موضوعها: 0
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
برای همه دوستام و هموطنام که متاسفانه نتونستن کارنت بشن و این ماراتن به نوعی براشون تموم شد آرزوی موفقیت می کنم. نمیدونم چی بگم. نمیدونم اسمش رو بذارم بدشانسی یا قسمت. بخدا حالا تمام مشکلات و نارحتی های خودم یادم رفته و به فکر شما هستم که ناراحتین. فقط میتونم تو بقیه مراحل زندگی تون براتون آرزوی موفقیت و سرافرازی و سلامتی کنم.
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-10 ساعت 23:48)َalikh نوشته: از همه دوستان عزیزی که با وجود انتظار برای کلیر به فکر ما جا مانده ها هم بودن واقعا ممنونم .
با وجود اینکه در کمال ناباوری ما حتی کارنت هم نشدیم , اما از ته دل آرزو میکنم که این عدم کارنتی ما باعث بشه به همه ای پی های ایران ویزا برسه و هیچ مصاحبه رفته ای بدون ویزا نمونه , من واقعا راضی هستم که کارنت نشدن من باعث میشه ویزای هموطنم به غیر از هموطنم نرسه واقعا راضیم برا همتون دعا میکنم ویزاتونو بگیرین و اونطرف هم موفقیت و خوش شانسیتون ادامه پیدا کنه
برا من و سایر بازماندگان بخصوص علیرضای عزیز و دوست داشتنی دعا کنین سالهای بعد بتونیم با یه شماره پایین برنده بشیم
از ته دل با عزیزانی که کارنت نشدند همدردی میکنم امیدوارم با موفقیت تو مراحل دیگه زندگی اندوه این لاتاری رو زودتر فراموش کنند
کیس 71xx/رویت قبولی22 می/سفارت:آنکارا/ ارسال فرمها:13june/
تعداد نفرات کیس: 3 نفر/برنده اصلی:همسر(سرباز نیروی هوایی)/تاریخ رویت کارنتی:10 june
تاریخ مصاحبه 11Agu,سفارت آنکارا
آپدیتها:11 Agu12 ,Agu(کیس اصلی)،2Sep (کیس اصلی-شبانه)،3 sep(کیس اصلی or و بقیه ready). دریافت ایمیل کلیری:8 Sep.
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
تمامی دوستان موفق و شاد باشید...
2015 ایروان-مصاحبه هفته اول فوریه-آخرین آپدیت1 اکتبر 2015 !!!
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
خدایا همه مونو عاقبت بخیر کن.....خدایا نشکنمون.....خدایا.
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-11 ساعت 01:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-11 ساعت 01:21 توسط Jefferson.)
با سلام وشب بخیربه همه عزیزان.من فکرکنم اشتباهی رخ داده باشه یعنی حتی 50 تا کیسم نمیتونستن اعلام کنند.جناب علیرضا جناب علی آقا و خانمهای محترمه کارنت نشده باوربفرمائید بغض گلویم را گرفت،آخه چرا اینجوری شد ولا چی بگم اگراین نپالی ها نبودند درسهمیه آسیا واقعا عالی میشد اینها مثل زالو سهمیه های مارو بلعیدند.برای همه شما عزیزان قبولی درسال بعد با شماره بسیارپائین را آرزومندم.اینقدردل دریائی شما بزرگ و باسخاوته که با این استرس داغون کننده،باز برای ما چشم انتظاران دریافت ویزا آرزوی کلیری و دریافت ویزا را دارید.بینهایت درود به شما بزرگواران.امیدوارم در سالهای بعد لاتاری کل تعداد کارنتی های تا سپتامبر را از همون اکتبراعلام کنند که همه انتخاب شوندگان درجریان این پروسه هزارخوان رستم قراربگیرند و ماه به ماه دلهره و اضطراب نداشته باشند.باز هم ازصممیم قلب مرا دراین سختی و ناراحتی شریک خود بدانید.واقعا ازصمیم قلب بهترین لحظات و شادترین روزها را برایتان آرزومندم.امیدوارم بزرگترین ثروت خداوند به بنده هایش یعنی سلامتی همیشه همراهتان باشد.و درپایان ازتون خواهش میکنم بیخود به قلبهای بزرگتان استرس وارد نکنید که باعث بیماریهای قلب وعروقی در آینده بشود.اززندگی لذت ببرید،امریکا هم یه سرزمینی هست روی همین کره زمین که همه روش داریم زندگی میکنیم نه جائی درکره مریخ و فضای لایتناهی.خداوند نگهدار و پشتیبانتان باد.
شماره كيس **٥٣،ارسال فرمهاي ٢٦٠ درتاريخ ١٩ مي ٢٠١٤، تولددومين فرزند وتكميل فرم نوامبر٢٠١٤،كارنت may2015،مصاحبه ٢١جون ابوظبي،برنده اصلي:خانم،خانه دار.خانم وبچه ها ويزا،خودم كليرنس،آپديت خودم فقط ١٠جولاي
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
يادش به خير. يه روزي خودم مي اومدم وسط معركه روحيه مي دادم. با همه غم و غصه هايي كه داشتم براتون كنسرت مي زاشتم و انگار نه انگار كه چه مشكلاتي دارم. همه با هم بوديم و سوار يه قطار. خيلي از اين بچه ها با اين قطار به مقصد نرسيدن و مجبور شدن پياده شن. اي خدا عجب شبي بود امشب.
فكر اينكه دوستانم. دوستان نازنينم. هموطنانم مثل خود من براي آينده برنامه ريزي كرده بودن اما نا اميد شدن خوابو از چشام گرفته. اينكه يه تصميمشون باعث شد هموطنانم. دخترا و پسراي خاك ايران زمينم حتي لحظه اي ناراحت بشن قلب من رو لرزاند. من هم نيز به احترام شما دوستانم مي ايستم و از سر شرم، سر تعظيم فرود مي آرم و اي كاش من هم مثل شما به مصاحبه دعوت نمي شدم.
همدردي من رو صميمانه و خالصانه پذيرا باشيد.
مطمئنم كه بهتر از اين در انتظارتون خواهد بود
بزن بارون خيس و ترم کن
بزن بارون بزن تو پر پرم کن
بزن بارون که غمگين دل من
بزن بارون که ننگين شب من
بزن بارون و با خود ببر درداي اين دل
تا نباشم هر دم در پي همراز اين دل
بزن بارون دلم ماتم گرفته
بزن بارون که زندگيم رنگ غم گرفته
ببار بارون به دلهاي غبار گرفته
ببار بارون که غم دله تنهامو گرفته
بزن بارون بنام هرچه خوبیست
.......
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
واقعا عجب شب بدی بود...
من تو هتل توی آنکارا اشکم دراومد... درسته شما دوستان رو ندیدم ولی تو این یک سال از هر آشنایی آشناتر بودین برام.... امیدوارم اتفاقای بهتر براتون بیفته که با خودتون بگین همون بهتر که کارنت نشدیم.... موفق باشین....
کیس نامبر:2015AS60XX -سفارت: آنکارا -ارسال فرم ها: ۲۹ می- آنلاک فرم : ۲۹ آگست - تعداد اعضای کیس: دو نفر - کارنت شدن : ۱۲ می -دریافت نامه دوم : ۱ جون- مصاحبه : ۸ جولای - خودم یک ضرب همسرم ap. (کار خصوصی - سربازی ارتش )
آپدیت ها : ۸ جولای همسرم /۹ جولای خودم/۱۰،۱۱،۱۴،۲۸ جولای دوتامون/۲۹ و ۳۰ جولای و ۴ آگست همسرم/ ۵ آگست دوتامون (ایمیل)/ ۱۱ آگست خودم/۲۶ آگست همسرم/ ۲۷ آگست دوتامون با تغییر به or و ایمیل کلیری ساعت ۱۲ ظهر
مقصد: کالیفرنیا
ورود به آمریکا : اوایل اکتبر به امید خدا
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
واقعا نمیدونم چی بگم وقتی خبرو دیدم اولین چیزی که به زهنم رسید این بود که قطعا اشتباه شده ولی وقتی دیدم واقعیت دلم خیلی سوخت.واقعا انصاف نیست. امید برای بهتر کردن زندگی بچه هامون ام ریکا رو برامون کرده مدینه فاضله که یک سال و نیمه شده تمام کارهامون رو تحت الشعاع قرار داده.نمیدونم حکمت این اتفاقا چیه ولی خدایا شکرت.دوستان واقعا با تمام وجودم ناراحت شدم ولی شما خیلی بزرگید که اینقدر منطقی و اروم کنار اومدین.ارزوی بهترین ها رو براتون دارم.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان من میدونم که خیلی باهاتون نیستم و کمکی نمیتونم بکنم و به قول بچه ها خاموشم. ولی شما واقعا از دوستان حقیقی من بهم نزدیکترید من مدت زیادی از روز رو نت ندارم وقتی هم خونه هستم از دست پسرم کار زیادی نمیتونم بکنم به هر حال از دستم هر کاری بربیاد در خدمتم و سعی میکنم مفید باشم.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
من هم به نوبه خودم از شنیدن این خبر ناراحت شدم و اینکه چند تا از دوستان دچار این مشکل شدند ؟؟؟؟؟
< شماره کیس: 3XXX > ######## < تعداد افراد: 4 نفر > ######## < کنسولگری: آنکارا تفییر دادند به ابوظبی > ######## < مصاحبه: 31 مارچ 2015> ######## < کلیر 13 سپتامبر 2015> ######## << مقصد : به امید خدا سن حوزه >
رتبه:
81
1 تشکر در 0 ارسال
وقتی دیدم تعداد صفحه ها اینقدر زیاد شده به وجد اومدم که حتما خبری شده و بچه ها کلیر شدن. گفتم آرزوی خوش بچه ها تا رسیدن به هزار داره محقق میشه.
برگشتم و صفحه ها رو خوندم. به خبر بولتن که رسیدم مات و مبهوت شدم. شکه شکه. جوری بغض کردم که تو خونه گفتن چی شده چی بود !!! آب سرد .. بدنم یخ..
تا اینجا که رسیدم بالاخره اشکم در اومد. خوب نمینویسم خوبم روحیه نمیدم. البته شما بچه ها اینقدر دل بزرگی دارین که نیازی به دلداری من نباشه. اما دلمم نیومد ساکت بمونم و ابراز هم دردی نکنم.
واقعا خدا رو واسه ی اینکه دو ماه زودتر نتیجتون معلوم شد شاکر باشین و شکر کنین که تا مرز چشمه نرفتین و تشنه برگردین (اونم با اینهمه هزینه). ما ایرانیا وقتی به این مرحله میرسیم میگیم نشدن حکمتی داره. باور من اینه که فقط برای اونایی حکمت داره که آستین بالا میزنن و همت میکنن و بعد از یأس محکم تر از قبل بلند میشن و قدم بر می دارن. حکمت شکست در بهتر جنگیدنتون با سختیای زندگیه. امید بهترین ها رو واسه تمام بچه های کارنت نشده دارم و امیدوارم این بار اونقدر همتشون بلند باشه که واسه ی ویزای سرمایه گذاری قدم بردارن و امید اینکه کلیر شدن کیس ها بخصوص خانوادگی شادی رو به دل بچه ها برگردونه.
می دانی
یک وقت هایی باید
روی یک تکه کاغذ بنویسی
تـعطیــل است
و بچسبانی پشت شیشه ی افـکارت
باید به خودت استراحت بدهی
دراز بکشی
دست هایت را زیر سرت بگذاری
به آسمان خیره شوی
و بی خیال ســوت بزنی
در دلـت بخنــدی به تمام افـکاری که
پشت شیشه ی ذهنت صف کشیده اند
آن وقت با خودت بگویـی
بگذار منتـظـر بمانند ....
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-11 ساعت 02:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-11 ساعت 06:29 توسط laleht.)
امشب از استرس خوابم نميبره و تو سكوت نيمه شب كه همه اهل خونه خوابن اومدم به مهاجرسرا سر بزنم كه كاش نميزدم . زبونم بند اومده و نميدونم چى بگم . من يكى از دشمنان سرسخت بكار بردن واژه قسمت هستم و هميشه هر سختى تو زندگى واسم پيش اومده مقاومت كردم و گفتم تسليم كلمه مسخره قسمت نميشم و من اين سرنوشت رو عوض ميكنم . زندگى من فراز و نشيب زيادى داشته و خيلى بهم فشار اومده اما هميشه با مشكلات جنگيدم
اما امشب براى اولين بار نميدونم چى بايد بگم و اگه واسه من پيش اومده بود چيكار ميكردم
تنها چيزى كه الان ميتونم بگم اينه كه
اميدوارم سلامت باشين
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
دیروز یکی از دوستام برای شرکت تو یه سمینار رفته بود انکارا برای ویزا که کلا ریجکت شد. نمیدونم چی داره به پای ما ایرانی ها نوشته میشه.من از مصاحبم بیشتر از ۷ ماه میگزره و تقریبا امیدی به گرفتن ویزا ندارم امروز با خانمم داشتیم راههای دیگه مهاجرت رو بررسی میکردیم چون واقعا نمیخوایم پسرمون هم ناامیدی هاو مشکلات ما رو تجربه کنه.دوستان واقعا ببخشید که حرفهای غصه دار زدم فقط خواستم بگم که راههای دیگه رو هم باید امتحان کرد.
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-11 ساعت 02:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-11 ساعت 02:44 توسط AliReza.Sh.)
لاله جان، سلامت باشي آبجي گل من.
اين شب لعنتي هر ثانيه ش يك روزه و نميگذره كه نميگذره.
همين الان با خانومم صحبت ميكردم، بنده خدا انقدر شاكيه كه حد نداره. برنده اصلي كيس ما هم ايشونه،
منم عملاً از اين راه دور كار زيادي نتونستم واسه آروم كردنش كنم و اين شرايط رو واسه هردومون سخت كرده.
سكوت مرگباري شده. آدم دوست داره بعضي چيزا رو باور نكنه و خودش رو گول بزنه.
مدام اين جمله با صداي خسروشكيبايي توي مغزم چنگ ميزنه كه حال ما خوبه به اماااا تو باور نكن.