2015-06-29 ساعت 20:49
(2015-06-29 ساعت 20:46)arash56 نوشته:(2015-06-29 ساعت 20:41)sadri54 نوشته:(2015-06-29 ساعت 20:31)arash56 نوشته:(2015-06-29 ساعت 20:23)sadri54 نوشته:(2015-06-29 ساعت 20:20)arash56 نوشته: صدری خانوم پس منم مزاحم میشم چون خیلی این غذا رو دوست دارم و تو US بیشتر میچسبه.
آرش جان شما که همسایه ما هستید و حق آب و گل دارید. قدمتون روی چشم.
چشمتون بی بلا.مثل همیشه با صفا و با محبت هستین.باعث افتخاره همسایه شما بودن
همه بچه های اینجا برادرها و خواهرهای من هستند. توی آمریکا ماها به جز همایوایدیگری را نداریم .
دوست دارم وقتی هممون به سلامتی راهی آمریکا شدیم به همه ثابت کنیم که ایرانیها هم پشت هم هستند و برای کمک به هم از هیچ کار و چیزی دریغ نمیکنند. شاید نتونم این تفکر را از همه انتظار داشته باشم ولی من معتقد به این تفکرم و خودم این کار را خواهم کرد.
قرمه سبزی که قابل شما دوستانو نداره. این حداقل کاریه که میشه برای شما عزیزانم انجام بدم.
با این عقیدتون خیلی موافقم و امیدوارم بتونیم اونجا عملیش کنیم.
آرش و صدري جان. بسيار عاليه چنين طرز تفكري و عقيده دارم مشغله هاي اون طرف هرچقدر هم كه باشه بايد در كنار هم باشيم. جسارتاً مقصدتون كجاست؟ من سن خوزه و به احتمال بسيار زياد منطقه سانتاكلارا
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥