کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
به شخصه اگر قرار باشه روزی در یونایتد استیتس اف عشق و حال زندگی کنم به کولورادو سعی میکنم برم.کلا از طبیعت خوشم میاد و طبیعت این ایالت رو هیچ جای دیگه نمونش رو نمیبینید و بعضی قسمت هاش شباهت طبیعت کانادا رو داره.کاشکی کانادا هم لاتری داشت کشوری پهناور با جمعیت بسیار کم و طبیعتی بی نظیر و وسیع.فقط تنها مشکلش سردی اب و هواش میتونه باشه که اونم یه کاریش میکنیم Smile
اصلا نظرم عوض شد من دوست دارم برم کانادا D:
تشکر کنندگان: DELPHI5 ، King Eagle ، rezijon ، nima2016 ، karkiaa ، msr839 ، moxtar88 ، tabim4
بچه ها من سوال دارم کسی اگه میدونه بگه
تو تاپیک های قدیمی نوشته اگه کسی دربیاد بخواد ازدواج کنه بعد قبولی باید به کنتاکی ایمیل بده که ازدواج کرده ، و موقع فرم DS_260 باید دو تا فرم هم پر کنه یکی DS_230 وDSP-122 هم باید پر کنه و واسه خانومش باید DS-230 رو هم پر کنه به همراه کپی ترجمه عقد نامه و عکس و شناسنامه ترجمه رو بفرسته که همون ایمیل کردن میشه . درسته ؟

Sent from my Lenovo A3000-H
تشکر کنندگان: rezijon ، karkiaa ، msr839 ، puryapurya
درود .....

اگر در انتخاب شهر مورد نظرتون هنوز مردد هستید در این سایت http://www.areavibes.com میتوانید در مورد شهرهای ایالات متحده اطلا عات مفیدی از قبیل : اجاره خانه ،آموزش ، تفریحی و سرگرمی ،مشاغل ،فروشگاهها ،و .......... بدست بیاورید همچنین در قسمت ری ویو میتوانید نظرات امت غیور وهمیشه در صحنه آمریکا را در مورد شهرشان بخوانید و تفکر کنید....
ایشلا از شنبه...
تشکر کنندگان: aminb ، King Eagle ، azadeh.mohamad ، rezijon ، asher ، msr839 ، vashahri ، tabim4
(2015-04-04 ساعت 23:01)King Eagle نوشته:  اینم از عشق من Broadway street Rolleyes کیا یادشونه که قراره بنده رستوران شهریار رو در خیابان 42ام برادوی تاسیس کنم؟!!! یادش بخیر محبوبه چه دردسری برامون ساخت پارسال سر این جریان Big Grin

[عکس: 89461120948368577642.jpg]
[عکس: 72428487768444621965.jpg]

شما هم تشریف میارید نیویورک Smile
منتظرتون هستیم
الکی مثلا من یه نیویورکی ام TongueTongueTongue
ما آزموده‌ایم در این شهر بخت خویش***بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش
از بس که دست می‌گزم و آه می‌کشم***آتش زدم چو گل به تن لخت لخت خویش
دوشم ز بلبلی چه خوش آمد که می‌سرود ***گل گوش پهن کرده ز شاخ درخت خویش
تشکر کنندگان: King Eagle ، rezijon ، karkiaa ، msr839 ، puryapurya
(2015-04-04 ساعت 23:25)aminb نوشته:  کسی از قیمت یه قایق معمولی و هزنه‌های نگهداری اون تو آمریکا خبر داره؟

[عکس: vhhfboi08711ss1g8ltg.jpg]

نوشته های آرش RS232 رو دنبال کن . ایشون عشق قایق سواری و ماهیگیری دارند Smile
پیروز باشید
تشکر کنندگان: aminb ، ostokhan ، rezijon ، asher ، karkiaa ، msr839 ، pouya007 ، taherifar ، puryapurya
(2015-04-04 ساعت 23:45)almascanada نوشته:  بچه ها من سوال دارم کسی اگه میدونه بگه
تو تاپیک های قدیمی نوشته اگه کسی دربیاد بخواد ازدواج کنه بعد قبولی باید به کنتاکی ایمیل بده که ازدواج کرده ، و موقع فرم DS_260 باید دو تا فرم هم پر کنه یکی DS_230 وDSP-122 هم باید پر کنه و واسه خانومش باید DS-230 رو هم پر کنه به همراه کپی ترجمه عقد نامه و عکس و شناسنامه ترجمه رو بفرسته که همون ایمیل کردن میشه . درسته ؟

Sent from my Lenovo A3000-H

جالبه
هنوز نه برنده شدی و نه ازدواج کردی . اما نگران جفتشونی
بابا چو فردا شود فکر فردا کنم Big Grin

بابت هزینه زندگی برای مدت اقامت قبل از کار پیدا کردن فکر میکنم 40 تا 50 تا $ ببرم
تشکر کنندگان: rezijon ، msr839 ، taherifar ، puryapurya
(2015-04-04 ساعت 23:17)aminb نوشته:  
(2015-04-04 ساعت 23:01)King Eagle نوشته:  اینم از عشق من Broadway street Rolleyes کیا یادشونه که قراره بنده رستوران شهریار رو در خیابان 42ام برادوی تاسیس کنم؟!!! یادش بخیر محبوبه چه دردسری برامون ساخت پارسال سر این جریان Big Grin

رستوران؟ من خیال می‌کردم میخوای کافی شاپ بزنی اونجا
به هر حال اگه زدی خبرمون کن هر وقت اومدم NY مزاحمتون بشمRolleyes

نه داداش رستوران سنتیه با قرمه سبزی مخصوص Big Grin
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: aminb ، ostokhan ، abas_kashan ، rezijon ، asher ، msr839 ، vashahri ، puryapurya ، MEHR52
(2015-04-04 ساعت 20:11)hilda60 نوشته:  دوستان خوب
امیدوارم تو این سال جدید همه به خواسته های قشنگشون برسن .. انشا الله که هر کی که واقعا قسمتش هست امسال جزو برندها باشه...
امیدوارم برادر من هم alireza_guitar امسال جزو برند ها باشه...

مرسی خواهر عزیزم. به امید خدا هر چه زودتر می ری و در کنار شوهرت زندگیه جدید و بهتری رو شروع می کنی.
ما بچه های مهاجرسرا هم دعا کن
♥برادر+خواهر بزرگم←سیتیزن(19سال)
♥خواهر وسطی← برنده لاتری 2015←کیس نامبرش 4000←خودش یکضرب، شوهرشcleared
♥خواهر کوچک←اقدام از طریق پدرم( زیر21سال)
♥پدر مادرم←در شرف سیتیزن شدن
★★★      خودم:سال ۲۰۱۲ از طریق مهاجرت خانوادگی گروه F4اقدام کردم. (اااااگر شانس باشه ۸سال دیگه آمریکام!!!)
 توریستی(امریکا)2014 از انکارا ریجکت(منو همسرم)
توریستی(امریکا)۲۰۱۷ از دبی(خودم تنها) بازم ریجکت
 توریستی(امریکا) ارمنستان سال ۲۰۱۸ریجکت

توریستی فرانسه:۲۰۱۷ ریجکت
توریستی جمهوری چک ۲۰۱۸ ریجکت
انسان با Hope زندس

تشکر کنندگان: aminb ، ostokhan ، King Eagle ، rezijon ، Ali_Hunter ، asher ، msr839 ، لیلا... ، 2taha ، puryapurya
(2015-04-04 ساعت 22:52)King Eagle نوشته:  
(2015-04-04 ساعت 22:37)abas_kashan نوشته:  راستی چقدر سرمایه میبرید من متاسفانه جایی ضرر بزرگ کردم خیلی بتونم سی میلیونه ، شما چطور؟

نا قابل با کمک ذخایر عظیم ساپرتینگ فک کنم 200-300تایی بتونم ببرم Big Grin

ماشااله خدا به ما هم از این پولا بده باووووووووووووووو

داشی بزن تو کار EB-5

Big Grin
تشکر کنندگان: abas_kashan ، King Eagle ، rezijon ، msr839 ، vashahri ، puryapurya
(2015-04-04 ساعت 23:50)DELPHI5 نوشته:  

شما هم تشریف میارید نیویورک Smile
منتظرتون هستیم
الکی مثلا من یه نیویورکی ام TongueTongueTongue

نه عزیزدل بنده در نیویورک به سر میبرم دقت کن خیابون 42ام رستوران شهریار Big Grin

در ضمن پیوستنم به کلوپ 1000تایی ها رو به خودم تبریک میگم Cool
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

تشکر کنندگان: ostokhan ، rezijon ، asher ، msr839 ، puryapurya

[عکس: 89461120948368577642.jpg]
یادمه چقدر زود گذشت ههههه
(2015-04-05 ساعت 00:04)ostokhan نوشته:  
(2015-04-04 ساعت 22:37)abas_kashan نوشته:  راستی چقدر سرمایه میبرید من متاسفانه جایی ضرر بزرگ کردم خیلی بتونم سی میلیونه ، شما چطور؟

داشی بزن تو کار EB-5

Big Grin
آره والا ، خودمم زنش میشدم Smile

دوستان یک فامیلی ندیده پیدا کردم انشاالله قبول شدم یک ماهی سرشون خراب میشم ههههه
تشکر کنندگان: ostokhan ، King Eagle ، rezijon ، asher ، msr839 ، puryapurya

منم خیلی بتونم جور کنم دو هزار و پونصد تومن + 1500 تومنی که از کین ایگل میخوام بتونم جور کنم Big Grin Big Grin

دیگه اینم بضاعته ماهستش . چه میشه کرد
تشکر کنندگان: abas_kashan ، King Eagle ، aminb ، rezijon ، redbull ، msr839 ، vashahri ، tabim4 ، puryapurya
(2015-04-05 ساعت 00:04)ostokhan نوشته:  

داشی بزن تو کار EB-5

Big Grin

چه دیدی شاید زدم تو کار E2 خوب مایه داریه و هزار عیب Big Grin

تشکر کنندگان: ostokhan ، rezijon ، asher ، msr839 ، tabim4 ، puryapurya
(2015-04-05 ساعت 00:08)abas_kashan نوشته:  

آره یادش بخیر واقعا 24 ساعت فروم به خاطر شاهکار من و محبوبه تعطیل شد Big Grin و بنده هم 30درصد اخطار گرفتم Sad

(2015-04-05 ساعت 00:08)ostokhan نوشته:  

منم خیلی بتونم جور کنم دو هزار و پونصد تومن + 1500 تومنی که از کین ایگل میخوام بتونم جور کنم Big Grin Big Grin

من شما رو میشناسم عایا؟!!!! Tongue

تشکر کنندگان: ostokhan ، abas_kashan ، rezijon ، msr839 ، puryapurya

کاربران در حال بازدید این موضوع: amin_j، amir_64، azadeh.mohamad، esfahan2000، King Eagle، kuwait، nima2016، omiidd36، ostokhan، rezijon، S@R@V، 2 کاربر مخفی، 2 مهمان

(2015-04-05 ساعت 00:12)King Eagle نوشته:  
(2015-04-05 ساعت 00:08)abas_kashan نوشته:  

آره یادش بخیر واقعا 24 ساعت فروم به خاطر شاهکار من و محبوبه تعطیل شد Big Grin و بنده هم 30درصد اخطار گرفتم Sad

(2015-04-05 ساعت 00:08)ostokhan نوشته:  

من شما رو میشناسم عایا؟!!!! Tongue
به گمونم

همون فلک زده ای هستم که 450 تومنشو بانک کشیده بالا . بجا آوردی
تشکر کنندگان: King Eagle ، abas_kashan ، rezijon ، msr839 ، puryapurya

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان