آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

ازدواج با کسی که گرین کارت دارد
سلام دوستان.یه نفر لطف کنه سایتهای مهاجرت به آمریکا از طریق ازدواج با کسی که گرین کارت داره رو بگه

ممنون
ارسال مدارک ‎F2A‎ (همسرم): ‎4Sep ,2013,‎ رسید مدارک: ‎9Sep, 2013,‎  اپرو: ‎9Oct, 2013 ,‎ دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): ‎18Nov, 2013‎
پرداخت ‎22Nov, 2013: DS 261 $88‎  ,پرداخت ‎230$ :2013, Dec 11,‎ ارسال مدارک: ‎2013, 19 Dec ,‎ تکمیل پرونده: ‎2014, 27 NVC) Jan).‎ تاریخ مصاحبه ‎2015, Jun 3 ,‎ کلیر ‎1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا ‎2015, 9Sep‎
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به ‎USCIS , NVC‎ ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج ‎Interview Questions+‎


پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
علاوه بر توضیحات دوستان باید بگویم که اقدام برای همسر با گرین کارت از نظر تئوری 5 سال طول می کشد ولی در عمل شما باید روی 7 سال حساب کنید.
با آرزوی موفقیت برای شما
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Cruz ، Ashkan78 ، سارا کوچولو ، nastaran86 ، msar
(2010-08-05 ساعت 04:56)rs232 نوشته:  
علاوه بر توضیحات دوستان باید بگویم که اقدام برای همسر با گرین کارت از نظر تئوری 5 سال طول می کشد ولی در عمل شما باید روی 7 سال حساب کنید.


سلام.شما از کجا انقدر مطمئن هستید؟تو کدوم سایت نوشته؟؟آخه میگن جدیدن ۲سال شده.
ارسال مدارک ‎F2A‎ (همسرم): ‎4Sep ,2013,‎ رسید مدارک: ‎9Sep, 2013,‎  اپرو: ‎9Oct, 2013 ,‎ دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): ‎18Nov, 2013‎
پرداخت ‎22Nov, 2013: DS 261 $88‎  ,پرداخت ‎230$ :2013, Dec 11,‎ ارسال مدارک: ‎2013, 19 Dec ,‎ تکمیل پرونده: ‎2014, 27 NVC) Jan).‎ تاریخ مصاحبه ‎2015, Jun 3 ,‎ کلیر ‎1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا ‎2015, 9Sep‎
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به ‎USCIS , NVC‎ ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج ‎Interview Questions+‎


پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: rs232 ، حاجی واشنگتن ، msar ، Natasha9
خیر این گونه که شما میفرمایین نیست... طبق آخرین ‎visa‎ bulletin، مدت زمان انتظار برای ایجاد نوبت ویزا الان به یک سال و ۵ ماه رسیده... الان چند ماهه که نوبت‌ها خیلی‌ سریع دارن میان جلو

‎http://travel.state.gov/visa/bulletin/bulletin_1360.html‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: sib 24 ، farzad24 ، Nightsky007 ، Sepidrose ، alitab ، حاجی واشنگتن ، Bita.t ، msar ، Natasha9
بله من هم در جواب ‎rs232‎ باید بگم که اینطور نیست من خودم از این طریق اقدام کردم اواخر ‎2009‎ و تمام کارهایم انجام شده و متظر وقت مصاحبه هستم کیس های ازدواج تند میره جلو چون درخواستش کم شدن شما ‎sib 24‎ میتونی با مراجعه به این سایت اطلاعات رو بگیری اما اولین کار اینکه فرم ‎i130‎ رو پر کنی و بفرستی که تو سایت همه چی رو توضیح داده ‎http://travel.state.gov/visa/immigrants/immigrants_1340.html‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: sib 24 ، farzad24 ، Sepidrose ، msar ، Natasha9
اگر اینطور شده باشد واقعا خوشحال کننده است چون من یکی از دوستانی که اینجا است پنج سال پیش با گرین کارت اقدام کرده است و الآن وکیلش می گوید که بهتر است بعد از سیتیزن شدن پرونده او را تغییر دهد که کار همسرش سریعتر انجام شود. تا پنج سال پیش ازدواج با سیتیزن حدود یک سال و نیم و ازدواج با گرین کارتی بیشتر از پنج سال طول می کشید. من هنوز کسی را ندیده ام که با گرین کارت اقدام کرده باشد و زودتر از این زمان موفق به رفتن به آمریکا شود. روزلینا جان شما مطمئن هستید که همسر شما گرین کارت دارد و سیتیزن نیست؟
با آرزوی موفقیت برای شما
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
(2010-08-07 ساعت 04:48)rs232 نوشته:  
اگر اینطور شده باشد واقعا خوشحال کننده است چون من یکی از دوستانی که اینجا است پنج سال پیش با گرین کارت اقدام کرده است و الآن وکیلش می گوید که بهتر است بعد از سیتیزن شدن پرونده او را تغییر دهد که کار همسرش سریعتر انجام شود. تا پنج سال پیش ازدواج با سیتیزن حدود یک سال و نیم و ازدواج با گرین کارتی بیشتر از پنج سال طول می کشید. من هنوز کسی را ندیده ام که با گرین کارت اقدام کرده باشد و زودتر از این زمان موفق به رفتن به آمریکا شود. روزلینا جان شما مطمئن هستید که همسر شما گرین کارت دارد و سیتیزن نیست؟



سلام بله قبلا همینطور بوده که شما گفتین ، بله من شوهرم گرین کارت داره و هنوز سیتیزن نشده امسال تازه اقدام میکنه همونطور که خودشون اعلام کردن بعلت کم بودن تعداد درخواست مهاجرت خانوادگی پرونده ها سریعتر بررسی میشه الان تو ‎catogery‎ ما که ‎f2a‎ در ویزا بولیتن دارن مارچ ‎2009‎ به قبل رو بررسی میکنن یعنی مال 1 سال و نیم قبل رو که خوب این نشون میده که فعلا 5 سال شده 1 سال و نیم ، بغیر از من هم دوستانی هستند که در این شرایط هستند ‎Cool
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: sib 24 ، rs232 ، farzad24 ، atabaei ، Eskandari ، goli20 ، پرستو ، Sepidrose ، refiusa ، msar
من هم شنیده بودم که زمان آن کم شده ولی نمیدانستم اینقدر سریع. لطفا مراحل کارتان را برای ما هم بنویسید. ممنون


(2010-08-07 ساعت 09:25)rozollina نوشته:  
(2010-08-07 ساعت 04:48)rs232 ‎pid='67350 نوشته:  
اگر اینطور شده باشد واقعا خوشحال کننده است چون من یکی از دوستانی که اینجا است پنج سال پیش با گرین کارت اقدام کرده است و الآن وکیلش می گوید که بهتر است بعد از سیتیزن شدن پرونده او را تغییر دهد که کار همسرش سریعتر انجام شود. تا پنج سال پیش ازدواج با سیتیزن حدود یک سال و نیم و ازدواج با گرین کارتی بیشتر از پنج سال طول می کشید. من هنوز کسی را ندیده ام که با گرین کارت اقدام کرده باشد و زودتر از این زمان موفق به رفتن به آمریکا شود. روزلینا جان شما مطمئن هستید که همسر شما گرین کارت دارد و سیتیزن نیست؟



سلام بله قبلا همینطور بوده که شما گفتین ، بله من شوهرم گرین کارت داره و هنوز سیتیزن نشده امسال تازه اقدام میکنه همونطور که خودشون اعلام کردن بعلت کم بودن تعداد درخواست مهاجرت خانوادگی پرونده ها سریعتر بررسی میشه الان تو ‎catogery‎ ما که ‎f2a‎ در ویزا بولیتن دارن مارچ ‎2009‎ به قبل رو بررسی میکنن یعنی مال 1 سال و نیم قبل رو که خوب این نشون میده که فعلا 5 سال شده 1 سال و نیم ، بغیر از من هم دوستانی هستند که در این شرایط هستند ‎Cool
با آرزوی موفقیت برای شما
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: سارا کوچولو ، حاجی واشنگتن ، msar
عجب ، میشه لینکی چیزی اینجا قرار بدین که این زودتر شدن پرسه رو نشون بده - من الان 2 ساله که برای همسرم اقدام کردم با گرین کارت - یعنی امکان داره که زودتر درست بشه کارمون ، 3 یا 4 ساله دیگه خیلی زیاده سرویسیم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: rs232 ، kiarash86 ، msar
‎http://travel.state.gov/visa/bulletin/bulletin_1360.html‎

این وبسایت رو ببینین... ‎visa bulletin‎ مربوط به ماه ‎august‎ رو که نگاه بکنین، میبینین که برای ‎category family 2A‎ ، تاریخش هست اول مارث ۲۰۰۹... یعنی‌ اونایی که تاریخ پروندشون تا ۱ مارث ۲۰۰۹ هست، الان نوبتشون شده...
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: rs232 ، atabaei ، msar
(2010-08-08 ساعت 16:12)atabaei نوشته:  
عجب ، میشه لینکی چیزی اینجا قرار بدین که این زودتر شدن پرسه رو نشون بده - من الان 2 ساله که برای همسرم اقدام کردم با گرین کارت - یعنی امکان داره که زودتر درست بشه کارمون ، 3 یا 4 ساله دیگه خیلی زیاده سرویسیم


بله همینطور که دوستانم گفتن و در سایت ببینید قبل مارچ ‎2009‎ بررسی میشه و همه قبل این تاریخ به شرط اینکه مدارک رو کامل فرستاده باشن کارنت شدن و منتظر مصاحبه هستند پس میبینید که امکانش هست و خدا رو شکر سرویس نمیشینWink
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: sib 24 ، rs232 ، atabaei ، goli20 ، refiusa ، msar
خیلی عالیه. من سایت را نگاه کردم و اگر فرض کنیم 5 ماه هم ‎vnc‎ و نوبت مصاحبه باشد تقریبا دو ساله درست می شود. ممنون که گفتید چون من به همه اطلاعات غلط میدادم و فکر میکردم مثل قبل حداقل پنج سال طول می کشد.
با آرزوی موفقیت برای شما
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: farzad24 ، atabaei ، سارا کوچولو ، MPU ، victorygo ، حاجی واشنگتن ، msar
(2010-08-05 ساعت 09:23)RaminR نوشته:  
خیر این گونه که شما میفرمایین نیست... طبق آخرین ‎visa‎ bulletin، مدت زمان انتظار برای ایجاد نوبت ویزا الان به یک سال و ۵ ماه رسیده... الان چند ماهه که نوبت‌ها خیلی‌ سریع دارن میان جلو

‎http://travel.state.gov/visa/bulletin/bulletin_1360.html‎

سلام یه سوال داشتم.شما تاریخ دریافت نامه دوم را درست نوشتید؟
خود نامه به دستتان رسید یا از سایت متوجه شدید.؟
تاریخ مصاحبه کیه؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2010-08-09 ساعت 14:52)laleh 2011 نوشته:  
(2010-08-05 ساعت 09:23)RaminR ‎pid='67072 نوشته:  
خیر این گونه که شما میفرمایین نیست... طبق آخرین ‎visa‎ bulletin، مدت زمان انتظار برای ایجاد نوبت ویزا الان به یک سال و ۵ ماه رسیده... الان چند ماهه که نوبت‌ها خیلی‌ سریع دارن میان جلو

‎http://travel.state.gov/visa/bulletin/bulletin_1360.html‎

سلام یه سوال داشتم.شما تاریخ دریافت نامه دوم را درست نوشتید؟
خود نامه به دستتان رسید یا از سایت متوجه شدید.؟
تاریخ مصاحبه کیه؟


من برنده ‎DV-2011‎ هستم و هنوز اقدام نکردم برای همسرم و در نتیجه در چنین وضعیتی قرار ندارم فعلا... فقط به طور کلی‌ دارم میگم که طبق آخرین ‎visa‎ bulletin، مدت زمان کارنت شدن برای ‎Category 2A‎ به ۱ سال و ۵ ماه رسیده...

بله، در امضای خودم تاریخ دریافت نامه دوم را درست نوشتم... همانطور که گفتم، برنده ی ‎DV-2011‎ هستم...
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن ، msar
‎[quote='laleh 2011' pid='67921' dateline='1281349350']‎
[quote='RaminR' ‎pid='67072' dateline='1280984025']‎
خیر این گونه که شما میفرمایین نیست... طبق آخرین ‎visa‎ bulletin، مدت زمان انتظار برای ایجاد نوبت ویزا الان به یک سال و ۵ ماه رسیده... الان چند ماهه که نوبت‌ها خیلی‌ سریع دارن میان جلو

میشه بیشتر توضیح بدین؟ یعنی شخص با داشتن گرین کارت و بدون اینکه سیتیزن بتشه میتونه 2 ساله همسرشو بیاره؟ شما مطمنین؟ من شنیدم حتما باید سیتیزن باشه و گرین کارت اهمیتی نداره. قانون عوض شده؟

وع ویزا: ‎F2A‎
تاریخ ارسال مدارک: ‎Dec 03 2012‎
تاریخ ‎Feb 12 2014 :approve‎
دریافت شماره کیس ‎: Apr 01 2014‎
تكميل مدارك ‎: July 16 2014‎
دريافت نامه مصاحبه: ‎Aug 02 2014‎
تاريخ مصاحبه ‎Smile : Sep 04 2014‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان