جمعه مدیکال بدین و شنبه جوابشو بگیرین بعد ۲ شنبه برین سفارت. این‌طوری دیگه حتمن تا یکشنبه ویزاتون میاد.

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «azifa» عزیزღღღ
تشکر کنندگان: 2014winner ، maryam_a ، ALEX55 ، azifa ، pari pariaaa ، pari pari ، nedaba ، ghasoo ، soli asali ، armin021 ، H Pier
(2014-05-18 ساعت 19:51)shadi79 نوشته:  صبورانه منتظر زمان باش که هر چیزی در زمان خودش اتفاق می افتد

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «shadi79» عزیزღღღ
تشکر کنندگان: maryam_a ، ALEX55 ، nasim ، masuodrh ، pari pariaaa ، aghaghia ، nedaba ، ghasoo ، soli asali ، armin021 ، H Pier

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان