کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
شمارش معکوس برای اعلام نتایج لاتاری 2016
دقیقاً همین طور، من تا حالا 5بار شرکت کردم ولی اسمم درنیومده...
نمی‌خوام ناامیدتون کنم ولی دوستای گلم اینو در نظر بگیرید که شانس برنده شدنتون یه چیزی حدود 1 نفر در 200 نفر (%0.5)، پس زیاد امید نداشته باشین و به فکر راه های دیگه باشین. Wink
معجزکی در کار نیست، ما کشتی شکستگانیم، ای باد شرطه برخیز
♥ش.ن.ل.ع♥
تشکر کنندگان: asher ، alireza_guitar ، msr839 ، karkiaa ، puryapurya ، tabim4
بچه ها امیدوارم هممون برنده شیم،ولی برنده شدین به هیچ کس نگین تا ویزا نگرفتین،واقعأ پروسه جان فرساییه و امکان داره به هزار دلیل بعد از قبولی ویزا ندن ،باید خیلی صبور باشین و محتاطانه عمل کنین
نقل قول:
CN:3###مصاحبه ۸ فوریه،ابوظبی،وضعیت:کلیرنس،آپدیتها۸و۹و۱۰ فوریه و۱۴آپریل با ایمیل هر دو نفر ،۱۶ آپریل نفر اصلی،۲۰ آپریل هر دو نفر

و تاریخ طلایی ۲۱ آپریل: تو سایت ابوظبی کلیر
تشکر کنندگان: nima2016 ، asher ، alireza_guitar ، msr839 ، karkiaa ، لیلا... ، puryapurya ، azadeh.mohamad ، amin_j
Hi

Sent from my Lenovo A3000-H
تشکر کنندگان: msr839
سلام دوستان تا اعلام نتایج کم مونده امیدوارم منم کنار شماها برنده شم
تشکر کنندگان: asher ، alireza_guitar ، msr839 ، puryapurya ، aryano ، azadeh.mohamad
من یادم نمیاد چند بار شرکت کردم فکر کنم به صورت نامنظم 5 بار. ولی امسال اولین سالیه که یه عکس درست حسابی و غیر تکراری فرستادم براشون Big Grin من می خوام برای ویزای تحصیلی انگلیس هم اپلای کنم ولی یک ماه می خوام عقب بندازم شاید یهویی لاتاری قبول شدم :p امیدوارم امسال حسابی خبرهای خوش بشنویم
تشکر کنندگان: asher ، alireza_guitar ، nima2016 ، msr839 ، we are one ، puryapurya ، aryano ، MEHR52
(2015-04-05 ساعت 11:02)azadeh.mohamad نوشته:  
(2015-04-05 ساعت 03:01)babisondes نوشته:  
(2015-04-05 ساعت 00:19)azadeh.mohamad نوشته:  
(2015-04-04 ساعت 23:40)Msns نوشته:  به شخصه اگر قرار باشه روزی در یونایتد استیتس اف عشق و حال زندگی کنم به کولورادو سعی میکنم برم.کلا از طبیعت خوشم میاد و طبیعت این ایالت رو هیچ جای دیگه نمونش رو نمیبینید و بعضی قسمت هاش شباهت طبیعت کانادا رو داره.کاشکی کانادا هم لاتری داشت کشوری پهناور با جمعیت بسیار کم و طبیعتی بی نظیر و وسیع.فقط تنها مشکلش سردی اب و هواش میتونه باشه که اونم یه کاریش میکنیم Smile
اصلا نظرم عوض شد من دوست دارم برم کانادا D:

کلرادو جاییه که ما قراره بریم...البته انشاالله... امیدوارمWink

2 تا تون هم حساتون قشنگه و ارزو میکنم به هدفاتون برسین، و واسه ماهم دعا کنین . ایشالا قسمت شد اگه ماهم رفتیم یک سر به ما در لاس وگاس بزنید خوشال میشیمSmile

مرسیییییییییی Wink
امیدوارم شما هم اون خبر خوب را هر چه زودتر بشنوید و ویزاتون را تو پاس هاتون ببینید....انشاءالله Wink
مرسی خانوم اقا محمد Smile انشالا امسال قرعه به اسم شما هم در بیاد و دنبال استرس های بعد برنده شدن باشین، واکسن ، مدارک، ترجمه و و وWink
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: msr839 ، puryapurya ، azadeh.mohamad
.
[عکس: cb1397c6537b.jpg]
یک روز، بر گونه‌ی این خاك بوسه ميزنم، بالای سرش یک یادداشت می‌گذارم و می‌روم:
آنچنان زیبا خوابیده‌ بودی که دلم نیامد بیدارت کنم…
(2015-04-05 ساعت 12:38)fatima96 نوشته:  
(2015-04-05 ساعت 06:08)pouya007 نوشته:  دوستان چند وقته احساس میکنم زیادی به لاتاری دل بستم و هیچ کاری هم به جز اومدن به این تاپیک ندارم.
منظورم کار مفید مثل خوندن زبان و...
با اجازتون تو این 30 روز باقی مونده میخوام خودمو بهتر بشناسم و ببینم توانایی رسیدن به هدفهام رو دارم و همچنین میخوام نیمه خالی لیوان(قبول نشدن) رو هم ببینم.

همانطور که آقا امین گفتن منم مثل ایشون یه اعتیاد خاصی به اینجا پیدا کردم.

پس برام دعا کنید وقتی 30 روز دیگه اومدم اینجا بتونم خبر قبولیمو بهتون بدم...

Smile
منمممم همین طور پویا :'( انشاءالله قبول میشی. امروز اومدم کمک مامانم میگو پاک کنم نمیدونم نیشم زده یا حساسیت داشتم انگشتم ورم کرده. ما شانس نداشتیم. صبور باش خدا با صابرینه دادا
دخترم باز فخر فروختی? اخه ادم میاد تو جمع میگه غذا میگو داشتیم؟ نمیگی بچها هوس میکنن!Smile اما باریک به تو که کمک مادر میکنی . Wink
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
تشکر کنندگان: pouya007 ، fatima96 ، msr839 ، karkiaa ، puryapurya
(2015-04-05 ساعت 15:29)babisondes نوشته:  
(2015-04-05 ساعت 12:38)fatima96 نوشته:  
(2015-04-05 ساعت 06:08)pouya007 نوشته:  دوستان چند وقته احساس میکنم زیادی به لاتاری دل بستم و هیچ کاری هم به جز اومدن به این تاپیک ندارم.
منظورم کار مفید مثل خوندن زبان و...
با اجازتون تو این 30 روز باقی مونده میخوام خودمو بهتر بشناسم و ببینم توانایی رسیدن به هدفهام رو دارم و همچنین میخوام نیمه خالی لیوان(قبول نشدن) رو هم ببینم.

همانطور که آقا امین گفتن منم مثل ایشون یه اعتیاد خاصی به اینجا پیدا کردم.

پس برام دعا کنید وقتی 30 روز دیگه اومدم اینجا بتونم خبر قبولیمو بهتون بدم...

Smile
منمممم همین طور پویا :'( انشاءالله قبول میشی. امروز اومدم کمک مامانم میگو پاک کنم نمیدونم نیشم زده یا حساسیت داشتم انگشتم ورم کرده. ما شانس نداشتیم. صبور باش خدا با صابرینه دادا
دخترم باز فخر فروختی? اخه ادم میاد تو جمع میگه غذا میگو داشتیم؟ نمیگی بچها هوس میکنن!Smile اما باریک به تو که کمک مادر میکنی . Wink
واااااااااااااااااااااااااایییییی بمیرم الهی اصلا هواسم نبود آخه استرس داشتم که این چیه اینجوری ورم کرده توی نت هم چیزی در باره اش پیدا نکردم گفتم شاید دوستان بدونن. مرسی سلام به مامی برسونید
A man with dreams needs a woman with vision
تشکر کنندگان: alireza_guitar ، pouya007 ، babisondes ، msr839 ، karkiaa ، puryapurya
سلام دوستان کسی میدونه چرا بعضی روزا که میخوام ببینم تو این تاپیک مطلب جدیدی اومده یا نه اما این صفحه رو اصلا نشون نمیده ؟ ( شمارش معکوس رو میگم )
شماره کیس:  ????
تاریخ رویت قبولی: ????
کنسولگری: ????
تعداد افراد منظور در کیس : 3
ارسال فرمهای سری اول: ????
کارنت شدن کیس: ?????
مصاحبه: ????
دریافت کلیرنس: ????
دریافت ویزا:  یک ضرب
ورود به آمریکا: ????
دریافت گرین کارت: ????
DV2014=> Has Not Been Selected
DV2015=> Has Not Been Selected
DV2016=> Has Not Been Selected
DV2017=> Has Not Been Selected
DV2018=> Has Not Been Selected
تشکر کنندگان: pouya007 ، msr839 ، karkiaa
یادبود فرانکلین روزولت، سی و دومین رئیس جمهوری آمریکا که سالانه 2 و نیم میلیون بازدید کننده دارد. (.Washington D.C)

[عکس: jtuzjhsfejv5.jpg]

دوستان، نه!!! من نمیتونم!!!! دیدین که حتی چند ساعتم نتونستم دووم بیارم.(چه برسه به 30 روز)
بدجوری بهتون عادت کردم(جدا از بحث لاتاری)
شما رو مثل خانواده ام می بینم و با هیچ کس مثل شما راحت نیستم.
امیدوارم همه عزیزان در این تاپیک با دادن خبر قبولیشون تک تک اعضای خانوادمون رو خوشحال کنن! Smile
2016
2017
2019
گاهي گمان نمي كني ولي مي شود
گاهي نمي شود، كه نمي شود
گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است
گاهي نگفته قرعه به نام تو مي شود
گاهي گداي گدايي و بخت با تو یار نيست
گاهي تمام شهر گداي تو مي شود
2015 HAS NOT BEEN SELECTED
2016 HAS NOT BEEN SELECTED
2017 HAS NOT BEEN SELECTED
2018 کی مرده کی زنده ؟
دست به هرجای جهان که کشیدیم سر بود و بالا رفتن مشکلCool
نقل قول:دوستان، نه!!! من نمیتونم!!!! دیدین که حتی چند ساعتم نتونستم دووم بیارم.(چه برسه به 30 روز)
بدجوری بهتون عادت کردم(جدا از بحث لاتاری)
شما رو مثل خانواده ام می بینم و با هیچایوایمثل شما راحت نیستم.
امیدوارم همه عزیزان در این تاپیک با دادن خبر قبولیشون تک تک اعضای خانوادمون رو خوشحال کنن! Smile
گاهی هدف مشترک آدمها رو خیلی به هم نزدیک میکنه . پیشنهاد میکنم به قول معروف وای فای رو خاموش کنیم و یه دیداری هم با اعضای خانواده مون داشته باشیم ادمهای بدی به نظر نمی رسندTongueBig GrinBig Grin
کاربران در حال بازدید این موضوع: 2taha، karkiaa، msr839، payamshad، pouya007، ziba62ka، 2 مهمان
به دو جيز تكيه نكن غرور و دروغ , ادم با غرور مي تازد و با دروغ مي بازد
تشکر کنندگان: pouya007 ، karkiaa ، msr839 ، asher ، aryano ، puryapurya
(2015-04-04 ساعت 23:35)kuwait نوشته:  سلام دوستان
آقا ما گفتیم یه سر به صفحه های اول بزنیم همین جوری,جالب بود از حرفایی که می زدن
مثلا یکی بعد12سال قبول شد(قصه گو)
یکی بعد 11سال هنوز قبول نشده(vahid.vp)
یکی از سال 1993 ثبت نام کرده و هنوز قبول نشده(soltan)
یکی به زور بردنش عکاسی که عکس بگیره برای اولین بارم ثبت نام کرده و قبول شده
یکی می گفت(موقع ثبت نام) جون اسمتون به هرکی نگین لاتاری اسم بنویسه ,بعد یکی جواب داد الان تو انقلاب هر ساندویچی زده ثبت نام لاتاری Big GrinBig GrinBig Grin
یکی زده بود 214 روز تا اعلام نتایج
جالب بود.....
تشکر کنندگان: pouya007 ، ostokhan ، msr839 ، asher ، farzad parsa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان