کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
(2015-04-04 ساعت 22:03)ostokhan نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: bijan9، buttinho، DELPHI5، hossein1049، msr839، ostokhan، pouya007، reyhaneh_h، reza1312، لیلا...، 2 کاربر مخفی، 2 مهمان

یکی از مخفیا منم همیشه
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
تشکر کنندگان: pouya007 ، bijan9 ، msr839 ، ostokhan ، tabim4 ، puryapurya
با توافق انجام شده از این به بعد ....
آقایییییون داداشششششا آ م ر ی ک ا واس ماس
یعنی کل آمریکا باس ماس
Big Grin Big Grin Big Grin
سال دیگه سیزده بدر لاس وگاس نصیبت بشه بلند لایکش کن Smile
ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویش***بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
از بس که دست می‌گزم و آه می‌کشم***آتش زدم چو گل به تن لخت لخت خویش
دوشم ز بلبلی چه خوش آمد که می‌سرود ***گل گوش پهن کرده ز شاخ درخت خویش
تشکر کنندگان: azadeh.mohamad ، Richard ، ghzlsa ، msr839 ، ostokhan ، nima2016 ، vashahri ، taherifar ، tabim4 ، pouya007 ، puryapurya
(2015-04-04 ساعت 22:04)DELPHI5 نوشته:  
(2015-04-04 ساعت 22:01)aminb نوشته:  
(2015-04-04 ساعت 21:29)DELPHI5 نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 16:24)amino نوشته:  کسی عکس رویایی نداره. از بلاد کفر؟
bor bora
من به جهت اینکه نمیخوام پهنای باند دوستان بیهوده تلف بشه فقط یک عکس میذارم و برای بقیه میتونید توی گوگل bora bora رو جستجو کنید
اینم آدرسش https://www.google.com/maps/place/Pora+P...9e92d5ce61 Big Grin
پیروز باشید Smile

خوبیش اینه وقتی پاس آمریکایی داشته باشی دیگه برای رفتن به bora bora ویزا نمیخوای Smile

عزیزم ، بورا بورا یکی از جزایر ایلات متحده آ م ر ی ک ا است Smile

داش گلم بورا بورا جزو فرانسه هست
اون پستی هم که گذاشتم هدفم این بود که غیر مستقیم خدمتتون عرض کنم این مطلب رو که بورا بورا امریکا نیست که انگار موفق نبودم Wink
پخخخخخخخخخ
تشکر کنندگان: pouya007 ، DELPHI5 ، msr839 ، asher ، tabim4 ، puryapurya
(2015-04-04 ساعت 22:12)bijan9 نوشته:  راستش
همین الان با دوس دخترم کات کردم! Sad
دختر خیلی خوبی بود فقط مامانش رو من گیر بود نمیدونم چرا ازم خوشش نمی اومد، آخرم کار خودشو کرد!

چه جمله لوسی Smile
خدا بهت صبر بده
حتماً برو پیش یه مشاور یه موقع افسردگی نگیری؛ بیژن جان من نگرانتم
تشکر کنندگان: msr839 ، tabim4 ، pouya007 ، puryapurya
(2015-04-04 ساعت 22:14)aminb نوشته:  
(2015-04-04 ساعت 22:04)DELPHI5 نوشته:  
(2015-04-04 ساعت 22:01)aminb نوشته:  
(2015-04-04 ساعت 21:29)DELPHI5 نوشته:  
(2015-04-03 ساعت 16:24)amino نوشته:  کسی عکس رویایی نداره. از بلاد کفر؟
bor bora
من به جهت اینکه نمیخوام پهنای باند دوستان بیهوده تلف بشه فقط یک عکس میذارم و برای بقیه میتونید توی گوگل bora bora رو جستجو کنید
اینم آدرسش https://www.google.com/maps/place/Pora+P...9e92d5ce61 Big Grin
پیروز باشید Smile

خوبیش اینه وقتی پاس آمریکایی داشته باشی دیگه برای رفتن به bora bora ویزا نمیخوای Smile

عزیزم ، بورا بورا یکی از جزایر ایلات متحده آ م ر ی ک ا است Smile

داش گلم بورا بورا جزو فرانسه هست
اون پستی هم که گذاشتم هدفم این بود که غیر مستقیم خدمتتون عرض کنم این مطلب رو Wink
پخخخخخخخخخ
Tongue ممنون از یادآوریتون . تا هفته پیش مال آمریکا بود ، اما این استعمار چه کارها که نمیکنه TongueTongue
ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویش***بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
از بس که دست می‌گزم و آه می‌کشم***آتش زدم چو گل به تن لخت لخت خویش
دوشم ز بلبلی چه خوش آمد که می‌سرود ***گل گوش پهن کرده ز شاخ درخت خویش
تشکر کنندگان: aminb ، msr839 ، pouya007 ، puryapurya
راستی چقدر سرمایه میبرید من متاسفانه جایی ضرر بزرگ کردم خیلی بتونم سی میلیونه ، شما چطور؟
تشکر کنندگان: aminb ، msr839 ، babak_m ، King Eagle ، ostokhan ، pouya007 ، taherifar ، puryapurya
(2015-04-04 ساعت 22:37)abas_kashan نوشته:  راستی چقدر سرمایه میبرید من متاسفانه جایی ضرر بزرگ کردم خیلی بتونم سی میلیونه ، شما چطور؟

منم حدود دوازده یا نهایت سیزده هزار دلار بیشتر نمیتونم جور کنم
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
تشکر کنندگان: abas_kashan ، King Eagle ، aminb ، msr839 ، babak_m ، ostokhan ، rezijon ، asher ، pouya007 ، puryapurya
(2015-04-04 ساعت 22:37)abas_kashan نوشته:  راستی چقدر سرمایه میبرید من متاسفانه جایی ضرر بزرگ کردم خیلی بتونم سی میلیونه ، شما چطور؟

منم خودم به شخصه همین حدودا بیشتر نمیتونم ولی با کمک خانواده شاید 100 تا بتونم جور کنم
تشکر کنندگان: King Eagle ، someonelikeyou ، msr839 ، babak_m ، rezijon ، asher ، karkiaa ، pouya007 ، puryapurya

نا قابل با کمک ذخایر عظیم ساپرتینگ فک کنم 200-300تایی بتونم ببرم Big Grin
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: someonelikeyou ، aminb ، msr839 ، babak_m ، DELPHI5 ، rezijon ، karkiaa ، pouya007 ، puryapurya
اینم از عشق من Broadway street Rolleyes کیا یادشونه که قراره بنده رستوران شهریار رو در خیابان 42ام برادوی تاسیس کنم؟!!! یادش بخیر محبوبه چه دردسری برامون ساخت پارسال سر این جریان Big Grin

[عکس: 89461120948368577642.jpg]
[عکس: 72428487768444621965.jpg]
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: msr839 ، babak_m ، aminb ، ostokhan ، rezijon ، nima2016 ، karkiaa ، vashahri ، puryapurya ، MEHR52
لایک دلفی جان[THUMBS UP SIGN][THUMBS UP SIGN]

تشکر کنندگان: DELPHI5 ، rezijon
(2015-04-04 ساعت 23:01)King Eagle نوشته:  اینم از عشق من Broadway street Rolleyes کیا یادشونه که قراره بنده رستوران شهریار رو در خیابان 42ام برادوی تاسیس کنم؟!!! یادش بخیر محبوبه چه دردسری برامون ساخت پارسال سر این جریان Big Grin

رستوران؟ من خیال می‌کردم میخوای کافی شاپ بزنی اونجا
به هر حال اگه زدی خبرمون کن هر وقت اومدم NY مزاحمتون بشمRolleyes
تشکر کنندگان: King Eagle ، rezijon ، puryapurya
کسی از قیمت یه قایق معمولی و هزنه‌های نگهداری اون تو امریکا خبر داره؟

[عکس: vhhfboi08711ss1g8ltg.jpg]
تشکر کنندگان: redbull ، ostokhan ، King Eagle ، azadeh.mohamad ، rezijon ، nima2016 ، asher ، karkiaa ، msr839 ، pouya007 ، taherifar ، puryapurya
(2015-04-04 ساعت 23:17)aminb نوشته:  
(2015-04-04 ساعت 23:01)King Eagle نوشته:  اینم از عشق من Broadway street Rolleyes کیا یادشونه که قراره بنده رستوران شهریار رو در خیابان 42ام برادوی تاسیس کنم؟!!! یادش بخیر محبوبه چه دردسری برامون ساخت پارسال سر این جریان Big Grin

رستوران؟ من خیال می‌کردم میخوای کافی شاپ بزنی اونجا
به هر حال اگه زدی خبرمون کن هر وقت اومدم NY مزاحمتون بشمRolleyes

من میگم یه گیم نت بزنیم صبح تا شب عشق و حال کنیم Big Grin
معجزکی در کار نیست، ما کشتی شکستگانیم، ای باد شرطه برخیز
♥ش.ن.ل.ع♥
تشکر کنندگان: kuwait ، aminb ، ostokhan ، King Eagle ، rezijon ، msr839 ، puryapurya
سلام دوستان
آقا ما گفتیم یه سر به صفحه های اول بزنیم همین جوری,جالب بود از حرفایی که می زدن
مثلا یکی بعد12سال قبول شد(قصه گو)
یکی بعد 11سال هنوز قبول نشده(vahid.vp)
یکی از سال 1993 ثبت نام کرده و هنوز قبول نشده(soltan)
یکی به زور بردنش عکاسی که عکس بگیره برای اولین بارم ثبت نام کرده و قبول شده
یکی می گفت(موقع ثبت نام) جون اسمتون به هرکی نگین لاتاری اسم بنویسه ,بعد یکی جواب داد الان تو انقلاب هر ساندویچی زده ثبت نام لاتاری Big GrinBig GrinBig Grin
یکی زده بود 214 روز تا اعلام نتایج
تشکر کنندگان: Msns ، aminb ، DELPHI5 ، alireza_guitar ، King Eagle ، azadeh.mohamad ، rezijon ، nima2016 ، asher ، karkiaa ، msr839 ، taherifar ، puryapurya

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان