آپارتمانی مبله در غرب لس آنجلس برای کوتاه مدت جهت اجاره موجود است. برای اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن های ۰۹۱۲۱۲۵۳۵۵۷ یا ۰۰۱۳۱۰۴۳۰۰۰۶۰ تماس بگیرید.

ازدواج با کسی که گرین کارت دارد
(2010-06-28 ساعت 20:39)doreenheimbach نوشته:  
آها!
خب از همه ی اینها بگذریم از یه نظر خیالم راحت شده اینکه بلاخره می تونم همسر دلبندم رو بیارم نزدیک خودم.خب حالا میشه یه کاریش کرد.پس نا امید نشیم.
اگر بشه که حالا یا تو کانادا یا تو یه کشور نزدیک آمریکا بریم و همسرم هم اجازه کار داشته باشه. این جوری خیلی عالی میشه.میشه این 5 سال یه کم سخت بگذره اما خیلی از هم دور نمونیم.
پس انقدر هم که من فکر می کردم سخت نیست.
پدر این پول بسوزه که اگر ما داشتیم من و همسرم با هم می رفتیم و انقدر هم خون دل نمی خوردیم. آخه من لاتاری برنده شدم.


همسرتون به این زودی نمیتونه اجازه کار بگیره مگه اینکه بچه تون اونجا بدنیا بیاد و همسرتون اقامتی بیاد اونجا وگرنه تا کارفرما پیدا کنه باید از حساب شما خرج کنه چون ویزاش نهایتا دیدار اقوام خواهد بود یا هم کار سیاه کنه که کلا بستگی به تخصص و زبانش داره.
پستهایم را زیاد جدی نگیرید چون ::کماکان در مایه های خداحافظیم ‎::
فلسفه «خر ما از پل گذشت، نشیمنگاه متزلزل دیگران» را کنار بگذارید. از هر دستی بدهید، از همان دست یا نهایتا از دست دیگر، یک روزی پس می گیرید.
بدهی رتبه ها را هم، احیانا با تاخیر، پس می دهم، مگر آنهایی که اکانتشان بسته شده.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: an253147 ، msar
البته این رو باید بنا به کشوری که برای کر اقدام می کنم بپرسم مطمئن شم که اگر من ویزای کار بگیرم همسرم هم میتونه به واسطه ی ویزای کار من بیاد یا نه.
امیدوارم همه چیز اون طوری که من فکر می کنم پیش بره.
به هر حال مرسی از اینکه سوالام رو جواب دادید و انقدر آنلاین پاسخ دادید.
باز سوالی بود مزاحم شما میشم
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2010-06-28 ساعت 20:51)doreenheimbach نوشته:  
البته این رو باید بنا به کشوری که برای کر اقدام می کنم بپرسم مطمئن شم که اگر من ویزای کار بگیرم همسرم هم میتونه به واسطه ی ویزای کار من بیاد یا نه.
امیدوارم همه چیز اون طوری که من فکر می کنم پیش بره.
به هر حال مرسی از اینکه سوالام رو جواب دادید و انقدر آنلاین پاسخ دادید.
باز سوالی بود مزاحم شما میشم


هر کشوری باشه بخاطر اینکه به شما ویزای کار دادن دلیل نمیشه که به همسرتون هم بدن. اون یک کیس جداگانه هست که باید کارفرما پید کنه و معمولا هم به پاسپورت ایرانی کمی سخته.
موفق باشین
پستهایم را زیاد جدی نگیرید چون ::کماکان در مایه های خداحافظیم ‎::
فلسفه «خر ما از پل گذشت، نشیمنگاه متزلزل دیگران» را کنار بگذارید. از هر دستی بدهید، از همان دست یا نهایتا از دست دیگر، یک روزی پس می گیرید.
بدهی رتبه ها را هم، احیانا با تاخیر، پس می دهم، مگر آنهایی که اکانتشان بسته شده.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
با عرض پوزش از سوال کننده و پاسخ دهنده محترم
دوست گرامی:
فکر اینکه با داشتن گرین کارد در کشور دیگری کار پیدا کرده و همسر خودتان را به آنجا ببرید و هی از آمریکا به آنجا بروید و برگردید را بعنوان یک وکیل نمی پسندم و به شما توصیه میکنم به آن فکر نکنید چون شما با داشتن گرین کارد حق اقامت در کشور ثالث را ندارید و رفت و آمد های زیاد شما شائبه اقامت در کشور ثالث را برای اداره مهاجرت ایجاد خواهد نمود (اگر بتوان آن را شائبه نامید /چون از شائبه فراتر است)
اگر بتوانید یک ویزای کاری در خود آمریکا برای همسرتان دست و پا کنید بسیار بهتر و بی دردسر تر خواهد بود و در آن صورت چند سالی به خوبی و خوشی با هم زندگی خواهید کرد تا اینکه سیتیزن شوید و کار اساسی کنید
در مورد مدت خارج بودن شما از آمریکا نیز توجه فرمایید که خروج بیش از اندازه برایتان مشکل ساز خواهد بود (هم برای سیتی زن شدنتان و هم برای اصل گرین کاردتان و ایضاء برای زندگی زناشویی شما)
ببخشید اگر کمی نا امیدتان کردم اما دانستن واقعیت بهتر از ندانستن آن است
تصمیم با خودتان است
موفق باشید

به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
سلام،

من هم تقریبا وضعیتی مشابه وضعیت شما دارم... یعنی‌ لاتاری برنده شدم، و می‌خوام ازدواج کنم... شما تو پست اولتون نوشتین که دارین گرین کارت میگیرین... یعنی‌ هنوز نگرفتین درسته؟ خوب چرا قبل از گرفتن گرین کارت ازدواج نمیکنین؟ من خودم قصد دارم همین کارو بکنم، و در این صورت‌، میتونین همسرتون رو هم به پرونده اضافه کنین و ایشون هم میتونن همزمان با شما گرین کارت بگیرن...

یک سوال دیگه: شما برنده ‎DV2010‎ هستین یا ‎DV2011‎ ؟ اگر ‎DV2010‎ هستین، مصاحبه رفتین یا نه هنوز؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، msar
‎salam dooste aziz.shoma mitoonin ba in agha ke hamsare ayandatoon hastan felan aghd nakoid.ishoon age ahle dars hastand visaye daneshjooee begyryd ,pashoon ke be USA resyd agd konid.albate visaye daneshjooee ham dardesaraye khoesho dare .movafagh bashyd‎
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: mahdis ، goli20 ، msar
(2010-06-29 ساعت 02:08)hvm نوشته:  
با عرض پوزش از سوال کننده و پاسخ دهنده محترم
دوست گرامی:
فکر اینکه با داشتن گرین کارد در کشور دیگری کار پیدا کرده و همسر خودتان را به آنجا ببرید و هی از آمریکا به آنجا بروید و برگردید را بعنوان یک وکیل نمی پسندم و به شما توصیه میکنم به آن فکر نکنید چون شما با داشتن گرین کارد حق اقامت در کشور ثالث را ندارید و رفت و آمد های زیاد شما شائبه اقامت در کشور ثالث را برای اداره مهاجرت ایجاد خواهد نمود (اگر بتوان آن را شائبه نامید /چون از شائبه فراتر است)
اگر بتوانید یک ویزای کاری در خود آمریکا برای همسرتان دست و پا کنید بسیار بهتر و بی دردسر تر خواهد بود و در آن صورت چند سالی به خوبی و خوشی با هم زندگی خواهید کرد تا اینکه سیتیزن شوید و کار اساسی کنید
در مورد مدت خارج بودن شما از آمریکا نیز توجه فرمایید که خروج بیش از اندازه برایتان مشکل ساز خواهد بود (هم برای سیتی زن شدنتان و هم برای اصل گرین کاردتان و ایضاء برای زندگی زناشویی شما)
ببخشید اگر کمی نا امیدتان کردم اما دانستن واقعیت بهتر از ندانستن آن است
تصمیم با خودتان است
موفق باشید


مرسی از اینکه من رو روشن کردید. اما مگه ممکنه بتونم درحالی که پروسه ی 5 ساله همسرم طی میشه برای ایشون ویزای کار بگیرم؟
ویزای تحصیلی چطور؟ اگر من با ویزای کار یه کشور دیگه باشم برای سالی 6 ماه باز هم مشکل ایجاد می کنه برام در آمریکا؟
(2010-06-29 ساعت 06:32)sib 24 نوشته:  
salam ‎dooste aziz.shoma mitoonin ba in agha ke hamsare ayandatoon hastan felan aghd nakoid.ishoon age ahle dars hastand visaye daneshjooee begyryd ,pashoon ke be USA resyd agd konid.albate visaye daneshjooee ham dardesaraye khoesho dare .movafagh bashyd‎

گرفتن ویزای دانشجویی در آمریکا چقدر هزینه داره؟ یه رشته مثل مدیریت هتلداری
وقتی برای ایشون اقدام کردم این ویزا رو بهش می دند اصلا؟
(2010-06-29 ساعت 05:11)RaminR نوشته:  
سلام،

من هم تقریبا وضعیتی مشابه وضعیت شما دارم... یعنی‌ لاتاری برنده شدم، و می‌خوام ازدواج کنم... شما تو پست اولتون نوشتین که دارین گرین کارت میگیرین... یعنی‌ هنوز نگرفتین درسته؟ خوب چرا قبل از گرفتن گرین کارت ازدواج نمیکنین؟ من خودم قصد دارم همین کارو بکنم، و در این صورت‌، میتونین همسرتون رو هم به پرونده اضافه کنین و ایشون هم میتونن همزمان با شما گرین کارت بگیرن...

یک سوال دیگه: شما برنده ‎DV2010‎ هستین یا ‎DV2011‎ ؟ اگر ‎DV2010‎ هستین، مصاحبه رفتین یا نه هنوز؟


متاسفانه ما مشکل مالی داریم وگرنه این کار رو می کردیم
(2010-06-29 ساعت 08:51)ashkan58 نوشته:  
سلام
خانم محترم اصلا نیاز به این کارها نیست و می توانید برای همسر خود گرین کارت بگیرید لطفا تاپیک زیر را بخوانید تمام جوابهای خود را در ان پیدا می کنید فقط باید هر چه سریعتر عقد رسمی نمایید و به نظر من بهتره قبل از اول جولای این کار صورت بگیره
‎http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2619‎

بله خبر از این قضیه دارم اما متاسفانه مشکل ما کارمند کوچولو ها که یکی دو تا نیست
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: goli20 ، msar
سلام به همه
می خواستم یه سوال بپرسم
اگر کسی گرین کارد داشته باشه نمی تونه از طریق ویزای نامزدی پارتنرش رو ببره که احتیاجی به این پروسه های طولانی نباشه؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
نه دیگه اگر می شد که این همه بحث نبود. ویزای نامزدی فقط برای کسانی هست که سیتیزن هستند
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: sib 24 ، msar
(2010-06-29 ساعت 02:08)hvm نوشته:  
با عرض پوزش از سوال کننده و پاسخ دهنده محترم
دوست گرامی:
فکر اینکه با داشتن گرین کارد در کشور دیگری کار پیدا کرده و همسر خودتان را به آنجا ببرید و هی از آمریکا به آنجا بروید و برگردید را بعنوان یک وکیل نمی پسندم و به شما توصیه میکنم به آن فکر نکنید چون شما با داشتن گرین کارد حق اقامت در کشور ثالث را ندارید و رفت و آمد های زیاد شما شائبه اقامت در کشور ثالث را برای اداره مهاجرت ایجاد خواهد نمود (اگر بتوان آن را شائبه نامید /چون از شائبه فراتر است)
اگر بتوانید یک ویزای کاری در خود آمریکا برای همسرتان دست و پا کنید بسیار بهتر و بی دردسر تر خواهد بود و در آن صورت چند سالی به خوبی و خوشی با هم زندگی خواهید کرد تا اینکه سیتیزن شوید و کار اساسی کنید
در مورد مدت خارج بودن شما از آمریکا نیز توجه فرمایید که خروج بیش از اندازه برایتان مشکل ساز خواهد بود (هم برای سیتی زن شدنتان و هم برای اصل گرین کاردتان و ایضاء برای زندگی زناشویی شما)
ببخشید اگر کمی نا امیدتان کردم اما دانستن واقعیت بهتر از ندانستن آن است
تصمیم با خودتان است
موفق باشید


استاد, ممنون از اظهار نظرتون در این موضوع.
با توجه به متن انگلیسی که کپی پیست کرده بودم در مورد امکان کسب اجازه قبلی از اداره مهاجرت برای اقامتهای بیرون از آمریکا برای بیش از شش ماه و اینکه در موارد خاص حتی اجازه اقامت بیش از یکسال هم میدن, بازهم فکر میکنین مشکل بوجود بیاد؟
مثلا با این قانون نمیتونن اداره مهاجرت رو قانع کنن که بعلت عدم امکان مهاجرت سریع همسر و قوانین مذهبی خانواده باید حدالامکان با هم زندگی کنن تا درست شدن کار همسر؟ و بهتر نمیشه اگه به همین دلیل در همان کشور ثالث در نمایندگی یک شرکت آمریکایی استخدام بشه؟
پستهایم را زیاد جدی نگیرید چون ::کماکان در مایه های خداحافظیم ‎::
فلسفه «خر ما از پل گذشت، نشیمنگاه متزلزل دیگران» را کنار بگذارید. از هر دستی بدهید، از همان دست یا نهایتا از دست دیگر، یک روزی پس می گیرید.
بدهی رتبه ها را هم، احیانا با تاخیر، پس می دهم، مگر آنهایی که اکانتشان بسته شده.
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
‎[quote='vicky' pid='59663' dateline='1277790126']‎
سلام به همه
می خواستم یه سوال بپرسم
اگر کسی گرین کارد داشته باشه نمی تونه از طریق ویزای نامزدی پارتنرش رو ببره که احتیاجی به این پروسه های طولانی نباشه؟
‎[/quote]‎
درود
متاسفانه پاسخ منفی است
ویزای نامزدی را به افراد مقیم نمیدهند و مخصوص شهروندان است
‎[quote='yami' pid='59742' dateline='1277819432']‎
[quote='hvm' ‎pid='59628' dateline='1277761110']‎
[/quote]

استاد, ممنون از اظهار نظرتون در این موضوع.
با توجه به متن انگلیسی که کپی پیست کرده بودم در مورد امکان کسب اجازه قبلی از اداره مهاجرت برای اقامتهای بیرون از آمریکا برای بیش از شش ماه و اینکه در موارد خاص حتی اجازه اقامت بیش از یکسال هم میدن, بازهم فکر میکنین مشکل بوجود بیاد؟
مثلا با این قانون نمیتونن اداره مهاجرت رو قانع کنن که بعلت عدم امکان مهاجرت سریع همسر و قوانین مذهبی خانواده باید حدالامکان با هم زندگی کنن تا درست شدن کار همسر؟ و بهتر نمیشه اگه به همین دلیل در همان کشور ثالث در نمایندگی یک شرکت آمریکایی استخدام بشه؟
‎[/quote]‎
خواهش میکنم
در مورد اقامت در کشور ثالث قوانین اداره مهاجرت تصریح بر ممنوعیت دارد و تحت هیچ شرایطی چنین اجازه ای را نمی دهند
اما در مورد اجازه خروج (پاس سفید)این اجازه را میدهند و تا دوسال را میتوانند در آمریکا نباشند لیکن این امر موجب اطاله روند شهروندی خواهد شد و با توجه به شرایط ایشان چاره کار نیست
در مورد کار در نمایندگی شرکت های آمریکایی نیز به صورت تئوریک مقدور است اما در عمل پیدا کردن چنین شغلی در سالهای اول برای ایشان خیلی سخت خواهد بود (اما غیر ممکن نیست)
النهایه ان بحث بیشترین فایده ای که دارد این است که برندگان لاتاری را متوجه حساسیت موضوع میکند و این که اگر چنین قصدی دارند حتما قبل از مصاحبه و دریافت ویزا اقدام کنند تا زوج و زوجه به اتفاق ویزا (و گرین کارد )دریافت کنند
[quote='doreenheimbach' ‎pid='59655' dateline='1277785549']‎
[quote='hvm' ‎pid='59628' dateline='1277761110']‎
[/quote]

مرسی از اینکه من رو روشن کردید. اما مگه ممکنه بتونم درحالی که پروسه ی 5 ساله همسرم طی میشه برای ایشون ویزای کار بگیرم؟
ویزای تحصیلی چطور؟ اگر من با ویزای کار یه کشور دیگه باشم برای سالی 6 ماه باز هم مشکل ایجاد می کنه برام در آمریکا؟
‎[quote='sib 24' pid='59640' dateline='1277776957']‎
قابل شما را نداشت
بهتر است پروسه 5 ساله را فراموش کنید
شما نیاز به ویزای کار ندارید بلکه اجازه کار لازم دارید که در کشور ثالث باشید
و این اجازه به راحتی صادر نخواهد شد
بعد از اینکه به آمریکا بروید احتمالا خیلی راحت خواهید توانست ویزای کار و یا دانشجویی برای ایشان بگیرید
البته اگر عقد شما ثبت شود و علنی شود احتمال دریافت آن ویزا برای همسرتان در حد صفر خواهد بود

به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: nastaran86 ، msar
اگر ما در ایران عقد رسمی کنیم ولی به اداره مهاجرت اعلام نکنیم تا برای ایشون ویزای تحصیلی بگیریم اونوقت بعداً برامون مشکل پیش میاد اگر اعلام کنیم که ازدواج کردیم؟
با ویزای تحصیلی ایشون اجازه کار دارند؟
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
سلام
دوستان من اطلاعاتی راجع به ازدواج بعد از دریافت ویزای لاتاری نیاز دارم، از برنده های لاتاری ‎2010‎ هستم، سه ماه پیش ویزا گرفتم و ویزام تا مهر اعتبار داره،حدود یک ماه پیش ازدواج کردم و میخوام اقدام کنم برای همسرم، کسی اطلاعاتی داره که چطور و از کجا باید شروع کنم؟
ممنون
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: alitab ، msar
(2010-06-30 ساعت 14:07)FARZANSA نوشته:  
سلام
دوستان من اطلاعاتی راجع به ازدواج بعد از دریافت ویزای لاتاری نیاز دارم، از برنده های لاتاری ‎2010‎ هستم، سه ماه پیش ویزا گرفتم و ویزام تا مهر اعتبار داره،حدود یک ماه پیش ازدواج کردم و میخوام اقدام کنم برای همسرم، کسی اطلاعاتی داره که چطور و از کجا باید شروع کنم؟
ممنون


متاسفانم که اینو بهت میگم ولی 5 سال طول میکشه تا بتونی همسرت رو بیاری
، منم مثل خودتم الان 2 سال دیگه مونده ‎Sad
باید بری اونجا و فرم مخصوص رو پر کنی با تمامی مدارک،الان دیگه دیر شده باید قبل از ویزا اینکار رو میکردی
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: msar
(2010-06-30 ساعت 10:23)doreenheimbach نوشته:  
اگر ما در ایران عقد رسمی کنیم ولی به اداره مهاجرت اعلام نکنیم تا برای ایشون ویزای تحصیلی بگیریم اونوقت بعداً برامون مشکل پیش میاد اگر اعلام کنیم که ازدواج کردیم؟
با ویزای تحصیلی ایشون اجازه کار دارند؟

نیازی به اعلام ازدواج نیست
1-توجه داشته باشید که شما در آینده با ویزای نامزدی ایشان را به آمریکا خواهید برد(بعد از سیتی زن شدنتان)
2-اجازه کار محدود خواهند داشت (خیلی محدود)

به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
پاسخ یافتن نقل قول‌ها
تشکر کنندگان: goli20 ، nastaran86 ، msar




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان