کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-08-04 ساعت 22:22)Alireza83 نوشته:  سلام به همگی. این که توی سیس از AP به Ready تبدیل بشه یعنی چی؟ یکی جواب بده لطفا .

(2014-08-04 ساعت 22:27)shaya نوشته:  بستگی داره برای کی باشه!!Tongueاگه مال خودته که قاط زده سایتشون ایمیل بده درست میشهBig Grinاگه برای کسی است که رفته ویزا بگیره و مدارکش رو داده قبل از ایشود ردی میزنه Big Grin

Ready برای مصاحبه هست و ربطی به آماده شدن ویزا نداره. این رو توی توضیحات زیر کلمه Ready توی همون سایت CEAC نوشته. یک بار عکس هم گرفتم گذاشتم.
دو حالت داره یا مصاحبه قبلی شما منقضی شده و دوباره باید مصاحبه بشین یا اینکه اشتباه پیش اومده. در هردو حالت باید ایمیل بزنین به سفارت و سئوال کنین.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، shadoow ، Alireza83 ، فری خانم
(2014-08-05 ساعت 01:19)georgia1 نوشته:  با درود، من به نظر شما احترام می گذارم اما باهاش کاملا مخالفم، چون اگه دو صفحه از 433 صفحه هم به تشکر و قدردانی اختصاص پیدا کنه هیچ اتفاق خاصی نمی افته و فقط و فقط شعورِ قدردانی کردن شخص رتبه گیرنده از طرف مقابل رو نشون می ده و باعث صمیمیت بیشتر در بین اعضا می شه( کمترین کاری که میشه انجام داد!)، اما چون شما از این کار خوشتون نمی آد من اون پست تشکر از شما رو پاک می کنم که به نظر شما احترام گذاشته باشم!
فکر نکنم کسی با تشکر کردن از شخص دیگری تو قسمت عمومی براش مشکلی ایجاد بشه!!!

واقعاً خوشحالم که بچه های باشعوری مثل شما در جمع وجود دارن. عرض بنده فقط این بود که تاپیک spam نشه و انسجام خودش رو حفظ کنه، یک چیزهایی هستش که شاید شما تجربه نکرده باشی و بهتر باشه یاد بگیری.
پاسخ
تشکر کنندگان: azri ، shadoow ، iman2506 ، behnam7
(2014-08-05 ساعت 07:13)itex نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 01:19)georgia1 نوشته:  با درود، من به نظر شما احترام می گذارم اما باهاش کاملا مخالفم، چون اگه دو صفحه از 433 صفحه هم به تشکر و قدردانی اختصاص پیدا کنه هیچ اتفاق خاصی نمی افته و فقط و فقط شعورِ قدردانی کردن شخص رتبه گیرنده از طرف مقابل رو نشون می ده و باعث صمیمیت بیشتر در بین اعضا می شه( کمترین کاری که میشه انجام داد!)، اما چون شما از این کار خوشتون نمی آد من اون پست تشکر از شما رو پاک می کنم که به نظر شما احترام گذاشته باشم!

واقعاً خوشحالم که بچه های باشعوری مثل شما در جمع وجود دارن. عرض بنده فقط این بود که تاپیک spam نشه و انسجام خودش رو حفظ کنه، یک چیزهایی هستش که شاید شما تجربه نکرده باشی و بهتر باشه یاد بگیری.

راستش منم با آي تكس عزيز موافقم. در اين شرايط با اين همه چشم انتظاري و دلشوره آدم مياد سايت رو باز ميكنه و ميبينه كه تاپيك كليرنس آپديت شده ، با خودش ميگه: اين دفعه كي؟ يا شايد دوستمون ليست شماره هارو گذاشتن؟ يا يكي تجربه مكاتبه به سفارت را؟ بعد از اين همه ذوق صفحه رو باز ميكني مي بيني هيچ خبري نبوده. تشكر و اين حرفا.
پاسخ
تشکر کنندگان: mehri11 ، itex ، azri ، shadoow ، فری خانم ، iman2506 ، behnam7
(2014-08-05 ساعت 06:49)itex نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 22:22)Alireza83 نوشته:  سلام به همگی. این که توی سیس از AP به Ready تبدیل بشه یعنی چی؟ یکی جواب بده لطفا .

(2014-08-04 ساعت 22:27)shaya نوشته:  بستگی داره برای کی باشه!!Tongueاگه مال خودته که قاط زده سایتشون ایمیل بده درست میشهBig Grinاگه برای کسی است که رفته ویزا بگیره و مدارکش رو داده قبل از ایشود ردی میزنه Big Grin

Ready برای مصاحبه هست و ربطی به آماده شدن ویزا نداره. این رو توی توضیحات زیر کلمه Ready توی همون سایت CEAC نوشته. یک بار عکس هم گرفتم گذاشتم.
دو حالت داره یا مصاحبه قبلی شما منقضی شده و دوباره باید مصاحبه بشین یا اینکه اشتباه پیش اومده. در هردو حالت باید ایمیل بزنین به سفارت و سئوال کنین.
امین جان دلبندم !!بچه هایی که همه ویزاشون رو گرفتن همین روند رو طی کردن یعنی وقتی مدارکشون رو دادن وضعیتشون شد ردی بعدم که ویزا رو گرفتن شد ایشود !!به جان خودم الکی نمی گم Big GrinTongue
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: azri ، shadoow ، hamed.us
(2014-08-05 ساعت 08:23)shaya نوشته:  

امین جان دلبندم !!بچه هایی که همه ویزاشون رو گرفتن همین روند رو طی کردن یعنی وقتی مدارکشون رو دادن وضعیتشون شد ردی بعدم که ویزا رو گرفتن شد ایشود !!به جان خودم الکی نمی گم Big GrinTongue

دقيقا . منم پاسمو كه دادم سفارت واسه ويزا ready شدم ولي زدو سيستم خراب شد Wink
نوع ویزا: k1-تاریخ ارسال مدارک: Feb 2013-تاریخ اپروو: Jun 2013-تاريخ مصاحبه: 10 دسامبر 2013 ابوظبي-كلير 30 جون 2014-دريافت ويزا از طريق آژانس 25 آگست-ورود به کالیفرنیا 5 دسامبر 2014- ارسال مدارک جهت گرین کارت 3 مارچ 2015- انگشت نگاری 3 اپریل 2015-مصاحبه 28 می
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
(2014-08-05 ساعت 08:23)shaya نوشته:  امین جان دلبندم !!بچه هایی که همه ویزاشون رو گرفتن همین روند رو طی کردن یعنی وقتی مدارکشون رو دادن وضعیتشون شد ردی بعدم که ویزا رو گرفتن شد ایشود !!به جان خودم الکی نمی گم Big GrinTongue

خیلی باحال بود... من خودم مگه ویزا نگرفتم؟! : )) این عکس رو دوباره گذاشتم. ماشاالله همه زبانهاشون خوبه نیاز به ترجمه نیست، نوشته: پرونده شما در زمان تعیین شده برای مصاحبه READY هستش.

[عکس: attachment.php?aid=3478]
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، Alireza83 ، فری خانم ، Elahvision
(2014-08-05 ساعت 08:58)azri نوشته:  دقيقا . منم پاسمو كه دادم سفارت واسه ويزا ready شدم ولي زدو سيستم خراب شد Wink

بیا دیگه شما زدی سیستم رو خراب کردی... زمان ما درست بود Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، shaya
(2014-08-05 ساعت 09:00)itex نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 08:23)shaya نوشته:  امین جان دلبندم !!بچه هایی که همه ویزاشون رو گرفتن همین روند رو طی کردن یعنی وقتی مدارکشون رو دادن وضعیتشون شد ردی بعدم که ویزا رو گرفتن شد ایشود !!به جان خودم الکی نمی گم Big GrinTongue

خیلی باحال بود... من خودم مگه ویزا نگرفتم؟! : )) این عکس رو دوباره گذاشتم. ماشاالله همه زبانهاشون خوبه نیاز به ترجمه نیست، نوشته: پرونده شما در زمان تعیین شده برای مصاحبه READY هستش.

سلام. کیس من دوباره تبدیل شد به AP ولی یه چیزاییش عجیب شده. مثلا اون بالاش به جای
IMMIGRANT VISA APPLICATION
نوشته
NONIMMIGRANT VISA APPLICATION
م اینکه تاریخ
Case Creation Date با تاریخ Status Updated Date یکی شده هردوش 4 ,Aug 2014. شیر تو شیری شده واسه خودش.Tongue
یعنی هرچی مورد عجیب غریبه برای کیس منه ها.Big Grin
نوع ویزا : K1
تاریخ و محل مصاحبه : Ankara    2014-26-Feb
در تاریخ 2014-May 31 کلیر شدم اما زمانی که رفتم آنکارا گفتند اشتباه شده و دست خالی برگشتم ولی 2 ماه بعدش در تاریخ 4 آگوست با ایمیل کلیر شدم .Tongue
5 ماه و نیم انتظار برای کلیرینس.Cool
ورود به آمریکا Sep 2014
ازدواج و ارسال مدارک ِ Dec 2014
دریافت کارت اجازه کار . Apr 2015.
پاسخ
تشکر کنندگان: mehri11 ، فری خانم
(2014-08-05 ساعت 09:52)Alireza83 نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 09:00)itex نوشته:  

سلام. کیس من دوباره تبدیل شد به AP ولی یه چیزاییش عجیب شده. مثلا اون بالاش به جای
IMMIGRANT VISA APPLICATION
نوشته
NONIMMIGRANT VISA APPLICATION
م اینکه تاریخ
Case Creation Date با تاریخ Status Updated Date یکی شده هردوش 4 ,Aug 2014. شیر تو شیری شده واسه خودش.Tongue
یعنی هرچی مورد عجیب غریبه برای کیس منه ها.Big Grin
چه تغييرات هيجان انگيزي!!!!WinkBig GrinBig Grin
نوع ويزا k1
Case creation date: ١٥ ژانويه ٢٠١٤
تاريخ و مكان مصاحبه: ١٢ مارچ٢٠١٤ آنكارا
وضعيت فعلي: cleared on 28 Aug. 2014
مدت انتظار ١٦٩ روز
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-05 ساعت 07:13)itex نوشته:  

آقا امین
کمی فقط کمی صبورتر باش برادر!
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
آقا امین
از امور مربوط به خودت بگو.
کجائی و چه می کنی و ایام رو چطور می گذرونی؟
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
خبري از بهبود سيستم ويزا دهي سفارتها نشده؟؟؟
الان يك ماه شده كه سايت ارمنستان تغيير نكرده?????
F2A
تاريخ مصاحبه:19Feb
ايروان
وضعيت:پايان AP پس از ٢٨٨روز
مقصد:به اميد خدا به زودي دالاس
پاسخ
(2014-08-05 ساعت 08:23)shaya نوشته:  

اختلاف بین علما افتاده
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، Elahvision
با درود،
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، hamed.us
بیاین صبور باشیم !!به اندازه کافی تحت فشاریم و این فشار رو خودمون بیشترش نکنیم !!TongueBig Grin
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: georgia1 ، hamed.us ، فری خانم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان