کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-08-13 ساعت 18:16)bahar101 نوشته:  همه آپدیت های ما با / بوده . یکی بگه یعنی چی؟

بهار جان. يكم صبور باش. انشالله به وقتش كلير مي شيد. ازت خواهش مي كنم يكم بهشون فرصت بده.
اما در خصوص or و / : ضمن اجازه از مهرداد عزيز كاشف اين قضيه. بر اساس تجربه عرض مي كنم خدمتتون كه شما حتي در آپهاي شبانه تبديل به or نمي شويد. زماني اون متن تبديل به or مي شه كه شما آپ شبانه كليري رو دريافت كرديد( كه در اين حالت هنوز / است) و از طرف سفارت براي آخرين بار آپ مي شيد( كه در اين زمان تبديل به or مي شه). يعني شما با آخرين آپ روزانه سفارت به اين حالت تغيير مي كنيد. حالا اگر من اشتباه مي كنم لطفاًمهرداد جان تصحيح بفرماين. موفق باشي.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: Alex 2014 ، ebrahim1e ، moj21 ، ARSAMNEW ، farrokh33 ، hilda60
دوستان سلام ما سه شنبه ابوظبی مصاحبه داشتیم و ای پی خوردیم .نگرانیم اینه چرا اصن سوالی در مورد اینکه شوهرم تو سربازی چه درجه ای داشته نکرد سرباز س بودن.فقط پرسید نیرو زمینی یا هوایی..به نظرتون اونا درجریانن که هرکسی باچه درجه ای رفته و مسءولیتش چی بوده و...؟
تاریخ مصاحبه:11اگوست ابو ظبی وضعیت : ap اپدیتها:16،17،18،19اگوست هردو کیس برنده اصلی خودم ،همسرم شغل خصوصی سربازی س، شناخته شدن کیس توسط سایت سفارت 20اگوست.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Alex 2014 ، moj21 ، ehsan_pars ، farrokh33
(2015-08-13 ساعت 18:27)1362amin1362 نوشته:  
(2015-08-13 ساعت 18:16)bahar101 نوشته:  همه آپدیت های ما با / بوده . یکی بگه یعنی چی؟

بهار جان. يكم صبور باش. انشالله به وقتش كلير مي شيد. ازت خواهش مي كنم يكم بهشون فرصت بده.
اما در خصوص or و / : ضمن اجازه از مهرداد عزيز كاشف اين قضيه. بر اساس تجربه عرض مي كنم خدمتتون كه شما حتي در آپهاي شبانه تبديل به or نمي شويد. زماني اون متن تبديل به or مي شه كه شما آپ شبانه كليري رو دريافت كرديد( كه در اين حالت هنوز / است) و از طرف سفارت براي آخرين بار آپ مي شيد( كه در اين زمان تبديل به or مي شه). يعني شما با آخرين آپ روزانه سفارت به اين حالت تغيير مي كنيد. حالا اگر من اشتباه مي كنم لطفاًمهرداد جان تصحيح بفرماين. موفق باشي.
من خودمم این موضوع را دیدم و شک هم کردم اما با ی سوال نقض اش میکنم اگه اینجوری بود هر کیس or باید کلیر شده باشه در صورتیکه کیس هایی داریم که or هستند اما هنوز کلیر نشدند.
2015ASxxx(یک نفر)#ديدن قبولي: 10 مي 2014#ارسال فرم‌ها: 03 اکتبر2014#تاريخ کارنت:12آگوست 2014 #مصاحبه :انکارا 5 می Cool# دریافت Ap Sad آپ: {(می:5و6و7)}
بازمانده 2015
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Alex 2014 ، ebrahim1e ، moj21 ، farrokh33
(2015-08-13 ساعت 18:28)Setayesh_13642001@yahoo.com نوشته:  دوستان سلام ما سه شنبه ابوظبی مصاحبه داشتیم و ای پی خوردیم .نگرانیم اینه چرا اصن سوالی در مورد اینکه شوهرم تو سربازی چه درجه ای داشته نکرد سرباز س بودن.فقط پرسید نیرو زمینی یا هوایی..به نظرتون اونا درجریانن که هرکسی باچه درجه ای رفته و مسءولیتش چی بوده و...؟

دوست عزيز اصلاً مهم نيست درجه سرباز چي بوده. هر چي بوده سرباز بوده. سرهنگ و سردار كه نبوده. اصلاً اگه منو شما بگيم فلان مسئوليت رو داشتيم مگه فكر مي كنيد اونا قبول مي كنن؟ نه. اونا بررسي هاي خودشونو انجام مي دن به حرفاي ما هم كاري ندارن. حالا متاسفانه و يا خوشبختانه به اين اطلاعات دسترسي دارن و همه رو چك مي كنن. ما همه سرباز بوديم و به ناخواسته در ارگانهاي مختلف تقسيم شديم. اونها اين رو كاملاً مي دونن. هدف از انجام اين بررسي ها اينه كه مطمئن بشن عضو گروههاي خرابكاري و غيره نبوديم كه به زودي متوجهش مي شن. و اين چكها در واقع جهت حفظ امنيت داخلي خود آمريكاست و خيلي ازشون ممنونيم كه حواسشون به امنيت ما كه داخل آمريكا زندگي خواهيم كرد هست. چون اين روند ادامه دار است. به جاي فكر و خيالاي بيهوده پاشيد آماده شيد براي زندگي در ينگه دنيا. به زودي همه كليريم. امسال سال طلايي لاتاري براي ايرانيان است.
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود

تشکر کنندگان: SAMBAR ، ریحانا ، Alex 2014 ، ebrahim1e ، Hopeman ، m.ghoreishi ، moj21 ، A2000 ، 2015reza ، farrokh33 ، ben123 ، hilda60 ، ARSAMNEW ، AliReza.Sh
(2015-08-13 ساعت 18:28)Setayesh_13642001@yahoo.com نوشته:  دوستان سلام ما سه شنبه ابوظبی مصاحبه داشتیم و ای پی خnوردیم .نگرانیم اینه چرا اصن سوالی در مورد اینکه شوهرم تو سربازی چه درجه ای داشته نکرد سرباز س بودن.فقط پرسید نیرو زمینی یا هوایی..به نظرتون اونا درجریانن که هرکسی باچه درجه ای رفته و مسءولیتش چی بوده و...؟

اطلاعات داخل کارت پایان خدمت همه چی رو مشخص میکنه و عکس کارت با درجه هست.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Alex 2014 ، moj21 ، farrokh33 ، ARSAMNEW
(2015-08-13 ساعت 18:31)mehrdad_123 نوشته:  
(2015-08-13 ساعت 18:27)1362amin1362 نوشته:  

من خودمم این موضوع را دیدم و شک هم کردم اما با ی سوال نقض اش میکنم اگه اینجوری بود هر کیس or باید کلیر شده باشه در صورتیکه کیس هایی داریم که or هستند اما هنوز کلیر نشدند.

مهرداد جان. خواهش مي كنم نقضش نكن. چون كلاً اين فرضيه مي ره زير سئوال.
اما اگر اين فرضيه درست باشه ( منظورم وجود or و / است) بنده صراحتاً اعلام مي كنم اين دوستان كلير شدن ولي از جانب سفارت ايميل كليري دريافت نكردند كه خودت بهتر مي دوني دلايل مختلف داره. ولي اگر همون كيس نامبرها رو دنبال كنيم خواهيم ديد كه با شروع طوفان كليري، ايميل را دريافت خواهند كرد.

تشکر کنندگان: Alex 2014 ، moj21 ، farrokh33 ، ARSAMNEW ، آزاده_امین
منم دارم اون حالت بی حسی رو که تیچر گفت رو با پوست و گوشتم تجربه میکنم.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
(2015-08-13 ساعت 18:38)SAMBAR نوشته:  
(2015-08-13 ساعت 18:28)Setayesh_13642001@yahoo.com نوشته:  دوستان سلام ما سه شنبه ابوظبی مصاحبه داشتیم و ای پی خnوردیم .نگرانیم اینه چرا اصن سوالی در مورد اینکه شوهرم تو سربازی چه درجه ای داشته نکرد سرباز س بودن.فقط پرسید نیرو زمینی یا هوایی..به نظرتون اونا درجریانن که هرکسی باچه درجه ای رفته و مسءولیتش چی بوده و...؟

فرهاد جان. تو كارتهاي جديد( حداقل اونايي كه قديمي رو تبديل به جديد كردن) عكس با لباس شخصيه. مثل مال خودم

تشکر کنندگان: SAMBAR ، Alex 2014 ، ebrahim1e ، Hopeman ، samane1363 ، moj21 ، farrokh33 ، ARSAMNEW ، آزاده_امین
(2015-08-13 ساعت 18:38)SAMBAR نوشته:  

اخه از ما حتی ترجمه کارت پایان خدمت یا اصلش رو نخواست.برنده اصلی من بودم و از همسرم فقط ترجمه شاسنامه خواست
تاریخ مصاحبه:11اگوست ابو ظبی وضعیت : ap اپدیتها:16،17،18،19اگوست هردو کیس برنده اصلی خودم ،همسرم شغل خصوصی سربازی س، شناخته شدن کیس توسط سایت سفارت 20اگوست.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Alex 2014 ، ebrahim1e ، moj21 ، SAMBAR ، farrokh33 ، ARSAMNEW
با سلام به همه منتظران. فکر کنم تا ظهور مهدی باید صبر کنیم.
یه سوال: راستی جمعه و شنبه که ابوظبی تعطیله و شنبه و یکشنبه که سایت سیس تعطیله از طرفی اونا 11 ساعت از ما عقبن پس از سشنبه باید امیدوار کلیرنس بود! دست میگم؟ ضمنا به بعصی ها که کلیر میشن سفارت تفن می زنه ، این جریانش چیه؟ مرسی
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Alex 2014 ، moj21 ، SAMBAR ، farrokh33 ، ARSAMNEW
(2015-08-13 ساعت 18:55)تدبیر نوشته:  با سلام به همه منتظران. فکر کنم تا ظهور مهدی باید صبر کنیم.
یه سوال: راستی جمعه و شنبه که ابوظبی تعطیله و شنبه و یکشنبه که سایت سیس تعطیله از طرفی اونا 11 ساعت از ما عقبن پس از سشنبه باید امیدوار کلیرنس بود! دست میگم؟ ضمنا به بعصی ها که کلیر میشن سفارت تفن می زنه ، این جریانش چیه؟ مرسی

دوست عزيز. تا ظهور ٣٠ سپتامبر بيشتر نمي تونيد منتظر باشيد.
در خصوص سئوالتون عارضم خدمتتون كه از روز يكشنبه صبح سفارت كارش رو شروع مي كنه و آمريكا از دوشنبه شب( به وقت ايران). هر كدومشون كه كارشون رو شروع كنن بايد منتظر شنيدن خبرهاي خوب بود. موفق باشيد.

تشکر کنندگان: Alex 2014 ، ebrahim1e ، mehrdad_123 ، samane1363 ، moj21 ، SAMBAR ، farrokh33 ، nora ، ARSAMNEW
باسلام به همه دوستان . برادر من با خانمش در تاریخ 28 اپریل تو ابوظبی مصاحبه داشته . چند تا سوال مهم دارم . چند ده صفحه اخر رو بررسی کردم . سوالات زیادی برام پیش امده . الان بیش از 100 روز از مصاحبه برادرم میگذره ولی اخرین اپدیتش 3 می یعنی 5 روز بعد از مصاحبه داشته و نوشته که کیس شما تو مراحل اداری هست و اطلاعات دیگه ای نداده و واقعا نا امید شدم که دیدم دوستان این همه اپدیت زیاد داشتن حتی با امارداشتن از نوع شبانه و برای تک تک اعضا خانواده. نمی دونم چرا برای کیس برادرم اینقدر طول کشیده و اپدیت نداشته. از طرفی دوستان چطور برای همه اعضا خانوادشون چک میکنن؟ برادرم فقط یک شماره کیس برا کنترل داره( کیس اصلی خودشه) و برای خانمش هیچ شماره ایی نداره. سوال دیگه اینکه سایت سیس چی هست؟ ( ببخشیدکه ما این قدر اطلاعاتمون کمه) این سایت که فقط برای پرداخت هزینه کیس قبل سفر هست. اگه میشه دوستان لینک دقیق سایت سیس جایی که اپدیت هاشون رو چک میکنن بزارن . ممنون میشم. سوال دیگه اینکه ایا تا به حال کسی از ماه اپریل کلیر شده ؟ چرا اینقدر زمان بر شده کلیرها، افسر گفته بود که نهایت 2 ماه جواب میاد . حتی ایمیل هم زدیم بعد 3 هفته جواب دادن که تو مراحل اداری هست. ایا امیدی به کلیر هست دوستان؟ شدیدا فشار روحی اورده این قضیه . ممنون میشم دوستان جواب بدن و به امید کلیری برا همه دوستان
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ebrahim1e ، moj21 ، SAMBAR ، Alex 2014 ، farrokh33 ، ARSAMNEW ، آزاده_امین
دوستان عزیزم رو به ارامش دعوت میکنم.
خوشحالم که نوید یک تغییر بزرگ رو بهتون میدم. الی الخصوص سفارت ایروان.
مثبت فکر کنید. یا علی
coming soon
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
(2015-08-13 ساعت 19:39)professional نوشته:  باسلام به همه دوستان . برادر من با خانمش در تاریخ 28 اپریل تو ابوظبی مصاحبه داشته . چند تا سوال مهم دارم . چند ده صفحه اخر رو بررسی کردم . سوالات زیادی برام پیش امده . الان بیش از 100 روز از مصاحبه برادرم میگذره ولی اخرین اپدیتش ۳ می یعنی ۵ روز بعد از مصاحبه داشته و نوشته که کیس شما تو مراحل اداری هست و اطلاعات دیگه ای نداده و واقعا نا امید شدم که دیدم دوستان این همه اپدیت زیاد داشتن حتی با امارداشتن از نوع شبانه و برای تک تک اعضا خانواده. نمی دونم چرا برای کیس برادرم اینقدر طول کشیده و اپدیت نداشته. از طرفی دوستان چطور برای همه اعضا خانوادشون چک میکنن؟ برادرم فقط یک شماره کیس برا کنترل داره( کیس اصلی خودشه) و برای خانمش هیچ شماره ایی نداره. سوال دیگه اینکه سایت سیس چی هست؟ ( ببخشیدکه ما این قدر اطلاعاتمون کمه) این سایت که فقط برای پرداخت هزینه کیس قبل سفر هست. اگه میشه دوستان لینک دقیق سایت سیس جایی که اپدیت هاشون رو چک میکنن بزارن . ممنون میشم. سوال دیگه اینکه ایا تا به حال کسی از ماه اپریل کلیر شده ؟ چرا اینقدر زمان بر شده کلیرها، افسر گفته بود که نهایت ۲ ماه جواب میاد . حتی ایمیل هم زدیم بعد ۳ هفته جواب دادن که تو مراحل اداری هست. ایا امیدی به کلیر هست دوستان؟ شدیدا فشار روحی اورده این قضیه . ممنون میشم دوستان جواب بدن و به امید کلیری برا همه دوستان

سلام دوست گرامی
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
از این سایت برای چک کردن استفاده کن این همون سایت سیس یا سیاک هست.
برای چک کردن هر کیس وقتی که شماره را وارد می کنید و اینتر می زنید به تعداد نفرات اون پایین صفحه شماره هست که شما با کلیک روی هر کدام شماره جلوی کیس نامبر تغییر کرده و مثلا از 1ABD به 2ABD تغییر میکنه و آپدیت شخص بعدی چک میشود.
در مورد مراحل اداری هم باید صبر کنید و بدون جای نگرانی نداره و کیس برادرتون دیگه روزای آخرش را طی میکنه و انشالله تا آخر همین ماه کلیر میشوند
موفق باشید
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ریحانا ، samane1363 ، moj21 ، APOLO5321 ، SAMBAR ، Alex 2014 ، farrokh33 ، nora ، m.ghoreishi ، hilda60 ، ARSAMNEW
(2015-08-13 ساعت 19:39)professional نوشته:  باسلام به همه دوستان . برادر من با خانمش در تاریخ 28 اپریل تو ابوظبی مصاحبه داشته . چند تا سوال مهم دارم . چند ده صفحه اخر رو بررسی کردم . سوالات زیادی برام پیش امده . الان بیش از 100 روز از مصاحبه برادرم میگذره ولی اخرین اپدیتش ۳ می یعنی ۵ روز بعد از مصاحبه داشته و نوشته که کیس شما تو مراحل اداری هست و اطلاعات دیگه ای نداده و واقعا نا امید شدم که دیدم دوستان این همه اپدیت زیاد داشتن حتی با امارداشتن از نوع شبانه و برای تک تک اعضا خانواده. نمی دونم چرا برای کیس برادرم اینقدر طول کشیده و اپدیت نداشته. از طرفی دوستان چطور برای همه اعضا خانوادشون چک میکنن؟ برادرم فقط یک شماره کیس برا کنترل داره( کیس اصلی خودشه) و برای خانمش هیچ شماره ایی نداره. سوال دیگه اینکه سایت سیس چی هست؟ ( ببخشیدکه ما این قدر اطلاعاتمون کمه) این سایت که فقط برای پرداخت هزینه کیس قبل سفر هست. اگه میشه دوستان لینک دقیق سایت سیس جایی که اپدیت هاشون رو چک میکنن بزارن . ممنون میشم. سوال دیگه اینکه ایا تا به حال کسی از ماه اپریل کلیر شده ؟ چرا اینقدر زمان بر شده کلیرها، افسر گفته بود که نهایت ۲ ماه جواب میاد . حتی ایمیل هم زدیم بعد ۳ هفته جواب دادن که تو مراحل اداری هست. ایا امیدی به کلیر هست دوستان؟ شدیدا فشار روحی اورده این قضیه . ممنون میشم دوستان جواب بدن و به امید کلیری برا همه دوستان

ضمن تبريك به شما به خاطر اينكه انقدر به فكر برادرتون هستيد و البته در خصوص سئوالهاتون. مشكلي نيست كه آپ نشدن. من از ايشون زودتر مصاحبه بودم و با اين آپ هم هنوز كلير نشدم. اصلاً اين آپ، آپه مهمي نبود. انشالله تو همين چند روزه كلير مي شن. اون سايتي كه مي فرماييد براي واريز پول سيس نيست و اليس هسستش. شما بايد اين سايت رو چك كنيد
ceac.state.gov
در قسمت ايمگرنت چك كنيد وضعيت كيستون رو. آخرين گزينه. در خصوص ديدن وضعيت همه اعضاي كيس در كنار كيس نامبر( در جدولي كه باز مي شود) عدد ٠١ براي نفر اول و ٠٢ براي همسر و به ترتيب براي فرزندان گذاشته شده كه با كليك روي هر كدام تاريخ آخرين آپديت مشاهده مي شه. در خصوص سئوال بعدي بله از آپريلي ها كلير داشتيم. اما هنوز كلير نشده هم داريم. پس نگران نباشيد. يكيش خودم.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان