موضوعها: 0
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
از همه دوستانم که تبریک گفتن تشکر و قدر دانی میکنم
خیلی ازتون ممنونم از دل گرمی هاتون از نصیحت ها و حرفاتون
انشاالله هفته دیگه هم ویزای همسرم بخوره تو پاسپورتش به امید خدا
.... فقط بهتون بگم تا آخرین لحظه از یاد خدا غافل نشید
دوستان عزیزم از حضرت فاطمه و باب الحوائج هر چی بخوایید رد خور نداره
امیدوارم همه دوستانم همه تک نفره ها همه نصفه و نیمه ها همه دوستان مهاجرسرایی و هر کسی که واقعا قسمتشه انشاالله به امید خدا سریع تر کلیر بشه
و از این سردر گمی دربیاد
ان شاالله
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-21 ساعت 23:03)ریحانا نوشته: (2015-08-21 ساعت 21:45)مریم معینی نوشته: دوستان عزیز کسی میدونه که چند روز بعد از انداختن پاس داخل صندوق سفارت ویزا صادر میشه از جهت گرفتن بلیط میخوام بعد ما باید صبح دوشنبه پاس رو بیاندازیم با برگه آبی و پاسپورت و کپی پاسپورت و تو سایتشون نوشته عکس ۵در۵ ببخشید انقدر نگرانی کشیدم کمی وسواسی شدم اگر نام دوستانی که در هفته های اخیر از ایروان کلیر شده و ویزا گرفتند برام بنویسید تو پیغام خصوصی ازشون میپرسم ممنونم
برگه آبی+کپی و اصل پاسپورتها+ من پرینت ایمیل را هم دادم
بنظرم دوشنبه بری برگشت جمعه اوکی باشه
ممنون عزیزم ولی ما بایید مدیکال رو تمدید کنیم فقط موندم که کی باید مدیکال بریم
کیس نامبر:**47//نفرات کیس:4نفر//تاریخ تکمیل فرم ها:8july//تاریخ کارنت:9February//دریافت نامه دوم:24February//تاریخ مصاحبه :14April//محل مصاحبه : ایروان //نتیجه مصاحبه:نفر اصلی و فرزندان یکضرب وهمسرم کلیرینس آپدیت ها 17Aprilو19Mayو فقط نفر اصلی16July - تمام اعضای کیس 18 آگوست- 20 آگوست فقط شخص AP- کل اعضا 21 آگوست (با OR)-شکر خدا کلیر 21 آگوست:
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-21 ساعت 22:41)amj7 نوشته: (2015-08-21 ساعت 22:34)khalilkhah نوشته: احتمالا با توجه به اینکه مصاحبه ها رو به اتمامه, سفارت ها شروع به کلیر افراد با سابقه کردن, و هفته آینده می تونه یک شگفتی باشد
جناب خليل خواه، يه سوالى يكى از دوستان كرد واسه منم حل نشده است!
مگه كلير كردن از امريكا نيست؟! سفارت اگه سرش خلوت هم باشه تا خبر از اونطرف نياد كارى نميتونن كنن!
ما منتظر اون آپديت اوليه مونديم هنوز!
جالبه كه اصلن نوبت پذير هم نيست وگرنه ميشد بگى چون كيس هاى ورودى به كليرنس كمتر شدن زودتر كلير ميكنن!
درست زدی تو خال, حقیقت سوال خودم هم است, من فکر می کنم تمامی مدت زمان کلیرنس دست خودشان است و می توانند برحسب شرایط مدت آن را کوتاه یا بلند نمایند, ولی در کل اولویت اول با یک ضربی ها و افراد دارای چک امنیتی کمتر است که تقریبا تمام شده اند, نشون به اون نشونی که امروز کلیر در آگست نداشتیم (البته شاید به دلیل اتمام مصاحبه در ارمنستان و تعطیلی ابوظبی باشد) پس زوم کلیرنس روی افراد دارای چک امنیتی طولانی قرار داده می شه که این میان هر چه مدت چک شما طولانی تر باشه, احتمال کلیر شدن شما بیشتره.
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-21 ساعت 22:42)میثم هاشملو نوشته: آقا بخدا دیگه خسته شدم یک عده از دوستان میگن کیسهای نصفه نیمه حد اقل شانس دارن اگه ویزاشون نیاد از اون طرف براشون اقدام میشه ولی بخدا اینجوری که فکر میکنین نیست یک زندگی ازهم گسسته میشه یکی تو ایران یکی دیگه اون سر دنیا اینهمه زحمت کشیدیم تلاش کردیم تواین بدبختی که از درو دیوار برای ایرانی جماعت میباره زندگیمونو ساختیم ولی حالا باید به این وضع ملالت آور دچار بشیم زندگی روی هوا دیگه چه امیدی برای آدم باقی میمونه؟
همسرم ۹ شهریور میره من میمونم یک کوه غم و غصه باید بشینم و تماشا کنم که تمام زندگیم بره و جز تماشا کردن کاری نتونم بکنم بعضی وقتها آرزو میکنم که ای کاش هیچ وقت لاتاری نبرده بودیم تنها گناه من اینه که قانون کشورم رو رعایت کردم و رفتم به خدمت لعنتی سربازی دیگه به این نتیجه رسیدم که در کل دنیا قانون جنگله و از عدالت خبری نیست
در انتها از تمام دوستان عذرخواهی میکنم و امیدوارم که این درد دل من باعث رنجش دوستان نشده باشه امشب بدجوری دلم گرفته خیلی داغونم بازم به بزرگی خودتون ببخشید و به امید کلیری تمام دوستان
دوست عزيز اينجوري غصه نخوريد،ميرن انشالله زير ٢ ماه با پاس سفيد برميگردن تا كاراتون درست بشه
شماره کیس:2015AS00005xxx
تعداد افراد کیس:1 نفر
تغییر از آنکارا به ابوظبی
ارسال فرم:28 مي
تاریخ مصاحبه: jun 25th
ویزا:
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
براي تمام دوستان ارزوي پايان خوشي دارم !
براي بنده نيز دعايي بفرماييد كه بسيار محتاجم !
راستي امروز يه اهنگ گوش دادم كه به نظرم خيلي قشنگه پيشنهاد ميكنم گوش بديد
كشف تو از فريدون اسرايي
اينم يه تيكه از اهنگش [emoji41]
خندیدن چشمای تو یه موج انفجاره
میخوام که غرق تو بشم دوباره باز دوباره
آخر اعترافمه تو قدیس زمینی
این نکته یک سواله چرا تو بهترینی ؟
Send from Tapatalk
F4
Ankara
Interview = 13th may 2015
update in ceac :14th may
15th may
(1) 18th may
(7th jul (1
( 27th aug (by E-mail
(7th oct (by E-mail
/: 13th oct : (1):or . ,2,3,4:
Clearance: 14th oct
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
2015-08-22 ساعت 00:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-22 ساعت 05:47 توسط joybar.)
(2015-08-21 ساعت 22:42)میثم هاشملو نوشته: آقا بخدا دیگه خسته شدم یک عده از دوستان میگن کیسهای نصفه نیمه حد اقل شانس دارن اگه ویزاشون نیاد از اون طرف براشون اقدام میشه ولی بخدا اینجوری که فکر میکنین نیست یک زندگی ازهم گسسته میشه یکی تو ایران یکی دیگه اون سر دنیا اینهمه زحمت کشیدیم تلاش کردیم تواین بدبختی که از درو دیوار برای ایرانی جماعت میباره زندگیمونو ساختیم ولی حالا باید به این وضع ملالت آور دچار بشیم زندگی روی هوا دیگه چه امیدی برای آدم باقی میمونه؟
همسرم ۹ شهریور میره من میمونم یک کوه غم و غصه باید بشینم و تماشا کنم که تمام زندگیم بره و جز تماشا کردن کاری نتونم بکنم بعضی وقتها آرزو میکنم که ای کاش هیچ وقت لاتاری نبرده بودیم تنها گناه من اینه که قانون کشورم رو رعایت کردم و رفتم به خدمت لعنتی سربازی دیگه به این نتیجه رسیدم که در کل دنیا قانون جنگله و از عدالت خبری نیست
در انتها از تمام دوستان عذرخواهی میکنم و امیدوارم که این درد دل من باعث رنجش دوستان نشده باشه امشب بدجوری دلم گرفته خیلی داغونم بازم به بزرگی خودتون ببخشید و به امید کلیری تمام دوستان
دوست عزیز ، انجا ان بهشتی هم که تصور میشه نیست. و ارزش از هم گسستن زندگی را ندارد یک نگاهی هم به تاپیک های که حکایت انها که رفتند بکنید. انشاله شما هم ویزا بگیری که دیگه این حرف ها موضوعیت نداره! ولی لازمه به چند تا عیب اساسی انجا هم اشاره کنم.
-حقوق و درامدپایین برای شغل های عمومی که فقط کفاف زنده بودن را میده . (وقتی شما حتی در بهترین شهرهای دنیا زندگی کنی با زر برق و امکانات فراوان اگر درامد کافی نداشته باشی متوجه هیچکدوم از این مزایا نمیشی چون نمیتونی استفاده کنی)
-ناامنی اجتماعی (بله در محله های خوب که اجاره ها بالاست ناامنی کمترهست )
--نبود سیستم حمایتی خدمات درمانی همگانی ، (تازه اباما هشت سال جنگیده تا حداقل خدمات درمانی را برای همه با پرداخت ماهانه صد دلار فراهم کنه اون هم پاش در هواست و جمهوری خواه ها هر ان ممکنه کنسلش کنند )مثلا کسانی را میشناسم که از بس خدمات دندانپزشکی گران هست براشون می صرفه بلیط بگیرند بیان ایران کارهای دندانپزشکی را بکنند و برگردند.
-احساس شدید غربت و افسردگی ، خصوصا برای انهاییکه درگیر مشکلات تامین معاش هم هستند
--ویک نکته مهمتر که خیلی ها روی اون تاکید میکنند اینده بچه هاست. بدون اینکه بخوام منکر اینده بهتر برای خود بچه ها بشم. ولی یاداوری میکنم که بچه ها که انجا بزرک میشن مثل من وشما برای پدر ومادرهاشان نخواهند بود و از هیجده سالگی دیگه انسان مستقل میشن .وخیلی از انها هم ممکنه بیکار بمونند مثل جوانان خود امریکا.
لازمه یاداوری کنم که همین ام ر ی کا، ینگه دنیا ،بیشتر از سی میلیون نفر زیر خط فقر داره..
ببخشید این نکات منفی را یاداوری کردم. فقط بیان حقایق بود حالا دیگه هر نفر باید شرایط فعلی خودش را مقایسه کند. خصوصا خانواده ها و کسانی که در وطن خودشان زندکی روبراهی دارند.
کیس نامبر: 2015AS6XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 27 می> کارنت:10می> مصاحبه : july> کلیر: نیمه اول سپتامبر| تعداد اعضای کیس: 3 نفر || مقصد : تگزاس
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-21 ساعت 23:30)ریحانا نوشته: بنظرم دیگه نوبت دوستان مظلوم سربازی رفته علی الخصوص س هست ازجمله همسربنده 
هر سه کیس امروز ارمنستان از نصفه نیمه های بودند و کاملا مشخص هست که اولویت با نصفه نیمه هاست ... همسر شما هم بزودی کلیر میشن نگران نباشید ...
2015 شماره کیس:**61/ کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: 11 می / مصاحبه: 8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-22 ساعت 00:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-22 ساعت 00:21 توسط 1362amin1362.)
دوستان عزيز سلام و شب همگي به خير. امروز دست خونواده رو گرفتم و با چند تا از دوستاي ديگه رفتيم خارج از تهران و جاي همتونو خالي كرديم. همين الان برگشتيم. امروز بعد از مدتها به لاتاري فكر نكردم. امروز بعد از مدتها سيس رو چك نكردم و از اين بابت خوشحالم كه تونستم طاقت بيارم. از طرفي ديگه الان كه سايت رو چك كردم مي بينم هيلداي عزيز. مريم معيني و مرمد عزيز هم تكليفشون مشخص شد و به سلامتي راهي آمريكا مي شن و انشالله مباركشون باشه. از دوست خوبم فرهاد و همسر مهربونشون هم كمال تشكر رو دارم و اميدوارم مابقي دوستان هم كلير بشن و به سلامتي راهي بشيم. موفق باشيد و عاقبتتون به خير.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥