موضوعها: 0
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
2015-06-06 ساعت 17:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-06 ساعت 17:22 توسط varchandi.)
(2015-06-06 ساعت 16:45)mfte.teacher نوشته: (2015-06-06 ساعت 16:14)asal1372 نوشته: الهام هستم ٣٩ ساله٬ متاهل و فوق ليسانس مهندسي مواد. اول از همه اينكه من واقعاً به خاطر برنامه بسيار خوب و مفيد تان تشكر مي كنم.
دو سال پيش من برای گذراندن يک فرصت مطالعاتي در امريکا اقدام به گرفتن ويزای J1 از دانشگاه کردم. متاسفانه بعد از ۴ ماه با وجود اينكه سفارت به من case number جهت چك كردن گرفتن ويزا داده بود٬ اما پس از گذشت ٤ ماه از سفارت به من ايميل زدند و توضيح دادند كه با توجه به شرايط تحريم ايران و اينکه شما در شرکت نفت و گاز دولتی کار مي کنيد واجد شرايط اين ويزا نيستيد. اکنون من همچنان در همان شرکت نفت وگازی کار می کنم. همسرم نيز در يک شرکت خصوصی مشاور نفت و گاز کار مي کند.
پس از Reject شدن ويزایJ1 ٬ مجددا” زمستان پارسال مدارکم را برای ادامه تحصيل در مقطع Ph.D در رشته مهندسی مکانيک به يکی از دانشگاههای آمريکا فرستادم و پس از سعی فراوان توانستم پذيرش تحصيلي بگيرم. خوشبختانه مدرک I20 من و همسرم به عنوان همراه ٬ با شرايط بسيار خوب Full Fund سه روز پيش به دستم رسيد. اين در حالی بود که من در تاريخ ۱۸ ارديبهشت امسال فهميدم که با CASE NUMBER 26XX در لاتاری ۲۰۱۶ برنده شدم.
حال سوال من اين است که در شرايط موجود چه کاری بايد انجام دهم. آيا از سفارت وقت ويزای دانشجويی بگيرم؟ اگر بخواهم از طريق لاتاری برای رفتن اقدام کنم اين پذيرش با شرايط خوبم را چه کنم؟ در حالی که از طريق لاتاری به مصاحبه بروم به Officer در مورد پذيرشم چه بگويم. از همه مهمتر اينكه يك بار ريجكت شدنم و كار كردنم به عنوان مهندس در شركت نفت و گازي براي گرفتن ويزا از طريق لاتاري يا تحصيلي مشكلي ايجاد مي كند؟
ممنونم از پاسخ سريع و كمك خالصانه شما
دوست عزیز الهام خانم
کل جواب بنده را فقط یک نظر شخصی در نظر بگیرین
در ابتدا قبولی تون رو تبریک عرض می کنم و باید بگم که کیس نامبر تون هم عدد خوبی هستش. بر این اساس و واقعیت لاتاری می گم اگر بنده جای شما بودم ویزای تحصیلی رو به خاطر اینکه احتمال سیتیزن شدن در نهایت به اندازه لاتاری جدی نیست رد می کردم و وارد پروسه لاتاری می شدم ( اگر قصد موندن ندارین همون ویزا تحصیلی رو استفاده کنین) چون علاوه بر داشتن اجازه تحصیل و اجازه کار به شما به همسر تون هم مانند یک سیتیزن آمریکایی اجازه کار و تحصیل تعلق می گیره در حالیکه اگر شما با ویزای دانشجویی برین همسرتون بالاجبار باید خونه نشین بشه و طی یک پروسه به نسبت پیچیده تری نسبت به لاتاری میتونین اقامت دایم یو اس رو بگیرین. در مورد شغل تون همین امسال دوست عزیزی به نام جناب ورچندی بودند که با وجود کار در یک شرکت نفت و گاز خصوصی کلیر شدن اونم طی 20 روز با وجود داشتن خدمت سربازی ( که شما خوشبختانه این آیتم که معمولا اف بی چک سنگینی رو هم داره شامل نمی شوید) در نهایت من برنامه قبولی در لاتاری رو نسبت به ویزا تحصیلی بسیار بسیار بهتر می دونم چون به طوز خودکار تمام مزایای مربوط به تحصیلات، کار کسب اقامت راحت تر رو در خودش داره. با آرزوی موفقیت برای شما
سلام
تیچر جان من 39 روزه کلیر شدم
هنوزم شوکه هستم تا پاس مزین به ویزا رو نبینم فک می کنم تو خواب هستم

در نهایت نقطه نظرتون رو دوست دارم و من اگه جای الهام خانم بودم کاری که شما فرمودید رو انجام می دادم
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
2015-06-06 ساعت 17:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-06 ساعت 17:20 توسط SAMBAR.)
(2015-06-06 ساعت 08:19)satan نوشته: (2015-06-06 ساعت 07:42)بابراس نوشته: سلام به همه دوستان گلم
اول هفته شد و بعد از تعطيلات كه البته اميدوارم كه خوش گذشته باشه بهتون
تبريك به همه عزيزاني كه كلير شدن و توصيه اكيد كه وقتو از دست ندن و حتمن واسه گرفتن ويزا هر چه سريعتر اقدام كنن
تبريك و تشكر براي دوستاني كه آپ ديت شدن و اينجا سريعاً اعلام كردن
تبريك به همه پيشكسوتان كه پنج ستاره شدن و رسيدن بالاي جدول.....
تشكر ويژه از مدير خوبمkون آقا رضاي گل كه هميشه با پستايي كه ميزاره هم اطلاعات خوبي ميده و هم اميدواري
تشكر از همه دوستاني كه هميشه با دلسوزي و مهربوني راهنماي بقيه هستن ....آقا دمه همتون گرم
و دعاي خيرم براي همتون كه مثل خودم چشم انتظاريد....
سه ماه اولش سخته میگن بعدش دیگه بیحس میشه این انتظار رو نمیفمیم
یک 20 مارچی
نه برادر ۳ماه اول چون میدونی خبری نیست راحت میگزره ولی بعدش مرض اپدیت کلیر میگیره ادم مخصوصا وقتی به ۶ ماه میرسه از طرف یه ۲۰فوریه ای.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان 20 مارچی! تجزیه و تحلیلی پیرامون شرایط این ماه ندارید؟
سه هزار و خورده ای، آنکارا، اول مارچ، آ-پی، بالاخره از شر 20 مارچ راحت شدیم! 1 جولای، خیره انشالله..
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی هست عایا جواب ما رو بده،از کجا میفهمید آپ از طرف سفارت بوده یا نه،؟
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
2015-06-06 ساعت 17:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-06 ساعت 17:39 توسط varchandi.)
(2015-06-06 ساعت 17:28)f1975 نوشته: دوستان کسی هست عایا جواب ما رو بده،از کجا میفهمید آپ از طرف سفارت بوده یا نه،؟
دوست من شما باید روزی حداقل 2 مرتبه چک کنین
یه بار صبح زود
یه بار غروب
اگه صبح چک کردین مثلا! همین امروز 6 June و هنوز رو تاریخ قبلی بود مثلاَ 20 مارچ (تاریخ معروف) و باز بعد از ظهر چک کردین و دیدین تارخ عوض شده خوب این آپ مال سفارت بوده چون تو ساعات کاری به وقت سفارت اتفاق افتاده
اگه بعد از ظهر چک کردین و تاریخ قبلی بو مثلاَ 20 مارچ
و صبح دوباره چک کردین و دیدین آپ شدین به تاریخ روز این یعنی در طول شب که شما و سفارت خواب بودین رو پروندتون کار شده و این یعنی تو یو اس رو پروندتون کار شده و آپ از آمریکا بوده
امیدوارم توضیح مکفی بوده باشه
(2015-06-06 ساعت 17:32)p00ya2001 نوشته: (2015-06-06 ساعت 17:28)f1975 نوشته: دوستان کسی هست عایا جواب ما رو بده،از کجا میفهمید آپ از طرف سفارت بوده یا نه،؟
خوب دوست عزيز
چون پرونده درست سفارتي هست كه مصاحبه رفتين و اون پرونده ها رو به ارگانهايي واسه كليرنس ميفرسته
هر آپي كه ثبت ميشه در سيس نشون ميده كه پرونده يك مرحله رو طي كرده و جوابش به سفارت مزبور ارسال شده
اصلا مورد داشتيم هيچ آپديتي نيومده از سفارت ولي طرف كلير شده

پویا راست میگه
من هنوز با اینکه نامه کلیر دارم سفارت آپدیتم نکرده
بنابراین منبع پیش بینی ها آپ های سیسه
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
همه 20 ها قشنگن همیشه میگن میخام 20 باشم اما حالا به این نتیجه رسیدم هر 20 ی خوبه الا 20 مارچ
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-06 ساعت 17:28)p00ya2001 نوشته: (2015-06-06 ساعت 17:25)kingaram نوشته: با سلام به همه دوستان 20 مارچی! تجزیه و تحلیلی پیرامون شرایط این ماه ندارید؟
فردا اولين روز كاري سفارت ابوظبي هست بعدشم دوشنبه ايروان و آنكارا منتظر ميشيم ببينيم چيكار ميكنن

تحليل روي شروع آپديت هاي جديد خصوصا 20 مارچي هاي عزيز است
خیلی عالی میشه این دفه رو بهمون حال بدن بدون اپ کلیر کنن تا واقعا سوپرایز مون کنن
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.