موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
آقا دستتون درد نکنه، فهمیدم
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان کسی تا حالا با سفارت نو انکارا تماس تلفنی داشته؟اپراتور فارسی زبان هم دارند یا فقط ترکی و انگلیسی صحبت میکنند؟برای پیگیری وضعیت کلیر و ویزا با شماره حاصی باید تماس گرفت؟ هلپ می پلیز.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-06 ساعت 17:28)f1975 نوشته: دوستان کسی هست عایا جواب ما رو بده،از کجا میفهمید آپ از طرف سفارت بوده یا نه،؟
تا جایی که من میدونم متن سایت سیس اگه این جمله توی Administrative Processing باشه
it will be processed and mailed/available within two business days
از طرف سفارته
و اگر اینطوری باشه
it will be processed and mailed or available within two business days
از آمریکاست.
بازمانده از لاتاری 2015
شماره کیس: 3052 - سفارت: آنکارا خودم تغییر دادم به ابوظبی - تعداد افراد کیس: 4 - تاریخ نامه دوم: 23 اکتبر - مصاحبه: 2014/12/14 - کلیر خانم و بچه ها: 2015/3/30 - کلیر خودم: بعد از 290 روز نتونستن تشخیص بدن که من بی خطرم یا با خطر
رشته حساس - فوق لیسانس - سربازی س پ
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2015-06-06 ساعت 18:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-06-06 ساعت 18:29 توسط f1975.)
پس مال ما از طرف سفارت بوده،
ممنون دوستان
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-06 ساعت 18:25)afshin.as نوشته: (2015-06-06 ساعت 18:07)p00ya2001 نوشته: (2015-06-06 ساعت 17:56)Daneshjo نوشته: (2015-06-06 ساعت 17:52)p00ya2001 نوشته: (2015-06-06 ساعت 17:49)mfte.teacher نوشته: خیلی عالی میشه این دفه رو بهمون حال بدن بدون اپ کلیر کنن تا واقعا سوپرایز مون کنن
بايد همه منتظران كلير با انرژي مثبتشون و در پيشاپيش اونا 20 مارچي ها فردا رو روز آغاز آپديت ها و كلير هاي گروهي بدونن
فردا مگه يكشنبه نيست!!!؟؟
مگه يكشنبه ها اونا تعطيل نيستن!!!؟؟؟؟

ابوظبي فردا روز كارشه

سلام به همه
من فکر کنم دیگه این هفته سرو کله کلیرها پیدا بشه من خودم که ۱ جون آپ خوردم یه بارم ۲ جون به همراه خانومم آپ شدیم ولی ۵ جون آپ نداشتم بعضی از دوستان ۵ جون آپ شدن ولی روز ۱ و ۲ آپ نداشتن خلاصه اینکه به نظرم نشان دهنده اینه که پرونده ها یکی یکی داره بررسی میشه و حداکثر تا جمعه کلیر تمام دوستان میاد و امیدوارم همه خوشحال بشن برای دوستای گلمونم که تازه مصاحبه رفتن هم آرزوی موفقیت دارم .
شما ایشالا یکشنبه صبح کلیر هستین
نهایتا تا ظهر
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-06 ساعت 18:35)zohreh-gh نوشته: (2015-06-06 ساعت 16:45)mfte.teacher نوشته: (2015-06-06 ساعت 16:14)asal1372 نوشته: الهام هستم ٣٩ ساله٬ متاهل و فوق ليسانس مهندسي مواد. اول از همه اينكه من واقعاً به خاطر برنامه بسيار خوب و مفيد تان تشكر مي كنم.
دو سال پيش من برای گذراندن يک فرصت مطالعاتي در امريکا اقدام به گرفتن ويزای J1 از دانشگاه کردم. متاسفانه بعد از ۴ ماه با وجود اينكه سفارت به من case number جهت چك كردن گرفتن ويزا داده بود٬ اما پس از گذشت ٤ ماه از سفارت به من ايميل زدند و توضيح دادند كه با توجه به شرايط تحريم ايران و اينکه شما در شرکت نفت و گاز دولتی کار مي کنيد واجد شرايط اين ويزا نيستيد. اکنون من همچنان در همان شرکت نفت وگازی کار می کنم. همسرم نيز در يک شرکت خصوصی مشاور نفت و گاز کار مي کند.
پس از Reject شدن ويزایJ1 ٬ مجددا” زمستان پارسال مدارکم را برای ادامه تحصيل در مقطع Ph.D در رشته مهندسی مکانيک به يکی از دانشگاههای آمريکا فرستادم و پس از سعی فراوان توانستم پذيرش تحصيلي بگيرم. خوشبختانه مدرک I20 من و همسرم به عنوان همراه ٬ با شرايط بسيار خوب Full Fund سه روز پيش به دستم رسيد. اين در حالی بود که من در تاريخ ۱۸ ارديبهشت امسال فهميدم که با CASE NUMBER 26XX در لاتاری ۲۰۱۶ برنده شدم.
حال سوال من اين است که در شرايط موجود چه کاری بايد انجام دهم. آيا از سفارت وقت ويزای دانشجويی بگيرم؟ اگر بخواهم از طريق لاتاری برای رفتن اقدام کنم اين پذيرش با شرايط خوبم را چه کنم؟ در حالی که از طريق لاتاری به مصاحبه بروم به Officer در مورد پذيرشم چه بگويم. از همه مهمتر اينكه يك بار ريجكت شدنم و كار كردنم به عنوان مهندس در شركت نفت و گازي براي گرفتن ويزا از طريق لاتاري يا تحصيلي مشكلي ايجاد مي كند؟
ممنونم از پاسخ سريع و كمك خالصانه شما
دوست عزیز الهام خانم
کل جواب بنده را فقط یک نظر شخصی در نظر بگیرین
در ابتدا قبولی تون رو تبریک عرض می کنم و باید بگم که کیس نامبر تون هم عدد خوبی هستش. بر این اساس و واقعیت لاتاری می گم اگر بنده جای شما بودم ویزای تحصیلی رو به خاطر اینکه احتمال سیتیزن شدن در نهایت به اندازه لاتاری جدی نیست رد می کردم و وارد پروسه لاتاری می شدم ( اگر قصد موندن ندارین همون ویزا تحصیلی رو استفاده کنین) چون علاوه بر داشتن اجازه تحصیل و اجازه کار به شما به همسر تون هم مانند یک سیتیزن آمریکایی اجازه کار و تحصیل تعلق می گیره در حالیکه اگر شما با ویزای دانشجویی برین همسرتون بالاجبار باید خونه نشین بشه و طی یک پروسه به نسبت پیچیده تری نسبت به لاتاری میتونین اقامت دایم یو اس رو بگیرین. در مورد شغل تون همین امسال دوست عزیزی به نام جناب ورچندی بودند که با وجود کار در یک شرکت نفت و گاز خصوصی کلیر شدن اونم طی 20 روز با وجود داشتن خدمت سربازی ( که شما خوشبختانه این آیتم که معمولا اف بی چک سنگینی رو هم داره شامل نمی شوید) در نهایت من برنامه قبولی در لاتاری رو نسبت به ویزا تحصیلی بسیار بسیار بهتر می دونم چون به طوز خودکار تمام مزایای مربوط به تحصیلات، کار کسب اقامت راحت تر رو در خودش داره. با آرزوی موفقیت برای شما
ضمن تبریک به شما به نظر من شما پروسه دانشگاه رو انجام بدید و کارای مربوط به لاتاری رو هم انجام بدید ولی اگه میشه از دانشگاه بک مرخصی شش ماهه بگیرید تا وضعیت لاتاری شما هم معلوم شه. به نظر من از هیچکدام انصراف ندهید.
فکر کنم شما اگه ویزای تحصیلی رو هم زودتر بگیرید و تشریف ببرید امریکا. تو امریکا هم میتونید کارهای مربوط به لاتاری انجام بدید و گرین کارتتون رو بگیرید. اسمش هم به گمانم aos میشه. نظر من اینه که حتما پیگیر ویزای تحصیلی باشید و تشریف ببرید امریکا. اونجا دیگه دردسر کلیرنس و این استرسهارو ندارید
شماره کیس:2015AS8XXX >تاریخ رویت قبولی:1 may >کنسولگری:آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر > ارسال فرمهای سری اول:jun
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
سلام....دوستان عایا کسی هست من رو راهنمایی کنه که چه طور رتبه بدم عایا؟
تاریخ رویت قبولی:1 می 2014__شماره کیس:##49___تعداد افراد در کیس:3 نفر____زمان کرنت شدن :12 مارچ_ ___تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ابوظبی توسط kcc_____زمان مصاحبه: 17 می__وضعیت: AP همه اعضاء____اولین آپدیت سیس 19 می هر سه نفر/دومین آپدیت سیس20می نفر اصلی کیس و من و آخرین آپ سیس 10آگوست هر سه نفر /تو سایت ابو فقط یک آپ در تاریخ 21 می ____18و19و20 آگوست آپ هر سه ....صدور ویزا 23آگوست
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال