موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-06 ساعت 15:15)ali-2015 نوشته: (2015-06-06 ساعت 13:01)mehrdad_123 نوشته: (2015-06-06 ساعت 12:58)rz59 نوشته: دوستان
من بعد از يكي دو تا آپ بعد از مصاحبه تا حالا كه يك ماه و نيم از مصاحبه ميگذره آپديتي نداشتم، نمي دونم بايد خوشحال باشم يا ناراحت. آفيسر به من گفت مدت كليرنس شما ٢ ، ٣ يا ٤ ماه طول ميكشه ولي از طرفي وقتي اصلا آپ نداري فكر ميكني كه انگار روي پروندت كاري انجام نميشه. راستي وقتي آفيسر مدت زمان كليرنس را اعلام ميكنه ميتونيم رو حرفش حساب كنيم؟
از منم دقیقا مثل شما است دقیقا دو تا آپ بعد مصاحبه تا حالام هیچی ! بد رفته رو اعصابم
منم فقط دو تا آپ داشتم
البته شرايط هر كيس متفاوته اما اين انتظار باعث ميشه كه با هر آپديتي كمي اميدوار بشيم.
شماره کیس : ---1 ارسال فرم ٢٦٠ : سپتامبر، تعداد افراد كيس : ١ نفر، تاريخ مصاحبه : ٢٢ آوريل 2015 ، محل مصاحبه : آنكارا ⬅️ ابوظبي
آپديتها : ٢٢، ٢٣، ٢٤ آوريل - ٢٣ ژوئن - 1 جولای
اعلام کلیر در سایت سفارت 2 جولای 2015
دريافت ويزا : ٩ جولاي 2015
مقصد : كاليفرنيا
اولین ورود به آمریکا : 18 سپتامبر 2015
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-06 ساعت 15:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-07 ساعت 12:14 توسط credelboy2004.)
سلام دوستان
من 3 jun مصاحبه داشتم و آفیسر بهم گفن پروندت خوبه اما باید مراحل اداری طی بشه
و گفت اگر تا آگوست ایمیل نیومد پیگیری کن
سوالم اینه که تحلیل دوستان در مورد وضعیتم چیه و دیگه اینکه واسه باخبر شدن از کلیر شدن دقیقا کدوم سایت رو چک کنم و آدرسش چیه؟
ممنون
کیس 2015AS53XX - تعداد افراد: 1 - سفارت: آنکارا - کارنت: 13 April - نامه دوم: 23 April - مصاحبه: Jun 3
آپدیتها: 27 می / 5 ژوئن / 8 ژوئن / 7 جولای - 13 آگوست (شبانه) - 14 آگوست 2 بار - دفعه اول با / و دوم با OR
18 آگوست به همراه ایمیل کلیر شدن
بعد از 76 روز
***ورود به آمریکا: 23 اکتبر 2015
*** دریافت گرین کارت: 11 ژانویه 2016
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-06 ساعت 13:01)mehrdad_123 نوشته: (2015-06-06 ساعت 12:58)rz59 نوشته: دوستان
من بعد از يكي دو تا آپ بعد از مصاحبه تا حالا كه يك ماه و نيم از مصاحبه ميگذره آپديتي نداشتم، نمي دونم بايد خوشحال باشم يا ناراحت. آفيسر به من گفت مدت كليرنس شما ٢ ، ٣ يا ٤ ماه طول ميكشه ولي از طرفي وقتي اصلا آپ نداري فكر ميكني كه انگار روي پروندت كاري انجام نميشه. راستي وقتي آفيسر مدت زمان كليرنس را اعلام ميكنه ميتونيم رو حرفش حساب كنيم؟
از منم دقیقا مثل شما است دقیقا دو تا آپ بعد مصاحبه تا حالام هیچی ! بد رفته رو اعصابم
اقا ما هم مثل شما هستیم غصه نخورید خدا کریمه نوبت ماها هم میشه
**46 CN/تعداد افراد:۳ نفر/ رویت قبولی:۱ می/ ارسال فرم:۲۳ می/ نامه دوم:۲۳ فوریه/ مصاحبه:۷ آپریل ایروان/ نتیجه:AP/آپدیتها:۷ و۸ و۱۴ و۱۵ آپریل ، ۲۴ ژوئن (آپ شبانه) / کلیر در سایت سفارت ارمنستان ۲۴ ژوئن/ تحویل پاس به سفارت ۲۶ ژوئن / گرفتن ویزا ۳۰ ژوئن
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-06 ساعت 14:55)neda733 نوشته: اقا پیمان شما اپ نداشتید?
خدمت شما و همسرتون سلام عرض میکنم ندا خانوم و امیدوارم هرچه زودتر نوبت کلیر ما هم بشه. من یه آپ از بابت ایمیلی که 20 می فرستادم تو پرونده ام ثبت شده تا حالا. همین.
کیس نامبر: 2015AS4XXX>تعداد اعضای کیس: دو نفر > سفارت: آنکارا که به ابوظبی تغییر دادن> ارسال فرم ها: 30 jun> کارنت: 10 february> مصاحبه : 26 آپریل> خانم یکضرب و من AP > کلیر : 20 سپتامبر
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
الهام هستم ٣٩ ساله٬ متاهل و فوق ليسانس مهندسي مواد. اول از همه اينكه من واقعاً به خاطر برنامه بسيار خوب و مفيد تان تشكر مي كنم.
دو سال پيش من برای گذراندن يک فرصت مطالعاتي در امريکا اقدام به گرفتن ويزای J1 از دانشگاه کردم. متاسفانه بعد از ۴ ماه با وجود اينكه سفارت به من case number جهت چك كردن گرفتن ويزا داده بود٬ اما پس از گذشت ٤ ماه از سفارت به من ايميل زدند و توضيح دادند كه با توجه به شرايط تحريم ايران و اينکه شما در شرکت نفت و گاز دولتی کار مي کنيد واجد شرايط اين ويزا نيستيد. اکنون من همچنان در همان شرکت نفت وگازی کار می کنم. همسرم نيز در يک شرکت خصوصی مشاور نفت و گاز کار مي کند.
پس از Reject شدن ويزایJ1 ٬ مجددا” زمستان پارسال مدارکم را برای ادامه تحصيل در مقطع Ph.D در رشته مهندسی مکانيک به يکی از دانشگاههای آمريکا فرستادم و پس از سعی فراوان توانستم پذيرش تحصيلي بگيرم. خوشبختانه مدرک I20 من و همسرم به عنوان همراه ٬ با شرايط بسيار خوب Full Fund سه روز پيش به دستم رسيد. اين در حالی بود که من در تاريخ ۱۸ ارديبهشت امسال فهميدم که با CASE NUMBER 26XX در لاتاری ۲۰۱۶ برنده شدم.
حال سوال من اين است که در شرايط موجود چه کاری بايد انجام دهم. آيا از سفارت وقت ويزای دانشجويی بگيرم؟ اگر بخواهم از طريق لاتاری برای رفتن اقدام کنم اين پذيرش با شرايط خوبم را چه کنم؟ در حالی که از طريق لاتاری به مصاحبه بروم به Officer در مورد پذيرشم چه بگويم. از همه مهمتر اينكه يك بار ريجكت شدنم و كار كردنم به عنوان مهندس در شركت نفت و گازي براي گرفتن ويزا از طريق لاتاري يا تحصيلي مشكلي ايجاد مي كند؟
ممنونم از پاسخ سريع و كمك خالصانه شما
شماره کیس:2016AS26xx /تاریخ رویت قبولی: 8 مي/کنسولگری:آنكارا تغيير داده به ايروان توسط KCC/ تعداد افراد کیس: 2 نفر/ برنده : خودم/ ارسال فرمds260 : ١١ مي/ كارنت شدن: ١٢ آگوست/ دريافت نامه دوم:25 اگوست/تاريخ مصاحبه: 15 اكتبر/دريافت ويزا: AP و یک مارچ آپديت شبانه همسر ( سربازی معاف و مهندس مكانيك در فيلد نفت و گاز شاغل در شرکت خصوصی) وکلیری ایشون ٢ مارچ / خودم (مهندس مكانيك کارشناس ارشد شاغل در شركت دولتي فيلد نفت و گاز)آپديت شبانه ٢١ مارچ و مجددا آپديت شبانه ٢٤ مارچ / كلير ٢٥ مارچ بعد از 162 روز/دريافت ويزا: ١٥ اپريل به لطف خدای مهربون 
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید دوستان از کجا میفهمید که آپ از طرف سفارت بوده یعنی از اداره مهاجرت،
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-06 ساعت 15:18)varchandi نوشته: (2015-06-06 ساعت 14:44)peyman55 نوشته: (2015-06-06 ساعت 12:58)rz59 نوشته: دوستان
شرایط من هم دقیقا همینطوره با این حال به نظر من جای نگرانی نداره. اول اینکه سفارت ابوظبی نشون داده منظم تر و سریعتر از دو سفارت دیگه کلیر میکنه و دوم اینکه بنظر من حدااقل زمان نرمال کلیر شدن ۳ ماهه چه ap داشته باشه یا نداشته باشه.
پیمان جان
شما 26 آپریل ابوظبی بودین؟
ندیدمتون تو سفارت؟
همونطور که ندا خانوم فرمودن من و همسرم 27 اپریل تو سفارت ابوظبی مصاحبه داشتیم و همونجا هم با ندا خانوم و همسرشون آشنا شدم.
کیس نامبر: 2015AS4XXX>تعداد اعضای کیس: دو نفر > سفارت: آنکارا که به ابوظبی تغییر دادن> ارسال فرم ها: 30 jun> کارنت: 10 february> مصاحبه : 26 آپریل> خانم یکضرب و من AP > کلیر : 20 سپتامبر
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-06 ساعت 15:53)credelboy2004 نوشته: سلام دوستان
من ۳ jun مصاحبه داشتم و آفیسر بهم گفن پروندت خوبه اما باید مراحل اداری طی بشه
و گفت اگر تا مارچ ایمیل نیومد پیگیری کن
سوالم اینه که تحلیل دوستان در مورد وضعیتم چیه و دیگه اینکه واسه باخبر شدن از کلیر شدن دقیقا کدوم سایت رو چک کنم و آدرسش چیه؟
ممنون
سلام دوست من
منظورتون از مارچ چیه؟
مطمئنین مارچ گفت آفیسر؟
آخه مارچ که قبل جونه و آخر لاتاری هم 30 سپتامبر هست یعنی مطمئنن منظور آفیسر مارچ سال دیگه نبوده
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-06 ساعت 16:33)رضا2015 نوشته: (2015-06-06 ساعت 16:18)rz59 نوشته: (2015-06-06 ساعت 15:42)رضا۲۰۱۵ نوشته: (2015-06-06 ساعت 15:24)rz59 نوشته: (2015-06-06 ساعت 15:15)ali-۲۰۱۵ نوشته: منم فقط دو تا آپ داشتم
البته شرايط هر كيس متفاوته اما اين انتظار باعث ميشه كه با هر آپديتي كمي اميدوار بشيم.
شرایط کیس رو بفرمایید؟
دانشجوي ارشد مهندسي معدن، سابقه كار در شركتهاي مشاور خصوصي و نيمه دولتي، سربازي معاف
همین طور که دیدید کیس مثل شما زیاد هست بنظرم هر چقدر کیس کمتر اپ بخورد و بعد حداقل دو ماه اپ ها شروع شود یعنی کیس مشکل خاصی ندارد و نهایتا کلیر میشود.
البته اگر بعد از ۴ ماه اپ نخوردین یکم داستان فرق میکنه که میشه به سفارت ایمیل زد و پیگیر شد.
ممنون از راهنمايي شما
شماره کیس : ---1 ارسال فرم ٢٦٠ : سپتامبر، تعداد افراد كيس : ١ نفر، تاريخ مصاحبه : ٢٢ آوريل 2015 ، محل مصاحبه : آنكارا ⬅️ ابوظبي
آپديتها : ٢٢، ٢٣، ٢٤ آوريل - ٢٣ ژوئن - 1 جولای
اعلام کلیر در سایت سفارت 2 جولای 2015
دريافت ويزا : ٩ جولاي 2015
مقصد : كاليفرنيا
اولین ورود به آمریکا : 18 سپتامبر 2015
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-06 ساعت 16:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-06 ساعت 16:48 توسط mfte.teacher.)
(2015-06-06 ساعت 16:14)asal1372 نوشته: الهام هستم ٣٩ ساله٬ متاهل و فوق ليسانس مهندسي مواد. اول از همه اينكه من واقعاً به خاطر برنامه بسيار خوب و مفيد تان تشكر مي كنم.
دو سال پيش من برای گذراندن يک فرصت مطالعاتي در امريکا اقدام به گرفتن ويزای J1 از دانشگاه کردم. متاسفانه بعد از ۴ ماه با وجود اينكه سفارت به من case number جهت چك كردن گرفتن ويزا داده بود٬ اما پس از گذشت ٤ ماه از سفارت به من ايميل زدند و توضيح دادند كه با توجه به شرايط تحريم ايران و اينکه شما در شرکت نفت و گاز دولتی کار مي کنيد واجد شرايط اين ويزا نيستيد. اکنون من همچنان در همان شرکت نفت وگازی کار می کنم. همسرم نيز در يک شرکت خصوصی مشاور نفت و گاز کار مي کند.
پس از Reject شدن ويزایJ1 ٬ مجددا” زمستان پارسال مدارکم را برای ادامه تحصيل در مقطع Ph.D در رشته مهندسی مکانيک به يکی از دانشگاههای آمريکا فرستادم و پس از سعی فراوان توانستم پذيرش تحصيلي بگيرم. خوشبختانه مدرک I20 من و همسرم به عنوان همراه ٬ با شرايط بسيار خوب Full Fund سه روز پيش به دستم رسيد. اين در حالی بود که من در تاريخ ۱۸ ارديبهشت امسال فهميدم که با CASE NUMBER 26XX در لاتاری ۲۰۱۶ برنده شدم.
حال سوال من اين است که در شرايط موجود چه کاری بايد انجام دهم. آيا از سفارت وقت ويزای دانشجويی بگيرم؟ اگر بخواهم از طريق لاتاری برای رفتن اقدام کنم اين پذيرش با شرايط خوبم را چه کنم؟ در حالی که از طريق لاتاری به مصاحبه بروم به Officer در مورد پذيرشم چه بگويم. از همه مهمتر اينكه يك بار ريجكت شدنم و كار كردنم به عنوان مهندس در شركت نفت و گازي براي گرفتن ويزا از طريق لاتاري يا تحصيلي مشكلي ايجاد مي كند؟
ممنونم از پاسخ سريع و كمك خالصانه شما
دوست عزیز الهام خانم
کل جواب بنده را فقط یک نظر شخصی در نظر بگیرین
در ابتدا قبولی تون رو تبریک عرض می کنم و باید بگم که کیس نامبر تون هم عدد خوبی هستش. بر این اساس و واقعیت لاتاری می گم اگر بنده جای شما بودم ویزای تحصیلی رو به خاطر اینکه احتمال سیتیزن شدن در نهایت به اندازه لاتاری جدی نیست رد می کردم و وارد پروسه لاتاری می شدم ( اگر قصد موندن ندارین همون ویزا تحصیلی رو استفاده کنین) چون علاوه بر داشتن اجازه تحصیل و اجازه کار به شما به همسر تون هم مانند یک سیتیزن آمریکایی اجازه کار و تحصیل تعلق می گیره در حالیکه اگر شما با ویزای دانشجویی برین همسرتون بالاجبار باید خونه نشین بشه و طی یک پروسه به نسبت پیچیده تری نسبت به لاتاری میتونین اقامت دایم یو اس رو بگیرین. در مورد شغل تون همین امسال دوست عزیزی به نام جناب ورچندی بودند که با وجود کار در یک شرکت نفت و گاز خصوصی کلیر شدن اونم طی 20 روز با وجود داشتن خدمت سربازی ( که شما خوشبختانه این آیتم که معمولا اف بی چک سنگینی رو هم داره شامل نمی شوید) در نهایت من برنامه قبولی در لاتاری رو نسبت به ویزا تحصیلی بسیار بسیار بهتر می دونم چون به طوز خودکار تمام مزایای مربوط به تحصیلات، کار کسب اقامت راحت تر رو در خودش داره. با آرزوی موفقیت برای شما
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان به نظر شما نیمه اول اپریلها می تونند این ماه امیدوار باشند؟؟
***4 CN/ رویت قبولی:۲ می/ ارسال فرم:۲۲ می/ نامه دوم:۲۳ فوریه/ مصاحبه:هفته اول اپریل/ ابوظبی/ نتیجه:AP/آپدیتها:۷ و۸ و۱۵ آپریل ۱۴ می
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-06 ساعت 17:04)emma نوشته: دوستان به نظر شما نیمه اول اپریلها می تونند این ماه امیدوار باشند؟؟
امیدوار که همیشه باشین
اما تخیل نکنین که بعداَ اگه نشد اذیت نشین
به نظرم لب مرزی امید داشته باشین
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن