کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
خدایا شکرت که دل دوستام رو شاد کردی هیلدا جان مریم خانمmarmad عزیز تبریک میگم ایشالا تمام زندگیتون به اندازه امروز و حتی بیشتر شاد باشید.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
خب خوشبختانه مثل اینکه واشنگتن وقتش رو حسابی گذاشته روی کلیر کردن بچه های س! امیدوارم طی روزهای اینده حسابی همه باهم کلیر بشیم بریم تاپیک اولین سفر به امریکا.دوستان انرژی مثبت فراموش نشه لطفا+++++++++++
(2015-08-21 ساعت 14:04)moj21 نوشته:  دوستان عزيز سلام
يه راهنمايي وهمفكرى ازتون ميخواستم .من پسرم دانشجو هستش ومجوز خروج رو براى امارات ازدانشگاه ميخواهد بگيره وبليطمون هم ازطريق ابوظبي به امريكا هستش .ميخواستم بدونم موقع خروج تو فرودگاه ايران ،ويزاى امريكا تو پاسش هست اشكالى نداره وبهش گير نميدهند؟اصولاً به ويزاهاى توى پاس نگاه ميكنند يا فقط كارت پرواز ومجوز خروج وپرداخت خروجى واينكه ممنوع الخروج نباشى،برايشون مهمه؟
خيلى استرس دارم .نميدونم كيس مشابهى بين عزيزانى كه ازايران خارج شدند ،بوده يانه؟پيشاپيش از لطف وكمكتون سپاسگزارم .

سلام دوست عزيز
منم شرايطم شبيه پسر شما هست،و يك هفته پيش از مسئول نظام وظيفه پرسيدم گفت چون به صورت ترانزيت هست اگر دانشگاه نامه بزنه كه ميخواين برويد آمريكا هم مشكل نداره(گفت ما زياد داريم اينطوري) و ما مجوز خروج ميدهيم و تو فرودگاه هم فقط چك ميكنند كه مجوز خروج داريد يا نه،ولي جهت اطمينان ميتونيد نامه بگيريد واسه ابوظبي هيچ مشكلي هم پيش نمياد
خودتون هم وقتي نامه ميخواين ببريد نظام وظيفه كه مجوز خروج بگيريد بپرسيد كه باز هم مشكلي نداشته باشيد
موفق باشيد
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، A2000 ، nora-nora ، Alex 2014 ، sunn789 ، 1362amin1362 ، moj21
(2015-08-21 ساعت 20:24)ali_bf1 نوشته:  خب خوشبختانه مثل اینکه واشنگتن وقتش رو حسابی گذاشته روی کلیر کردن بچه های س! امیدوارم طی روزهای اینده حسابی همه باهم کلیر بشیم بریم تاپیک اولین سفر به آمریکا.دوستان انرژی مثبت فراموش نشه لطفا+++++++++++

امیدوارم که همینجور باشه . من که دیگه خیلی خسته شدم و کلا همیشه چشمام گریه داره Sad 8 ما و نیم و هنوز خبری نیست Sad
کیس : ASXXX // تعداد نفرات کیس : 2 // سفارت : آنکارا // ارسال 260 : 20 جوون // کارنت : سری اول // نامه دوم : 23 اکتبر // مصاحبه : 10 دسامبر // وضعیت کیس:نفر اصلی AP // سربازی: س
من همسر آقای مرداد هستم (درسا)
آقای برنده چون افسرده شده به خاطر AP دیگه نمیاد اینجا سربزنه.
این متن رو از بالا به پایین و از پایین به بالا بخونین ... ببینین نوع گفتار چقدر با هم فرق میکنه ...

امروز بدترين روز بود
و سعى نكن منو متقاعد كنى كه
در هر روزى، يك چيز خوبى پيدا ميشه.
چون اگه با دقت نگاه كنيم
اين دنيا جاى وحشتناكيه.
با اينكه
بعضى وقتا يك اتفاقات خوبى هم ميافته
شادى و رضايت هميشگى نيستند.
و اين درست نيست كه
همش به ذهن و دل ما ربط داره
چون
ما ميتونيم شادى واقعى رو تجربه كنيم
فقط وقتى در يك محيط خوب باشيم.
ميتونيم خوبى رو خلق كنيم
مطمئن هستم تو هم موافقى كه
محيطى كه توش هستيم
تأثير مستقيم داره روى
رفتار ما
همه چيز در كنترل ما نيست.
و تو هرگز از من نخواهى شنيد كه
امروز روز خوبى بود.

حالا از پايين به بالا بخونید و ببینید چقدر گفتار و تاثیرش روی ذهنمون میتونه متفاوت باشه.
با آرزوی اتفاق افتادن احسن الحال( به قول مدیر محترم) برای همگی.
ابوظبی،هفته دوم دسامبر،آخرین آپدیت همسرم: 22 آپریل
نصفه و نیمه

گر نگهدار من آن است که من می دانم ،شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد.
هیلداجون، مریم معینی عزیز، خیلی خیلی تبریک میگم دوستان، ایشالا زندگیتون پراز برکت باشه بعدازاین
الهی همه خانواده ها همیشه در کنارهم شاد و باسعادت زندگی کنند... مارو هم دعا کنید
کیس: 2015AS000043XX
،مشاهده قبولی: 16 JUNE،ارسال فرم260: 31 JULY،کارنت: 9 FEBRUARY،نامه دوم: FEBRUARY 24،مصاحبه:APRIL 14ابوظبی،افراد کیس:دو نفر
کلیر: 17می نفر اصلی
نامه کلیری همسرم:20سپتامبر
کلیر همسرم(سربازی س):30سپتامبر
اولین ورود:8اکتبر-لس آنجلس
ارسال مدارک پاس سفید:13اکتبر
ایمیل تایید:16اکتبر
دریافت نامه اول:21اکتبر
دریافت نامه دوم:5 نوامبر
انگشت نگاری:16 نوامبر وقت تعیین شده(9 نوامبر انگشت نگاری شدیم)
گرین کارت همسرم:15نوامبر 2015
برگشت: 16 نوامبر
گرین کارت خودم:14 می 2016
کار خوبه خدا درست کنه...تسلیم تسلیم
(2015-08-21 ساعت 17:01)مریم معینی نوشته:  وای خدا شکرت تتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااابچه ها شوهرم کلیر شد فقط دارم با گریه خوشحالی براتون اینو مینوسم نمیدونید چه حالی هستم به قول هیلدا جون خدا هیچ خانواده ای رو از هم دور نکنه فکر کنم یکی دیگه از اون دو تا هم هیلدا یا لیدا باشند کمتر از یک ساعته اعلام شده
خدا قسمت تمام عزیزان منتظر در این سایت بکنه ولی بدونید من همچنان از صمیم قلب برای همتون دعا
ولی همه خواهشا امیدوار باشید و منتظر اعلام کیستون ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

خیلی خیلی تبریک میگم مریم خانم. همیشه شاد باشید Cool
شماره کیس 2015as6500  , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می  Cool , نامه دوم: 2 جون،  مصاحبه:  15 جولای , ویزا: Tongue ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر
(2015-08-21 ساعت 17:54)Marmad نوشته:  
(2015-08-21 ساعت 15:42)houshym نوشته:  اقا ایروان جواب جدید داد
2015AS4243

2015AS4192

2015AS4708
هر کی هست مبارکش باشه جایزه ما فراموش نشه

مررررررسییییییی دوستان! هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا! Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
ما هم کلیر شدیم!
به امید کلیر شدن همه دوستان Smile
خدایا شکرتتتتت
هزاران بار تبریک میگم. منم جمعه هفته گذشته کلیر شدم. جمعه ها رو دوست دارم
شماره کیس 2015as6500  , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می  Cool , نامه دوم: 2 جون،  مصاحبه:  15 جولای , ویزا: Tongue ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
(2015-08-21 ساعت 17:59)Marmad نوشته:  
(2015-08-21 ساعت 15:16)SAMBAR نوشته:  [عکس: untitled.png]

این هم ازلیستی که نهایتا تا ۱ماه دیگه کلیر میشن

چه دل بزرگی دارن همسرتون؛ خدا ایشالا به خاطر این دل بزرگ بهترین اتفاق ها رو براتون رقم بزنه RolleyesRolleyesRolleyesRolleyes

ایشالا که شما و ما همه بزودی کلیر بشیم.کم مونده سر به بیابون بزارن بخدا
(2015-08-21 ساعت 21:05)سجاد دال نوشته:  
(2015-08-21 ساعت 17:59)Marmad نوشته:  
(2015-08-21 ساعت 15:16)SAMBAR نوشته:  [عکس: untitled.png]

این هم ازلیستی که نهایتا تا ۱ماه دیگه کلیر میشن

چه دل بزرگی دارن همسرتون؛ خدا ایشالا به خاطر این دل بزرگ بهترین اتفاق ها رو براتون رقم بزنه RolleyesRolleyesRolleyesRolleyes

ایشالا که شما و ما همه بزودی کلیر بشیم.کم مونده سر به بیابون بزارن بخدا

مرسی دوست عزیز .خدا از دهنتون بشنوه .ما که کلافه شدیم این همه صبر و تحمل
....خدا کنه به موقع تکلیف هممون روشن بشه .
1-کیس نامبر:2015AS3###
2-تعدادافراد کیس :3 نفر
3-مصاحبه :آنکارا ،فوریه
4-برنده اصلی:همسرم -سرباز س- شغل خصوصی
5-وضعیت:ap
تشکر کنندگان: SAMBAR ، mordad ، hilda60 ، Alex 2014 ، mahyaaa ، 1362amin1362 ، moj21
(2015-08-21 ساعت 20:17)ریحانا نوشته:  دوروزه ها حضورتمام وقت ندارم منو فراموش کردید به خدا به دعای یکایکتون سخت نیازمندم هی دارم شبیه سازی میکنم این سفر ارمنستانو که بدون همسر اومدم برای آمریکا دیگه چقدر سخت تر خواهدبود .امیدوارم تمامی دوستان از نصف نیمه تا تمام ، یکضرب کلیرشوند

ریحانا جان شما که فراموش نمیشی. کیس های نصفه و نیمه در اولویت دعاهای ما هستن. سلطان سلطانان ما مهرورزانه ما رو تحت سرپرستی قرار داده. شاد باشید
کیس ۶۱۷۱ از بچه های ۲۸ جولای امروز آپ خورده ... اگه ایمیل نزده باشه
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
با اینکه زیاد پست نمیذارم ولی همه صفحات رو با دقت میخونم و از کلییر شدن تک تک دوستان خوشحال میشم و امیدوارم همه دوستای باقیمونده چه اونایی که تو لیست دوست عزیز بودن و چه نبودن خیلی زود کلییر شن
دوستای کلییر شده تبریک منو پذیرا باشید
شماره کیس: 2015AS 51xx
تعداد افراد کیس : 2 نفر
تاریخ مصاحبه:12 می ایروان
اپدیت ها: 13 می هر دو کیس روزانه- 15 می هر دو کیس شبانه- 18 می و 19 می کیس اصلی شبانه_7 جولای کیس اصلی روزانه_21 جولای کیس اصلی شبانه و 22 جولای کیس اصلی روزانه و اعلام شماره کیس در سایت سفارت برای کلیر شدن
مقصد: هیوستون
تبریک فراورن به دوستان کلیر شده این هفته کلیر شده داریم خیلی زیاد. هفته بیاد ماندنی برای همه دوستان. امیدوارم خوشحالی همه رو در صفحات بعدی شاهد باشیم.
فصلی بسته وفصل دیگری آغاز می شود
دوستان عزیز کسی میدونه که چند روز بعد از انداختن پاس داخل صندوق سفارت ویزا صادر میشه از جهت گرفتن بلیط میخوام بعد ما باید صبح دوشنبه پاس رو بیاندازیم با برگه آبی و پاسپورت و کپی پاسپورت و تو سایتشون نوشته عکس 5در5 ببخشید انقدر نگرانی کشیدم کمی وسواسی شدم اگر نام دوستانی که در هفته های اخیر از ایروان کلیر شده و ویزا گرفتند برام بنویسید تو پیغام خصوصی ازشون میپرسم ممنونم
کیس نامبر:**47//نفرات کیس:4نفر//تاریخ تکمیل فرم ها:8july//تاریخ کارنت:9February//دریافت نامه دوم:24February//تاریخ مصاحبه :14April//محل مصاحبه : ایروان //نتیجه مصاحبه:نفر اصلی و فرزندان یکضرب وهمسرم کلیرینس آپدیت ها 17Aprilو19Mayو فقط نفر اصلی16July - تمام اعضای کیس 18 آگوست- 20 آگوست فقط شخص AP- کل اعضا 21 آگوست (با OR)-شکر خدا کلیر 21 آگوست:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان