موضوعها: 0
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-07 ساعت 17:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-07 ساعت 18:21 توسط armin021.)
(2014-06-07 ساعت 17:26)uncledoc نوشته: درود. آقا من تو این دو سه روز که گرفتار کار و گرفتن بلیط و هتل بودم (از صدقه سر یکی از دوستان که آژانسش حتی روزای تعطیل هم کار می کنه) و متأسفانه وقت نکردم به این تاپیک سر بزنم ، شده بودم انگار معتادا. کاملا علایم خماری ناشی از ترک این تاپیک در من دیده می شد! به هر حال انگار کلیر و غیر کلیر نمی شناسه و اینجا ما رو وابسته بد جوری وابسته به خودش کرده هر چند که مثل من کم صحبت باشه. نمی خوام از دوستانی که بعد از کلیر شدن کاملا از اینجا رفتن گله کنم و بگم بی معرفت بودن بلکه به قول سهراب می خوام که چشام رو بشورم و جور دیگری نگاه کنم و بگم که احتمالا گرفتار بودن و وقت سر نزدن نداشتن. به هر حال امیدوارم که همیشه گرفتار باشید و گرفتاریتان خیر باشه (البته این دعای خیر هست چون از قدیم میگن آدم بی گرفتاری آدم مرده هست).
اختیار دارین قربان
البته من وقتی فکر میکنم میبینم ممکنه خودمم کلیر شم دیگه پامو اینجا نذارم
مثلا کدوممون الان به تاپیک بولتن ویزا سر میزنیم؟
اگه یه کم واقع بین باشیم متوجه میشیم که بعد از کلیر شدن تازه سخت ترین قسمت کار شروع میشه.
به همین دلیله که خیلی از دوستان وقتی کلیر میشن میرن و دیگه تو این تاپیک پیداشون نمیشه.
چون واقعا تازه اول سختی و گرفتاری شروع میشه و وقتی اضافه برای آدم نمیمونه.
اگه الان میبینین ماها ۲۴ ساعت اینجاییم به خاطر اینه که هنوز تکلیفمون روشن نیست و ذهنمون مشغوله این پروسس.
به امید اینکه همگی کلیر شیم و بریم سراغ تاپیک اولین سفر و به شادی و بدون هیچ کلیر نشده ای این تاپیک قفل شه.
آمین...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-07 ساعت 17:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-07 ساعت 17:50 توسط alimomen.)
عراقی جان شما همین فامیلت(شایدم ایدیت هست نمیدونم)خودش 3 ماه حداقل کلیری داره وای به سربازیت و کار دولتیت
یکی از این مدیرا نیست این عضو باسابقه رو تبدیل به داش علی کنه؟ تو دلمون میمونه آخر
من نه یک مدت حبس کشیدم جلو درو همسایه درست نیست اون باسابقه بالا نوشته بشه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-07 ساعت 09:11)shilan نوشته: (2014-06-07 ساعت 09:03)عراقی نوشته: (2014-06-07 ساعت 00:22)alimomen نوشته: (2014-06-06 ساعت 22:58)shilan نوشته: تو این مدت من اینجا خیلی چیزا یاد گرفتم ولی آخرش یه چیزی رو نفهمیدم سولی عسلی فعال خانمن یا آقا ؟؟؟؟/!!!!!!!!! آخه تو پستای قبل یه نفر گفتن آقا حالا یه نفر میگن خواهر خلاصه همین که اینجا کی خانم کی آقا واسه من سوال شده میدونین آخه آدم وقتی پست میخونه دوس داره تصور کن کسی که پست میذاره رو

شیلان جان درسته که از روی سلی خیلی نمیشه فهمید طرف پسره یا دختر ولی آخه از روی عسلی کاملا تابلوه که طرف دختره آخه عسل با اسم مرد یه جورایی منافات داره مثلا تصور کن رضا عسلی یه حس بدی رو به آدم منتقل میکنه
علی مومن جونی من دوتا مرد میشناسم یکی با اسم "شیرین" یکی هم به اسم "التفات" که اتفاقا "شیرین" یه گردن کلفتیه که من هر وقت میبینمش از ترس دچار دلپیچه میشم حالا پیدا کنید هندونه فروش را...
وای چقد خندیدم
منم همينطور تاپيك بلاتكليف ها را نگاه كنيد هاهاها
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز nedali از اینکه به بنده محبت داشتید و اولین رتبه رو از شما گرفتم بسیار خوشحالم و مطمئنم که برای من خوش یمن خواهد بود. ادامه روزهایتان پر از شادی و برکت.
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-07 ساعت 17:51)Aroma نوشته: (2014-06-07 ساعت 09:11)shilan نوشته: (2014-06-07 ساعت 09:03)عراقی نوشته: (2014-06-07 ساعت 00:22)alimomen نوشته: (2014-06-06 ساعت 22:58)shilan نوشته: تو این مدت من اینجا خیلی چیزا یاد گرفتم ولی آخرش یه چیزی رو نفهمیدم سولی عسلی فعال خانمن یا آقا ؟؟؟؟/!!!!!!!!! آخه تو پستای قبل یه نفر گفتن آقا حالا یه نفر میگن خواهر خلاصه همین که اینجا کی خانم کی آقا واسه من سوال شده میدونین آخه آدم وقتی پست میخونه دوس داره تصور کن کسی که پست میذاره رو

شیلان جان درسته که از روی سلی خیلی نمیشه فهمید طرف پسره یا دختر ولی آخه از روی عسلی کاملا تابلوه که طرف دختره آخه عسل با اسم مرد یه جورایی منافات داره مثلا تصور کن رضا عسلی یه حس بدی رو به آدم منتقل میکنه
علی مومن جونی من دوتا مرد میشناسم یکی با اسم "شیرین" یکی هم به اسم "التفات" که اتفاقا "شیرین" یه گردن کلفتیه که من هر وقت میبینمش از ترس دچار دلپیچه میشم حالا پیدا کنید هندونه فروش را...
وای چقد خندیدم
منم همينطور تاپيك بلاتكليف ها را نگاه كنيد هاهاها
چرا یه ذره مباحث محتوا دار اینجا مطرح نمی کنید؟ من همش دارم دنبال محتوا می گردم ، ولی دریغ از یه محتوا! مدیرا یه فکری بکنن خب! این کاربرا همینطوری عاطل و باطل دارن برای خودشون ول می گردن ، کسی هم نیس اینا رو به سمت مباحث با محتوا دار رهنمون کنه! منکه دیگه اجازه نمیدم هیچکدوم از اعضای خونوادم به این تاپیک بی محتوا دار سر بزنه
( کاربر محتوا مند)
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان عزیز.
دوستانی که میگن از آمریکا آپدیت شدیم چطور متوجه میشین از کجا آپدیت انجام شده؟
بازمانده لاتاری 2014
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-07 ساعت 17:59)freddyflientstone نوشته: چرا یه ذره مباحث محتوا دار اینجا مطرح نمی کنید؟ من همش دارم دنبال محتوا می گردم ، ولی دریغ از یه محتوا! مدیرا یه فکری بکنن خب! این کاربرا همینطوری عاطل و باطل دارن برای خودشون ول می گردن ، کسی هم نیس اینا رو به سمت مباحث با محتوا دار رهنمون کنه! منکه دیگه اجازه نمیدم هیچکدوم از اعضای خونوادم به این تاپیک بی محتوا دار سر بزنه
( کاربر محتوا مند)
فردی جون شما دیگه چرا
بابا ما یک مشت منتظریم که باید وقت کشی کنیم تا روز موعود برسه آدمی هم که میخاد وقت کشی کنی اتوماتیک میره به سمت هذلیات والا از بحثهای آماری که نهایتش به استرس و تفرقه و دلخوری منجر میشه هم صد پله بهتره
case no=4xxx,abu dhabi
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-07 ساعت 18:01)masoudyara نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز.
از زمان آپدیت- اگر توی وقت اداری سفارت باشه از سفارته اگر شب تا صبح باشه از آمریکاست حالا زمان آپدیت از کجا مشخص میشه ؟از هیچ جا شما دایما سایت سیس را چک میکنی تا حدودش معلوم بشه حالا هر چی بیشتر چک کنی احتمال اینکه زمانش دقیق تر باشه بیشتره پس نتیجه میگیریم که گلاب به روتون توی دستشویی هم که تشریف میبری باید چک کنی نهایتا هم معتاد میشی مثل ماها میافتی گوشه خونه
case no=4xxx,abu dhabi
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-07 ساعت 18:01)masoudyara نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز.
آپدیتی که به وقت ما بعد از ظهر یا شب بخوره به خاطر اختلاف ساعتی ما با آ م ر ی ک ا، از طرف آم ر ی ک ا هستش
و آپدیتی که به وقت خودمون صبح یا ظهر بخوره از طرف سفارته.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
خدایا یه چندتا آپدیت رگباری از سفارت و آم ر ی ک ا نصیب من بی آپدیت عنایت بفرما.
* DV 2014 *
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-07 ساعت 18:11)freddyflientstone نوشته: (2014-06-07 ساعت 18:08)alimomen نوشته: (2014-06-07 ساعت 18:01)masoudyara نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز.
از زمان آپدیت- اگر توی وقت اداری سفارت باشه از سفارته اگر شب تا صبح باشه از آمریکاست حالا زمان آپدیت از کجا مشخص میشه ؟از هیچ جا شما دایما سایت سیس را چک میکنی تا حدودش معلوم بشه حالا هر چی بیشتر چک کنی احتمال اینکه زمانش دقیق تر باشه بیشتره پس نتیجه میگیریم که گلاب به روتون توی دستشویی هم که تشریف میبری باید چک کنی نهایتا هم معتاد میشی مثل ماها میافتی گوشه خونه
علی مومن، برادر جان، منم در همون راستا جوک بیان فرمودم دیگه، طنزیات از خودم صادر کردم! جدی نگفتم که!!!
آخه تعجب کردم گفتم از فردی بعیده یک لحظه هم گفتم شاید به خاطر فشار دوران کلیرنسه بالاخره فردی جان من قلبا دوست دارم
case no=4xxx,abu dhabi
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستاي گلم من تازه فهميدم جريان رتبه چيه , اصلا نميدونستم در مورد چي حرف ميزديد , تازه الان ديدم ۴ تا از دوستاي گل مهاجرسرا بهم رتبه دادن, همينجا ازشون تشکر ميکنم :) :)
2014AS00002xxx