موضوعها: 0
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-10 ساعت 23:32)rezasadeghi نوشته: رفقای گل
اینم داستان ما بود دیگه
یکسال و اندی درگیرش شدیم و اخرشم هیچی....
فقط حسرت یک چیز رو میخورم . اینکه کاش به هیشکی حتی پدر مادرم هم نمیگفتم .
همین امروز بود که داشتم پاس بابام رو نگاه میکردم که اعتبار داره واسه سفر یا نه .....
من به فاصله 60تا کیس کارنت نشدم
خیلی درد داره ....
بگذریم
از ته دلم واسه همتون ارزوی موفق میکنم
ایشالا که همتون زود کلیر میشید
از ته دلم میخوام که هیچ خانواده ای از هم جدا نشه .
امیدوارم بهترین ها منتظرتون باشه.
واسه اخرین بار امضایی که زیر همه ی پستام بود رو میزارم واسه کسایی که هنوز مصاحبه نرفتن:
--> به امید ویزای یکضزب<--
موفق باشید.
امیدوارم خدا بهترینها را واسه شما و بقیه دوستان رقم بزنه
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-10 ساعت 22:59)لیدا59 نوشته: (2015-07-10 ساعت 22:53)hilda60 نوشته:
الهی آمین بخدا هیلدا جان تو شبای احیا از مقابل چشمام کنار نمیرفتی ، چون منو همسرمم منتظریم میفهمم چه سخته
واقعا دل به دل راه داره لیدای عزیز
شما هم دیشب همش تو فکر من و وسط دعاهای من میومدین . همش اسم کاربریتون تو ذهنم میومد!!!
ان شا الله خدا یه نظر بهمون بکنه و هممون رو به مراد دلمون برسه با خواست و صلاح خودش .. شما و بقیه و همسر من رو هم کمک کنه که زودتر کلیر بشن
الهی آمین
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
رتبه:
112
2 تشکر در 1 ارسال
2015-07-10 ساعت 23:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-10 ساعت 23:48 توسط َalikh.)
از همه دوستان عزیزی که با وجود انتظار برای کلیر به فکر ما جا مانده ها هم بودن واقعا ممنونم .
با وجود اینکه در کمال ناباوری ما حتی کارنت هم نشدیم , اما از ته دل آرزو میکنم که این عدم کارنتی ما باعث بشه به همه ای پی های ایران ویزا برسه و هیچ مصاحبه رفته ای بدون ویزا نمونه , من واقعا راضی هستم که کارنت نشدن من باعث میشه ویزای هموطنم به غیر از هموطنم نرسه واقعا راضیم برا همتون دعا میکنم ویزاتونو بگیرین و اونطرف هم موفقیت و خوش شانسیتون ادامه پیدا کنه
برا من و سایر بازماندگان بخصوص علیرضای عزیز و دوست داشتنی دعا کنین سالهای بعد بتونیم با یه شماره پایین برنده بشیم
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا
کار خوبه که خدا درست کنه
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-10 ساعت 23:28)AliReza.Sh نوشته: (2015-07-10 ساعت 21:26)Radwin نوشته: دوستان عزیزم یک مقدار صبر کنید شاید اشتباهی در بولتن رخ داده وگرنه آگوست را کمتر اعلام میکردند و 7650 را برای سپتامبر اعلام میکردند البته ممکن است که اینها از وضعیت تعداد کلیرها در آگوست و لود کاری مطمئن نیستند و شاید این عدد را تغییر دهند یا احیانا اشتباه کرده اند. درهرصورت اینهمه هم استرس به خودتان وارد نکنید چون این نگرانی که به دوستان بالای 7650 وارد میشود به دوستان دیگر هم که پایینتر هستند وارد میشود که نکند ویزاهای امسال در حد پایینتری میخواهد بسته شود پس اصلا به این صحبتها دامن نزنید چون همه میدانیم که اینهمه انتظار و استرس و هزینه و فلج شدن زندگی بسیار وحشتناکه. ولی دوستان ایجاد شدن جو ناامیدی وضعیت را بدتر میکند به همان خدایی که اسم شما را در لاتاری درآورد ایمان داشته باشید و از خداوند بخواهید که هرچه صلاحتان هست اتفاق بیفتد نه آنچه که ما فکر میکنیم صلاحمان است. دیگر چیز زیادی تا آخر پروسه لاتاری امسال نمانده است شما که اینهمه تحمل فرمودید یک مقدار دیگر هم تحمل بفرمائید. خدا شاهده نمیخواهم آرامش بیخودی به شما بدهم چون خودم از زدن حرفهایی که بهشون ایمان ندارم و حرفهای دل خوش کنک خوشم نمیاید. ولی من باور دارم که در این فرصت باقیمانده خبرهای بسیار خوبی برای دوستان منتظر در راه است و حرف همیشگی خودم را دوباره تکرار میکنم امسال از طلایی ترین سالهای لاتاری است. امیدوارم خداوند به همه دوستان عزیزم قدرت تحمل انتظار طاقت فرسا را به بهترین شکل و با ویزا بدهد.
رادوین جون، من صبر و تحمل م فرازمینیه داداش. تا خود 30 سپتامبر هم منتظر معجزه میمونم ... اگه نشانه ای ببینم!!
من تا دو ساعت پیش باور داشتم که امسال به قول شما سال طلایی و استثنائی لاتاری برای ایرانه. الان شاید باورم برای دوستان بالای 7650 متزلزل شده باشه ولی واقعاً از ته دل امیدوارم این مساله با گرفتن ویزای دوستان خوبم محقق بشه.
(2015-07-10 ساعت 22:00)Aghaman نوشته: عليرضاي عزیز تر از جانم
سلام دوباره
چقدر خوشحالم که شما را انقدر پخته و کامل میبینم ، قطعا برکت خداوند برایت در پلان بی شکل خواهد گرفت بی هیچ تردیدی ، انشالله ،
همیشه گفتم اگر ما به قادریت و عدل خدا ایمان داشته باشیم بی هیچ شکی باور خواهیم کرد که تمام مسائل پیش آمده حکمتی دارد.
من فکر میکنم خداوندی که مظهر عدالت است هیچ گاه افراد وارسته ای چون شما و سایر دوستان را تا اینجا نمی آورد تا به آنها این چنین خبر بدی را بدهد بلکه قطعا سرنوشت بهتری برایتان رقم خورده که شاید زودتر از دوماه دیگر که قرار بود به مصاحبه بروید شاهد آن باشید .
فعلا وقت تحلیل و دلداری نیست چون از حجم اندوه دوستان آگاهم ولی انشالله در روزهای آتی باز هم با هم خواهیم بود و صحبت خواهیم کرد
لطف شما به بنده بیش از حده، امیدوارم لایق ش باشم.
امیدوارم این اندوه کوتاه مدت و زودگذر باشه و نتیجه در نهایت روزهای خوش آینده باشه.
خوشحالم که در کنارمونی برادر.
گاهی لحظاتی پیش میاد که دلت میخواد تنها باشی.
این از همون لحظه هاست، همدم ت میشه کیبورد و موس و مانیتور، وسایلی که وظیفه شون انتقال احساسات دوستانی خوب چون شماست.
آهنگ "و بمان" گروه دنگ شو وصف الحال منه.
علیرضای عزیز سلام
دوست عزیز روحیه مقاومت رو واقعا تحسین میکنم و خیلی متاسف شدم از شنیدن این خبر وقتی یکی از دوستان بهم داد و حست کاملا قابل درکه چون همه ما چه مصاحبه رفته چه نرفته یه حسه مشترک داریم و نیتمون نجات دادن زندگیه خونوادهامونه.خودمون که کم تو این سالای عمرمون نکشیدیم و به همین دلیله که لاتاری رو بیشتر از اونیکه باید بهش بها دادیم و روش برنامه ریزی کردیم هر چند که لاتاری برای مخصوصا ما ایرانیا انقدر پر پیچ و خم شده.اما با روحیه ایی که شما داری هر جا باشی میسازی داداشه گلم و این داستان قطعا باعث خیر بزرگتری در زندگیت خواهد بود که به زودی با شنیدنش هممون شاد میشم.
خود من خیلی این قضیه رو جدی گرفتم مثل خیلی از دوستان و اتظارش خیلی عذابم میده و امیدوارم چه شما و دوستانی که به مصاحبه نرسیدین و چه دوستانی که منتظر هستن همه به جایی برسن که طعم خوشی و لذت رو با تمام وجود حس کنن و ایده آلترین شرایط رو داشته باشن.
بهترینهارو براتون آرزو میکنم و امیدوارم خیلی زود شادیه بزرگتر و بهتری رو در زندگیتون تجربه کنین.
شاد باشین.
Case No.41XX - Interview: 25th of March - Yerevan - Case Updates: 08 Apr, 02 JUN
رتبه:
112
2 تشکر در 1 ارسال
از همه دوستان عزیزی که با وجود انتظار برای کلیر به فکر ما جا مانده ها هم بودن واقعا ممنونم .
با وجود اینکه در کمال ناباوری ما حتی کارنت هم نشدیم , اما از ته دل آرزو میکنم که این عدم کارنتی ما باعث بشه به همه ای پی های ایران ویزا برسه و هیچ مصاحبه رفته ای بدون ویزا نمونه , من واقعا راضی هستم که کارنت نشدن من باعث میشه ویزای هموطنم به غیر از هموطنم نرسه واقعا راضیم برا همتون دعا میکنم ویزاتونو بگیرین و اونطرف هم موفقیت و خوش شانسیتون ادامه پیدا کنه
برا من و سایر بازماندگان بخصوص علیرضای عزیز و دوست داشتنی دعا کنین سالهای بعد بتونیم با یه شماره پایین برنده بشیم
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-10 ساعت 23:46)َalikh نوشته: از همه دوستان عزیزی که با وجود انتظار برای کلیر به فکر ما جا مانده ها هم بودن واقعا ممنونم .
براتون بهترینها رو از صمیم قلبم ارزو میکنم واقعا ناراحت شدم
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا
کار خوبه که خدا درست کنه
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-10 ساعت 23:48)َalikh نوشته: از همه دوستان عزیزی که با وجود انتظار برای کلیر به فکر ما جا مانده ها هم بودن واقعا ممنونم .
واقعا نمیدونم چی بگم ! الان که اومدم فوروم رو دیدم شکه شدم. امیدوارم که چیزی بسیار بهتر از گرین کارد در انتظارتون باشه و به خاطر دل بزرگتون؛ اتفاقات بزرگ براتون رقم بخوره
شماره کیس: 42XX - رویت قبولی: MAY 03, 2014 - کنسولگری: Armenia - تعداد افراد: 2 - مصاحبه: -March 9 وضعيت: یک نفر گرفته و یک نفر کلیرنس - آپديتهاي سيس: ۲۰ مارچ - ۲ جون همسرم (ap) و ۴ جون خودم (برنده اصلی) - ۲۶ جون هر دو نفر - ۴ آگوست خودم - ۱۲ آگوست خودم - ۱۸ آگوست هر دو - ۲۰ و ۲۱ آپدیت و کلیر ۲۱ آگوست. مقصد: ایتاکا
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-10 ساعت 23:48)َalikh نوشته: از همه دوستان عزیزی که با وجود انتظار برای کلیر به فکر ما جا مانده ها هم بودن واقعا ممنونم .
چقدر حسرت حس و حال شما رو میخورم
کاش من هم کارنت نمیشدم و این روحیه و شعور و بزرگی شما و دوستانی مثل علیرضای عزیز رو داشتم
بی شک این گونه پستهایی که شما ها میگذارید و برخورد متین و منطقی ای که از خود بروز میدهید نشانه ای از شخصیت و فرهنگ بالایتان است من به احترام شما دوستان می ایستم و دست میزنم تا باور کنم هنوز در وطن من بزرگانی هستند که در اوج اندوه ، هنوز برای موفقیت دوستان یا شاید رقیبان دست به دعا برمی دارند ، درود بر پدر و مادرانی که چنین بزرگانی را تربیت کردند
بی شک موفقیتهای جدید بزودی بر سرتان نازل میگردد
خوش باشید و سبز
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه ---- خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری سربازی : س پ ا ه
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
عزیزان من هم دلم خیلی گرفته برای دوستانی که کارنت نشدند امیدوارم بهترینها در انتظار دوستان باشه و طعم موفقیت را در سایر مراحل زندگی بچشند برای سلامتی و موفقیت همه دوستان دعا میکنم
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-11 ساعت 00:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-11 ساعت 00:12 توسط mkamyab.)
دوست گرامی AliReza.Sh...هرچند هر ازگاهی اینجا پستهای شما رو مثل سایر دوستان مطالعه میکردم ولی همیشه کیس نامبرتون و نحوه ی ورودتون به مباحث ، روحیتون و انرژی مثال زدنیتون توجه من رو به خودش جلب کرده بود ...امروز بعد از تحلیلتون نسبت به اتفاقی که همه ی ما رو ناراحت کرد ،به همون اندازه که ازین اتفاق ناراحت شدم همون اندازه هم ازینکه شما رو تا این حد قوی و با روحیه دیدم خوشحال شدم ....واقعیت اینه که دوست عزیز امیدواری ستودنی شما به تغییر زندگی و ایمان به آن گوهر یست که در وجود کمتر کسی به ودیعه قرار داداه شده ...نگرش و دید شما به زندگی ارزشی به مراتب بالاتر از ویزا داره ...مطمئنم که شما اون استانداردی رو که تو ذهنت داری بی کم و کاست بدست میاری ...باور کن شعار نمیدم ...من هم الان نزدیک به 6 ماهه که بلا تکلیفم و تو این هفته داشتم به این فکر میکردم که احتمال اینکه ویزا نگیرم زیاده و امروز شما و حرف هات منو آروم کرد ...میخوام جمع کنم برم یه هفته مسافرت تو دل کوهستان جایی که موبایل هم آنتن نده ...و وقتی برگردم یه برنامه ی درست و حسابی برای زندگیم تدوین کنم ... از راهنمایی و حضورت ممنونم رفیق .
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای همه این بولتن ویزا شوکه کننده بود. فقط امیدوارم که...
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری
امیدوارم بتوانیم حکمتهای الهی را دریابیم
شماره کیس2015 43xx تعداد 4 نفر مصاحبه 14 اپریل ابوظبی اپدیت ها 14,15,19,21,اپریل
19 می,
23 جون,
1جولای
ایمیل کلیرنس 4 جولای بعد از ایمیل پیگیری خودم
دریافت ویزا 13 جولای
اعلام کلیرنس در سایت ابوظبی انجام نشد !! و ظاهرا خیال نداره انجام بشه
ورود به امریکا : ۱۹ اگوست
ثبت نام سایت و واریز 165 دلار 20 آگوست
دریافت سوشال 3 هفته و 4 روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت یکماه و 3 روز بعد از ورود
خداوندا راضیم به انچه تو خواسته ای و به ان رضا داری. تسلیم!!
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز شما انقدر بزرگوار و مهربون و بلندنظرید که من یکی شرمنده شدم ...هیچی نمیتونم بگم فقط امیدوارم چیزهایی رو که دارم میبینم یاد بگیرم . اگه لیاقتش رو داشته باشم
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزم، از ابراز محبت و همدردیتون خیلی خیلی ممنونم. و دست تک تک تون رو به گرمی میفشارم.
خواستم بگم همین الان خبر بولتن آخر رو به خانم عزیزدلم که ازم دوره دادم و مشغول دلداری دادن ایشون هستم، واقعاً این قسمت از سخت ترین قسمت های این اتفاقه!!
نظاره گر پست هاتون هستم ولی متاسفانه شاید امشب نتونم پاسخ بدم. ممنون از همه.