موضوعها: 0
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-19 ساعت 00:53)قصه گو نوشته: ريسكش زياده....انشالله اونور آب!!
من قول نمیدم اونور.همینور..فرودگاه امام..تو هواپیما هم این دفعه ما ردیف عقب بشینیم
بریم به سمت یه عالمه ویزای خوشگل
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «KIMIA2005» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «shahryar7021» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «alitab» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «ali3875» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «usafirststeps» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «chaymon» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با توجه به تمام مطالبی که این اواخرخوندم میخواستم ببینم که آیا این نتیجه گیری من درسته یا بد متوجه شدم. این چیزیه که من فهمیدم (اگر غلط فهمیدم٬ محبت کنید و تصحیح کنید):
تعداد برندگان لاتاری ۲۰۱۴(از ایران): ۶۰۲۴ نفر
محدودیت تعداد ویزا: ۳۵۰۰ عدد
آیا معنیش اینه که ۲۵۲۴ نفر از برندگان ویزا دریافت نمیکنند؟
?Oh, look! The world is burning... Isn't that beautiful
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
يعني خوشم مياد هنوز تموم نشده،دوباره شروع ميشه!!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-05-19 ساعت 01:03)قصه گو نوشته: يعني خوشم مياد هنوز تموم نشده،دوباره شروع ميشه!!!

دقیقا
یاد خودم افتادم
چه قشقرقی شد
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
وای وای خدای من
بیشتر از یک ساعت که دارم کلیرنس پارسال را میخونم و اشک میریزم که آدم با این همه امید راه رو میره و در آخر نتیجه ایی نمی گیره
خدایا به بزرگیت قسمت میدم امید هیج کسی را نامید نکنی
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-19 ساعت 01:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-19 ساعت 02:00 توسط masoud z.)
(2014-05-18 ساعت 21:57)melina132 نوشته: (2014-05-18 ساعت 21:31)mrt نوشته: سلام به همه دوستان خوب وعزیزم که با اینکه هیچ کدومشونا ندیدم ولی از صمیم قلب دوستشون دارم.آخه چرا اینقدر خشن شدید
شما دارید وارد یک کشوری می شید که به معنای واقعی عقیده،دین،فرهنگ،نظر،انتقاد....آزاده.بابا جواب این دوستمون اگه با نظرش موافق بودید یک لایک کردن بود و اگه نبودید لایک نکردن،یک لبخند و رد شدن از موضوع .
سلام و شب بخیر من رو به عنوان عضوی از اعضای خانواده منتظر مهاجرت بپذیرید. من هم مثل تعدادی از دوستان بیشتر از مطالب دوستان فیض میبردم اما حالا با مطلب این دوستمون مواجه شدم که به نظرم روش و منش درستی در مواجهه با این موضوعاته. در هر حال برای همه دوستای منتظر آرزوی بهترینها را دارم. ایشالله به زودی همه منتظران زندگی جدیدشون رو در ینگه دنیا به خوبی و سلامتی شروع کنند.
موفق باشید
سلام
با توجه به کامنت جالب عمو سعید در مورد ترولر که راستش برای من تازگی داشت بنایراین نمیخواستم به این بحث ادامه بدم ولی احساس کردم سو تفاهمی برای بعضی از دوستان مهربون و نازنین در خصوص تفاوت فاحش مفهوم ازادی بیان عقیده و عملی که اون اقا انجام داد وجود داره که سعی میکنم این سو برداشتها روشن بشه .
ببینید شما اگه در هر کشوری زندگی کنی باید یه سری قوانین -اصول و ارزشها و هنجارهای اجتماعی اون جامعه رو رعایت کنی مثلا شماها که به امید خدا به کشور مقصد خواهید رفت اونجا توهین به افراد -تبعیض و امثالهم ناهنجاری و بعضا جرم محسوب میشه مثلا اگه به یه ساهپوست علنا بخاطر رنگ پوستش توهین شود .نه عزیزم اونجا دیگه نمیتونی بگی اقا ازادی عقیده به معنای واقعی وجود داره پس میتونم هر کاری رو دوست داشتم انجام بدم. اتفاقا احترام به اصول انسانی افراد و بقولی کرامت افراد صرفنظر از ملیت و رنگ پوست و فقیر و غنی بودن و امثالهم قاعدتا از اصول اولیه اون جوامع محسوب میشه که افراد میبایستی رعایت کنند.
خوب حالا این اقا اومده با انتخاب لغاتی زننده به گروه مختلفی مانند افرادی که تمکن مالی بالایی و یا تحصیلات عالی ندارند صراحتا توهین کرده و شما میفرمایید فقط لایک نکردن کافیه؟ به نظرم عکس العمل دوستان یخصوص عمو سعید عزیز اجرای اصولی و صحیح مدیریت در یک جامعه بود هر چند جامعه مجاری مانند سایت مهاجر سرا و خدمتی و درسی هم به اون اقا بود که در اینده بخودش اجازه توهین به افراد رو نده که ممکنه در مواقعی و شرایطی براش سنگین تموم بشه.
مفهوم عینی ازادی بیان یعنی اینکه عزیزانMRT و -Melina 132-armin021 و بنده نظرات خودمان رو با حفظ اصول و احترام یکدیگر و توهین نکردن بیان کردیم هر چنداین نظرات متفاوت و مختلف بود.شب همگی خوش
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
2014-05-19 ساعت 02:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-19 ساعت 06:29 توسط قصه گو.)
(2014-05-18 ساعت 19:33)farshadm999 نوشته: به کسایی که ناراحت شدن پیشنهاد میکنم این پست رو ببینن.
http://www.mohajersara.com/thread-5637-p...#pid425626
يعني اعصابم به هم ريخت حسابي
ولي با اين حال....
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «farshadm999» عزیزღღღ
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
(2014-05-18 ساعت 14:50)azifa نوشته: اینم میشه که شما جمعه مدیکال بدین و شنبه جوابشو بگیرین بعد ۲ شنبه برین سفارت. اینطوری دیگه حتمن تا یکشنبه ویزاتون میاد.
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «azifa» عزیزღღღ
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
(2014-05-18 ساعت 19:51)shadi79 نوشته: صبورانه منتظر زمان باش که هر چیزی در زمان خودش اتفاق می افتد
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «shadi79» عزیزღღღ