کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
سلام دوستان من هم منتظرم که امسال قرعه به نامم بیفته.برای شماهام ارزو دارم این اتفاق بیفته
تشکر کنندگان: nima2016 ، pouya007 ، mona_ir ، puryapurya ، msr839 ، babak_m ، asher ، bijan9 ، azadeh.mohamad ، javadgorgani ، payamshad
فایل باحالی درست کردی فرزاد، بدردبخوره.
KingEagle از Detroit داغون تر پیدا نکردی بخوای بری؟؟
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
تشکر کنندگان: ostokhan ، pouya007 ، puryapurya ، saeed_gh ، msr839 ، asher
برای چی لینک آپدیت منتظران 2016 رو حذف کردید؟؟؟

من طبق روال چندین ساله مهاجرسرا به همراه سایر بچه های مهاجرسرا از سایت های آپلودی استفاده میکردیم برای قرار دادن فایل هامون.

واقعا سر در نمیارم چرا پست آخر من حذف شده؟؟؟
تشکر کنندگان: pouya007 ، puryapurya ، saeed_gh ، taherifar ، msr839 ، karkiaa ، redbull ، bijan9 ، fatima96
سلام سلام به همه مجددا Smile
دوستان نظرتون چیه بریم IRVINE Smile
Rolleyes
[font=Arial][font=Times New Roman]
«مَنْ تَوَكَّلَ عَلَى اللّهِ لايُغْلَبْ وَ مَنِ اعْتَصَم بِاللّهِ لا يُهْزَمْ»
كسى كه بر خدا توكّل كند مغلوب نمى‌گردد و هر كه به خدا پناه آورد، شكست نمى‌خورد.
[/font][/font]
Rolleyes
تشکر کنندگان: puryapurya ، saeed_gh ، nima2016 ، msr839 ، pouya007 ، vashahri
امروز صبح رفتم پیش یه دندون پزشک تا عصب کشی کنم همین طور که دکتر کار میکرد یکی از دوستاش اومد تو اتاق و کلی با هم سلام و احوال پرسی کردن و... کلا دکتر منو فراموش کرد Smile بعد دکتر بهش گفت گرین کارت گرفتی یا نه (پیش خودم گفتم خدایا تا اینجا اونم تو این موقعیت لاتاری دست از سر من بر نمیداره Smile ) خیلی راحت گفت نه بدون هیچ افسوسی خلاصه کنجکاو شدم بی اختیار لوله رو از تو دهنم در اوردم گفتم چرا? طرف ادم خیلی مودبی بود بهش نمی خورد اهل دروغ باشه گفت که زیادی با افیسر صادق بودم اولش همه چیز خیلی خوب پیش میرفت تا اینکه در مورد کارم پرسید منم چون دوتا شغل دارم دوتاشو گفتم(یه بستنی بندی پشت زندان کریم خانی داشت شیرازیا میدونن کجا هست شغل دومش هم بساز بفروش بود) خلاصه افیسر پرسید مدرک داری که ثابت کنه بساز بفروشی گفتم الان نه ولی رفتم ایران براتون پست میکنم وقتی اومدم اینجا به هر دری زدم باز نشد تا این مدرکو جورکنم چون اصلا وجود نداره همچین چیزی تو ایران ولی تو امریکا هست.
بعدش هم کلی راهنمایم کرد برا سفارت ترکیه و گفت تو حرفات صادق باش ولی قبلش در مورده هرچیزی که ممکن بشه چوب بره لای چرخت فکر کن تا مثله من نشی.ادم خوبی بود زیاد سوال نکرد ولی تو جواب دادن به سوالاتم چیزی کم نگذاشت حتی نپرسید مگه تو برنده شدی منم اینو به فال نیک گرفتم گفتم بی حکمت نبود این اتفاق حتما امسال برنده میشم اخه یه طوری راهنماییم میکرد انگار فردا مصاحبه دارم d:

چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟
همه جا ارزانی است...
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر
انسان !!!
.::سیاتل::.
اقا nima2016 و اقای vashahri خیلی ممنون به خاطر رتبه ببخشید نتونستم از خجالتون در بیام اخه نمیتونم رتبه بدم. منم برا شما دو دوست عزیز و بقیه بچه های مهاجرسرا ارزوی موفقیت دارم 3>

چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟
همه جا ارزانی است...
چه شرافت ارزان...
تن عریان ارزان...
و دروغ از همه چیز ارزان تر...
آبرو قیمت یک تکه نان...
و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر
انسان !!!
.::سیاتل::.
تشکر کنندگان: nima2016 ، msr839 ، karkiaa ، ostokhan ، pouya007 ، vashahri ، puryapurya

سلام علیکم Shy
دوستان گرام مهاجرسرایی

خدمتتون عارض شم که من دیگه تا روز اعلام نتایج از گذاشتن هر گونه پستی در این تاپیک خودداری میکنم. متاسفانه علت برخی از اقداماتی که مدیران انجام میدن حتی توضیح داده نمیشه تا من و دیگران توجیه بشیم. دیگه من هم مثل سایر دوستان قدیمی سعی میکنم نظاره گر باشم تا نویسنده و از تجربیات دوستان استفاده ببرم به هر حال چند سالی هست که اینجا فعالیت دارم و در زمانی که عموسعید (saeedv13) و امیر مهاجر و سایر دوستان مدیریت رو بر عهده داشتند، بدین شکل با کاربران برخورد نمیشد و به این اندازه فروم شات داون نمیشد. علی ایحال امیدوارم دوستان دیگه جای خالی من رو با پستهاشون پر کنن و بتونن تازه وارد ها رو راهنمایی. من لیست منتظران لاتری 2016 رو در امضام میزارم و اگرم کسی اسمشو خواست وارد لیست کنه به من پی ام بده تا لینک آپدیت شده فایل رو در امضا قرار بدم. اگرم کسی سوالی داشت از طریق پی ام در خدمتش هستم. نمیخواستم اینجوری تا روز نتایج که تب و تاب کار بالا هستش برم کنار ولی مثل اینکه صلاح اینجوره.ایام بکام.
ارادتمند شما
فرزاد (استخوان)
*******سلام به همه********
یه چیز جالب دارم که چند وقته میخوام براتون بذارم
شاید خیلی هاتون بدونین شایدم نه
اما مطمعنم خیلی ها انجامش ندادین!
خیلی آسونه قابل دار نیست، اما امیدوارم خوشتون بیاد.
حال گرفته ما هم بهتر بشه.
***** آموزش امریکایی کردن موزیلا******
کل مراحل رو به صورت تصویری گذاشتم امیدوارم لذت ببرین!
[عکس: Untitled.jpg]

http://s6.picofile.com/file/8180839326/Untitled.jpg
(2015-04-05 ساعت 20:27)ostokhan نوشته:  
سلام علیکم Shy
دوستان گرام مهاجرسرایی

خدمتتون عارض شم که من دیگه تا روز اعلام نتایج از گذاشتن هر گونه پستی در این تاپیک خودداری میکنم. متاسفانه علت برخی از اقداماتی که مدیران انجام میدن حتی توضیح داده نمیشه تا من و دیگران توجیه بشیم. دیگه من هم مثل سایر دوستان قدیمی سعی میکنم نظاره گر باشم تا نویسنده و از تجربیات دوستان استفاده ببرم به هر حال چند سالی هست که اینجا فعالیت دارم و در زمانی که عموسعید (saeedv13) و امیر مهاجر و سایر دوستان مدیریت رو بر عهده داشتند، بدین شکل با کاربران برخورد نمیشد و به این اندازه فروم شات داون نمیشد. علی ایحال امیدوارم دوستان دیگه جای خالی من رو با پستهاشون پر کنن و بتونن تازه وارد ها رو راهنمایی. من لیست منتظران لاتری 2016 رو در امضام میزارم و اگرم کسی اسمشو خواست وارد لیست کنه به من پی ام بده تا لینک آپدیت شده فایل رو در امضا قرار بدم. اگرم کسی سوالی داشت از طریق پی ام در خدمتش هستم. نمیخواستم اینجوری تا روز نتایج که تب و تاب کار بالا هستش برم کنار ولی مثل اینکه صلاح اینجوره.ایام بکام.
ارادتمند شما
فرزاد (استخوان)

سلام
والا حق داری
اینجا تاپیک شمارش معکوسه
منم یه عکس از شمارش معکوس گزاشتم حذف کردن
نمی دون چرا این مدیرا این طور می کننند و بدون دلیل پست حذف میکنن
درسته پستای نامرتبط و مخالف قوانین باید خذف یشه ولی عکس شمارش معکوس و لیست منتظران دیگه مورد نداره
عجیبه والا
تشکر کنندگان: pouya007 ، ostokhan ، fatima96 ، bijan9 ، we are one ، msr839 ، karkiaa ، DELPHI5 ، asher ، Alirezawee
(2015-04-05 ساعت 20:27)ostokhan نوشته:  
سلام علیکم Shy
دوستان گرام مهاجرسرایی

ارادتمند شما
فرزاد (استخوان)

حتما اين پست هم مثل تمام پست هاي ديگه بي جهت پاك ميشه ! اما واقعا چرا وقتي كسي از قانون تخطي نميكنه پستاشو حذف ميكنن مگه چكار كرده تو چهار چوب قوانين يه يه سري پست گذاشته همين !
[/font][/font]
Rolleyes
تشکر کنندگان: ostokhan ، pouya007 ، fatima96 ، لیلا... ، redbull ، msr839 ، DELPHI5 ، bijan9
(2015-04-05 ساعت 20:50)bijan9 نوشته:  *******سلام به همه********
یه چیز جالب دارم که چند وقته میخوام براتون بذارم
شاید خیلی هاتون بدونین شایدم نه
اما مطمعنم خیلی ها انجامش ندادین!
خیلی آسونه قابل دار نیست، اما امیدوارم خوشتون بیاد.
حال گرفته ما هم بهتر بشه.
***** آموزش آمریکایی کردن موزیلا******
کل مراحل رو به صورت تصویری گذاشتم امیدوارم لذت ببرین!
[عکس: Untitled.jpg]

http://s6.picofile.com/file/8180839326/Untitled.jpg

ایول داش باحال بود
مرسی
تشکر کنندگان: bijan9 ، msr839 ، asher
[font=Impact]لاس وگاس........... واس ماس Big Grin Big Grin[/font]

[عکس: bb1094f876.jpg]
برج بلند استراتوسفر...... ارتفاع : 600 متر!
خداوند پشتیبان مهاجرین است.
بنده هم تا روز رویت قبولی خودم‌پست نمیذارم ولی میخونمتون
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه 
تشکر کنندگان: redbull ، msr839 ، nima2016 ، DELPHI5 ، asher ، ostokhan ، vashahri ، puryapurya ، pouya007
اعتصاب تا روز اعلام نتايج پست نميزاريم ديگه براي حمايت از تمام دوستان همه با هم باشيم موافقا اعلام كنن ?
[/font][/font]
Rolleyes
تشکر کنندگان: redbull ، msr839 ، nima2016 ، someonelikeyou ، DELPHI5 ، asher ، shahin2737 ، ostokhan ، bijan9 ، vashahri ، pouya007
ا.......... کیا یادشونه که قراره بنده رستوران شهریار رو در خیابان 42ام برادوی تاسیس کنم؟!!! یادش بخیر محبوبه چه دردسری برامون ساخت پارسال سر این جریان Big Grin
==================================
شهریار شاعر عزیز

من کاملا یادمه که شما عاشق برادوی بوده و هستید و شک ندارم که یه روز به اتفاق خانواده اونجا میبینمتونSmile
ضمنا یادم هست که بابت تهیه اون لیست اسامی پارسال چقدر زحمت کشیدیدCool
امیدوارم شما و سایر دوستان موفق باشید و البته سلامت
شاید بعضی وقتها که
انتخابی وجود ندارد ،
اعتماد
بهترین راه باشد.
تشکر کنندگان: nima2016 ، msr839 ، asher ، ostokhan ، bijan9 ، puryapurya ، pouya007

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان