کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-08-21 ساعت 21:45)مریم معینی نوشته:  دوستان عزیز کسی میدونه که چند روز بعد از انداختن پاس داخل صندوق سفارت ویزا صادر میشه از جهت گرفتن بلیط میخوام بعد ما باید صبح دوشنبه پاس رو بیاندازیم با برگه آبی و پاسپورت و کپی پاسپورت و تو سایتشون نوشته عکس ۵در۵ ببخشید انقدر نگرانی کشیدم کمی وسواسی شدم اگر نام دوستانی که در هفته های اخیر از ایروان کلیر شده و ویزا گرفتند برام بنویسید تو پیغام خصوصی ازشون میپرسم ممنونم
ما دوشنبه صبح پاس رو تحویل دادیم و چهارشنبه ساعت 4 ویزا رو گرفتیم
شماره کیس: 2015AS 51xx
تعداد افراد کیس : 2 نفر
تاریخ مصاحبه:12 می ایروان
اپدیت ها: 13 می هر دو کیس روزانه- 15 می هر دو کیس شبانه- 18 می و 19 می کیس اصلی شبانه_7 جولای کیس اصلی روزانه_21 جولای کیس اصلی شبانه و 22 جولای کیس اصلی روزانه و اعلام شماره کیس در سایت سفارت برای کلیر شدن
مقصد: هیوستون
تشکر کنندگان: hilda60 ، Alex 2014 ، mahyaaa ، ARSAMNEW ، sunn789 ، 1362amin1362 ، bahar101 ، moj21
ما دیروز مصاحبه شدیم دیروز که آپ شدیم
الان چک کردم آپ داشتیم ولی تا قبل پرواز تهران خبری نبود یعنی حدودای ساعت ۴ عصر
نمی دونم الان این آپ کجاست!
Case number:2015AS76xx
برنده اصلی همسر گرامی! تعداد افراد کیس: ۳ نفر/کارنت: June 10th/محل و تاریخ مصاحبه:ایروان،۲۰آگوست/نتیجه:AP/آپدیتها:۲۰ آگوست،۲۱ آگوست عصر،۱۰ سپتامبر فقط نفر دوم کیس
دریافت ویزا: هیچوقت!
بازمانده لاتاری ۲۰۱۵
تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، ehsan_pars ، دریای خروشان ، Alex 2014 ، mahyaaa ، SAMBAR ، 1362amin1362 ، moj21
(2015-08-21 ساعت 22:08)Manamehr نوشته:  ما دیروز مصاحبه شدیم دیروز که آپ شدیم
الان چک کردم آپ داشتیم ولی تا قبل پرواز تهران خبری نبود یعنی حدودای ساعت ۴ عصر
نمی دونم الان این آپ کجاست!

احتمال زیاد از سفارت هست دو سه روز اول چنتا اپ پشته سر هم می خورین این روتین هست .
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
لعنت به 10 آگست لعنت به این بلاتکلیفی آخه یکی نیست به این دوستان در واشنگتون بگه باباجون از ایرانی جماعت بی خطر تر واسه امریکا کجا سراغ داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کیس نامبر 63xx
تاریخ مصاحبه 13 جولای ابوظبی
برنده کیس همسرم(ویزای یکضرب)
محل خدمت نیروی زمینی سپاه
تاریخ آپدیتها: 20 و 23 و 26 و 27 و 28 جولای و 4 و 10 آگست و 20 سپتامبر(ایمیل) و 22 سپتامبر (کیس برنده اصلی) و 24 سپتامبر آپ طلایی و 26 سپتامبر کلیر
مقصد: آتلانتا جورجیا
(2015-08-21 ساعت 22:15)میثم هاشملو نوشته:  لعنت به ۱۰ آگست لعنت به این بلاتکلیفی آخه یکی نیست به این دوستان در واشنگتون بگه باباجون از ایرانی جماعت بی خطر تر واسه آمریکا کجا سراغ داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آى گفتى! بگو اگه خطر داشتن اول واسه مملكت خودشون داشتن!

❶کيس نامبر : 2015AS5### ❷تعداد افراد :۱ نفر ❸کنسولگری : Abudhabi❹تاریخ مصاحبه : May 03 ❺آپدیت ها: 4-5-6 می (+7 جون آپدیت ایمیل پیگیری)، 5 می (سایت سفارت)
تشکر کنندگان: میثم هاشملو ، mbsamani ، ehsan_pars ، Alex 2014 ، mahyaaa ، ARSAMNEW ، SAMBAR ، 1362amin1362 ، moj21
آیا کسانیکه از ابوظبی کلیر شدن همشون آپ ۱۰ آکوست داشتن؟
خدا امشب آپ طلای رو بفرست
خسته شدیم
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: mbsamani ، ehsan_pars ، Alex 2014 ، mahyaaa ، ARSAMNEW ، sunn789 ، SAMBAR ، 1362amin1362 ، m.ghoreishi ، moj21
(2015-08-19 ساعت 20:05)MASTAN1 نوشته:  دوستان برای amj, Hermes, khalilkhah, sambar, shaft دعا کنید کلیر شوند برای هر اسمی که در این تاپیک می بینید دعا کنید یک عالم نگرانی پشت هر اسم هست. خدایا ویزای همه این مهاجرسرایی ها را برسان

واسه منم دعا کنین خواهش میکنم Rolleyes
کیس : ASXXX // تعداد نفرات کیس : 2 // سفارت : آنکارا // ارسال 260 : 20 جوون // کارنت : سری اول // نامه دوم : 23 اکتبر // مصاحبه : 10 دسامبر // وضعیت کیس:نفر اصلی AP // سربازی: س
من همسر آقای مرداد هستم (درسا)
آقای برنده چون افسرده شده به خاطر AP دیگه نمیاد اینجا سربزنه.
احتمالا با توجه به اینکه مصاحبه ها رو به اتمامه, سفارت ها شروع به کلیر افراد با سابقه کردن, و هفته آینده می تونه یک شگفتی باشد
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
(2015-08-21 ساعت 22:34)khalilkhah نوشته:  احتمالا با توجه به اینکه مصاحبه ها رو به اتمامه, سفارت ها شروع به کلیر افراد با سابقه کردن, و هفته آینده می تونه یک شگفتی باشد

جناب خليل خواه، يه سوالى يكى از دوستان كرد واسه منم حل نشده است!
مگه كلير كردن از امريكا نيست؟! سفارت اگه سرش خلوت هم باشه تا خبر از اونطرف نياد كارى نميتونن كنن!
ما منتظر اون آپديت اوليه مونديم هنوز!
جالبه كه اصلن نوبت پذير هم نيست وگرنه ميشد بگى چون كيس هاى ورودى به كليرنس كمتر شدن زودتر كلير ميكنن!

❶کيس نامبر : 2015AS5### ❷تعداد افراد :۱ نفر ❸کنسولگری : Abudhabi❹تاریخ مصاحبه : May 03 ❺آپدیت ها: 4-5-6 می (+7 جون آپدیت ایمیل پیگیری)، 5 می (سایت سفارت)
آقا بخدا دیگه خسته شدم یک عده از دوستان میگن کیسهای نصفه نیمه حد اقل شانس دارن اگه ویزاشون نیاد از اون طرف براشون اقدام میشه ولی بخدا اینجوری که فکر میکنین نیست یک زندگی ازهم گسسته میشه یکی تو ایران یکی دیگه اون سر دنیا اینهمه زحمت کشیدیم تلاش کردیم تواین بدبختی که از درو دیوار برای ایرانی جماعت میباره زندگیمونو ساختیم ولی حالا باید به این وضع ملالت آور دچار بشیم زندگی روی هوا دیگه چه امیدی برای آدم باقی میمونه؟
همسرم 9 شهریور میره من میمونم یک کوه غم و غصه باید بشینم و تماشا کنم که تمام زندگیم بره و جز تماشا کردن کاری نتونم بکنم بعضی وقتها آرزو میکنم که ای کاش هیچ وقت لاتاری نبرده بودیم تنها گناه من اینه که قانون کشورم رو رعایت کردم و رفتم به خدمت لعنتی سربازی دیگه به این نتیجه رسیدم که در کل دنیا قانون جنگله و از عدالت خبری نیست
در انتها از تمام دوستان عذرخواهی میکنم و امیدوارم که این درد دل من باعث رنجش دوستان نشده باشه امشب بدجوری دلم گرفته خیلی داغونم بازم به بزرگی خودتون ببخشید و به امید کلیری تمام دوستان
کیس نامبر 63xx
تاریخ آپدیتها: 20 و 23 و 26 و 27 و 28 جولای و 4 و 10 آگست و 20 سپتامبر(ایمیل) و 22 سپتامبر (کیس برنده اصلی) و 24 سپتامبر آپ طلایی و 26 سپتامبر کلیر
(2015-08-21 ساعت 22:42)میثم هاشملو نوشته:  آقا بخدا دیگه خسته شدم یک عده از دوستان میگن کیسهای نصفه نیمه حد اقل شانس دارن اگه ویزاشون نیاد از اون طرف براشون اقدام میشه ولی بخدا اینجوری که فکر میکنین نیست یک زندگی ازهم گسسته میشه یکی تو ایران یکی دیگه اون سر دنیا اینهمه زحمت کشیدیم تلاش کردیم تواین بدبختی که از درو دیوار برای ایرانی جماعت میباره زندگیمونو ساختیم ولی حالا باید به این وضع ملالت آور دچار بشیم زندگی روی هوا دیگه چه امیدی برای آدم باقی میمونه؟
همسرم ۹ شهریور میره من میمونم یک کوه غم و غصه باید بشینم و تماشا کنم که تمام زندگیم بره و جز تماشا کردن کاری نتونم بکنم بعضی وقتها آرزو میکنم که ای کاش هیچ وقت لاتاری نبرده بودیم تنها گناه من اینه که قانون کشورم رو رعایت کردم و رفتم به خدمت لعنتی سربازی دیگه به این نتیجه رسیدم که در کل دنیا قانون جنگله و از عدالت خبری نیست
در انتها از تمام دوستان عذرخواهی میکنم و امیدوارم که این درد دل من باعث رنجش دوستان نشده باشه امشب بدجوری دلم گرفته خیلی داغونم بازم به بزرگی خودتون ببخشید و به امید کلیری تمام دوستان

آقا ميثم گل درك ميكنم حالت رو،
اگه ميشد نوبت رو جابجا كنيم واقعن من نوبتم رو به شما ميدادم(با اينكه منم هنوز هيچ آپديت درست حسابى نداشتم، اما فقط مدت انتظارم شده ١١٠ روز)، ولى من يه نفرم، نهايتن نرم هم ميتونم زندگى كنم، اما واسه شما سخته! ميفهمم.
اميدوارم زود كلير شى و برى پيش همه ى زندگيت، نهايتن دورى تون از هم يه ماه بيشتر نشه،
اميدوار باش رفيق

ممنونم دوست عزیز شما بزرگوارید
کیس نامبر 63xx
تشکر کنندگان: ریحانا ، Shaft ، آزاده_امین ، Alex 2014 ، mahyaaa ، ARSAMNEW ، SAMBAR ، 1362amin1362 ، satan ، bahar101 ، nora ، moj21
(2015-08-21 ساعت 21:14)ARSAMNEW نوشته:  کیس ۶۱۷۱ از بچه های ۲۸ جولای امروز آپ خورده ... اگه ایمیل نزده باشه

ایمیل زده
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: 357_Rezaa ، Alex 2014 ، mahyaaa ، ARSAMNEW ، SAMBAR ، 1362amin1362 ، satan ، bahar101 ، moj21
(2015-08-21 ساعت 21:45)مریم معینی نوشته:  دوستان عزیز کسی میدونه که چند روز بعد از انداختن پاس داخل صندوق سفارت ویزا صادر میشه از جهت گرفتن بلیط میخوام بعد ما باید صبح دوشنبه پاس رو بیاندازیم با برگه آبی و پاسپورت و کپی پاسپورت و تو سایتشون نوشته عکس ۵در۵ ببخشید انقدر نگرانی کشیدم کمی وسواسی شدم اگر نام دوستانی که در هفته های اخیر از ایروان کلیر شده و ویزا گرفتند برام بنویسید تو پیغام خصوصی ازشون میپرسم ممنونم

برگه آبی+کپی و اصل پاسپورتها+ من پرینت ایمیل را هم دادم
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
(2015-08-21 ساعت 22:42)میثم هاشملو نوشته:  آقا بخدا دیگه خسته شدم یک عده از دوستان میگن کیسهای نصفه نیمه حد اقل شانس دارن اگه ویزاشون نیاد از اون طرف براشون اقدام میشه ولی بخدا اینجوری که فکر میکنین نیست یک زندگی ازهم گسسته میشه یکی تو ایران یکی دیگه اون سر دنیا اینهمه زحمت کشیدیم تلاش کردیم تواین بدبختی که از درو دیوار برای ایرانی جماعت میباره زندگیمونو ساختیم ولی حالا باید به این وضع ملالت آور دچار بشیم زندگی روی هوا دیگه چه امیدی برای آدم باقی میمونه؟
همسرم ۹ شهریور میره من میمونم یک کوه غم و غصه باید بشینم و تماشا کنم که تمام زندگیم بره و جز تماشا کردن کاری نتونم بکنم بعضی وقتها آرزو میکنم که ای کاش هیچ وقت لاتاری نبرده بودیم تنها گناه من اینه که قانون کشورم رو رعایت کردم و رفتم به خدمت لعنتی سربازی دیگه به این نتیجه رسیدم که در کل دنیا قانون جنگله و از عدالت خبری نیست

ايشالا كه بزودى خبر خوش بهتون ميرسه
دوست عزيز كسى نگفته اگه كسى سربازى رفته كلير نميشه اينو كه توى سايت هم شاهدين چرا اينقدر نگرانين بعدشم من حرفو بارها زدم كى گفته كسانى كه سربازى نرفتن يا شغل خصوصى بودن حتما يكضرب ميگيرن اينو كه بازم تو همين سايت ديدين . اين حرفا فقط از روى آمار و احتمال هست مهمترين چيز در اين پروسه حفظ روحيه هست مثبت فكر كنين ايشالا بزودى خوشحال ميشين
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: ریحانا ، hilda60 ، آزاده_امین ، samane1363 ، Alex 2014 ، ARSAMNEW ، SAMBAR ، 1362amin1362 ، bahar101 ، nora ، moj21 ، A2000 ، Pariba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان