آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

ازدواج با کسی که گرین کارت دارد
من و نامزدم 7 سال هست که منتظریم نامزدم بره آمریکا چون پدرش سیتیزن هست و خانوادش آمریکا هستن الان رفته و گرین کارتشو گرفته ولی الان نمی دونم می تونه منو با گرین کارتش ببره اونجا یا نه البته ما هنوز نامزدی رسمی هم نگرفتیم عقد هم نکردیم خواهش می کنم اگه کسی اطلاعاتی داره بگه چون زندگیم 7 سال رو هواست یکی میگه باید نامزدت سیتیزن بشه که از طریق ویزای نامزدی بری یکی میگه نمیشه یکی میگه میشه خلاصه من فقط تونستم این سایت رو پیدا کنم ازتون خواهش می کنم کمکم کنید من پسر 35 ساله ام و اون 31 ساله اگه قرار باشه 5 سال بایستیم جوونیمون هدر رفته و ما ایمیل های از 7 سال پیش رو داریم و حتی میشه پرینت تلفن هامونو گرفت که 7ساله قصد ازدواج داریم تو رو خدا اگه کسی چیزی می دونه بگه ادرس میلم هم اینه ‎kuroshj@yahoo.com‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Omidooo ، romina parvaz ، arbabe halgheha ، rahimina ، HR.SHAHAB ، refiusa ، Runaway ، amirsaleh74 ، t_arian_n ، msar
کورش جان
کسی می تونه از طریق ویزای نامزدی اقدام کنه که سیتیزن باشه.
‎http://travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_2994.html‎
این سایت اصلی دولت آمریکا هست. می تونید اطلاعات را از این سایت ببینید. (ویزای نامزدی ‎= K1‎ و ویزای ازدواج= ‎K3 )‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: HR.SHAHAB ، yasejavan ، amirsaleh74 ، t_arian_n ، msar ، Shahab_shirazi
re جان هینو من هم میدونم یعنی هیچ راه دیگهدیگه ای نیست ؟ پس اینها مه انقدر ا دم از حقوق بش می زنن اگه قرار باشه ما 5 سال صبر کنیم جوونیمون رفته که
ممکن راهی باشه که همه نمی دونن خواهش می کنم اگه کسی رو می دونی که در این رابطه اطلاعاتی داره شماره تلفنشو بهم بده یا همین جا راهنمائی کنید
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: amirsaleh74 ، msar
سلام من باگرين كارت براي همسرم 4 سال پيش اقدام كردم و الان نوبت انكارا رفتنش نزديكه
ما نمي خواستيم بريم اگر مي خواستيم شرايط اينكه اونو به امريكا ببرم و در انجا ادامه پروسه گرينكارتش صورت بگيره بود.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: bijan yousefi ، amirsaleh74 ، t_arian_n ، msar ، tb.sh66 ، قرباني
کوروش جان نامزد شما میتواند با گرین کارتی که دارد راحت به ایران بیاید و شما عقد ساده کنید و بعد برایتان اقدام کند. این کار در مقایسه با بقیه راهها خیلی سخت به نظر نمیاید. اگر نامزد شما قبول نکرد بهتر است از فکر او بیایید بیرون.
با آرزوی موفقیت برای شما
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
این رو ما هم میدونیم ولی قصد ما رفتن از ایران هست اون مشکلی نداره که بیاد ایران و عقد کنیم و اگه بخوایم اونجور که شما میگید اقدام کنیم که 5 سال میکشه من هم برم
من می خوام بدونم آیا راهی هست که من برم اونجا عقد کنی که من هم بتونم اونجا بمونم و یا اگه اون بیاد اینجا عقد کنیم ویزائی به من میدن که برم اونجا بتونم بمونم یا میتونم بر نامزدمو ببینم و برگردم ؟ (حق موندن نداشته باشم ) من دنبال یه راه هستم که زمان نبره من یا رهی خوام یافت یا راهی خواهم ساخت اگه برای رفتن به ونجا ترفندی می دونید بگید ممنونم که اینجا تایک گذاشتید ‎rs232‎ جان متشکرم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: amirsaleh74 ، t_arian_n ، msar ، alborzarya
سلام.من گرین کارت ‎+ ID +‎ سوشال سکیوریتی را گرفتم و الان ایران هستم و به دنبال یک کیس مناسب برای ازدواج هستم.فکر میکنید میشه اینجا با چنین شخصی آشنا شد؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: بهرام بندری ، leyli chikago ، A-N ، shahna ، atlantis770 ، amirsaleh74 ، sonnnna ، t_arian_n ، msar
کوروش جان تنها راهی که میتوانی امتحان کنیاین اینه که یه جوری با ویزای توریستی خودت رو به آمریکا برسونی و اونجا با هم ازدواج کنید و یک وکیل بگیرید که کار شما را درست کند. ولی اگر برای ویزای توریستی میروید اصلا نباید بگویید که نامزدتان آنجا است اگرنه محال است ویزا بدهند. بهتره اگر فامیلی در آمریکا دارید برایتان دعوتنامه بفرستد و شانستان را امتحان کنید گرچه باز هم امید چندانی نیست. حتی راه مکزیک هم الآن بسیار سخت و مشکل شده است و حتی از کانادا هم مشکل بتوانیدئ خودتان را به آمریکا برسانید. من برای یک هفته رفتم تورنتو و رفتیم برای دیدن آبشار نیاگارا. با پلیس آنجا که صحبت میکردم میگفت سالی چند بار میبینیم که افراد مختلفی سعی میکنند از دیواره صخره بروند بالا تا خودشان را به آمریکا برسانند و ما فقط نگاه میکنیم چون میدانیم که رسیدن به آنها غیر ممکن است. حتی چند نفر هم پرت شده اند پایین و جانشان را از دست دادند. خلاصه بهترین راه این است که هرچه زودتر ازدواج کنید و پنج سال صبر کنی. من یکی از فامیلهایم برادرش آمریکا است و الآن بیست و پنج ساله که دنبال یک راه خیلی سریع برای رفتن به آمریکا میگردند. در حالی که اگر همان اول بطور معمولی اقدام کرده بودند 15 سال پیش رفته بودند آمریکا.
با آرزوی موفقیت برای شما
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
من یه سئوال برام پیش اومده یعنی من ویزا گرفتم رفتم آمریکا بعد 5 سال سیتیزن شدم اونوقت بخوام با یکی تو ایران ازدواج کنم بیارمش آمریکا باید 5سال صبر کنم؟بعد من میتونم برای برادرم و پدر مادرم اقدام کنم اونارو هم بیارم آمریکا؟
شماره کیس: ‎2010AS00016XXX‎
کنسولگری:آنکارا
‎_____________________________‎
کسی که دارای عزمی راسخ است ،جهان را مطابق میل خویش عوض می کند ‎.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: rahimina ، Lemony ، amirsaleh74 ، t_arian_n ، msar ، Nightsky007
دوستانیکه به این مبحث علاقه دارند این سایت را کمی مطالعه بفرمایند شاید اطلاعات مورد نیازشون را سریعتر پیدا کنند.

‎http://www.visapro.com/Green-Card-Family/Marriage-US-Citizen.asp‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: N.D ، Nazem ، rs232 ، meweadl ، romance33 ، mehrdad pharm ، niayesh.sara ، amirsaleh74 ، t_arian_n ، msar ، Nightsky007
سلام N.Dعزیز.
اگه شما پاسپورت داشته باشید میتونید اقدام کنید برای فرد مورد نظرتون.البته اونجوری که من پرسیدم میگند حدود ‎1.5‎ سال طول میکشه.البته اگه مدارک و مستندات ازدواج کامل باشه.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: Lemony ، amirsaleh74 ، t_arian_n ، msar ، Nightsky007
واقعا کسی نیست راهنمائی کنه؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: amirsaleh74 ، t_arian_n ، msar ، Nightsky007
کوروش جان دوستان که راهنمایی های خوبی کردن .
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: amirsaleh74 ، t_arian_n ، msar ، Nightsky007
چی خودشه من دنبال یه رههم برم آمریکا میگن با گرین کارت خانومم 4 سال طول میکشه راه زود تری نیست؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: amirsaleh74 ، t_arian_n ، msar ، Nightsky007 ، Rezadareshouri
ویزای سرمایه گذاری
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mahe_ye_khaste ، amirsaleh74 ، t_arian_n ، msar ، Nightsky007




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان