2015-04-05 ساعت 17:32
سلام دوستان من هم منتظرم که امسال قرعه به نامم بیفته.برای شماهام ارزو دارم این اتفاق بیفته
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
|
2015-04-05 ساعت 17:32
سلام دوستان من هم منتظرم که امسال قرعه به نامم بیفته.برای شماهام ارزو دارم این اتفاق بیفته
تشکر کنندگان:
2015-04-05 ساعت 17:48
فایل باحالی درست کردی فرزاد، بدردبخوره.
KingEagle از Detroit داغون تر پیدا نکردی بخوای بری؟؟
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
2015-04-05 ساعت 17:52
برای چی لینک آپدیت منتظران 2016 رو حذف کردید؟؟؟
من طبق روال چندین ساله مهاجرسرا به همراه سایر بچه های مهاجرسرا از سایت های آپلودی استفاده میکردیم برای قرار دادن فایل هامون. واقعا سر در نمیارم چرا پست آخر من حذف شده؟؟؟
2015-04-05 ساعت 18:12
سلام سلام به همه مجددا
![]() دوستان نظرتون چیه بریم IRVINE ![]() ![]()
[font=Arial][font=Times New Roman]
«مَنْ تَوَكَّلَ عَلَى اللّهِ لايُغْلَبْ وَ مَنِ اعْتَصَم بِاللّهِ لا يُهْزَمْ» [/font][/font]كسى كه بر خدا توكّل كند مغلوب نمىگردد و هر كه به خدا پناه آورد، شكست نمىخورد. ![]()
2015-04-05 ساعت 18:42
امروز صبح رفتم پیش یه دندون پزشک تا عصب کشی کنم همین طور که دکتر کار میکرد یکی از دوستاش اومد تو اتاق و کلی با هم سلام و احوال پرسی کردن و... کلا دکتر منو فراموش کرد
![]() ![]() بعدش هم کلی راهنمایم کرد برا سفارت ترکیه و گفت تو حرفات صادق باش ولی قبلش در مورده هرچیزی که ممکن بشه چوب بره لای چرخت فکر کن تا مثله من نشی.ادم خوبی بود زیاد سوال نکرد ولی تو جواب دادن به سوالاتم چیزی کم نگذاشت حتی نپرسید مگه تو برنده شدی منم اینو به فال نیک گرفتم گفتم بی حکمت نبود این اتفاق حتما امسال برنده میشم اخه یه طوری راهنماییم میکرد انگار فردا مصاحبه دارم d:
God Bless America ♡ چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟ همه جا ارزانی است... چه شرافت ارزان... تن عریان ارزان... و دروغ از همه چیز ارزان تر... آبرو قیمت یک تکه نان... و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر انسان !!! ♧.::سیاتل::.♧ تشکر کنندگان:
2015-04-05 ساعت 18:51
اقا nima2016 و اقای vashahri خیلی ممنون به خاطر رتبه ببخشید نتونستم از خجالتون در بیام اخه نمیتونم رتبه بدم. منم برا شما دو دوست عزیز و بقیه بچه های مهاجرسرا ارزوی موفقیت دارم 3>
God Bless America ♡ چه کسی میگوید که گرانی اینجاست؟؟؟ همه جا ارزانی است... چه شرافت ارزان... تن عریان ارزان... و دروغ از همه چیز ارزان تر... آبرو قیمت یک تکه نان... و چه تخفیف بزرگی خورده است قیمت هر انسان !!! ♧.::سیاتل::.♧ سلام علیکم ![]() دوستان گرام مهاجرسرایی خدمتتون عارض شم که من دیگه تا روز اعلام نتایج از گذاشتن هر گونه پستی در این تاپیک خودداری میکنم. متاسفانه علت برخی از اقداماتی که مدیران انجام میدن حتی توضیح داده نمیشه تا من و دیگران توجیه بشیم. دیگه من هم مثل سایر دوستان قدیمی سعی میکنم نظاره گر باشم تا نویسنده و از تجربیات دوستان استفاده ببرم به هر حال چند سالی هست که اینجا فعالیت دارم و در زمانی که عموسعید (saeedv13) و امیر مهاجر و سایر دوستان مدیریت رو بر عهده داشتند، بدین شکل با کاربران برخورد نمیشد و به این اندازه فروم شات داون نمیشد. علی ایحال امیدوارم دوستان دیگه جای خالی من رو با پستهاشون پر کنن و بتونن تازه وارد ها رو راهنمایی. من لیست منتظران لاتری 2016 رو در امضام میزارم و اگرم کسی اسمشو خواست وارد لیست کنه به من پی ام بده تا لینک آپدیت شده فایل رو در امضا قرار بدم. اگرم کسی سوالی داشت از طریق پی ام در خدمتش هستم. نمیخواستم اینجوری تا روز نتایج که تب و تاب کار بالا هستش برم کنار ولی مثل اینکه صلاح اینجوره.ایام بکام. ارادتمند شما فرزاد (استخوان) تشکر کنندگان:
2015-04-05 ساعت 20:50
*******سلام به همه********
یه چیز جالب دارم که چند وقته میخوام براتون بذارم شاید خیلی هاتون بدونین شایدم نه اما مطمعنم خیلی ها انجامش ندادین! خیلی آسونه قابل دار نیست، اما امیدوارم خوشتون بیاد. حال گرفته ما هم بهتر بشه. ***** آموزش امریکایی کردن موزیلا****** کل مراحل رو به صورت تصویری گذاشتم امیدوارم لذت ببرین! http://s6.picofile.com/file/8180839326/Untitled.jpg تشکر کنندگان: pouya007 ،
2015-04-05 ساعت 21:15
(2015-04-05 ساعت 20:27)ostokhan نوشته: سلام والا حق داری اینجا تاپیک شمارش معکوسه منم یه عکس از شمارش معکوس گزاشتم حذف کردن نمی دون چرا این مدیرا این طور می کننند و بدون دلیل پست حذف میکنن درسته پستای نامرتبط و مخالف قوانین باید خذف یشه ولی عکس شمارش معکوس و لیست منتظران دیگه مورد نداره عجیبه والا تشکر کنندگان: pouya007 ، ostokhan ، fatima96 ، bijan9 ، we are one ، msr839 ، karkiaa ، DELPHI5 ، asher ، Alirezawee
2015-04-05 ساعت 21:58
(2015-04-05 ساعت 20:27)ostokhan نوشته: حتما اين پست هم مثل تمام پست هاي ديگه بي جهت پاك ميشه ! اما واقعا چرا وقتي كسي از قانون تخطي نميكنه پستاشو حذف ميكنن مگه چكار كرده تو چهار چوب قوانين يه يه سري پست گذاشته همين !
«مَنْ تَوَكَّلَ عَلَى اللّهِ لايُغْلَبْ وَ مَنِ اعْتَصَم بِاللّهِ لا يُهْزَمْ» [/font][/font]كسى كه بر خدا توكّل كند مغلوب نمىگردد و هر كه به خدا پناه آورد، شكست نمىخورد. ![]()
2015-04-05 ساعت 22:45
(2015-04-05 ساعت 20:50)bijan9 نوشته: *******سلام به همه******** ایول داش باحال بود مرسی
2015-04-05 ساعت 23:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-05 ساعت 23:46 توسط we are one.)
[font=Impact]لاس وگاس........... واس ماس
![]() ![]() برج بلند استراتوسفر...... ارتفاع : 600 متر!
خداوند پشتیبان مهاجرین است.
تشکر کنندگان:
2015-04-05 ساعت 23:40
بنده هم تا روز رویت قبولی خودمپست نمیذارم ولی میخونمتون
برنده خوش شانس
مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه
2015-04-05 ساعت 23:49
اعتصاب تا روز اعلام نتايج پست نميزاريم ديگه براي حمايت از تمام دوستان همه با هم باشيم موافقا اعلام كنن ?
2015-04-06 ساعت 00:27
ا.......... کیا یادشونه که قراره بنده رستوران شهریار رو در خیابان 42ام برادوی تاسیس کنم؟!!! یادش بخیر محبوبه چه دردسری برامون ساخت پارسال سر این جریان
![]() ================================== شهریار شاعر عزیز من کاملا یادمه که شما عاشق برادوی بوده و هستید و شک ندارم که یه روز به اتفاق خانواده اونجا میبینمتون ![]() ضمنا یادم هست که بابت تهیه اون لیست اسامی پارسال چقدر زحمت کشیدید ![]() امیدوارم شما و سایر دوستان موفق باشید و البته سلامت
شاید بعضی وقتها که
انتخابی وجود ندارد ، اعتماد بهترین راه باشد. |