آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

ازدواج با کسی که گرین کارت دارد
کوروش جان متاسفانه نه. دو بار تا حالا این بحث به کنگره آمریکا برده شده که همسران افرادی که گرین کارت دارن هم بتونن مثل همسران افرادی که سیتزین هستن، راحت به آمریکا برن. هر دو بار، بحث به رای گیری نرسیده. نتیجه این که همسران کسانی که گرین کارت دارن، باید روند چند ساله در نوبت موندن رو طی کنن.

کماکان شما این راه رو داری که با ویزای دیگه‌ای به آمریکا بری، یا از راه‌های دیگه مهاجرت کنی. این راه‌ها عبارت هستند از برنده شدن در لاتاری، ویزای سرمایه‌گذاری، ویزای کاری و ویزای دانشجویی. هر کدوم از این‌ها هم سختی‌های خودشون رو دارن. مثلاً اگر شما ازدواج کنید (یعنی همسر فردی که گرین کارت داره بشی) احتمال گرفتن ویزای دانشجویی کم می‌شه. ویزای سرمایه‌گذاری پول هنگفتی می‌خواد، و الا آخر.

به هر حال، رفتن به آمریکا سخته و عدهٔ خیلی زیادی هستن که مایل به این کار هستن؛ برای همین هم صف‌های چند ساله وجود داره.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Lemony ، amirsaleh74 ، حاجی واشنگتن ، t_arian_n ، msar
سلام
من دارم گرین گارت می گیرم
می خوام وقتی رفتم آمریکا با یه آقایی در ایران ازدواج کنم.
اگر به صورت غیابی عقد کنم دولت آمریکا قبول می کنه.
قراره در لوس آنجلس زندگی کنم چقدر طول می کشه همسرم بیاد آمریکا؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: rahimina ، Runaway ، amirsaleh74 ، t_arian_n ، msar
(2010-06-28 ساعت 18:06)doreenheimbach نوشته:  
سلام
من دارم گرین گارت می گیرم
می خوام وقتی رفتم آمریکا با یه آقایی در ایران ازدواج کنم.
اگر به صورت غیابی عقد کنم دولت آمریکا قبول می کنه.
قراره در لوس آنجلس زندگی کنم چقدر طول می کشه همسرم بیاد آمریکا؟


تا جایی که من میدونم, اولا مهم نیست که قبل یا بعد رفتن ازدواج کنین, غیابی یا حضوری. تا جایی که ازدواج رسمی باشه و دلیلی بر موجه بودن غیابی بودن اون داشته باشین (فوق مذهبی بودن خانواده, ‎...)‎ گیر نمیدن.
جای دراماتیک قضیه اینجاست که با داشتن گرین کارت برای آوردن همسرتون باید تو لیست نوبت قرار بگیرین که باتوجه به افراد صف حدودا چهار پنج سالی طول میکشه که نوبت برسه برای اقدام کردن که بعدش هم یک سال طول میکشه برای گرفتن ویزا. البته به احتمال قوی در این مدت شما سیتیزن شدین اما نهایتا یک یا یک و نیم سال بیشتر جلو نمی افتین.
این مدت و صبر کردن کار هر کسی نیست.... ‎Tongue
پستهایم را زیاد جدی نگیرید چون ::کماکان در مایه های خداحافظیم ‎::
فلسفه «خر ما از پل گذشت، نشیمنگاه متزلزل دیگران» را کنار بگذارید. از هر دستی بدهید، از همان دست یا نهایتا از دست دیگر، یک روزی پس می گیرید.
بدهی رتبه ها را هم، احیانا با تاخیر، پس می دهم، مگر آنهایی که اکانتشان بسته شده.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: doreenheimbach ، sib 24 ، rahimina ، Lemony ، we are one ، amirsaleh74 ، t_arian_n ، msar ، Abdorrezaa
اگر اين همه طول مي كشه پس نميشه اين كار را كردمطمئن هستين؟
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 ‎june‎
مصاحبه:4 ‎jan‎
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت ‎2011 8 oct‎
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها ‎:15000‎ عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون ‎2200 + 101000‎  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ ‎1580‎ بلیط آمریکا
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: amirsaleh74 ، t_arian_n ، msar
مرسی از شما.
البته من و این آقایی که قراره با هم ازدواج کنیم حدود 2 سال هست که با هم هستیم .عکس هم با هم داریم نمی دونم این کمکی به کار ما می کنه یا نه؟
اگر من برم و مرتب از آمریکا خارج بشم اونوقت باز می تونم 5 ساله سیتیزن شم؟
اگر این آقا رو سوری به عقد یه سیتیزن در بیاریم که زودتر بیاد. میشه ؟ مشکلی پیش نمیاد؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: amirsaleh74 ، msar
(2010-06-28 ساعت 18:25)doreenheimbach نوشته:  
مرسی از شما.
البته من و این آقایی که قراره با هم ازدواج کنیم حدود 2 سال هست که با هم هستیم .عکس هم با هم داریم نمی دونم این کمکی به کار ما می کنه یا نه؟
اگر من برم و مرتب از آمریکا خارج بشم اونوقت باز می تونم 5 ساله سیتیزن شم؟
اگر این آقا رو سوری به عقد یه سیتیزن در بیاریم که زودتر بیاد. میشه ؟ مشکلی پیش نمیاد؟



ببینین سیستم مهاجرت آمریکا برای هر نوع ویزا یک نوع کوءتا یا همون سهمیه داره. حتی جالب اینه با اینکه ظاهرا ویزای همسر و نامزد سهمیه ندارند ولی باز نوبت بندی دارند که نهایتا اگه صف طولانی بشه به یک نوع سهمیه سالیانه تبدیل میشه!!! خیلی هوشمندانه!
وقتی میگم که حدود 4 یا 5 سال با گرین کارت طول میکشه به معنی اینه که با توجه طول صف فعلی و سهمیه سالیانه این نوع ویزا اینقدر باید صبر کنین. در مورد ویزای آوردن افراد درجه اول خانواده مثل والدین یا خواهر برادر هم قضیه شبیه اینه ولی با توجه به سهمیه سالیانه کمتر و تعدد تقاضا تا ده و پانزده سال ممکنه طول بکشه.
اینکه شما دو ساله ازدواج کردین بعید میدونم در اصل قضیه نوبت بندی فرقی ایجاد کنه اما در وقتی نوبتتون رسید احتمالا پروسه گرفتن ویزاتون راحتتر و سریعتر (البته در قسمت کنسولی) خواهد بود و گرین کارت همسرتون هم مشروط و دو ساله نخواهد بود.
بحث ازدواج مصلحتی بسیار سخت و پیچیده هست. افسران کنسولی به قدری حرفه ای هستن که شما برای اینکه در واقعیت بتونید اونارو دور بزنین باید اجازه بدین همسرتون "واقعاً" وارد رابطه با اون فرد سیتیزن بشه, ماهها باهاش چت و میل کنه و تلفنی صحبت کنه و از جیک و پیک خانوادگی و احساسی و ‎...‎ هم سر دربیارن تا حدی که اگر رابطه واقعی بود اینگونه میشد! تازه بعدش هم در طول مدت گرین کارتش اگه از اون سیتیزن طلاق بگیره, باید سریع کشور و ترک کنه و ازدواجش با شما هم نمیتونه چاره ساز موندن بشه چون باید دوباره وارد سیستم ویزا و نوبت بندی بشه.
راستش با توجه به قوانین بسیار سفت و سخت آمریکا در این زمینه ها, هر گونه کلک بازی به ضرر هر دوتون و محرومیت همسرتون از اقامت در آمریکا منجر خواهد شد.
راستی یک نفر نمیدونم به شوخی یا جدی میگفت که ترجیح میده که پـنـاهــندگی وارد آمریکا بشه و این همه صبر نکنه!! چون طافت دوری عشق شو نداره!! چون نگفته بود چطوری میخواد وارد آمریکا بشه (خیلی سخته, نه؟!) منم جدی نگرفتم.
پستهایم را زیاد جدی نگیرید چون ::کماکان در مایه های خداحافظیم ‎::
فلسفه «خر ما از پل گذشت، نشیمنگاه متزلزل دیگران» را کنار بگذارید. از هر دستی بدهید، از همان دست یا نهایتا از دست دیگر، یک روزی پس می گیرید.
بدهی رتبه ها را هم، احیانا با تاخیر، پس می دهم، مگر آنهایی که اکانتشان بسته شده.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
مرسی از راهنمایی خوبتون.
البته من و این آقا دوسال هست با هم دوستیم نه اینکه ازدواج کردیم.
پس ازدواج سوری رو باید فراموش کنیم با اونچه که شما تعریف کردید.
یه سوال دیگه.
اگر تو این مدت 5 سال ما بچه دار شیم. میشه از طریق تولد بچه مدت زمان رو کوتاه کرد؟
خیلی سخته 5 سال دوری
اگر من مرتب ورود و خروج بزنم تو سیتیزن شدن من مشکل ایجاد می کنه؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: amirsaleh74 ، t_arian_n ، msar
(2010-06-28 ساعت 18:43)doreenheimbach نوشته:  
مرسی از راهنمایی خوبتون.
البته من و این آقا دوسال هست با هم دوستیم نه اینکه ازدواج کردیم.
پس ازدواج سوری رو باید فراموش کنیم با اونچه که شما تعریف کردید.
یه سوال دیگه.
اگر تو این مدت 5 سال ما بچه دار شیم. میشه از طریق تولد بچه مدت زمان رو کوتاه کرد؟
خیلی سخته 5 سال دوری
اگر من مرتب ورود و خروج بزنم تو سیتیزن شدن من مشکل ایجاد می کنه؟


خانم! راستش با اینکه من احترام زیادی برای ایالات متحده قائلم ولی از وقتی که خودم وارد قضیه ویزای نامزدی خودم شدم, از خشونت و بیرحمی در قوانین مهاجرتیش جوش آوردم!!!
تا جایی که من میدونم بچه هم نمیتونه کمکی بکنه!! میدونم تعجب میکنین اما ظاهرا سالها آمار تقلب در راه مهاجرت به آمریکا ثابت کرده که کسی که میخواد یکجوری وارد آمریکا بشه یا یکی دیگه رو وارد کنه, حتی حاضره بخاطر این قضیه بچه دار هم بشه!!
بچه بازم در قسمت اخذ ویزا وقتی نوبت همسرتون شد کمک خواهد کرد اونم باز در قسمت کنسولی نه اوایل کار که زمانبرترینش هست. تازه! با داشتن بچه شما باید هنگام پر کردن افیدیویت ساپورت (مالی) باید ثابت کنین که میتونین زندگی سه نفر و بچرخونین نه دو نفر!! یعنی بچه شد دردسر اینجا!!
در مورد ورود خروج, یک قانونی هست که میگه گرین کارت دارها نمیتونن از یک مقدار بیشتر در خارج از کشور بمونن و یک درصدی از سال و حتما باید در آمریکا باشن وگرنه موقع ورود به مشکل بر میخورن و حتی ممکنه گرین کارتشون بستگی به موقعیت بسوزه!
من توصیه میکنم که از توصیه های یک وکیل کار آزموده و معروف استفاده کنین. هر کی گفت "من حلش میکنم!" باور نکنین. در واقع وکیل در این قضایا کار خاصی خارج از قانون نمیتونه بکنه. بلکه دقیقتر و صحیحتر این حرفایی رو به شما خواهد گفت که من به شما گفتم و از اینجا اونجا شنیدم.
اگه اینا صحیح باشن] راستیتش... بهتر به فکر زندگی خودتون و اون آقا باشین و قید همدیگه رو بزنین. من بسیار به ندرت شنیدم که این صبرکردنهای چندین ساله آخر عاقبت خوبی داشته اند. مخصوصا اگه فردی که بعدا میاد آمریکا, خدایی نکرده اونجا هوایی بشه و بعد از مدتی شلوارش دو تا بشه! شکست روحی شدیدی برای طرف ضمانت کنندش خواهد بود.
بازم میگم با یک وکیل مجرب مشاوره کنین و در مورد تصمیم نهایی تون هم از یک مشاور خانواده کمک بگیرین.
پستهایم را زیاد جدی نگیرید چون ::کماکان در مایه های خداحافظیم ‎::
فلسفه «خر ما از پل گذشت، نشیمنگاه متزلزل دیگران» را کنار بگذارید. از هر دستی بدهید، از همان دست یا نهایتا از دست دیگر، یک روزی پس می گیرید.
بدهی رتبه ها را هم، احیانا با تاخیر، پس می دهم، مگر آنهایی که اکانتشان بسته شده.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
وای کلی نا امید شدم.
من اگر بخوام ازدواج کنم ایشون رو بیارم ساپورتر نیاز دارم مگه؟؟؟؟؟؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: fidell ، amirsaleh74 ، msar
(2010-06-28 ساعت 19:21)doreenheimbach نوشته:  
وای کلی نا امید شدم.
من اگر بخوام ازدواج کنم ایشون رو بیارم ساپورتر نیاز دارم مگه؟؟؟؟؟؟


پس چی مگه!!
شما یا باید خودتون ساپورت مالی همسر و فرزند احتمالی تون بشین یا یکی دیگه یا شما و افراد دیگه بصورت جوینت. تازه شم, افیدیویت گرین کارت خیلی سفت و سخت تر و تکلیف کننده تر (نه الزاما از نظر پولی بیشتر) از افیدیویت ویزای نامزدی هست.
خوب ناراحت نشین... بذارین ببینم این آقای ووپی تو انباریش چی داره واسه کیس شما (کارتون تنسی تاکسیدو)...
خوب... من یک پیشنهاد دارم به شما. اگه من جای شما بودم نه سعی میکردم قانون و دور بزنم و نه احتمالا قید فرد مورد علاقه مو میزدم. در عوض سعی میکردم که از گرین کارتی که دارم برای پیدا کردن یک شغل در یک کشور در نزدیکی های آمریکا استفاده کنم و به بهانه شغل همسرم و هم ببرم اونجا. اونطوری میتونستم هم این چند سال و همراه همسرم زندگی کنم, هم به آمریکا نزدیک بودم و با پروازهای ارزون هی میرفتم و میومدم تا گرین کارتم نسوزه و هم اینکه احتمالا یک زبان جدید مثلا اسپانیولی یاد میگرفتم که در زمان برگشتم به آمریکا میتونه یک امتیاز مثبت در اشتغالم محسوب بشه.
نا امید نشین... ممکنه نتونین همسرتونو فعلا ببرین آمریکا اما اگه زرنگ باشین میتونین با اون همسرتونو ببرین یک کشور دیگه که قبلا به این راحتی نمیتونستین برین یا کار پیدا کنین اونجا. از کشورهای کارائیب و اقیانوسیه و آمریکای مرکزی برای جستجو شروع کنین.
پستهایم را زیاد جدی نگیرید چون ::کماکان در مایه های خداحافظیم ‎::
فلسفه «خر ما از پل گذشت، نشیمنگاه متزلزل دیگران» را کنار بگذارید. از هر دستی بدهید، از همان دست یا نهایتا از دست دیگر، یک روزی پس می گیرید.
بدهی رتبه ها را هم، احیانا با تاخیر، پس می دهم، مگر آنهایی که اکانتشان بسته شده.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
حالا اسپانسر رو میشه یه کاریش بکنم
وای چه پیشنهاد جالبی دادین.
یعنی من با گرین کارتم یه کار تو یه کشور دیگه پیدا کنم. بعد به واسطه ی اون کار همسرم رو هم ببرم تو اون کشور؟
این کشور کانادا هم میتونه باشه؟
بعد هم تا این 5 سال تموم بشه هی تو آمریکا رفت و آمد کنم؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: amirsaleh74 ، msar
(2010-06-28 ساعت 20:12)doreenheimbach نوشته:  
حالا اسپانسر رو میشه یه کاریش بکنم
وای چه پیشنهاد جالبی دادین.
یعنی من با گرین کارتم یه کار تو یه کشور دیگه پیدا کنم. بعد به واسطه ی اون کار همسرم رو هم ببرم تو اون کشور؟
این کشور کانادا هم میتونه باشه؟
بعد هم تا این 5 سال تموم بشه هی تو آمریکا رفت و آمد کنم؟


بعید میدونم کانادا "به این راحتی ها باشه" مگر اینکه... تا جایی که میدونم هر کی در خاک کانادا به دنیا بیاد, کانادایی محسوب میشه, با این حساب اگه شما بدون اینکه همسرتون کانادا باشه, بچه تون رو اونجا به دنیا بیارین, بچه تون کانادایی میشه. بعد با این روش میتونین پدرشو بیارین کانادا.
البته زمانبره, حداقل یک سال و خورده ای, تازه خود بچه هم یک سالی لازم داره به دنیا بیاد!! برزیل و اکثر کشورهای آمریکای مرکزی و لاتین هم اینجوری هستن و فوری به بچه پاسپورت میدن و البته بردن پدر به اونجا راحتتر از کانادا هست. باید خوووووووووب اطلاعات جمع کنید. خواستید پی ام بزنید در خدمتم.
پستهایم را زیاد جدی نگیرید چون ::کماکان در مایه های خداحافظیم ‎::
فلسفه «خر ما از پل گذشت، نشیمنگاه متزلزل دیگران» را کنار بگذارید. از هر دستی بدهید، از همان دست یا نهایتا از دست دیگر، یک روزی پس می گیرید.
بدهی رتبه ها را هم، احیانا با تاخیر، پس می دهم، مگر آنهایی که اکانتشان بسته شده.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: fidell ، anab ، Farshid22 ، nastaran86 ، an253147 ، silia ، amiry ، we are one ، amirsaleh74 ، msar
خب می دونید الآن که این رو گفتید. موضوع بچه رو میشه کنار گذاشت. مهم اینه که من چطور این 5 سال دوری رو کنار همسرم باشم بدون اینکه خطری برای گرین کارتم پیش بیاد.
یه سوال من به خاطر گرین کارت چند وقت می تونم خارج از خاک آمریکا باشم؟ جند وقت باید داخل باشم؟
مرسی از شما که وقت می ذارید جواب میدید
امیدوارم موفق باشید همیشه
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: shahrzad_a ، an253147 ، amirsaleh74 ، msar
اولا زیاد رو حرفای من از بعد فنی و وکالتی حساب نکنید, چون من وکیل نیستم. مثلا نمیدونم که اگه بچه تون آمریکا بدنیا بیاد و آمریکایی میشه, انوقت میشه از راه بچه پدر رو زودتر آورد آمریکا یا نه!؟ اما کلا آمریکا خیلی گیرش زیادتره چون متقاضی قانونی و غیر قانونیش بیشتره. اروپا رو این مسائل خییییییلی سهل گیرتره.
ثانیا, همکار من که خانمش مقیم و نه شهروند کانادا بود, بخاطر داشتن بچه در اونجا در عرض یک سال اقامت گرفت و رفت! در حالی که سابقه یک بار ورود غیر مجاز به کانادا و اعلام بی مورد پـنـاهــندگی داشت (جل الخالق!!)
ثالثا من دقیقا نمیدونم قانون بیرون از آمریکا بودن برای گرین کارتی ها چقدره اما شنیدم که نظر خود افسر مهاجرت در گیت ورودی هم خیلی مهمه! ممکنه که به یکی دیرتر گیر نده و به یکی زودتر از موعد گیر بده!!
اینو براتون پیدا کردم که ظاهرا صحیح هست:

‎You can stay out of the US for up to 6 months with no consequence, as long as the person has a vaild green card and passport. Over 6 months contact with the US consulate is needed and the green card holder can stay out of the country for up to a year. Over a year the green card holder will forfeit their green card and not be allowed to re-enter the country.‎

‎The US permanent resident CAN stay out of the country for more than a year if they apply for and are granted a re-entry permit by USCIS prior to leaving the country. However, for a PR to become a citizen, he/she must have 5 years of continuous residency and staying abroad for more than a year will typically break it regardless of whether a re-entry permit is issued/used.‎

لینکش
پستهایم را زیاد جدی نگیرید چون ::کماکان در مایه های خداحافظیم ‎::
فلسفه «خر ما از پل گذشت، نشیمنگاه متزلزل دیگران» را کنار بگذارید. از هر دستی بدهید، از همان دست یا نهایتا از دست دیگر، یک روزی پس می گیرید.
بدهی رتبه ها را هم، احیانا با تاخیر، پس می دهم، مگر آنهایی که اکانتشان بسته شده.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
آها!
خب از همه ی اینها بگذریم از یه نظر خیالم راحت شده اینکه بلاخره می تونم همسر دلبندم رو بیارم نزدیک خودم.خب حالا میشه یه کاریش کرد.پس نا امید نشیم.
اگر بشه که حالا یا تو کانادا یا تو یه کشور نزدیک آمریکا بریم و همسرم هم اجازه کار داشته باشه. این جوری خیلی عالی میشه.میشه این 5 سال یه کم سخت بگذره اما خیلی از هم دور نمونیم.
پس انقدر هم که من فکر می کردم سخت نیست.
پدر این پول بسوزه که اگر ما داشتیم من و همسرم با هم می رفتیم و انقدر هم خون دل نمی خوردیم. آخه من لاتاری برنده شدم.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: goli20 ، Farshid22 ، amirsaleh74 ، msar ، BardiyaSeVen




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان