کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
اتفاق جالبی که تقریبا از همین روزها کامل شروع شده اینه که:
دوستان مهاجرسرایی کمتر به صفحه های شخصی خود(فیسbوک و...) در دنیای مجازی سر میزنن. و تقریبا از هر نفسشون هم اسم مهاجرسرا رو میشه شنید... مورد داشتیم پسوورد فیس bوکشو طرف یادش رفته!
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: King Eagle ، abas_kashan ، tabim4 ، pouya007 ، msr839 ، javadgorgani ، hilda60 ، puryapurya ، aminb ، rezijon ، fatima96 ، asher ، vashahri ، 2taha ، MEHR52
(2015-04-04 ساعت 15:53)saboteur نوشته:  
(2015-04-04 ساعت 15:43)aminb نوشته:  دوستان کسی میدونه درصد قبولی 2015 ایران چقدر بوده؟
معمولا زیر 0.1 درصد هست

فکر کنم زیر 1 درصد درستهWink

(2015-04-04 ساعت 16:15)aminb نوشته:  
(2015-04-04 ساعت 15:53)saboteur نوشته:  
(2015-04-04 ساعت 15:43)aminb نوشته:  دوستان کسی میدونه درصد قبولی 2015 ایران چقدر بوده؟
معمولا زیر 0.1 درصد هست

یعنی از هر 1000 نفر کمتر از یک نفر؟ درسته؟
خب با این حساب همه قبولیم Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

به نظر من اگه تعداد شرکت کننده هارو بزاریم 800 هزار نفر از ایران اگه تعداد برنده هارو بزاریم 6 هزار کمتر از 1 درصد میشه Big Grin
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
تشکر کنندگان: pouya007 ، msr839 ، King Eagle ، alireza_guitar ، puryapurya ، tabim4 ، aminb ، rezijon ، 2taha ، MEHR52
عرض تبريك صميمانه بابت فرارسيدن سال موفقيت و خوشبختي دوستان مهاجرسرا و با آرزوي برآورده شدن آرزوي همه آرزومندان

شرمنده.... مسافرت بوديم چند روزي دير خدمت رسيديمBig Grin
یک روز، بر گونه‌ی این خاك بوسه ميزنم، بالای سرش یک یادداشت می‌گذارم و می‌روم:
آنچنان زیبا خوابیده‌ بودی که دلم نیامد بیدارت کنم…
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، msr839 ، King Eagle ، ostokhan ، puryapurya ، pouya007 ، tabim4 ، aminb ، rezijon ، .samira ، asher ، vashahri ، 2taha ، Fifi2015 ، sararn
اینکه این تاپیک ۲۴۰ صفحه ست نشون میده چقد همه منتظریم Smile
امیدوارم امسال برادر من هم یکی از برنده ها با کیس نامبر زیر ۱۰۰۰ باشه و البته همه ی دوستان مهاجر سرایی Rolleyes
با فرض اینکه نتایج ۱ می مشخص میشه همچنان ۲۷ روز دیگه باید منتظر موند!! با آرزوی موفقیت برای همه Smile
تشکر کنندگان: King Eagle ، msr839 ، ostokhan ، puryapurya ، pouya007 ، tabim4 ، aminb ، rezijon ، kuwait ، nima2016 ، taherifar ، 2taha
دوستان خوب
امیدوارم تو این سال جدید همه به خواسته های قشنگشون برسن .. انشا الله که هر کی که واقعا قسمتش هست امسال جزو برندها باشه...
امیدوارم برادر من هم alireza_guitar امسال جزو برند ها باشه...
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
سلام به تمام شما دوستای خوبم Smile
بچه ها امروز تاپیک چش شده بود ؟‌تعطیل شده بود !!!
این روزای آخر دیگه فشار داره غوغا میکنه هااا یعنی میشه امسال منم جزو برنده ها باشم Rolleyes
[font=Arial][font=Times New Roman]
«مَنْ تَوَكَّلَ عَلَى اللّهِ لايُغْلَبْ وَ مَنِ اعْتَصَم بِاللّهِ لا يُهْزَمْ»
كسى كه بر خدا توكّل كند مغلوب نمى‌گردد و هر كه به خدا پناه آورد، شكست نمى‌خورد.
[/font][/font]
Rolleyes
تشکر کنندگان: King Eagle ، ostokhan ، msr839 ، pouya007 ، tabim4 ، aminb ، fatima96 ، karkiaa ، 2taha
(2015-04-04 ساعت 20:11)hilda60 نوشته:  دوستان خوب
امیدوارم تو این سال جدید همه به خواسته های قشنگشون برسن .. انشا الله که هر کی که واقعا قسمتش هست امسال جزو برندها باشه...
امیدوارم برادر من هم alireza_guitar امسال جزو برند ها باشه...
ایشالله دوست بسیار عزیزم هم امسال جز قبولی ها باشه .....با آرزوی قبولی برای alireza و کلیه ی دوستان مهاجرسرا....
تشکر کنندگان: ostokhan ، لیلا... ، msr839 ، pouya007 ، King Eagle ، tabim4 ، aminb ، rezijon ، hilda60 ، DELPHI5 ، alireza_guitar ، vashahri ، taherifar ، 2taha ، MEHR52
(2015-04-03 ساعت 11:31)ostokhan نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 11:25)faryas نوشته:  درجه اخطار من !!! یعنی بالاتر ۱۰۰ هم میره !
از مال تو استثنائا به 1000 هم میرسه. Big Grin
آقا فرزاد خیلی خندیدم Big GrinBig GrinBig Grin
ممنون
به امید خبرهای خوش در 15 اردیبهشت برای تمام مهاجر سرایی ها Smile
ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویش***بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
از بس که دست می‌گزم و آه می‌کشم***آتش زدم چو گل به تن لخت لخت خویش
دوشم ز بلبلی چه خوش آمد که می‌سرود ***گل گوش پهن کرده ز شاخ درخت خویش
تشکر کنندگان: pouya007 ، tabim4 ، aminb ، msr839 ، taherifar ، MEHR52
(2015-04-04 ساعت 20:22)Ali.ghz نوشته:  سلام به تمام شما دوستای خوبم Smile
بچه ها امروز تاپیک چش شده بود ؟‌تعطیل شده بود !!!
این روزای آخر دیگه فشار داره غوغا میکنه هااا یعنی میشه امسال منم جزو برنده ها باشم Rolleyes

ایشالا کار نشد نداره دوست من
به امید اینکه بیشترین برندگان امسال از مهاجرسرا باشنBig Grin
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: tabim4 ، King Eagle ، لیلا... ، puryapurya ، aminb ، fatima96 ، msr839 ، karkiaa ، DELPHI5 ، rezijon ، vashahri ، taherifar ، 2taha
(2015-04-03 ساعت 12:25)ostokhan نوشته:  والا من کاربرایی رو میبینم تو مهاجرسرا که اسمشون پایین پیج هست ولی نه اثری ازشون هست نه بویی نه مزه ای!!!!!

خدا میدونه چکار میکنند اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟

احتمالا ستون پنجم یا نفوذی هستن!!!!!!!

بابا یه اهمی اوهومی عرض اندامی چیزی آخه

خرزو خان تو برره از شما بیشتر فعال بود. با کیا شدیم 80 میلیون

یا الله
آقا ما دیر رسیدیم مطالب زیاد شد
کلی وقت میخواد قبلیا رو بخونیم Big Grin
2013 نشد
2014 نشد
2015 نشد
2016 ...........
تشکر کنندگان: pouya007 ، tabim4 ، King Eagle ، puryapurya ، aminb ، msr839 ، ostokhan ، rezijon ، taherifar ، 2taha
(2015-04-04 ساعت 19:40)sararn نوشته:  اینکه این تاپیک ۲۴۰ صفحه ست نشون میده چقد همه منتظریم Smile
امیدوارم امسال برادر من هم یکی از برنده ها با کیس نامبر زیر ۱۰۰۰ باشه و البته همه ی دوستان مهاجر سرایی Rolleyes
با فرض اینکه نتایج ۱ می مشخص میشه همچنان ۲۷ روز دیگه باید منتظر موند!! با آرزوی موفقیت برای همه Smile
سه شنبه 5 می ، 15 اردیبهشت اعلام میشه....البته قرعه کشی مثلنکه انجام شده ولی نتایج 5 می می باشد.....
تشکر کنندگان: pouya007 ، tabim4 ، aminb ، msr839 ، kuwait ، rezijon ، taherifar ، 2taha
دوستان همتون میدونید که من چقد رویای رفتنو دارم حتی خاطرات خیالی از زندگی در امریکا رو اینجا مینویسم ولی میخوام یه ترسی رو باهاتون درمیون بذارم اینکه قبول شدیمو رفتیمو یه سال گذشت و دو سال گذشت و بعد نتونستیم دووم بیاریم برگشتن چقد سخته نگاههای شماتت بار پدر و مادر نگاههای تمسخرآمیز فک و فامیل.......
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
تشکر کنندگان: tabim4 ، pouya007 ، King Eagle ، puryapurya ، aminb ، msr839 ، ostokhan ، kuwait ، rezijon ، nima2016 ، asher ، vashahri ، taherifar ، 2taha
(2015-04-04 ساعت 20:50)someonelikeyou نوشته:  دوستان همتون میدونید که من چقد رویای رفتنو دارم حتی خاطرات خیالی از زندگی در آمریکا رو اینجا مینویسم ولی میخوام یه ترسی رو باهاتون درمیون بذارم اینکه قبول شدیمو رفتیمو یه سال گذشت و دو سال گذشت و بعد نتونستیم دووم بیاریم برگشتن چقد سخته نگاههای شماتت بار پدر و مادر نگاههای تمسخرآمیز فک و فامیل.......

فکر کنم سخت ترین قسمتش همین باشه...!
پس باید از خدا بخوایم خودش بهمون توان مقاومت تو سختی ها رو بده که بتونیم طاقت بیاریم...! (حالا انگار برنده شدم فردا پرواز لس آنجلس دارم Big Grin )
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: someonelikeyou ، puryapurya ، aminb ، msr839 ، King Eagle ، ostokhan ، rezijon ، asher ، vashahri ، taherifar ، 2taha
(2015-04-03 ساعت 14:35)abas_kashan نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 14:33)ostokhan نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 14:31)mreza2023 نوشته:  سلام دوستان
هرسال قبل از اعلام نتایج لاتاری ، من به سایت مربوط برای دریافت نتیجه لاتاری میرفتم به صفحه ای که "کد رهگیری و نام خانوادگی و سال تولد را میپرسید" و صفحه باز میشد ، اما الان حدود یک هفته است که از هر نوع اینترنتی ، با سد غیرقابل عبورشکن و بدون سد غیرقابل عبور شکن و هم با مرورگرهای اینترنتی مختلف حتی اینترنت اسکپلورر این کارو انجام میدم اما صفحه مربوطه باز نمیشه ، کسی میتونه راهنمایی کنه؟
و یک بار تست کنه و نتیجه باز شدن صفحه را اعلام کنه؟

آدرس سایت:
https://www.dvlottery.state.gov/ESC/

سعی کنید وارد قسمت دیدن نتایج شود

باتشکر
دایی دارن سرویسشو چاق میکنن برای ماهه دیگه. همون منیپیولیت دارن میکنن. چند روز دیگه فیکس میشه
سرورو از اینترنت خارج کردن تا پردازشای برندگان انجام بدن Smile

فکر کن چقدر حجم پردازش اطلاعاتی میخواد تا هوش مصنوعی عکسها را چک کنه تا مغایر قوانین نباشه
متوجه نمیشم Cool . این فرمایشات شما اصلا جنبه علمی ندارد
ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویش***بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
از بس که دست می‌گزم و آه می‌کشم***آتش زدم چو گل به تن لخت لخت خویش
دوشم ز بلبلی چه خوش آمد که می‌سرود ***گل گوش پهن کرده ز شاخ درخت خویش
تشکر کنندگان: puryapurya ، aminb ، pouya007 ، msr839 ، ostokhan ، rezijon ، tabim4 ، YOUNES
(2015-04-04 ساعت 20:50)someonelikeyou نوشته:  دوستان همتون میدونید که من چقد رویای رفتنو دارم حتی خاطرات خیالی از زندگی در آمریکا رو اینجا مینویسم ولی میخوام یه ترسی رو باهاتون درمیون بذارم اینکه قبول شدیمو رفتیمو یه سال گذشت و دو سال گذشت و بعد نتونستیم دووم بیاریم برگشتن چقد سخته نگاههای شماتت بار پدر و مادر نگاههای تمسخرآمیز فک و فامیل.......

من که اصلاً از نگاه های فک و فامیل واهمه ای ندارم. خیلی شیک و مجلسی بر میگردم میگم با اونجا حال نکردم داداش. در حد و اندازه من نبود مشکلی داری؟
پخخخخخخخخخخخخخ
ولی از شوخی گذشته من بعید میدونم کسی که رفت حتی اکر هم بهش بد بگذره قبل از گرفتن پاس امریکایی(5سال) برگرده شاید کسانی که برای بخت آزمایی ثبت نام کرده بودن این کار رو بکنن اما کسانی مثل خیلی از ماها که برای پاس امریکایی یه جورایی له له میزنیم بعید میدونم
تشکر کنندگان: pouya007 ، fatima96 ، puryapurya ، msr839 ، King Eagle ، rezijon ، nima2016 ، asher

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان