کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-08-19 ساعت 00:56)غنچه نوشته:  سلام دوستان ببخشید کسی بوده امسال کارمند وبا سربازی ارتش کلیر شده باشه

زیاد بچه های س هم دارن کلیر میشن
برای باقی مانده های س هم دعا کنید
(2015-08-18 ساعت 23:26)hilda60 نوشته:  دوووووووووووووووووووووووووووستان
دووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووستان
دووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووستان
من و همسریه عزیزم هم آپدیت 18 آگوست رو خوردیم یه آبم روش!!!
فکر کنم حدودای ساعت ۶ و ۷ بود دقیق نمیدونیم.
چون مهمونی بودیم
..............................
خلاصه کلی خوشحالیم و کلی هم گریه خوشحالی کردیم .. مرسی از همه مرسی از همه دوستان
انشاالله به امید خدای بزرگ فردا هم شماره کیس همه دوستانی که آپدیت خوردن و خیلی وقته منتظرن تو سایت اعلام بشه .
انشااله همه دوستانی که منتظرن هرچه سریعتر کلیر بشن به امید خدا... دوستان ایروانی آپ خورده هم فردا کلیر بشن انشاالله

مباركه عزيزم ديدى گفتم دير و زود داره سوخت و سوز نداره
ايشالا هميشه شاد باشى
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
(2015-08-18 ساعت 20:16)credelboy2004 نوشته:  بنظرتون من ۵ شنبه برم؟
شک دارم قبل از ساعت 12 برسم سفارت
کسی پیشنهادی نداره؟
سلام دوست عزیز فردا چهارشنبه با ایران ایر برید پروازش عصر هست میرسید بلیط تهیه کنید حتی اگر بلیط اکونومی نداشت بیزینس کلاس بگیرید ارزشش رو داره .شاد باشید
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ehsan_pars ، hilda60 ، بابراس ، ARSAMNEW ، Alex 2014
سلام مبارک دوستان باشه خدارو شکر که دوستان آپدیت و کلیری رو دارن مزه می کنن خوشحالم Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
ما که آپدیت نداشتیم پرونده ما گم شده دوستان که میرن آنکارا دنبال پرونده ما بگن بگردن شاید گمش کردن SadSadSad:
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
تشکر کنندگان: ehsan_pars ، 1362amin1362 ، hilda60 ، mel ، m.ghoreishi ، بابراس ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، s.zare ، bahar101 ، mahyaaa ، moj21
(2015-08-19 ساعت 00:53)مریم معینی نوشته:  سلام عزیزان عجب روز خوبیییییییییییییی خدا شکرت
کل کیس ما هم امروز آپدیت شدیم همسرم از 19می تا حالا آپدیت نداشت یاد نوشته یکی از دوستان افتادم که میگفت برای آپدیت اینقدر خوشحال میشیم کلیر بشیم چکار میکنیم
مطمئنم خبرهای خوبی در راهه.
مخصوصا برای بچه های س واقعا وقتی دوستانی که این همه مدت چشم انتظار بودند آپدیت میشن واقعا خوشحالی داره تبریک به همتون لیدا جان هیلدا جان همگی دوستان دیگه جناب قریشی مطمئنم برای شما هم خبرهای خوبی در راه است پرونده بچه های س ظاهرا داره بررسی میشه ولی کیس ما/ به orتبدیل نشده دوستان عزیز لطفا تحلیل کنند کیس ما 18 آگوست آپدیت شد سربازی س کیس **47 البته ساعت آپدیت رو نمیدونم صبح ساعت 19 چک کردم خبری نبود فکر کنم از سفارت بوده .
ممنون از همتون زیاد پست نمیگذارم ولی بدونید دلم با همتون هست و از ته دل برای تمام عزیزانم در اینجا دعا میکنم امین خان فکر کنم شما هم همین روزا هورا بکشی منتظر خبرهای خوش+++++

خانم معینی بتون تبریک ميگم
این آپ قبل از آپ طلایی هست فردا آپ آخر به تاریخ 19 آگوست را میخورید و به OR تبدیل میشید
بلافاصله هم ایمیل کلیری و سایت ایروان هم اسمتون میاد و یک هورای بلند
موفق باشید
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
دعاي امشب در قالب شعر و براساس حروف الفبا. ببخشيد كه زياده

(ا) الا یا ایها الاول به نامت ابتدا کردم
(ب) برای عاشقی کردن به نامت اقتدا کردم
(پ) پشیمانم پریشانم که بر خالق جفا کردم
(ت) توکل بر شما کردم بسویت التجا کردم
(ث) ثنا کردم دعا کردم صفا کردم
(ج) جوانی را خطا کردم زمهرت امتناع کردم
(چ) چرایش را نمیدانم ببخشا که خطا کردم
(ح) حصارم شد گناهانی که آنجا در خفا کردم
(خ) خداوندا تو میدانی سر غفلت چه ها کردم
(د) دلم پر مهر تو اما چه بی پروا گناه کردم
(ذ) ذلالم داده ای اکنون که بر تو اقتدا کردم
(ر) رهت گم کرده بودم من که گفتم اشتباه کردم
(ز) زبانم قاصر از مدح و کمی با حق صفا کردم
(ژ) ژنم را از غزل دادی ژنم را مبتلا کردم
(س) سرم شوریده میخواهی سرم از تن جدا کردم
(ش) شدی شافی برای دل تقاضای شفا کردم
(ص) صدا کردی که ادعونی خدایا من صدا کردم
(ض) ضعیف و ناتوانم من به در گاهت ندا کردم
(ط) طلسم از دل شکستم من که جادو بی بها کردم
(ظ) ظلمت نفس اماره که شکوه بر صبا کردم
(ع) علیمی عالمی بر من ببخشا که خطا کردم
(غ) غمی غمگین به دل دارم که نجوا با خدا کردم
(ف) فقیرم بر سر کویت غنی را من صدا کردم
(ق) قلم را من به قرآن کریمت مقتدا کردم
(ک) کتابت ساقی دلها قرائت والضحی کردم
(گ) گرم از درگهت رانی نمی رنجدم خطا کردم
(ل) لبم خاموش و دل را با تکاثر آشنا کردم
(م) مرا سوی خود آوردی از این رو من صفا کردم
(ن) نرانی از درمیخانه ات یا رب که ساقی راصدا کردم
(و) ولی را من علی دانم علی را مقتدا کردم
(ه) همین شعرم به درگاهت قبول افتد دلم را مبتلا کردم
(ی) یکی عبد گنهکارم اگرعفوم کنی یارب غزل را انتها کردم
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

خدا روشکر عجب روز خوبی بود
2015AS53$$ - DS260: 04 June - Current:13 April - Interview: 03 June - Ankara - CEAC updated: 28 Apr - 20 May - 30 May - 03 Jun - 08 Jun - 09 Jun - 12 Jun (01) - After 60 days: 13 Agu (01- Nightly) - 14 Agu(01) - 14 Agu (01 & 02) :Chang " /" to "or" - Clear: 18 Agu - Visa: 27 Agu - Virginia

My Nephew:2016AS1$$ - Interview: 01 Oct - Visa: 05 Oct - Virginia
واقعا خداروشکر میکنم از ته قلبم
خیلی ممنونشم . خودش میدونه چقدر منو همسرم تو این مدت سختی کشیدیم و چقدر مشکلات ریز و درشت برامون پیش اومد
ولی ازش ممنونم خیییییییییییییییییییییییییییییییییلی زیاد. قربونت برم خدای مهربونم که امشب باعث شدی منو همسرم بعد از مدت ها شاد بشیم
انشاالله فردا هم روز کلیر شدن همسرم باشه.
.....................
از همه دوستان که ابراز لطف کردن ممنونم خیلی خیلی ممنونم
خدا خودش شاهده که همیشه اول دعاهام برای بقیه دوستان دعا میکردم بعد اسم همسرم رو میاوردم..
انشاالله به امید خدای بزرگ و به حق باب الحوائج هر چه سریعتر تا قبل از اتمام این پروسه تمامی دوستان منتظر حاجت قلبیه خودشون رو که
یه جورایی برا هممون مشترکه بگیرن.
و هر چه سریع تر هوراااااای کلیری همه دوستان و همسر خودم رو بکشیم...انشاالله... ببخشید اگه پرگویی کردم
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
(2015-08-19 ساعت 00:53)مریم معینی نوشته:  سلام عزیزان عجب روز خوبیییییییییییییی خدا شکرت
کل کیس ما هم امروز آپدیت شدیم همسرم از 19می تا حالا آپدیت نداشت یاد نوشته یکی از دوستان افتادم که میگفت برای آپدیت اینقدر خوشحال میشیم کلیر بشیم چکار میکنیم
مطمئنم خبرهای خوبی در راهه.
مخصوصا برای بچه های س واقعا وقتی دوستانی که این همه مدت چشم انتظار بودند آپدیت میشن واقعا خوشحالی داره تبریک به همتون لیدا جان هیلدا جان همگی دوستان دیگه جناب قریشی مطمئنم برای شما هم خبرهای خوبی در راه است پرونده بچه های س ظاهرا داره بررسی میشه ولی کیس ما/ به orتبدیل نشده دوستان عزیز لطفا تحلیل کنند کیس ما 18 آگوست آپدیت شد سربازی س کیس **47 البته ساعت آپدیت رو نمیدونم صبح ساعت 19 چک کردم خبری نبود فکر کنم از سفارت بوده .
ممنون از همتون زیاد پست نمیگذارم ولی بدونید دلم با همتون هست و از ته دل برای تمام عزیزانم در اینجا دعا میکنم امین خان فکر کنم شما هم همین روزا هورا بکشی منتظر خبرهای خوش+++++

سلام وممنون بابت ابراز لطف شما و سایر دوستان عزیز. بابت دعاهای زیباشون که واقعآ روحیه میده به ادم. من اپدیت نشدم ولی واقعآ با دیدن این دست پستها خوشحال میشم و دعا میکنم این انرژی های مثبت تا روز اخر ادامه دار باشه .امیدوارم همه خوشحال از این تاپیک برن به تاپیک اولین سفر. انشاءالله
عرض کنم خدمت شما این اپدیت که 18 اگوست داشتین خیلی امیدوار کنندست و باید تا فردا صبر کنیم و عکس العمل سفارتو ببینیم چیه. امیدوارم اخرین اپدیت قبل از اعلام کلییر باشه و همه دوستان اپدیت 19 اگوست رو دریافت کنند و متعاقب اون شماره کیس ها در سایت سفارت اعلام بشه. اگر احیانآ 1 % اینطور نشد ممکنه بخاطر اتمام سهمیه اگوست باشه و حتمآ این دوستان در اولین لیست کلیری خواهند بود. پس جای نگرانی نیست و مهم استارت بررسی پرونده های بقول معرووف فریز شده هستش که خدارو شکر زده شد
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
اقای خلیلخواه عزیز هم بتاریخ 18 اگوست اپدیت شده. لطفآ همه دوستان برا ایشونم یه دعای مخصوص بکنید تا حداقل جبران زحماتشون شده باشه.
خدایی گردن همه ما 2015 ایها حق دارن. همچنین اقا رضا2015 قدیم HERMES جدید WinkSmile
(2015-08-19 ساعت 03:41)m.ghoreishi نوشته:  اقای خلیلخواه عزیز هم بتاریخ 18 اگوست اپدیت شده. لطفآ همه دوستان برا ایشونم یه دعای مخصوص بکنید تا حداقل جبران زحماتشون شده باشه.
خدایی گردن همه ما ۲۰۱۵ ایها حق دارن. همچنین اقا رضا۲۰۱۵ قدیم HERMES جدید WinkSmile

مبارك باشه جناب خليل خواه. انشالله فردا كليريتون رو جشن بگيريم. سياوش جان خبر خوبي بود. انشالله همين روزا خودتم كلير مي شي. يا علي
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

(2015-08-19 ساعت 03:48)1362amin1362 نوشته:  
(2015-08-19 ساعت 03:41)m.ghoreishi نوشته:  اقای خلیلخواه عزیز هم بتاریخ 18 اگوست اپدیت شده. لطفآ همه دوستان برا ایشونم یه دعای مخصوص بکنید تا حداقل جبران زحماتشون شده باشه.
خدایی گردن همه ما ۲۰۱۵ ایها حق دارن. همچنین اقا رضا۲۰۱۵ قدیم HERMES جدید WinkSmile

مبارك باشه جناب خليل خواه. انشالله فردا كليريتون رو جشن بگيريم. سياوش جان خبر خوبي بود. انشالله همين روزا خودتم كلير مي شي. يا علي

امید بخدا امین جان به همچنین برا شما
(2015-08-18 ساعت 23:26)hilda60 نوشته:  دوووووووووووووووووووووووووووستان
دووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووستان
دووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووستان
من و همسریه عزیزم هم آپدیت 18 آگوست رو خوردیم یه آبم روش!!!
فکر کنم حدودای ساعت ۶ و ۷ بود دقیق نمیدونیم.
چون مهمونی بودیم
..............................
خلاصه کلی خوشحالیم و کلی هم گریه خوشحالی کردیم .. مرسی از همه مرسی از همه دوستان
انشاالله به امید خدای بزرگ فردا هم شماره کیس همه دوستانی که آپدیت خوردن و خیلی وقته منتظرن تو سایت اعلام بشه .
انشااله همه دوستانی که منتظرن هرچه سریعتر کلیر بشن به امید خدا... دوستان ایروانی آپ خورده هم فردا کلیر بشن انشاالله

سلام عزیزم خداروشکر که همیشه لحظه آخر دست آدمو میگیره خیلی خوشحال شدم موفق و پیروز باشی به امید دیدار
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
تشکر کنندگان: mel ، m.ghoreishi ، endeavour ، sunn789 ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، لطف اله ، bahar101 ، 1362amin1362 ، mahyaaa ، SAMBAR ، hilda60 ، moj21

به به مبارك باشه جناب خليلخواه عزيز ????
شماره کیس : 201500005XXX-رویت قبولی :١٠ مي -ارسال فرم های اول : ١٦ جون -سابمیت مجدد بعد از آنلاک : ٢٣ آگوست-کارنت:١٢ مارچ - مشاهده نامه دوم : ٢٤ مارچ - مصاحبه : ١٨ مي بود تغيير دادن به ١١ مي-تعداد افراد کیس : 1 نفر-محل مصاحبه : آنکارا بود تغيير دادن به ايروان-ویزا : يكضرب شكر خدا
سفرنامه ایروان
(2015-08-19 ساعت 00:36)moj21 نوشته:  
(2015-08-18 ساعت 16:45)endeavour نوشته:  دوستان ببخشید لطفا جواب بدین......چند روز طول میکشه ویزا تو پاس بخوره

سلام دوست عزيز
اولاً كليريتون مبارك وثانياً براى ما توى ايميل زده بودن هرروز ساعت دو بعدازظهر وتوى سايت سفارت بالاي پيام همين جمله روتين يكشنبه وسه شنبه بود ولى پايينش باز هرروز ساعت دو ذكر شده بود ومن هم دوشنبه پاسها رو سفارت تحويل دادم .درمورد كيس ما فرداى كليرى ،ويزاهايمون رو توى سيس ايشود زدند(سهميه ماه جولاي)درنتيجه ويزاهاى ما اماده بود وچهارشنبه هم پاسها رو ازسفارت پس گرفتم .

خیلی ممنون از پاسخ شما دوست عزیز
تاریخ رویت قبولی:1 می 2014__شماره کیس:##49___تعداد افراد در کیس:3 نفر____زمان کرنت شدن :12 مارچ_ ___تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ابوظبی توسط kcc_____زمان مصاحبه: 17 می__وضعیت: AP همه اعضاء____اولین آپدیت سیس 19 می هر سه نفر/دومین آپدیت سیس20می نفر اصلی کیس و من و آخرین آپ سیس 10آگوست هر سه نفر /تو سایت ابو فقط یک آپ در تاریخ 21 می ____18و19و20 آگوست آپ هر سه ....صدور ویزا 23آگوست

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان