کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
(2015-04-04 ساعت 16:47)nima2016 نوشته:  
(2015-04-04 ساعت 16:43)Fifi2015 نوشته:  سلام به همگي
سال نو مبارك ، شادوووو پيروز باشيد
انشالله كه امسال ركورد بزنيم و تعداد زيادي از مهاجرسرايي اااا در لاتاري برنده بشوند بطوريكه تا سالهاي سال امار ٢٠١٦ را فراموش نكنند

سلام فی فی
شما برنامه نویسی تدریس میکنی؟
از جنوبی؟

سلام بر شما
خير از تهران هستم
تشکر کنندگان: msr839 ، nima2016 ، rezijon ، karkiaa ، puryapurya
(2015-04-05 ساعت 10:42)saidoo نوشته:  سلام به همگي...........
ميخاستم بدونم اعتبار كارت مليم توم شده.واسشون مهمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بايد تمديد كنم ؟

سلام..
ببینید کارت ملی اصلا جزو مدارک مهم برای پرکردن فرم 260 و یا روز مصاحبه نیست
ولی با این حال دوستان برای روز مصاحبه ترجمه کردن و با خودشون بردن ما هم همین کارو کردیم برای ما تاریخ اعتبار کارت ملی تموم شده بود ولی باز ترجمه کردیم و بردیم . چون براشون مهم نبود و روز مصاحبه هم اصلا نخواستن.
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
تشکر کنندگان: mona_ir ، saidoo ، fatima96 ، msr839 ، asher ، rezijon ، Hadi_20 ، alireza_guitar ، 2taha ، karkiaa ، puryapurya ، azadeh.mohamad ، Ali_Hunter
(2015-04-05 ساعت 12:29)hilda60 نوشته:  

سلام..
ببینید کارت ملی اصلا جزو مدارک مهم برای پرکردن فرم 260 و یا روز مصاحبه نیست
ولی با این حال دوستان برای روز مصاحبه ترجمه کردن و با خودشون بردن ما هم همین کارو کردیم برای ما تاریخ اعتبار کارت ملی تموم شده بود ولی باز ترجمه کردیم و بردیم . چون براشون مهم نبود و روز مصاحبه هم اصلا نخواستن.

ممنون از پاسختون.
تشکر کنندگان: msr839 ، hilda60 ، karkiaa ، puryapurya
(2015-04-05 ساعت 06:08)pouya007 نوشته:  دوستان چند وقته احساس میکنم زیادی به لاتاری دل بستم و هیچ کاری هم به جز اومدن به این تاپیک ندارم.
منظورم کار مفید مثل خوندن زبان و...
با اجازتون تو این 30 روز باقی مونده میخوام خودمو بهتر بشناسم و ببینم توانایی رسیدن به هدفهام رو دارم و همچنین میخوام نیمه خالی لیوان(قبول نشدن) رو هم ببینم.

همانطور که آقا امین گفتن منم مثل ایشون یه اعتیاد خاصی به اینجا پیدا کردم.

پس برام دعا کنید وقتی 30 روز دیگه اومدم اینجا بتونم خبر قبولیمو بهتون بدم...

Smile
منمممم همین طور پویا :'( انشاءالله قبول میشی. امروز اومدم کمک مامانم میگو پاک کنم نمیدونم نیشم زده یا حساسیت داشتم انگشتم ورم کرده. ما شانس نداشتیم. صبور باش خدا با صابرینه دادا
A man with dreams needs a woman with vision
تشکر کنندگان: nima2016 ، msr839 ، rezijon ، pouya007 ، karkiaa ، puryapurya

سلام
نه کارت ملی مهم نیست فقط شناسنامه
در ضمن کارت ملی همه تموم شده و تمدید نمی کنند چون قرار هوشمند بشه
تشکر کنندگان: msr839 ، rezijon ، karkiaa ، puryapurya
(2015-04-05 ساعت 12:38)fatima96 نوشته:  
(2015-04-05 ساعت 06:08)pouya007 نوشته:  دوستان چند وقته احساس میکنم زیادی به لاتاری دل بستم و هیچ کاری هم به جز اومدن به این تاپیک ندارم.
با اجازتون تو این 30 روز باقی مونده میخوام خودمو بهتر بشناسم و ببینم توانایی رسیدن به هدفهام رو دارم و همچنین میخوام نیمه خالی لیوان(قبول نشدن) رو هم ببینم.

Smile
منمممم همین طور پویا :'( انشاءالله قبول میشی. امروز اومدم کمک مامانم میگو پاک کنم نمیدونم نیشم زده یا حساسیت داشتم انگشتم ورم کرده. ما شانس نداشتیم. صبور باش خدا با صابرینه دادا
اخی
نه بابا حتما گاز گرفته
تشکر کنندگان: asher ، msr839 ، saidoo ، rezijon ، puryapurya
عجب
من یه عکس شمارش معکوس گزاشتم
چرا حذف شده؟
مدیرانننننننننننننن؟
تشکر کنندگان: msr839 ، rezijon ، puryapurya
(2015-04-05 ساعت 12:43)nima2016 نوشته:  

سلام

ممنون ............ هر روز يه داستاني دارن...
تشکر کنندگان: nima2016 ، msr839 ، Alirezawee ، rezijon ، karkiaa ، puryapurya ، aryano ، javadgorgani
آیا میدانستید ایالات متحده با اینکه فقط ۵٪ مردمش کشاورز هستند از نظر محصولات کشاورزی کاملا خودکفاست
می گذرد ...

Smile

امسال پنجمین سالی که لاتاری شرکت کردم ولی از همون روزهای اول که ثبت نام 2016 شروع شد خیلی بی رغبت بودم طوری که واسه اکثر دوستام و خانواده ام همون اوایل باز شدن سایت لاتاری ثبت نام کردم ولی واسه خودم دقیق یادم نیست دوسه روز مونده به پایان ثبت نام اینقدر هم بی رغبت بودم که تصور کنید در حال تماشایی فیلم و صحبت کردن با خانواده لپ تاب روی زانو ثبت نام کردم. البته وقتی که کانفرمیشن نامبر بهم داد دیدم که جای اسم و فامیل رو جابجا نوشتم اینم نتیجه اعتماد به نفس بالا. ( البته در صورت قبولی میشه آپ کرد ) Tongue خلاصه امسال با خودم قرار گذاشته بودم بی خیال طی کنم ولی از وقتی که این تاپیک باز شد دوباره شیطان رجیم شروع کرد به وسوسه کردنBig Grin این چند روز هم دوباره استرس گرفتم. با وجودی اینکه فال حافظم گرفته ام و معنیش خوب نبود عین دوستان تمام فکرو ذکرم شده لاتاری. درست عین اونایی که سال اولشونه که شرکت کردن . نتیجه رو سپردم به خدا ان شا الله که هر چی صلاحه واسه هممون اتفاق بیفته .
(2015-04-05 ساعت 13:46)asher نوشته:  

Smile

امسال پنجمین سالی که لاتاری شرکت کردم ولی از همون روزهای اول که ثبت نام 2016 شروع شد خیلی بی رغبت بودم طوری که واسه اکثر دوستام و خانواده ام همون اوایل باز شدن سایت لاتاری ثبت نام کردم ولی واسه خودم دقیق یادم نیست دوسه روز مونده به پایان ثبت نام اینقدر هم بی رغبت بودم که تصور کنید در حال تماشایی فیلم و صحبت کردن با خانواده لپ تاب روی زانو ثبت نام کردم. البته وقتی که کانفرمیشن نامبر بهم داد دیدم که جای اسم و فامیل رو جابجا نوشتم اینم نتیجه اعتماد به نفس بالا. ( البته در صورت قبولی میشه آپ کرد ) Tongue خلاصه امسال با خودم قرار گذاشته بودم بی خیال طی کنم ولی از وقتی که این تاپیک باز شد دوباره شیطان رجیم شروع کرد به وسوسه کردنBig Grin این چند روز هم دوباره استرس گرفتم. با وجودی اینکه فال حافظم گرفته ام و معنیش خوب نبود عین دوستان تمام فکرو ذکرم شده لاتاری. درست عین اونایی که سال اولشونه که شرکت کردن . نتیجه رو سپردم به خدا ان شا الله که هر چی صلاحه واسه هممون اتفاق بیفته .

منم بعد از ۳ بار شرکت در لاتاری‌و قبول نشدن دیگه به جمله معروف
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED
عادت کردم Big GrinBig Grin
می گذرد ...
تشکر کنندگان: mohsen7337 ، Alirezawee ، tabim4 ، rezijon ، nima2016 ، 2taha ، asher ، alireza_guitar ، karkiaa ، puryapurya ، kuwait
نقل قول: البته وقتی که کانفرمیشن نامبر بهم داد دیدم که جای اسم و فامیل رو جابجا نوشتم اینم نتیجه اعتماد به نفس بالا

منم که جای گذارندن چند واحد لیسانس زدم فوق لیسانس , داداشم به شوخی میگه محسن اگه دربیاد همون اول توو سفارت دستگریش میکنن به دلیل فریب دادن مقامات دولتی
خدارو چی دیدی شاید الگوریتمشون به مدرک هم ربط داشته باشه Big Grin
پ.ن: منم توو فکر ترک مهاجرسرا هستم تا بعد نتایج دقیقن آخرین باری که اینجوری امید داشتم توو زندگی سال 87 بود و البته یک بار هم دو سال پیش بار اول رفتم یه شهرستان دور افتاده دو سال در مورد بعدی صحبت نکنم بهتره کارمون به کجا کشید, پس من هم میرم تا بعد بچه ها . تصور کنید حداقل mohsen7337 در میاد چه میدونم شاید ربطی به نظریه های فیزیک ی داشته باشه کوانتومی نسبیتی بعد پنجمی ! و من دربیام
تشکر کنندگان: rezijon ، msr839 ، nima2016 ، asher ، karkiaa ، puryapurya ، MEHR52
دقيقا همينطوره ک ميگى... کسايى ک چند بار شرکت کردن ديگه کاملا عادت کردن ب اون جمله معروف اگه جز اينو ببينن تعجب ميکنن ... ولى من امسال با يکى از فاميلا نزديک ک سيتيزن امريکاس نتايجو نگاه ميکنم 20 روز ديگه مياد ايران شايد سيستم پارتى بازى کردو ديد ى امريکايى کنارمه قبولم کرد.... بالاخره هواي[/size] هم ولايتيشو بيشتر از ما داره ديگه... خخخخخخخخخ.. ب اميد قبولى همه
تشکر کنندگان: tabim4 ، rezijon ، msr839 ، nima2016 ، alireza_guitar ، karkiaa ، puryapurya
بسلامتی همه دوستان، من که از همون سری ثبت نام اول بیخیال بودم، خب شانسیه دیگه، منتظر باشبن ولی دل نبندین
2017  ؟ Big Grin
تشکر کنندگان: msr839 ، babisondes ، babak_m ، asher ، alireza_guitar ، karkiaa ، لیلا... ، we are one ، puryapurya ، vashahri ، Fifi2015
(2015-04-05 ساعت 13:35)saidoo نوشته:  
(2015-04-05 ساعت 12:43)nima2016 نوشته:  

سلام

ممنون ............ هر روز يه داستاني دارن...
برین پلیس بعلاوه ده بگید کارت ملیتون گم شده و برای گرفتن جدیدش اقدام کنین،من این کارو کردم و جدید گرفتم
CN:3###مصاحبه ۸ فوریه،ابوظبی،وضعیت:کلیرنس،آپدیتها۸و۹و۱۰ فوریه و۱۴آپریل با ایمیل هر دو نفر ،۱۶ آپریل نفر اصلی،۲۰ آپریل هر دو نفر

و تاریخ طلایی ۲۱ آپریل: تو سایت ابوظبی کلیر
تشکر کنندگان: msr839 ، karkiaa ، puryapurya

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان