کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-07-10 ساعت 21:24)1362amin1362 نوشته:  عليرضا جان. رضا صادقي. ديگر دوستان كارنت نشده. من متاسفم واقعاً. اصلاً بد تو شك هستم. خدا صبر بده بهتون. رضا جان( مدير) تو يه چيزي بگو. الان اين بچه ها حالشون خوب نيست. SadSadSadSad

چي بگم اون لحظه اي كه اعلام شد من با اولين ريفرش ديدم گفتم بازم سوتي دادن ولي با تماس بچه ها با كي سيسي قطعي بودنش معلوم شده.
همين كه بچهاي بالا ٢ ماه جلو افتادن تو زندگيشون خودش نكته ايه!
الان اي پي ها هم رو هوان من اصلا درك نميكنم يعني چي!
كات اف مصر رو ورداشتن اميدوارم ويزاي اسيا رو حلوا حلوا نكنن .
يكي از دوستان ٢٠١٤ كه ويزا بهش نرسيد جمله جالبي تو امضاش هست شايد شما هم ديده باشيد.
"به چيز هاي شانسي دل خوش نكنيد."

اميدوارم خير دوستان در اين باشه
(2015-07-10 ساعت 21:46)AliReza.Sh نوشته:  
(2015-07-10 ساعت 21:03)Shaft نوشته:  AliReza.sh دوست من ، نميدونم چي بگم ولي از صميم قلب آرزو دارم هر چي خيره براي شما باشه، اميدوارم كه بتوني با اين مساله كنار بياي داداش گلم كه حتما ميتوني

Shaft عزیز، دوست گل من، واقعاً ممنون از همدردیت. این مساله خیلی خیلی واسم ارزش داره. هفته اینده حتماً میبینمتون.

یادم میاد خیلی وقت پیش مطلبی میخوندم در مورد مراحل پس از شنیدن خبر بد. راستش دقیق یادم نیست که بخوام نقل قول کنم فقط چیزایی که یادمه رو میگم.

مرحله اول شوک هست.
خب این مرحله رو منم بعد از دیدن عدد بولتن تجربه کردم. واقعاً شوک خیلی خیلی بزرگی بود. با اینکه من مدام به خانمم میگفتم که ما نباید به این موضوع دل خوش کنیم و دراومدن لاتاری همون قدر که شادمون کرده میتونه ناراحت مون کنه ولی اعتراف میکنم هیچ وقت فکر نمیکردم که انقدر روی من تاثیرگذار باشه.
خب این مرحله با یه دوش آب از سر بنده گذشت!!

مرحله بعد واسه بعضی ها انکاره.
این همون چیزیه که باعث میشه درصد کمی انتهای مغزم حس کنم که شاید اشتباهی شده باشه یا مشکلی باشه یا استثنایی باشه و ...
با رضای عزیزمون صحبت کردم، ایشون خاطرش هست که سال ۲۰۱۳ یک بار بولتن اشتباه اعلام شده بوده و بعد تصحیح شده. خب اینم شاید احتمالش حتی زیر ۱ درصد باشه ولی امیدوارکننده نیست واسه من یکی. باید پذیرفت. مضاف بر این که rezasadeghi عزیزمون هم تلفنی با KCC صحبت کردن و عدد تأئید شده.

مرحله بعد پذیرش هست.
خب دیگه باید بپذیریم که خوب یا بد همینه و ما چاره ای جز پذیرش نداریم و این موضوعیه که از کنترل ما خارجه متاسفانه!!

مرحله آخر هم من اسمش رو میذارم بازگشت به Plan B . Wink
خب فکر کنم که چه چیزایی باید تغییر کنه.
اولین مورد اینه که به خانم عزیزم که متاسفانه الان ازم دوره بگم چه اتفاقی افتاده. این خیلی سخته. Sad
دومیش اینه که خوب فکر کنم و تغییراتی در زندگیم بدم.
Plan های مهاجرت دیگه ای که پیش از اومدن لاتاری توی زندگیم داشتم رو دوباره شروع کنم و جدی باشم در موردشون.
خیلی کارا هست که باید انجام بدم. یکی ش هم گذاشتن سفرنامه م هست که واسه همیشه نصفه نیمه موند!! Cool

خب، از Aghaman عزیز که با تماس تلفنی ش همدردی صمیمانه خودش رو ابراز کرد جداً تشکر میکنم و به نگاه و بینش شون آفرین میگم. ایشون خیلی انسان وارسته و مثبت اندیشی هستن و مدام نکاتی رو یاداور میشن که باعث میشه نیمه پر لیوان همش جلوتون چشمک بزنه. ممنون دوست خوبم.

در نهایت اینکه دوستی خیلی چیز باارزشیه و ...

الان دیگه مغزم کار نمیکنه، ببخشید. همینا هم نمیدونم چقدرش رو درست تایپ کردم و چقدرش چرت و پرته.

موفق باشید و شااااااد.

عليرضاي عزیز تر از جانم
سلام دوباره
چقدر خوشحالم که شما را انقدر پخته و کامل میبینم ، قطعا برکت خداوند برایت در پلان بی شکل خواهد گرفت بی هیچ تردیدی ، انشالله ،
همیشه گفتم اگر ما به قادریت و عدل خدا ایمان داشته باشیم بی هیچ شکی باور خواهیم کرد که تمام مسائل پیش آمده حکمتی دارد.
من فکر میکنم خداوندی که مظهر عدالت است هیچ گاه افراد وارسته ای چون شما و سایر دوستان را تا اینجا نمی آورد تا به آنها این چنین خبر بدی را بدهد بلکه قطعا سرنوشت بهتری برایتان رقم خورده که شاید زودتر از دوماه دیگر که قرار بود به مصاحبه بروید شاهد آن باشید .
فعلا وقت تحلیل و دلداری نیست چون از حجم اندوه دوستان آگاهم ولی انشالله در روزهای آتی باز هم با هم خواهیم بود و صحبت خواهیم کرد
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
دوستان گلم
ایشالا هر چی خیره
بهترینارو براتون آرزو میکنم در تمام مراحل زندگی
ب قول داش رضا 2 ماهم 2 ماهه!!!
حالا ک آب از سر ایک دوستای دوست داشتنیمون گذش ایشالا دوستان کلیرنس خورده ب ویزا برسن

2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، nimanoush ، sadri54 ، bahar101 ، hilda60 ، rezasadeghi ، behjat ، laleht ، samane1363 ، بابراس
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، sadri54 ، bahar101 ، hilda60 ، بابراس
(2015-07-10 ساعت 21:46)AliReza.Sh نوشته:  
(2015-07-10 ساعت 21:03)Shaft نوشته:  AliReza.sh دوست من ، نميدونم چي بگم ولي از صميم قلب آرزو دارم هر چي خيره براي شما باشه، اميدوارم كه بتوني با اين مساله كنار بياي داداش گلم كه حتما ميتوني

Shaft عزیز، دوست گل من، واقعاً ممنون از همدردیت. این مساله خیلی خیلی واسم ارزش داره. هفته اینده حتماً میبینمتون.

یادم میاد خیلی وقت پیش مطلبی میخوندم در مورد مراحل پس از شنیدن خبر بد. راستش دقیق یادم نیست که بخوام نقل قول کنم فقط چیزایی که یادمه رو میگم.

مرحله اول شوک هست.
خب این مرحله رو منم بعد از دیدن عدد بولتن تجربه کردم. واقعاً شوک خیلی خیلی بزرگی بود. با اینکه من مدام به خانمم میگفتم که ما نباید به این موضوع دل خوش کنیم و دراومدن لاتاری همون قدر که شادمون کرده میتونه ناراحت مون کنه ولی اعتراف میکنم هیچ وقت فکر نمیکردم که انقدر روی من تاثیرگذار باشه.
خب این مرحله با یه دوش آب از سر بنده گذشت!!

مرحله بعد واسه بعضی ها انکاره.
این همون چیزیه که باعث میشه درصد کمی انتهای مغزم حس کنم که شاید اشتباهی شده باشه یا مشکلی باشه یا استثنایی باشه و ...
با رضای عزیزمون صحبت کردم، ایشون خاطرش هست که سال ۲۰۱۳ یک بار بولتن اشتباه اعلام شده بوده و بعد تصحیح شده. خب اینم شاید احتمالش حتی زیر ۱ درصد باشه ولی امیدوارکننده نیست واسه من یکی. باید پذیرفت. مضاف بر این که rezasadeghi عزیزمون هم تلفنی با KCC صحبت کردن و عدد تأئید شده.

مرحله بعد پذیرش هست.
خب دیگه باید بپذیریم که خوب یا بد همینه و ما چاره ای جز پذیرش نداریم و این موضوعیه که از کنترل ما خارجه متاسفانه!!

مرحله آخر هم من اسمش رو میذارم بازگشت به Plan B . Wink
خب فکر کنم که چه چیزایی باید تغییر کنه.
اولین مورد اینه که به خانم عزیزم که متاسفانه الان ازم دوره بگم چه اتفاقی افتاده. این خیلی سخته. Sad
دومیش اینه که خوب فکر کنم و تغییراتی در زندگیم بدم.
Plan های مهاجرت دیگه ای که پیش از اومدن لاتاری توی زندگیم داشتم رو دوباره شروع کنم و جدی باشم در موردشون.
خیلی کارا هست که باید انجام بدم. یکی ش هم گذاشتن سفرنامه م هست که واسه همیشه نصفه نیمه موند!! Cool

خب، از Aghaman عزیز که با تماس تلفنی ش همدردی صمیمانه خودش رو ابراز کرد جداً تشکر میکنم و به نگاه و بینش شون آفرین میگم. ایشون خیلی انسان وارسته و مثبت اندیشی هستن و مدام نکاتی رو یاداور میشن که باعث میشه نیمه پر لیوان همش جلوتون چشمک بزنه. ممنون دوست خوبم.

در نهایت اینکه دوستی خیلی چیز باارزشیه و ...

الان دیگه مغزم کار نمیکنه، ببخشید. همینا هم نمیدونم چقدرش رو درست تایپ کردم و چقدرش چرت و پرته.

موفق باشید و شااااااد.

عليرضاي عزيز، اگه به رتبه اي كه بهت دادم دقت كرده باشي ، گفتم به اميد ويزاي يه ضرب. حقيقت اينه كه احتمال ويزاي يه ضرب براي ايرانيها يك درصد بيشتر نيست، پس حتي اگه كارنت هم شده بودي ، شايد اصلا ارزشش رو نداشت كه براي يك درصد اين همه هزينه و رنج سفر و به خودت و خانومت تحميل كني. عملا مصاحبه و AP خوردن در ماه آخر، معادل ريفيوز شدن محترمانه هست.پس عملا چيزي رو از دست ندادي. به قول فرويد، درسته كه اين خبر ناراحت كننده هست، ولي زندگي جريان داره پلن هاي آلترناتيو خيلي بهتري پيش پاي تو و حتي احتمالا تعداد قابل توجهي از ما منتظرها باشه. كافيه يه نگاهي به تاپيك اولين سفر بندازي تا ببيني مهاجرت چه استرس وحشتناكي به آدم وارد مي كنه. ديگه ناراحتي رو كنار بذار و با ما باش.
◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
واقعا از ته دلم خیلی ناراحت شدم . هیچی آدم نمیتونه تو این جور مواقع بگه
فقط بگم در حدی ناراحت شدم که انگار خودم کارنت نشدم
امیدوارم خدا هر چی خیر و برکت هست به همه ی دوستانی که کارنت نشدن عطا کنه و چند وقت دیگه انقدر خبر خوشحال کننده تو زندگیشون بشنون
که خوشحال بشن از اینکه چند وقته پیشش کارنت نشدن ... الهی آمین
....
ان شا الله خدا به ما نصفه نیمه ها هم رحم کنه و هممون که منتظریم سریع تر به نتیجه مطلوب برسیم
ان شا الله بقیه و همسر من تو همین چند هفته ویزای امریکا رو بگیرن
الهی آمین
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
تشکر کنندگان: M.d ، Memolk ، bahar101 ، 2015reza ، AliReza.Sh ، Marmad ، 1362amin1362 ، sadri54 ، mel ، behjat ، Farbod13 ، laleht ، SAAM_60 ، samane1363 ، بابراس ، APOLO5321
واقعا ناراحت کنندست...ولی این بولتن یک مقدار برای ماهایی که مصاحبه نرفتیم هم نگران کنندست و اون اینه که ممکنه رنج عدد دریافت ویزا بیاد پایین و به ماها ویزا نرسه...ولی خوب مهم نیست...من که همیشه وقتی برای بدست آوردن چیزی که می خواستم حرص زدم و خون دل خوردم وقتی از دستش دادم و بهش نرسیدم بعد از مدتی فهمیدم که چیزی را که الان دارم با ارزش تر از اون چیزیه که از دستش دادم.برای همه ی دوستان بهترین را آرزو می کنم.و به قول معروف ((هر چه پیش آید خوش آید)).
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاسCool

در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.
تشکر کنندگان: 2015reza ، mkamyab ، smpf ، 1362amin1362 ، mel ، behjat ، nimanoush ، SAAM_60 ، samane1363 ، بابراس ، moj21
دوستان عزیز که کارنت نشدند ،امیدوارم خدا بهترین تقدیر و سرنوشت را برایتان رقم بزنه،همچنین ما بقی دوستان
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
تشکر کنندگان: آزاده_امین ، smpf ، 1362amin1362 ، sadri54 ، behjat ، SAAM_60 ، samane1363 ، بابراس ، ALISHARIFI ، moj21
(2015-07-10 ساعت 22:53)hilda60 نوشته:  واقعا از ته دلم خیلی ناراحت شدم . هیچی آدم نمیتونه تو این جور مواقع بگه
فقط بگم در حدی ناراحت شدم که انگار خودم کارنت نشدم
امیدوارم خدا هر چی خیر و برکت هست به همه ی دوستانی که کارنت نشدن عطا کنه و چند وقت دیگه انقدر خبر خوشحال کننده تو زندگیشون بشنون
که خوشحال بشن از اینکه چند وقته پیشش کارنت نشدن ... الهی آمین
....
ان شا الله خدا به ما نصفه نیمه ها هم رحم کنه و هممون که منتظریم سریع تر به نتیجه مطلوب برسیم
ان شا الله بقیه و همسر من تو همین چند هفته ویزای آمریکا رو بگیرن
الهی آمین
الهی آمین بخدا هیلدا جان تو شبای احیا از مقابل چشمام کنار نمیرفتی ، چون منو همسرمم منتظریم میفهمم چه سخته

آخرین آپدیت 19 August

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: bahar101 ، آزاده_امین ، Marmad ، hilda60 ، smpf ، 1362amin1362 ، sadri54 ، behjat ، samane1363 ، بابراس ، moj21
من نمیدونم ولی شاید با این اتفاقی که واسه شماره های بالا پیش اومد میخوان وقت بیشتری واسه کلیر کردن کسایی که قبلا مصاحبه رفتن یا قراره برن بذارن چون اینکه نصفه و نیمه بشی یا بری مصاحبه و کلیر نشی خیلی سخت تر از اونه که اصلا نری مصاحبه
تشکر کنندگان: Marmad ، hilda60 ، smpf ، 1362amin1362 ، sadri54 ، m.ghoreishi ، SAAM_60 ، samane1363 ، بابراس ، Alex 2014 ، moj21
(2015-07-10 ساعت 23:00)sasachi نوشته:  من نمیدونم ولی شاید با این اتفاقی که واسه شماره های بالا پیش اومد میخوان وقت بیشتری واسه کلیر کردن کسایی که قبلا مصاحبه رفتن یا قراره برن بذارن چون اینکه نصفه و نیمه بشی یا بری مصاحبه و کلیر نشی خیلی سخت تر از اونه که اصلا نری مصاحبه
اره واقعا خیلی سخته

آخرین آپدیت 19 August

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: bahar101 ، hilda60 ، smpf ، 1362amin1362 ، samane1363 ، بابراس ، moj21
سلام دوستان
من خبر را الان شنیدم. امیدوارم خدا یه جای دیگه واسه همه بچه هایی که کارنت نشدن جبران کنه. بهترین دوستم علیرضا که خیلی کمکم کرد در زمینه لاتری کارنت نشد و خیلی واسش ناراحتم. اشکال نداره دوست عزیزم حتما یه حکمتی درش بوده که ما خبر نداریم. میدونم که خدا هر دری را که میبنده یه در دیکه را باز میکنه.
کیس نامبر: 2016AS72**
رویت قبولی: May 10
ارسال فرم: May 21
کارنت شدن: April 12
تعداد افراد: 1 نفر
نامه ی دوم: April 22  
تاریخ مصاحبه: نیمه اول June
مكان مصاحبه: آنكارا بود خودشون تغییر دادن به ابوظبی
دریافت ویزا:
ورود به آمريكا:
دريافت گرين كارت:
تشکر کنندگان: AliReza.Sh ، bahar101 ، 2015reza ، Memolk ، Aghaman ، hilda60 ، smpf ، 1362amin1362 ، sadri54 ، mel ، m.ghoreishi ، SAAM_60 ، samane1363 ، بابراس ، moj21
(2015-07-10 ساعت 22:29)2015reza نوشته:  عليرضاي عزيز، اگه به رتبه اي كه بهت دادم دقت كرده باشي ، گفتم به اميد ويزاي يه ضرب. حقيقت اينه كه احتمال ويزاي يه ضرب براي ايرانيها يك درصد بيشتر نيست، پس حتي اگه كارنت هم شده بودي ، شايد اصلا ارزشش رو نداشت كه براي يك درصد اين همه هزينه و رنج سفر و به خودت و خانومت تحميل كني. عملا مصاحبه و AP خوردن در ماه آخر، معادل ريفيوز شدن محترمانه هست.پس عملا چيزي رو از دست ندادي. به قول فرويد، درسته كه اين خبر ناراحت كننده هست، ولي زندگي جريان داره پلن هاي آلترناتيو خيلي بهتري پيش پاي تو و حتي احتمالا تعداد قابل توجهي از ما منتظرها باشه. كافيه يه نگاهي به تاپيك اولين سفر بندازي تا ببيني مهاجرت چه استرس وحشتناكي به آدم وارد مي كنه. ديگه ناراحتي رو كنار بذار و با ما باش.

دوست عزیزم، 2015reza، ذهن من خیلی ریاضیه و همیشه به ریاضیات علاقه داشتم .
کلاً تفکراتم یجوری چیده شدن که سعی میکنه حتی ماوراطبیعه رو هم با ریاضیات تحلیل کنه!!
شاید این خاصیت خوبی نباشه واقعاً نمیدونم.
میدونم حق با شماست و شاید اگه اون راه رو میرفتیم درصد کمتری احتمال موفقیت در انتظارمون بود. ولی گاهی آدم میخواد به شانس چنگ بزنه. دلش میخواد واسش استثناهایی رخ بده!!
فامیل بسیار نزدیکی دارم که آلمان زندگی میکنه، بیش از سی ساله که اونجا مقیمه. از روزی که من یادم میاد برگه لاتاری میخره و امید داره که روزی پولی هنگفت برنده بشه. گرچه خودش هم میدونه چقدر احتمالش کمه. گاهی آدم دوست داره فکر نکرده عمل کنه و موفق بشه.
ولی این مساله اونجایی بغرنج میشه که زندگی رو روی همچین چیزی پایه گذاری کنی.

(2015-07-10 ساعت 23:02)davouddavoud نوشته:  سلام دوستان
من خبر را الان شنیدم. امیدوارم خدا یه جای دیگه واسه همه بچه هایی که کارنت نشدن جبران کنه. بهترین دوستم علیرضا که خیلی کمکم کرد در زمینه لاتری کارنت نشد و خیلی واسش ناراحتم. اشکال نداره دوست عزیزم حتما یه حکمتی درش بوده که ما خبر نداریم. میدونم که خدا هر دری را که میبنده یه در دیکه را باز میکنه.

داستان آشنایی و دوستی من و داوود عزیز هم از اون داستان های شنیدنی ست.
خوشحالم که در کنار مایی و امیدوارم روزهای خوبی در انتظارت باشه.

دوستان گلم، موفق باشید. تک تک تون. امیدوارم وزنه برای موفقیت ایرانی ها سنگینی کنه و لاقل پیامدهای این کارنت نشدن دریافت ویزا برای دوستان درگیر با کلیرنس باشه.

این نیز بگذرد. و به قول دوست خوبم Aghaman، چیزی که از ما باقی میمونه انسان هایی پخته تر باتجربه تر با روابطی بیشتر و آگاه تر نسبت به دیروز هست.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
(2015-07-10 ساعت 21:26)Radwin نوشته:  دوستان عزیزم یک مقدار صبر کنید شاید اشتباهی در بولتن رخ داده وگرنه آگوست را کمتر اعلام میکردند و 7650 را برای سپتامبر اعلام میکردند البته ممکن است که اینها از وضعیت تعداد کلیرها در آگوست و لود کاری مطمئن نیستند و شاید این عدد را تغییر دهند یا احیانا اشتباه کرده اند. درهرصورت اینهمه هم استرس به خودتان وارد نکنید چون این نگرانی که به دوستان بالای 7650 وارد میشود به دوستان دیگر هم که پایینتر هستند وارد میشود که نکند ویزاهای امسال در حد پایینتری میخواهد بسته شود پس اصلا به این صحبتها دامن نزنید چون همه میدانیم که اینهمه انتظار و استرس و هزینه و فلج شدن زندگی بسیار وحشتناکه. ولی دوستان ایجاد شدن جو ناامیدی وضعیت را بدتر میکند به همان خدایی که اسم شما را در لاتاری درآورد ایمان داشته باشید و از خداوند بخواهید که هرچه صلاحتان هست اتفاق بیفتد نه آنچه که ما فکر میکنیم صلاحمان است. دیگر چیز زیادی تا آخر پروسه لاتاری امسال نمانده است شما که اینهمه تحمل فرمودید یک مقدار دیگر هم تحمل بفرمائید. خدا شاهده نمیخواهم آرامش بیخودی به شما بدهم چون خودم از زدن حرفهایی که بهشون ایمان ندارم و حرفهای دل خوش کنک خوشم نمیاید. ولی من باور دارم که در این فرصت باقیمانده خبرهای بسیار خوبی برای دوستان منتظر در راه است و حرف همیشگی خودم را دوباره تکرار میکنم امسال از طلایی ترین سالهای لاتاری است. امیدوارم خداوند به همه دوستان عزیزم قدرت تحمل انتظار طاقت فرسا را به بهترین شکل و با ویزا بدهد.

رادوین جون، من صبر و تحمل م فرازمینیه داداش. تا خود 30 سپتامبر هم منتظر معجزه میمونم ... اگه نشانه ای ببینم!!
من تا دو ساعت پیش باور داشتم که امسال به قول شما سال طلایی و استثنائی لاتاری برای ایرانه. الان شاید باورم برای دوستان بالای 7650 متزلزل شده باشه ولی واقعاً از ته دل امیدوارم این مساله با گرفتن ویزای دوستان خوبم محقق بشه.

(2015-07-10 ساعت 22:00)Aghaman نوشته:  عليرضاي عزیز تر از جانم
سلام دوباره
چقدر خوشحالم که شما را انقدر پخته و کامل میبینم ، قطعا برکت خداوند برایت در پلان بی شکل خواهد گرفت بی هیچ تردیدی ، انشالله ،
همیشه گفتم اگر ما به قادریت و عدل خدا ایمان داشته باشیم بی هیچ شکی باور خواهیم کرد که تمام مسائل پیش آمده حکمتی دارد.
من فکر میکنم خداوندی که مظهر عدالت است هیچ گاه افراد وارسته ای چون شما و سایر دوستان را تا اینجا نمی آورد تا به آنها این چنین خبر بدی را بدهد بلکه قطعا سرنوشت بهتری برایتان رقم خورده که شاید زودتر از دوماه دیگر که قرار بود به مصاحبه بروید شاهد آن باشید .
فعلا وقت تحلیل و دلداری نیست چون از حجم اندوه دوستان آگاهم ولی انشالله در روزهای آتی باز هم با هم خواهیم بود و صحبت خواهیم کرد

لطف شما به بنده بیش از حده، امیدوارم لایق ش باشم.
امیدوارم این اندوه کوتاه مدت و زودگذر باشه و نتیجه در نهایت روزهای خوش آینده باشه.
خوشحالم که در کنارمونی برادر.
گاهی لحظاتی پیش میاد که دلت میخواد تنها باشی.
این از همون لحظه هاست، همدم ت میشه کیبورد و موس و مانیتور، وسایلی که وظیفه شون انتقال احساسات دوستانی خوب چون شماست.
آهنگ "و بمان" گروه دنگ شو وصف الحال منه.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
رفقای گل
اینم داستان ما بود دیگه
یکسال و اندی درگیرش شدیم و اخرشم هیچی....

فقط حسرت یک چیز رو میخورم . اینکه کاش به هیشکی حتی پدر مادرم هم نمیگفتم .
همین امروز بود که داشتم پاس بابام رو نگاه میکردم که اعتبار داره واسه سفر یا نه .....
من به فاصله 60تا کیس کارنت نشدم
خیلی درد داره ....

بگذریم
از ته دلم واسه همتون ارزوی موفق میکنم
ایشالا که همتون زود کلیر میشید
از ته دلم میخوام که هیچ خانواده ای از هم جدا نشه .
امیدوارم بهترین ها منتظرتون باشه.

واسه اخرین بار امضایی که زیر همه ی پستام بود رو میزارم واسه کسایی که هنوز مصاحبه نرفتن:
--> به امید ویزای یکضزب<--

موفق باشید.
بازمانده لاتاری 2015
امیدوار به آینده ...

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان