کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2014-06-05 ساعت 12:24)HPATIMAR نوشته:  هورررررررررررررررررررررااااااااااااااکلیر شدم.........Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

houmanmir چه خبر؟

واووووووووووووو خیلی خوشحالم برات مبارکت باشه امیدوارم همه اونایی که آپدیت شدین کلیر شین Big Grin
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، taghi1311
منم براي همه اونايي كه نزديك به يك سال انتظار كشنده رو تحمل كردن و امروز نتيجه صبر شونو ديدن خيلي خوشحالم و به همتون خيلي خيلي تبريك ميگم!!!!!
نوع ويزا k1
Case creation date: ١٥ ژانويه ٢٠١٤
تاريخ و مكان مصاحبه: ١٢ مارچ٢٠١٤ آنكارا
وضعيت فعلي: cleared on 28 Aug. 2014
مدت انتظار ١٦٩ روز
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، taghi1311 ، k1_cid ، mordadi ، azri ، فری خانم
(2014-06-05 ساعت 12:24)HPATIMAR نوشته:  هورررررررررررررررررررررااااااااااااااکلیر شدم.........Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

houmanmir چه خبر؟

سلام خیلی تبریک میگم گفتم که این استارت خورده شده ما منتظر بعدیش هستیممممممممBig Grin
كتگوري F4
درخواست اوليه:May 2001
تاريخ تكميل مدارك :Sep 2009
تاريخ مصاحبه:Aug 2013 ابوظبي
وضعيت فعلي:کلیر 4 Jun
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir
بچه ها از lidlid چه خبر ؟
كتگوري F4
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، lidlid
بچه ها بیایم همگی برا کلیر شدن امیر حسین دعا کنیم
كتگوري F4
پاسخ
تشکر کنندگان: hamidiri ، houmanmir ، k1_cid ، mordadi ، Ghormeh Sabzi ، فری خانم ، hamed_na
سلام دوستان من هفته پيش مصاحبه داشتم و يه برگه سفيد دادند گفتن تو سايت چك كن،ولي برگه بقيه آبي بود.مشكلي هست؟اين آپديت ها كه ميگين چهجوري چك ميكنن؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام .من یه سوال داشتم اونم اینکه تا چه زمانی وقت هست که فرمای انلاین رو بفرستیم.
پاسخ
تشکر کنندگان: mrusa
(2014-06-05 ساعت 14:01)مسكاتي نوشته:  سلام دوستان من هفته پيش مصاحبه داشتم و يه برگه سفيد دادند گفتن تو سايت چك كن،ولي برگه بقيه آبي بود.مشكلي هست؟اين آپديت ها كه ميگين چهجوري چك ميكنن؟

دوست عزیز ،رنگ برگه ای که به شما دادند اصلا مهم نیست.مگه آفیسر برای شما توضیح ندادند؟!!!!
شما کیس نامبرتون رو در این لینک وارد کنید و چک کنید .
https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
موفق باشید.

(2014-06-05 ساعت 14:03)khaterehtb نوشته:  سلام .من یه سوال داشتم اونم اینکه تا چه زمانی وقت هست که فرمای انلاین رو بفرستیم.
از سفارتتون بپرسید.
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: مسكاتي
دوستان خیلی خوشحالم از این موج آپدیت ها و کلییر ها، آرزو می کنم به همین ترتیب ادامه پیدا کنه
من بعد از آخرین آپدیت در 30 May امروز 5 June دوباره آپدیت شدم Smile
(K1/ مصاحبه دسامبر 2013 آنکارا)
پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid ، taghi1311 ، فری خانم ، hamed_na
من اين سايت رو چك كردم،٣جون اپديت شدم،اين يعني چي؟خوبه بده جيه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، taghi1311 ، فری خانم
(2014-06-05 ساعت 13:18)shaya نوشته:  

houmanmir چه خبر؟

واووووووووووووو خیلی خوشحالم برات مبارکت باشه امیدوارم همه اونایی که آپدیت شدین کلیر شین Big Grin

شايا جان شما كجا مصاحبه داشتي؟
خوش به حالت كه انقدر زود كلير شدي؛)
ميشه در باره كيست توضضيح بدي ببينيم ميتونيم اميدوار باشيم؟؛(اخه من هيچ كاري نميكنم در حال حاضر جه دولتي جه خصوصي ،نميدونم جيرو ميخوان چك كنن
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya

houmanmir چه خبر؟
آخ جووووووووووووووووووووووووون ....هوراااااااااااااااا
تبریک تبریک HPATIMARRRRRR
به افتخار HPATIMAR اولین صف شکن بروبکسJUNE ,JULY.
بی بیب هورا ...بی بیب هورا .
تورو خدا آب دستت .بزار زمین بیا این جدول منتظران رو پر کن که من از این دیوار کلیر نشدگان JUNE ,JULY متنفرم.
مرسی.
شایا . بدو گروه ارکسترتو بیار که صف JUNE ,JULY رو شکندیم بعد 3 ماه .Big Grin
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، k1_cid ، kamalir36 ، ps5 ، shaya ، HPATIMAR ، taghi1311 ، romance33 ، فری خانم ، hamed_na
(2014-06-05 ساعت 15:07)مسكاتي نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 13:18)shaya نوشته:  

houmanmir چه خبر؟

شايا جان شما كجا مصاحبه داشتي؟
خوش به حالت كه انقدر زود كلير شدي؛)
ميشه در باره كيست توضضيح بدي ببينيم ميتونيم اميدوار باشيم؟؛(اخه من هيچ كاري نميكنم در حال حاضر جه دولتي جه خصوصي ،نميدونم جيرو ميخوان چك كنن
شایا کنسرت داره امروز . دیر میاد .
شایا کلیر نشده فعلا ولی کارش DJ هست و آزاد هست دولتی نیست .
دکترای بزن بکوبو بزن برقص داره از علمی کاربردی .
تخصصشم از هاروارد گرفته تو شاخه DIFFERENTIAL COMPACTION MALE AND FEMALE.
Smile
خیلی هم تو گروه همه دوسش داریم. بانی شادیهای گروه.Smile
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، taghi1311 ، romance33 ، فری خانم
فکر کنم سفارت همون صبح که منو آپدیت کرد دیگه پروندمو ندیدن ,شایدم دوباره بایگانی کردن!! خر ما از کره گی دم نداشت :-(
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: k1_cid ، taghi1311 ، romance33
(2014-06-05 ساعت 15:39)houmanmir نوشته:  فکر کنم سفارت همون صبح که منو آپدیت کرد دیگه پروندمو ندیدن ,شایدم دوباره بایگانی کردن!! خر ما از کره گی دم نداشت :-(
هومن جان سفارت ها شروع کردن کیس های Jun رو (البته آنکارا هنوز شروع نکرده).خیالت راحت امروز نشه ،فردا ...
خیالت راحت
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، houmanmir ، taghi1311 ، فری خانم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان