کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-23 ساعت 23:07)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 22:59)north.winds نوشته:  سلام من و همسرم دیروز در انکارا مصاحبمون بود .افیسر گفت مدارکتون تکمیله ولی باید یه سری مراحل اداری انجام بشه و بهمو ن یه برگه صورتی داد و گفت یگی دو ماه دیگه جوابش میاد .دو ماه دیگه که همه چی تموم شده .حالا چی میشه؟

سلام دوست من Smile خوش اومدين ..
لطف كن امضاتون رو كامل كنين و مشخصاتتون شامل :
تاريخ دقيق مصاحبه / سفارت/ زمان و مكان و حدود كيس مثلا :
&&2013AS87 رو براي امير مهاجر عزيز ايميل كنين تا بيايين تو منتظرسرا ..
نكران نباشين دوست من اين روند كلير شدن ٣ تا ٦ ماه طول ميكشه ، به شما كفته ٢ ماه يعني شما تو ماه سبتامبر
قطعا كلير ميشين ايشالا.

آفيسر به ما هم گفته بود از دو هفته تا دو ماه ولي الان تقريبا ٣ ماه شده كه منتظريم و هنوز خبري نشده
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
تشکر کنندگان: 5ina ، babak_1363 ، shatsi ، Mehrdadordi ، negar_karimi6 ، sadeghi897 ، b_argi ، zohre02
(2013-07-23 ساعت 22:59)north.winds نوشته:  سلام من و همسرم دیروز در انکارا مصاحبمون بود .افیسر گفت مدارکتون تکمیله ولی باید یه سری مراحل اداری انجام بشه و بهمو ن یه برگه صورتی داد و گفت یگی دو ماه دیگه جوابش میاد .دو ماه دیگه که همه چی تموم شده .حالا چی میشه؟

انشالله که زودتراز 2 ماه کلیرمیشید . تازه اگه 2 ماه هم طول بکشه باز هم یک هفته تا آخر سپتامبر مونده پس هنوز همه چی تموم نمیشه. تو اون 1 هفته آخر خیلی اتفاقها میافته. توهمون یه هفته آخره که به یاری خود خدا دیگه هر کدوم از بچه های اینجا که مونده باشن کلیر میشن و ویزاشون رو میگیرن و حتما کسی جا نمیمونه.SmileSmileSmile
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
(2013-07-23 ساعت 23:10)سمیرا صدیقی نوشته:  سلام دوستان عزیز منتظر سرایی من چند بار سفارت ایمیل زدم ولی جوابم ندادن کسی میدانه سفارت ابوظبی جواب ایمیل میده یا نه/؟Sad
سلام سميرا جان
من هفته پيش ايميل زدم بهم جواب دادن ... ولي حدودا يه ماه پيش كه ايميل زدم جواب ندادن ، انگاري بگير نگير دارن
Case No. 2013AS000057XX
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
تشکر کنندگان: babak_1363 ، shatsi ، negar_karimi6 ، Mehrdadordi ، amairmonre ، b_argi ، zohre02
(2013-07-23 ساعت 23:10)سمیرا صدیقی نوشته:  سلام دوستان عزیز منتظر سرایی من چند بار سفارت ایمیل زدم ولی جوابم ندادن کسی میدانه سفارت ابوظبی جواب ایمیل میده یا نه/؟Sad

سلام سمیرا جان بله سفارت جواب ایمیل همه کسانی که پرونده داشته باشند رو میده ولی بعضی وقتها یک یا دو روز طول میکشه

تشکر کنندگان: babak_1363 ، shatsi ، negar_karimi6 ، Mehrdadordi ، b_argi ، zohre02
(2013-07-23 ساعت 19:09)azar44 نوشته:  با سلام اقا امیر عزیز ،من 3 هفته پیش مشخصاتمو برای شما ایمیل کردم ولی فکر کنم سرتون شلوغ بود. میشه بگید الان چه کار کنم.

دوست عزیز متأسفانه به دلیل کثرت ایمیلهایی که هر روز دریافت میکنم، امکان پاسخ دادن به همه رو ندارم.
ایمیل شما رو قطعا دریافت کردم و رسیدگی هم کردم. چون اسمتون الان در منتظرسرا است. در لیست ابوظبی.
لینک منتظرسرا تو امضامه.
(2013-07-23 ساعت 23:17)Pishoo_25 نوشته:  
سلام سميرا جان
من هفته پيش ايميل زدم بهم جواب دادن ... ولي حدودا يه ماه پيش كه ايميل زدم جواب ندادن ، انگاري بگير نگير دارن
Rolleyes
کیس نامبر 2013ASXXسفارت ابوظبی.تاریخ مصاحبه20می.12اگوست کلیر Tongue
تشکر کنندگان: babak_1363 ، negar_karimi6 ، sadeghi897 ، b_argi ، zohre02
(2013-07-23 ساعت 23:20)kɪŋ نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 19:09)azar44 نوشته:  با سلام اقا امیر عزیز ،من 3 هفته پیش مشخصاتمو برای شما ایمیل کردم ولی فکر کنم سرتون شلوغ بود. میشه بگید الان چه کار کنم.

دوست عزیز متأسفانه به دلیل کثرت ایمیلهایی که هر روز دریافت میکنم، امکان پاسخ دادن به همه رو ندارم.
ایمیل شما رو قطعا دریافت کردم و رسیدگی هم کردم. چون اسمتون الان در منتظرسرا است. در لیست ابوظبی.
لینک منتظرسرا تو امضامه.

سلام امیرجان من هرکاری کردم تو امضای شما نتونستم به مقایسه شهرهای امریکا دسترسی داشته باشم مگه مشکلی داره

تشکر کنندگان: babak_1363 ، Mehrdadordi ، امیر مهاجر ، negar_karimi6 ، b_argi ، zohre02
(2013-07-23 ساعت 23:13)Pishoo_25 نوشته:  

نكران نباشين دوست من اين روند كلير شدن ٣ تا ٦ ماه طول ميكشه ، به شما كفته ٢ ماه يعني شما تو ماه سبتامبر
قطعا كلير ميشين ايشالا.

آفيسر به ما هم گفته بود از دو هفته تا دو ماه ولي الان تقريبا ٣ ماه شده كه منتظريم و هنوز خبري نشده
فرقش اينه كه اين دوستان جزو مصاحبه كنندكان يكي دو ماه اخر هستن و بدليل محدوديت زماني زمان كمتر بهشون اعلام ميشه
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: babak_1363 ، negar_karimi6 ، b_argi ، zohre02
(2013-07-23 ساعت 20:31)gifa نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 20:11)smpf نوشته:  لطفا يكي به مت بگه اين وكالتنامه رو كجا ترجمه تركي كنم دوستان كسي ميدونه كي تاحالا اين كارو كرده من لااقل با پيغام خصوصي ازشون بپرسم ممنون

smpfعزيز خود دارالترجمه ها اين وكالتنامه رو ميدن

شما مطمئني آخه اونا كه مجوزهمچيكاري روندارن درضمن من الان وكالتنامه دارم ولي به فارسي دنبال مترجم تركي ام
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
تشکر کنندگان: babak_1363 ، shatsi ، negar_karimi6 ، rozelo ، b_argi ، zohre02
(2013-07-23 ساعت 23:28)اریوبرزن نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 23:20)kɪŋ نوشته:  

لینک منتظرسرا تو امضامه.

سلام امیرجان من هرکاری کردم تو امضای شما نتونستم به مقایسه شهرهای آمریکا دسترسی داشته باشم مگه مشکلی داره

اينجاست لينكش . واسه من كه باز شد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: babak_1363 ، امیر مهاجر ، aghaghia ، Mehrdadordi ، shatsi ، negar_karimi6 ، b_argi ، zohre02
(2013-07-23 ساعت 23:28)اریوبرزن نوشته:  سلام امیرجان من هرکاری کردم تو امضای شما نتونستم به مقایسه شهرهای آمریکا دسترسی داشته باشم مگه مشکلی داره

نه دوست من. همین الان تست کردم مشکلی نداشت. شاید اینترنت شما کنده. با فندق شکن هم تست کنید، ضرری نداره.
تشکر کنندگان: گل نهال ، aghaghia ، shatsi ، negar_karimi6 ، sadeghi897 ، amairmonre ، payam62 ، b_argi ، zohre02 ، soruosh ، آنی
(2013-07-23 ساعت 22:09)babak_1363 نوشته:  گل نهال عزیز ممنون از پاسختون، همچنین بن بن عزیز Smile
اینکه این تاپیک باید برای سالهای بعد هم قابل استفاده باشه درش شکی نیست، اما اول از همه برای 2013 ها باید قابل استفاده باشه، اینجا با فضای قبلی برای 2013 ها قابل استفاده تر بوده. از اونجایی که براساس جدول مصاحبه تعداد مصاحبه های لاتری رو به پایان و کاهش هست بنابراین اعضای تاپیک کنونی از مصاحبه شدگان قبلی هستند و خیلی ها هم سوالاتشون رو هم پرسیدن و هر عضو جدید هم که می آد حتی با تاخیر، اما انصافاً جواب سوالشو میگیره! Smile
اگه اجازه بدین پاکسازی رو از 29 سپتامبر شروع کنیم Big Grin من خودم یکماه در خدمت شما خواهم بودم و قول میدم تو همون یکماه این تاپیک رو به همون زیر 1000 صفحه برسونیم Wink
البته اگه دسترسی مناسب داشته باشم!! Big Grin اگر هم نداشته باشم که دعا گوی تلاش دوستان خواهم بود.

خلاص

آقاي بابك عزيز، واسه سلام و صبح بخير بوده كه تاپيك از هر دري سخني ايجاد شده كه هرچي حرف روزمره ست اونجا زده بشه كه مثلاً كسي توي تاپيك بولتن ويزا نخواسته باشه بگه آمين، ممنون، صبح بخير
ضمن اينكه من هزار دفعه گفتم كه شما عين قبل باشيد، مااز پستهاي اول شروع كرديم و پستهاي اين قسمت ميفته واسه همون ٢٩ سپتامبر، پس فرقي نكرده هيچي
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-07-23 ساعت 23:30)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 23:13)Pishoo_25 نوشته:  

قطعا كلير ميشين ايشالا.

فرقش اينه كه اين دوستان جزو مصاحبه كنندكان يكي دو ماه اخر هستن و بدليل محدوديت زماني زمان كمتر بهشون اعلام ميشه
شما درست ميفرماييد
Case No. 2013AS000057XX
تشکر کنندگان: babak_1363 ، amairmonre ، negar_karimi6 ، Mehrdadordi ، b_argi ، zohre02
دوستان خوب و همراهان همیشگی من برای هفته آینده تور گرفتم که خانمم عازم بشه ازهمین آژانس راهواری که بالای صفحه تبلیغاتش رو میبینید ، خانم من کاملاً ترکی استانبولی مسلط هست و با 3 تا هتل هم تلفنی صحبت کرد و قیمت هتل مطمئن و قابل قبول دور و بر شبی 90 لیر تک نفره بود اونم اتپ بلوار که رزوشنش هم بیلگیم بی معروف هست ولیکن قیمت تور راهواری در کل از همه نظر به صرفه بود، من که هنوز آپدیت هم نشدم و هنوز تحت پروسه اداری ولیکن بد نیست اگه خانمها مخصوصاً میخوان عازم بشن یا افراد مسن با تحقیقات به عمل اومده این تور قیمتش از همه مناسب تر است (من از تورهای دیگه هم سوال کردم مخصوصا اینکه محل کارم عباس آباد هست و پر از آژانس های مختلف)....علی ایحال گفتم این تجربه رو هم به اشتراک بزارم ، شاید به کار اومد....
نکته: در صورتی که این پست تبلیغ محسوب میشه ، مدیران اختیار پاک کردن اونو دارن.....
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
(2013-07-23 ساعت 23:36)گل نهال نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 22:09)babak_1363 نوشته:  گل نهال عزیز ممنون از پاسختون، همچنین بن بن عزیز Smile
اینکه این تاپیک باید برای سالهای بعد هم قابل استفاده باشه درش شکی نیست، اما اول از همه برای 2013 ها باید قابل استفاده باشه، اینجا با فضای قبلی برای 2013 ها قابل استفاده تر بوده. از اونجایی که براساس جدول مصاحبه تعداد مصاحبه های لاتری رو به پایان و کاهش هست بنابراین اعضای تاپیک کنونی از مصاحبه شدگان قبلی هستند و خیلی ها هم سوالاتشون رو هم پرسیدن و هر عضو جدید هم که می آد حتی با تاخیر، اما انصافاً جواب سوالشو میگیره! Smile
اگه اجازه بدین پاکسازی رو از 29 سپتامبر شروع کنیم Big Grin من خودم یکماه در خدمت شما خواهم بودم و قول میدم تو همون یکماه این تاپیک رو به همون زیر 1000 صفحه برسونیم Wink
البته اگه دسترسی مناسب داشته باشم!! Big Grin اگر هم نداشته باشم که دعا گوی تلاش دوستان خواهم بود.

خلاص

آقاي بابك عزيز، واسه سلام و صبح بخير بوده كه تاپيك از هر دري سخني ايجاد شده كه هرچي حرف روزمره ست اونجا زده بشه كه مثلاً كسي توي تاپيك بولتن ويزا نخواسته باشه بگه آمين، ممنون، صبح بخير
ضمن اينكه من هزار دفعه گفتم كه شما عين قبل باشيد، مااز پستهاي اول شروع كرديم و پستهاي اين قسمت ميفته واسه همون ٢٩ سپتامبر، پس فرقي نكرده هيچي
حرف شما درست ولی اگه بعد از قفل شدن تایپیک این کارو می کردین خیلی بهتر بود الان دیدن اخرین پست سخت شده چون صفحه ها همش بهم میریزه
2013AS76XX
رويت قبولی : می 2012 - مصاحبه و مديکال: می 2013 ايروان - تعداد افراد کيس : 2 نفر ;
کلیر شده بعد از 105 روز (23 آگوست 2013)
تشکر کنندگان: shatsi ، babak_1363 ، amairmonre ، negar_karimi6 ، heidari1248 ، b_argi ، gifa ، zohre02

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان