کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
دریاچه Tahoe - پارک ایالتی نوادا

[عکس: s6lz61yw0csbccfimlog.jpg]
دیده بان کانزاس سیتی - ایالت میزوری

[عکس: wz2zz9r3i4j4.jpg]
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: fatima96 ، puryapurya ، msr839 ، karkiaa ، King Eagle ، ostokhan ، aminb ، DELPHI5 ، kuwait ، rezijon ، nima2016 ، asher ، vashahri ، taherifar ، 2taha ، tabim4 ، Fifi2015 ، Ali.ghz ، javadgorgani ، MEHR52 ، milade
(2015-04-04 ساعت 17:49)aminb نوشته:  
پروازهایی که همین الآن روی آمریکا در حال پرواز هستن:
حجم پروازها دیوونه کنندس ونشان از پویایی به تمام معنای کشور آمریکا

[عکس: 85ust8x85vivie6x0cdd.jpg]

یادمه یه برنامه بود درباره 11 سپتامبر حرف میزدن و اینکه چطور میشد جلوی هواپیماهارو گرفت، که یارو برگشت گفت تقریبا همیشه 3000 تا اون بالا دارن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فکر چندتا هواپیما دارن که این حجم هواپیما همیشه تو آسمون دنیا درحال پروازه
حالا اونوقت ما چی داریم اینجا حدود 120 هواپیمای قدیمی، که اونم کم کم دارن همه از دور خارج میشن و امارات دیگه با اون هواپیماهای دم قرمزش داره آسمون ایرانو مال خودش میکنه.
تشکر کنندگان: puryapurya ، pouya007 ، msr839 ، karkiaa ، ostokhan ، aminb ، لیلا... ، rezijon ، nima2016 ، asher ، vashahri ، taherifar ، tabim4 ، Fifi2015 ، javadgorgani
(2015-04-04 ساعت 21:18)pouya007 نوشته:  
دیده بان کانزاس سیتی - ایالت میزوری

[عکس: wz2zz9r3i4j4.jpg]

شدیدا عاشق عکس هاتم. انشاءالله از نزدیک ببینیشون دوستم
A man with dreams needs a woman with vision
تشکر کنندگان: pouya007 ، msr839 ، karkiaa ، King Eagle ، ostokhan ، aminb ، bijan9 ، rezijon ، asher ، vashahri ، taherifar ، tabim4 ، puryapurya ، javadgorgani
(2015-04-03 ساعت 16:24)amino نوشته:  کسی عکس رویایی نداره. از بلاد کفر؟
[عکس: 6986179-beach-resort-bora-bora.jpg]
من به جهت اینکه نمیخوام پهنای باند دوستان بیهوده تلف بشه فقط یک عکس میذارم و برای بقیه میتونید توی گوگل bora bora رو جستجو کنید
اینم آدرسش https://www.google.com/maps/place/Pora+P...9e92d5ce61 Big Grin
پیروز باشید Smile
ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویش***بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
از بس که دست می‌گزم و آه می‌کشم***آتش زدم چو گل به تن لخت لخت خویش
دوشم ز بلبلی چه خوش آمد که می‌سرود ***گل گوش پهن کرده ز شاخ درخت خویش
تشکر کنندگان: fatima96 ، karkiaa ، King Eagle ، ostokhan ، aminb ، pouya007 ، msr839 ، bijan9 ، rezijon ، nima2016 ، asher ، vashahri ، taherifar ، 2taha ، puryapurya
Like the elephants, how many of us go through life hanging onto a belief that we cannot do something, simply because we failed at it once before? I think every one of us can relate to this story and the feeling of having failed at something or another over the years. Over time, we can begin to think that we are not capable of doing a particular thing and we accept this as the truth and limit ourselves to a very confined world. We think to ourselves ‘ah I tried that before and it didn’t work out, what is the point in trying it again and wasting my time, I don’t want to look like a fool!’ And this is how we start to shrink and contract and settle for a life that is ‘safe’ and ‘less than exciting’. However, if we could look at all the so-called ‘failures’ in our lives as just stepping stones along our path and decide to respond in a way that is positive, saying ‘ah well, at least I tried, now I know what doesn’t work so it makes my next attempt clearer.

مانند فیل ها، بسیاری از ما در زندگیمان چسبیده ایم روی این اعتقاد که ما نمی توانیم کاری را انجام دهیم ، چرا که ما قبلا یک بار شکست خورده ایم. من فکر می کنم هر یک از ما می تواند به این داستان مربوط شود و احساس کند که در طول سال ها شکست خورده است. با گذشت زمان، در ما این فکر شروع می شود که قادر به انجام کاری خاص نیستیم و ما آنرا به عنوان یک حقیقت می پذیریم و خودمان را منحصر به دنیای بسیار محدودی می کنیم . ما با خودمان فکر می کنیم "آه من قبلا سعی کرده ام و آن کار انجام نشده ، چه لزومی هست که دوباره سعی کنم و زمانم را هدر دهم ،من نمی خواهم به من مثل یک احمق نگاه کنند!" و بخاطر همین است که زندگیمان را به صورتی که امن باشد و کمتر هیجان انگیز باشد،ایجاد می کنیم . با این حال، اگر ما می توانستیم به شکست هایمان در زندگی فقط به عنوان پله سنگی در طول مسیرمان نگاه کنیم و تصمیم بگیریم به آنها با روشی مثبت پاسخ دهیم و بگوییم آه خوب ، حداقل من سعی خودم را کردم، در حال حاضر من می دانم این کاراز این طریق جواب نمی دهد بنابراین تلاش بعدی را بهتر انجام خواهم داد !

So, don’t limit yourself to a small world, break free of your mental boundaries and expand out into this magnificent kingdom that we live in! The world is your oyster! Don’t confine yourself any longer to the belief that you can’t do something, shatter those thoughts and beliefs and spread your wings and fly! YOU can do anything you set your heart on, if you just believe it! Go on, just try it and never mind what the outcome is, just enjoy every experience you encounter in your life and embrace every bit of it! ! It’s all a journey so let’s make it AWESOME! You will never know how far you can go until you have the courage to do it! And if you fall, just get up again… that’s all!

بنابراین، خودتان را به یک جهان کوچک محدود نکنید، مرزهای ذهنی خود را بشکنید و قلمرو پادشاهی با شکوه خود را که در آن زندگی می کنید وسعت دهید. جهان شما صدف شماست ! خودتان را محدود به این اعتقاد نکنید که شما نمی توانید کاری را انجام دهید، آن افکار و عقاید را بشکنید و بالهایتان را بگشائید و پرواز کنید ! شما می توانید هر چیزی را که در قلب خود دارید انجام دهید ، اگر شما فقط آن را باورداشته باشید ! ادامه بدهید ، فقط سعی کنید و هرگز در ذهن خود به نتیجه آن فکر نکنید ، فقط از هر تجربه ای که با آن روبه رو می شوید لذت ببرید و هر قطعه ای از آن را در آغوش بگیرید ! این یک سفر است پس بیایید آن را بسیار جذاب کنیم ! شما هرگز نخواهید دانست که چقدرباید بروید تا شجاعت انجام آن کار را داشته باشید ! و اگر شما سقوط کردید ، فقط دوباره بر خیزید ... تمام!

اطلاعیه اولین آزمون استخدامی مشترک فراگیر دستگاه های اجرایی کشور برای استخدام پیمانی در سال 1394

دستگاه های برگزار کننده استخدام:
وزارت امور اقتصادی و دارایی، دیوان عدالت اداری، سازمان امور مالیاتی کشور، سازمان پزشکی قانونی کشور، سازمان ثبت احوال کشور، سازمان دامپزشکی کشور، سازمان سنجش آموزش کشور، سازمان ملی بهره وری ایران، سازمان هواپیمایی کشوری، مرکز اورژانس تهران، استانداری خراسان شمالی و برخی از دستگاه های اجرایی استان، سازمان علمی تحقیقاتی وابسته به نهاد ریاست جمهوری و سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور

لینک اطلاعیه ثبت نام: http://www.shenasname.ir/subjects/195-ag...gir94.html

با توجه به اینکه ثبت نام در روزهای تعطیل عید انجام می شود، به دوستان و آشنایان اطلاع رسانی کنید.
A man with dreams needs a woman with vision
تشکر کنندگان: pouya007 ، King Eagle ، aminb ، msr839 ، Msns ، alireza_guitar ، nima2016 ، vashahri ، shahram LA ، puryapurya ، Ali.ghz
ایون سنتر (Aon Center) - شیکاگو - ایلینوی(1) (ایلی نوی-Illinois)

[عکس: wamkhlajfd9i.jpg]

ایون سنتر یا آئون سنتر (به انگلیسی: Aon Center) نام برجی مرتفع در شیکاگو در ایلینوی است. این برج سومین برج بلند در شیکاگو می باشد. این برج در ۱۹۷۳ ساخته گردید، و دارای ۸۳ طبقه در بالای سطح زمین و ۵ طبقه زیر سطح زمین است و ۳۴۶ متر ارتفاع دارد، که در سال ۲۰۰۹ ششمین برج بلند کشور آمریکا بود.

معمار این برج پست‌مدرنیستی، پرکینز اند ویل است.

برای دیدن نام ساختمان هایی که در عکس می بینید کلیک کنید
--------------------------------------------------------------------------------
(1)ایلی‌نوی (به انگلیسی: Illinois) از ایالت‌های غرب میانه آمریکا است. پایتخت آن اسپرینگ‌فیلد و شهر مهم آن شیکاگو است.
نام ایلینوی از واژهٔ سرخ‌پوستی Illiniwek بمعنای «مردمان خوب» اقتباس شده است.
2016
2017
2019
تشکر کنندگان: ostokhan ، aminb ، DELPHI5 ، msr839 ، rezijon ، nima2016 ، asher ، karkiaa ، vashahri ، tabim4 ، puryapurya
امروز رفتم هر چی عیب و ایراده تو بدن رفع کنم :
سینوزیت
میگرن
لوزه درد
و فردا
ام ار ای
دندانپزشکی

خلاصه هر کارپزشکی دارید بکنید که امریکا گرونه Smile
تشکر کنندگان: pouya007 ، aminb ، msr839 ، rezijon ، bijan9 ، alireza_guitar ، nima2016 ، asher ، karkiaa ، vashahri ، 2taha ، tabim4 ، puryapurya
(2015-04-03 ساعت 17:21)abas_kashan نوشته:  دوستان بنظرتون توی برنامه یکساله ورود به آمریکا تا چند ماه سوختی (نبود کار) براش حساب کنیم و تا چند ماه توجیه داره؟!

البته میدونم ایالتی فرق میکنه ولی مینیمم اجاره اتاق 500 هست
عباس آقا
با توجه به خوندن خاطرات دوستان که مهاجرت کردن این قضیه به خیلی چیزها بستگی داره Smile
1- رشته تون چیه 2- به کدوم ایالت میخواییید مهاجرت کنید 3- چه مدرکی دارید 4- چه سرتیفیکیت هایی رو دارید 5- سطح زبانتون در چه حد است و ...
بنده به شخصه در صورتیکه قبول بشم و موفق به گرفتن ویزا بشم یک برنامه 10 ماهه بدون کار رو برای خودم در نظر گرفتم . البته این رو هم خدمتتون بگم که حتما توی این 10 ماه یک کار کوچیک برای خودم دست و پا میکنم تا بتونم کمتر از ذخیره ام خرج کنم .
من فکر میکنم برای این مدت 40 تا 50 تا هزینه 3 نفره در ایالت نیویورک ، محله منهتن رقم معمولی باشه Smile

پیروز باشید و ایام به کام
تشکر کنندگان: aminb ، rezijon ، pouya007 ، abas_kashan ، King Eagle ، msr839 ، asher ، vashahri ، tabim4 ، puryapurya
(2015-04-04 ساعت 21:29)DELPHI5 نوشته:  
bor bora
من به جهت اینکه نمیخوام پهنای باند دوستان بیهوده تلف بشه فقط یک عکس میذارم و برای بقیه میتونید توی گوگل bora bora رو جستجو کنید
پیروز باشید Smile

خوبیش اینه وقتی پاس امریکایی داشته باشی دیگه برای رفتن به bora bora ویزا نمیخوای Smile
تشکر کنندگان: rezijon ، pouya007 ، King Eagle ، msr839 ، asher ، karkiaa ، vashahri ، tabim4 ، puryapurya
(2015-04-04 ساعت 21:54)abas_kashan نوشته:  امروز رفتم هر چی عیب و ایراده تو بدن رفع کنم :
سینوزیت
میگرن
لوزه درد
و فردا
ام ار ای
دندانپزشکی

خلاصه هر کارپزشکی دارید بکنید که آمریکا گرونه Smile

سر تاسر بدنم همش درد ریخته کجاشو برم درست کنم؟؟؟؟

اگه دردم یکی بودی چه بودی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تشکر کنندگان: rezijon ، aminb ، pouya007 ، King Eagle ، msr839 ، vashahri ، taherifar ، tabim4 ، puryapurya
(2015-04-03 ساعت 23:27)nima2016 نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 23:21)aminb نوشته:  آقا یه سوال
یکی بیاد به من بگه چرا تو اون قسمتی که تعداد ارسالا و تشکرهاو... هر شخصی نوشته میشه برای من یک چیز بیشتر داره و نوشته: "درجه اخطار: 0%" اما واسه هیچ شخص دیگه‌ای نیست این. من نمیفهم یعنی چی!!!!

دوست عزیز
اون قسمت برای همه وجود داره و هرایوایفقط مال خودشو میبینه

نه عزیزم . این یه ویروسه . یکی از کاربرا پارسال به همین مشکل دچار شد و بعد از یک ماه اکانتش Delete شد و بعد از اون هم نتونست بیاد مهاجر سرا و کلا دیگه تموم شد Big GrinBig Grin
دروغ 15 فروردین

خوش باشید
تشکر کنندگان: aminb ، pouya007 ، King Eagle ، msr839 ، karkiaa ، taherifar ، tabim4 ، puryapurya
(2015-04-04 ساعت 21:54)abas_kashan نوشته:  امروز رفتم هر چی عیب و ایراده تو بدن رفع کنم :
سینوزیت
میگرن
لوزه درد
و فردا
ام ار ای
دندانپزشکی

خلاصه هر کارپزشکی دارید بکنید که آمریکا گرونه Smile

دیگه یه دفعه واکسن هم بزن که موقع اقدام برای سفارت راحت باشی Wink
تشکر کنندگان: ostokhan ، pouya007 ، abas_kashan ، msr839 ، karkiaa ، taherifar ، tabim4 ، puryapurya
کاربران در حال بازدید این موضوع: bijan9، buttinho، DELPHI5، hossein1049، msr839، ostokhan، pouya007، reyhaneh_h، reza1312، لیلا...، 2 کاربر مخفی، 2 مهمان
تشکر کنندگان: someonelikeyou ، pouya007 ، aminb ، King Eagle ، msr839 ، tabim4 ، puryapurya
(2015-04-04 ساعت 22:01)aminb نوشته:  
(2015-04-04 ساعت 21:29)DELPHI5 نوشته:  
bor bora
پیروز باشید Smile

خوبیش اینه وقتی پاس آمریکایی داشته باشی دیگه برای رفتن به bora bora ویزا نمیخوای Smile

عزیزم ، بورا بورا یکی از جزایر ایلات متحده آ م ر ی ک ا است Smile
تشکر کنندگان: pouya007 ، King Eagle ، msr839 ، tabim4 ، puryapurya

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان