کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
[quote='minoo meh' pid='462381' dateline='1391579523']
سلام
دوستان من برگشتم.صبح دوشنبه از فرودگاه يکراست رفتيم نيو مديکال سنتر، از ساعت حدود 8 صبح تا 10:30 منتظر بوديم تا صدامون کنن براي انجام دوباره تمام مراحل مديکال اول عکس قفسه سينه بعد آزمايش خون و معاينه چشم و قد و وزن و فشار خون و بلاخره حضور خدمت شوکلاي بدقواره !!!اينبار شوکلا بيشتر از دفعه قبل معاينه رو کش داد و سوالاي بيشتري پرسيد!!! حتي فرمود اخيرا" مديکال سختگيرانه تر انجام ميشه و اگر به ريه هاتون حساس بشيم بايد 4 مرحله تست بگيريم و تا 6 هفته ديگه جوابش ميادSad بخدا دوستان ميخواستم همونجا سرمو بکوبم به ديوار از دست اين آمريکا و شوکلا راحت بشم! از شانس شوهر منم چند بار سرفه کرد Sad شوکلا با اون چشماي موذي و بدجنس لبخند ژوکوند زد بهمون که يعني بلههههههه شما آزمايش لازم هستيد!! از اتاق که اومديم بيرون افتادم بجون شوهره که اين چه وقت سرفه کردن بود؟؟؟بلاخره ساعت حدود 1 بعدازظهر کار مديکال تمام شد و ما که هتل هم نداشتيم و پروازمون ساعت 1 بعداز نصفه شب بود افتاديم توي خيابونا ويلان و سرگردان.هواي دوبي گرم و خوب بود اما يهو باد ميگرفت جوري که پشتمون يخ ميزد!!!بعد از ده پانزده دقيقه دوباره گرم ميشد و اين روال همينطور ادامه داشت !!! جاتون خالي رفتيم هارديز ناهار خورديم و يکم دست و پامونو دراز کرديم تا خستگي درکنيم اما زياد نميشد اونجا نشست

مینو جوووووووووونم دوست دارم مرسی برای همه چی
الی1
CR1
تشکیل پرونده:Jan-2013
دریافت نامه مصاحبه feb 2013
تاریخ مصاحبه 2013-24april
محل مصاحبه:ابوظبی
کلیرینس:10 دسامبر 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، minoo meh ، azi_sa ، teriole ، shadoow ، Nightsky007 ، taghi1311
(2014-02-05 ساعت 14:01)الی1 نوشته:  [quote='minoo meh' pid='462381' dateline='1391579523']
سلام
دوستان من برگشتم.صبح دوشنبه از فرودگاه يکراست رفتيم نيو مديکال سنتر، از ساعت حدود 8 صبح تا 10:30 منتظر بوديم تا صدامون کنن براي انجام دوباره تمام مراحل مديکال اول عکس قفسه سينه بعد آزمايش خون و معاينه چشم و قد و وزن و فشار خون و بلاخره حضور خدمت شوکلاي بدقواره !!!اينبار شوکلا بيشتر از دفعه قبل معاينه رو کش داد و سوالاي بيشتري پرسيد!!! حتي فرمود اخيرا" مديکال سختگيرانه تر انجام ميشه و اگر به ريه هاتون حساس بشيم بايد 4 مرحله تست بگيريم و تا 6 هفته ديگه جوابش ميادSad بخدا دوستان ميخواستم همونجا سرمو بکوبم به ديوار از دست اين آمريکا و شوکلا راحت بشم! از شانس شوهر منم چند بار سرفه کرد Sad شوکلا با اون چشماي موذي و بدجنس لبخند ژوکوند زد بهمون که يعني بلههههههه شما آزمايش لازم هستيد!! از اتاق که اومديم بيرون افتادم بجون شوهره که اين چه وقت سرفه کردن بود؟؟؟بلاخره ساعت حدود 1 بعدازظهر کار مديکال تمام شد و ما که هتل هم نداشتيم و پروازمون ساعت 1 بعداز نصفه شب بود افتاديم توي خيابونا ويلان و سرگردان.هواي دوبي گرم و خوب بود اما يهو باد ميگرفت جوري که پشتمون يخ ميزد!!!بعد از ده پانزده دقيقه دوباره گرم ميشد و اين روال همينطور ادامه داشت !!! جاتون خالي رفتيم هارديز ناهار خورديم و يکم دست و پامونو دراز کرديم تا خستگي درکنيم اما زياد نميشد اونجا نشست

مینو جوووووووووونم دوست دارم مرسی برای همه چی
برات آرزوي خوشبختي و شادي مستمر و هميشگي دارم خانومي Smile
کتگوري:F4
تاييد درخواست اوليه: 2001 feb
تاريخ تکميل مدارک: oct 2010
تاريخ مصاحبه: ابوظبيapril 10 , 2013
تاريخ كليرنس: jan 15 , 2014
تاريخ دريافت ويزا: feb 13 , 2014
تاریخ ورود به آمریکا:july 6, 2014
لس آنجلس، کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، azi_sa ، shadoow ، الی1 ، taghi1311
دوستای خوبم بالاخره بعد از ماجراهای بسیار ما دیروز ویزامونو گرفتیم مرسی از تمام دوستان خوبم در اینجا که همیشه از راهنماییهاشون استفاده کردم و بهم دلگرمی دادند.
دوستان من یک سفرنامه هم برای دریافت ویزام نوشتم که توش نکاتی هست که شاید بتونه در کم کردن استرس بچه ها کمک کنه، با آرزوی شنیدن خبر گرفتن ویزای تک تکتون Wink
اینم لینک سفرنامه :
http://www.mohajersara.com/thread-1205-p...#pid462442
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
پاسخ
از انکارا کسی دیگه کیسش به روز نشده؟
محل مصاحبه: انکارا / زمان مصاحبه: ۲۶ جون / کتگوری: FX2 /
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Mahdifarid ، hamed_na ، Nightsky007 ، shadoow
(2014-02-05 ساعت 16:51)GalaxyM1 نوشته:  از انکارا کسی دیگه کیسش به روز نشده؟
فردا شب مراسم ازدواج براردم که بعد از دوبار عقب انداختن بخاطر من و شرایط مادر ، مجبور برگزار کنه و ماهم کاملا درکش میکنیم.
آرزو داشتم در مراسمش باشم که نشد
آرزو دارم مادرم رو ببینم که تا حالا نشده
خیلی خستم، فقط شوخی و خنده های زورکی سرپا نگهم داشته ولی خوب همیشه نمیشه !
ولش کن ، شاهکار اخوان رو بچسب :
من اینجا بس دلم تنگ است !
و هر سازی که می بینم بد آهنگ است
بیا ره توشه برداریم
قدم در راه بی‌برگشت بگذاریم
ببینیم آسمان هر کجا آیا همین رنگ است ؟ بسان رَهنوردانی که در افسانه‌ها گویند
گرفته کولبارِ زاد ره بر دوش
فشرده چوبدست خیزران در مشت
گهی پر گوی و گه خاموش
در آن مهگون فضای خلوت افسانگیشان راه می پویند
ما هم راه خود را می کنیم آغاز....
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: Mahdifarid ، GalaxyM1 ، houmanmir ، kamalir36 ، hamed_na ، azi_sa ، romance33 ، azadandish ، Nightsky007 ، taghi1311 ، shadoow ، itex ، denag ، twins
(2014-02-05 ساعت 18:12)amjad نوشته:  
فردا شب مراسم ازدواج براردم که بعد از دوبار عقب انداختن بخاطر من و شرایط مادر ، مجبور برگزار کنه و ماهم کاملا درکش میکنیم.
بیا ره توشه برداریم
گهی پر گوی و گه خاموش

امجد عزیز واقعا متاسفم که سعادت حضور در مراسم برادرتون رو از دست دادید،
کسانی که الان بیشتر از ۶ ماه هست که منتظرند واقعا درک حآلشون سخته
امید به خدا سحر نزدیک است
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، amjad ، azi_sa ، Mahdifarid ، yalda91 ، Nightsky007 ، romance33 ، taghi1311 ، shadoow ، denag ، twins
سلام دوستان..عاقبت بعد از بیشتر از 1هفته که به سفارت ایمیل داده بودم امروز هم اپدیت شدیم هم جواب ایمیل رو دادن..در جواب ایمیل من که پرسیده بودم چه خبر از پروندمون گفتن که ما باید مدارک مورد نیاز رو که در سفارت بعنوان کسری ذکر شده بوده بین روزای 2شنبه تا پنج شنبه ببریم سفارت...گفته تا زمانی که مدارک رو ندیم به سفارت برای ما ویزا صادر نمیشه...حالا بچه ها من یک سوال دارم...به نظر شما ما به محض اینکه مدارک رو بدیم به سفارت ویزا رو همسرم میگیره یا اینکه وقتی مدارک رو دادیم به سفارت تازه اف بی ای چک شروع میشه؟؟؟در سفارت برگه ای دادن که دورش خط کشیده شده بود که شمارتون رو در فلان سایت چک کنید و شمارتون که درومد همراه مدارک بیاید...........تورو خدا بچه ها کسی میدونه؟؟؟ایا ما مدارک رو که بدیم سفارت تازه پروسه کلیرنس شروع میشه؟؟؟؟؟؟کسی میدونه؟
از اون طرف هم کسی که قول اسپانسر شدن داده هنوز مدارک رو نداده تا بفرستیم سفارت...اگر مدارک دستمون بود فرستاده بودیم تا حالا....منم 3-4 روز دیگه میرم امریکا و بدشانسی کلی مریضم...ارتروز شدید گردن گرفتم و هر روز دارم میرم دکتر گردنم رو ادجاست و کاریوپراکتیک میکنه...به سختی گردنم رو تکون میدم...فکر کنید با یک بچه با این وضع میخوام تنها برم امریکا Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، hamed_na ، Nightsky007 ، romance33 ، azi_sa ، taghi1311 ، shadoow ، GalaxyM1 ، houmanmir ، yalda91 ، denag
(2014-02-06 ساعت 02:30)kamela نوشته:  ...به سختی گردنم رو تکون میدم...فکر کنید با یک بچه با این وضع میخوام تنها برم آمریکا Sad

عزیزم ایشالا که سلامتی کامل برقرار بشه.به نظر من دست دست نکن و زود مدارکی رو که خواستن به دستشون برسون.ایشالا که همه چی به زودی درست میشه.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، Nightsky007 ، azi_sa ، shadoow ، houmanmir ، amjad ، yalda91 ، kamela
(2014-02-05 ساعت 18:23)GalaxyM1 نوشته:  
(2014-02-05 ساعت 18:12)amjad نوشته:  
بیا ره توشه برداریم
گهی پر گوی و گه خاموش

امجد عزیز واقعا متاسفم که سعادت حضور در مراسم برادرتون رو از دست دادید،
کسانی که الان بیشتر از ۶ ماه هست که منتظرند واقعا درک حآلشون سخته
امید به خدا سحر نزدیک است

چقدركليرنس ايراني هاروطول ميدند!!!!خيلي بده كه براي ماايراني ها زمان كليرنسمون چندين ماه طول ميكشه جاي تاسف داره
F2A
Periority Date : 07 NOV. ۲۰۱۳
Approve :27 NOV ۲۰۱۳
دریافت کیس نامبر : Jan ۲۰۱۴
دریافت اینویس نامبر : Feb ۲۰۱۵
فرم DS-261 , پرداخت 120 $: Apr ۲۰۱۵
فرم Ds-260و پرداخت 320$ : Apr ۲۰۱۵
ارسال مدارک نهایی : Feb 2015
تکمیل مدارک:2015 Aug 27
مصاحبه : Sep ۲۰۱۵
دریافت یک ضرب ویزا
پاسخ
تشکر کنندگان: azi_sa ، taghi1311 ، shadoow ، shandiz
دوستان از قرمه سبزی کسی خبر داره . من که هیچ آپدیتی هم ندارم . کسی میدونه کجا می تونم تماس بگیرم واسه پیگیری البته بجز سفارت. ممنون میشم کمک کنید
case:K1 ,interview :29Nov
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، taghi1311 ، shadoow ، fa79iran ، itex ، romance33 ، hamed_na
اسمامون كه در نمياد اگه فيس بوك نبود ديگه سر به بيابون ميذاشتم :|
انكارا شورشو دراورده انگار نه انگار كه شعبه اصليه

Cr1 يك مسافر
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، shadoow ، GalaxyM1 ، romance33
(2014-02-06 ساعت 02:30)kamela نوشته:  سلام دوستان..عاقبت بعد از بیشتر از 1هفته که به سفارت ایمیل داده بودم امروز هم اپدیت شدیم هم جواب ایمیل رو دادن..در جواب ایمیل من که پرسیده بودم چه خبر از پروندمون گفتن که ما باید مدارک مورد نیاز رو که در سفارت بعنوان کسری ذکر شده بوده بین روزای 2شنبه تا پنج شنبه ببریم سفارت...گفته تا زمانی که مدارک رو ندیم به سفارت برای ما ویزا صادر نمیشه...حالا بچه ها من یک سوال دارم...به نظر شما ما به محض اینکه مدارک رو بدیم به سفارت ویزا رو همسرم میگیره یا اینکه وقتی مدارک رو دادیم به سفارت تازه اف بی ای چک شروع میشه؟؟؟در سفارت برگه ای دادن که دورش خط کشیده شده بود که شمارتون رو در فلان سایت چک کنید و شمارتون که درومد همراه مدارک بیاید...........تورو خدا بچه ها کسی میدونه؟؟؟ایا ما مدارک رو که بدیم سفارت تازه پروسه کلیرنس شروع میشه؟؟؟؟؟؟کسی میدونه؟
از اون طرف هم کسی که قول اسپانسر شدن داده هنوز مدارک رو نداده تا بفرستیم سفارت...اگر مدارک دستمون بود فرستاده بودیم تا حالا....منم 3-4 روز دیگه میرم آمریکا و بدشانسی کلی مریضم...ارتروز شدید گردن گرفتم و هر روز دارم میرم دکتر گردنم رو ادجاست و کاریوپراکتیک میکنه...به سختی گردنم رو تکون میدم...فکر کنید با یک بچه با این وضع میخوام تنها برم آمریکا Sad

کاملای عزیز ببخشید دو سوال داشتم یکی اینکه شما توی ایمیلتون در قسمت Subject چی گذاشتید و دومی اینکه توی جوابتون حرفی از مراحل اداری یا همون administrative process زدن؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، shadoow
(2014-02-06 ساعت 11:55)GalaxyM1 نوشته:  
(2014-02-06 ساعت 02:30)kamela نوشته:  سلام دوستان..عاقبت بعد از بیشتر از 1هفته که به سفارت ایمیل داده بودم امروز هم اپدیت شدیم هم جواب ایمیل رو دادن..در جواب ایمیل من که پرسیده بودم چه خبر از پروندمون گفتن که ما باید مدارک مورد نیاز رو که در سفارت بعنوان کسری ذکر شده بوده بین روزای 2شنبه تا پنج شنبه ببریم سفارت...گفته تا زمانی که مدارک رو ندیم به سفارت برای ما ویزا صادر نمیشه...حالا بچه ها من یک سوال دارم...به نظر شما ما به محض اینکه مدارک رو بدیم به سفارت ویزا رو همسرم میگیره یا اینکه وقتی مدارک رو دادیم به سفارت تازه اف بی ای چک شروع میشه؟؟؟در سفارت برگه ای دادن که دورش خط کشیده شده بود که شمارتون رو در فلان سایت چک کنید و شمارتون که درومد همراه مدارک بیاید...........تورو خدا بچه ها کسی میدونه؟؟؟ایا ما مدارک رو که بدیم سفارت تازه پروسه کلیرنس شروع میشه؟؟؟؟؟؟کسی میدونه؟
از اون طرف هم کسی که قول اسپانسر شدن داده هنوز مدارک رو نداده تا بفرستیم سفارت...اگر مدارک دستمون بود فرستاده بودیم تا حالا....منم 3-4 روز دیگه میرم آمریکا و بدشانسی کلی مریضم...ارتروز شدید گردن گرفتم و هر روز دارم میرم دکتر گردنم رو ادجاست و کاریوپراکتیک میکنه...به سختی گردنم رو تکون میدم...فکر کنید با یک بچه با این وضع میخوام تنها برم آمریکا Sad

کاملای عزیز ببخشید دو سوال داشتم یکی اینکه شما توی ایمیلتون در قسمت Subject چی گذاشتید و دومی اینکه توی جوابتون حرفی از مراحل اداری یا همون administrative process زدن؟

کاملا جان نقص مدارک ارتباطی با پروسه اداری نداره. همچنین AP همسر شما از وقتی که مصاحبه شده و از اون اثر انگشت گرفته شده شروع شده و به همسر شما یه شماره داده شده و گفتن هر موقع که کلیرنس شد باید
مدارکی را که نقص داشته به همراه پاسپورت به سفارت تحویل بده تا ویزا صادر بشه... (و در کل منظورشون اینه که بعد از اینکه کلیرنس شدید اگر مدارک ناقص را به اونها ندهید از ویزا خبری نیست.)
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، teriole ، romance33 ، hamed_na ، kamela
ایروان ۳ شمارهٔ جدید زده
YRV2013725011
YRV2013712034
YRV2013712035
نوع ویزا: ازدواجی با سیتیزن/فرستادن مدارک: ۳۰ آگوست ۲۰۱۲/ پذیرش: ۲۶ نوامبر ۲۰۱۲/ دریافت کیس نامبر: ۷ دسامبر ۲۰۱۲/ مصاحبه: سپتامبر ۲۰۱۳/ کلیرنس: در حال انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، itex ، teriole ، houmanmir ، shadaneshad ، romance33 ، yalda91 ، Rambod ، kamela ، shadoow
(2014-02-06 ساعت 10:12)nav نوشته:  دوستان از قرمه سبزی کسی خبر داره . من که هیچ آپدیتی هم ندارم . کسی میدونه کجا می تونم تماس بگیرم واسه پیگیری البته بجز سفارت. ممنون میشم کمک کنید

Office of Public and Diplomatic Liaisons
Visa Services, Department of State
2401 E Street NW
Washington, DC 20522-0106

Phone: (202) 485-7600
تنها راه تماس فقط تلفنه
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، romance33 ، hamed_na ، yalda91 ، shadoow