کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
(2015-04-04 ساعت 23:40)Msns نوشته:  به شخصه اگر قرار باشه روزی در یونایتد استیتس اف عشق و حال زندگی کنم به کولورادو سعی میکنم برم.کلا از طبیعت خوشم میاد و طبیعت این ایالت رو هیچ جای دیگه نمونش رو نمیبینید و بعضی قسمت هاش شباهت طبیعت کانادا رو داره.کاشکی کانادا هم لاتری داشت کشوری پهناور با جمعیت بسیار کم و طبیعتی بی نظیر و وسیع.فقط تنها مشکلش سردی اب و هواش میتونه باشه که اونم یه کاریش میکنیم Smile
اصلا نظرم عوض شد من دوست دارم برم کانادا D:

کلرادو جاییه که ما قراره بریم...البته انشاالله... امیدوارمWink
تشکر کنندگان: ostokhan ، msr839 ، tabim4 ، puryapurya
بچه ها کسی نمیدونه جواب سوالمو

Sent from my Lenovo A3000-H
تشکر کنندگان: msr839
(2015-04-05 ساعت 00:14)ostokhan نوشته:  همون فلک زده ای هستم که 450 تومنشو بانک کشیده بالا . بجا آوردی

حالا به جا آوردم Big Grin
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: ostokhan ، rezijon ، msr839 ، puryapurya
عینکی بودنم نه تو فوتبال بازی نکردن و نه خلبان نشدنم و ..... ناراحتی نمیدونستم ولی برای این و رسیدن بهش هر روز در غم و ماتمم
[عکس: truck2.jpg]

رانندگی و Cdl A جزو آرزوهای کفن شده ی من
تشکر کنندگان: aminb ، ostokhan ، rezijon ، King Eagle ، nima2016 ، asher ، msr839 ، vashahri ، puryapurya
امیدوارم هرکسی مثل من آرزوشه برنده بشه. برای تک تک دوستان آرزوی قبولی دارم. خداکنه امسال منم جزو برنده ها باشم
همیشه سرم بالاست،چون بالای سرم خداست
دوستان هر خوبی یا بدی از من دید حلالم کنید
اگه با کسی شوخی کردم ببخشید منظور بدی نداشتم
من دیگه نمیتونم بیام اینجا و از بیانات شما استفاده کنم
نمیدونم چرا اما امروز احساس کردم به این انجمن معتاد شدم و این اعتیاد داره من رو از کار و زندگی میندازه
برای اولین بار به اینکه هر وقت تو خونه هستم اینجا هستم احساس حماقت کردم
صلاح دیدم خودم برای خودم این انجمن رو تا روز اعلام نتایج تحریم کنم
دلم براتون تنگ میشه
خداحافظ تا 5 می
Sad
صحنه رو برای جوونا خالی میکنیم تا عرض اندامی کنن

بتازونید تو مهاجرسرا با این سرجهیزیه مهاجرسرا همین کینگ ایگل

ما که رفتیم لالا که چشمامون داره میره. اینجا واس ماس !!!!!! یادتون نره آش با جاش باس ماس
شهریار اقا و همه دوستان سلام.
یادتونه منم پاسال با طناب شماها افتادم تو چاه اخطار، فقط بخاطر خوردن قرمه سبزی توی رستوران کنیگ. اخه این حقه :دی
2017  ؟ Big Grin
تشکر کنندگان: King Eagle ، alireza_guitar ، msr839 ، vashahri ، puryapurya
(2015-04-05 ساعت 00:23)aminb نوشته:  دوستان هر خوبی یا بدی از من دید حلالم کنید
اگه با کسی شوخی کردم ببخشید منظور بدی نداشتم
من دیگه نمیتونم بیام اینجا و از بیانات شما استفاده کنم
نمیدونم چرا اما امروز احساس کردم به این انجمن معتاد شدم و این اعتیاد داره من رو از کار و زندگی میندازه
برای اولین بار به اینکه هر وقت تو خونه هستم اینجا هستم احساس حماقت کردم
صلاح دیدم خودم برای خودم این انجمن رو تا روز اعلام نتایج تحریم کنم
دلم براتون تنگ میشه
خداحافظ تا 5 می
Sad

خداحافظ همین حالا همین حالا که من تنهام خداحافظ به شرطی که نفهمی تر شده چشمام
حق نگهدارت کاکو

(2015-04-05 ساعت 00:24)rezijon نوشته:  شهریار اقا و همه دوستان سلام.
یادتونه منم پاسال با طناب شماها افتادم تو چاه اخطار، فقط بخاطر خوردن قرمه سبزی توی رستوران کنیگ. اخه این حقه :دی

عجب پس شما هم اخطاری شدین Big Grin اشکال نداره امسال قبول میشین یادتون میره Wink
یکی این گوشـه دنیا تو رو میخونه پیوسـتهRolleyesDV میخواد خدا جونم نذارش اونو دست بستهWink

راه حل دیپلم 11 ساله ی فنی حرفه ای و کار و دانش

خدمت سربازی و قوانین راه های خروج از کشور
تشکر کنندگان: rezijon ، msr839 ، DELPHI5 ، pouya007 ، behfaza ، puryapurya
انشالا
2017  ؟ Big Grin
تشکر کنندگان: King Eagle ، msr839 ، DELPHI5 ، puryapurya
(2015-04-04 ساعت 23:45)almascanada نوشته:  بچه ها من سوال دارم کسی اگه میدونه بگه
تو تاپیک های قدیمی نوشته اگه کسی دربیاد بخواد ازدواج کنه بعد قبولی باید به کنتاکی ایمیل بده که ازدواج کرده ، و موقع فرم DS_260 باید دو تا فرم هم پر کنه یکی DS_230 وDSP-122 هم باید پر کنه و واسه خانومش باید DS-230 رو هم پر کنه به همراه کپی ترجمه عقد نامه و عکس و شناسنامه ترجمه رو بفرسته که همون ایمیل کردن میشه . درسته ؟

سلام
دوست عزیز تا قبل از لاتاری 2015 بعد از قبولی باید 230 و 122 رو پر میکردی و ایمیل یا پست میکردی
اما در لاتاری 2015 روال عوض شد و این دو فرم جای خود را به فرم انلاین 260 دادن
پس فقط فرم 260 پر میشه

در مورد ازدواج هم شما می تونی ایمیل بزنی که ازدواج کردی و مدارک مثل ترجمه عقد نامه و... را ارسال کنید و یا فقط ایمیل کنی که ازدواج کردی فقط محض اطلاع رسانی
اما روز مصاحبه باید مدارک کامل برای اثبات ازدواج از جمله عقدنامه و عکس و...

اما دوست عزیز این سوالات مربوط به بعد از قبولیه.شما اول برنده شین بعد این سوالا رو بپرسین جواب داده میشه
به نظر من زیاد داری به لاتاری دل میبندی و انرژی میزاری ولی اینو بدون اگه خدایی نکرده برنده نشی بد جور ضربه میخوری
پس دوست من بیخیال شو تا روز اعلام نتایج
تشکر کنندگان: King Eagle ، rezijon ، msr839 ، puryapurya
مرسی داداش نیما جان دستت درد نکنه فقط میخوام بدونم ،زیاد دل نمیبندم یک صدم درصد هستش قبولی هر کی ، داذداش مرسی مرسی

تشکر کنندگان: nima2016 ، rezijon ، msr839 ، puryapurya
سلام ب همه ى دوستان عزيز... ديکه کم کم داريم ب روز موعود نزديک ميشيم تقريبا کمتر از سى روز... ايشالا امسال همه ى اين بچه ها ک مثل من تقريبا روزى چند بار ب اين تايپيک سر ميزنن برنده شن... چون احساس ميکنم شما هم روى اين شانس بسيار کوچک خيلى حساب کردين... ايشالا امسال هممون خوشحال ميشيم و بهترين شانس زندگيمون ميزنه و قبول ميشيم... ايشالا امسال يکى از بهترين سالها زندگيمون ميشه... با اميد ب خداى مهربون چون بزرگترين خواسته ى ما کوچکترين کار براى خداست..
تشکر کنندگان: nima2016 ، msr839 ، alireza_guitar ، payamshad ، shahram LA ، azadeh.mohamad ، 2taha ، puryapurya ، DELPHI5
همه بی خوابان گرامی سلام. دماغا چاقه؟

کاربران در حال بازدید این موضوع: Alirezawee، asher، DG-AMIR*، kami_kami، karkiaa، lossi، saboteur، 1 مهمان
تشکر کنندگان: nima2016 ، msr839 ، DELPHI5 ، puryapurya
(2015-04-04 ساعت 23:01)King Eagle نوشته:  اینم از عشق من Broadway street Rolleyes کیا یادشونه که قراره بنده رستوران شهریار رو در خیابان 42ام برادوی تاسیس کنم؟!!! یادش بخیر محبوبه چه دردسری برامون ساخت پارسال سر این جریان Big Grin

[عکس: 89461120948368577642.jpg]
[عکس: 72428487768444621965.jpg]

من تاسیس شد یادمه یه قزمه سبزی هم زدیم دور هم توش
الان اوضاش چطوره؟ چزخش میچرخه؟ Big Grin
2013 نشد
2014 نشد
2015 نشد
2016 ...........
تشکر کنندگان: msr839 ، pouya007 ، puryapurya

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان