کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-23 ساعت 20:35)shatsi نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 20:17)babak_1363 نوشته:  
(2013-07-23 ساعت 20:11)پدی نوشته:  از دلائلی که باعث میشه که دوستان کمتر به اینجا سر بزنند اینه که هر3سفارت مدت طولانیه که کلیرنس درست وحسابی نداشته اند.
پدی جان الان 3 هفته هست که سفارت ها رفتن تو کماء ، اما حس حال دو هفته با این هفته قابل قیاس نبود! من شاید اغراق نباشه اگه بگم که 12 ساعت هر روز اینجام، برای من محسوس بود! این صفحه ها که عقب میرن، حس خوبی ندارم...فقط حس و حال خودمو گفتم...شاید حس و حال بعضی از دوستان دیگه ام باشه..
من به شخصه با نظر بابک عزیزم موافقم.....گل نهال عزیز و سایر دوستان من بعضاً در تاپیک های دیگه هم فعالیت میکنم حتی چند نوبت در 2014 هم مطلب گذاشتم و در تاپیک تخصصی هم فقط مطلب اختصاصی اون تاپیک رو عرض کردم ...اما در تاپیک کلیرنس همانطور که ماه ها پیش امیر مهاجر عزیز هم گفتند حال و هواش با تاپیک های دیگه فرق میکنه ، راستش اینجا شاید با همه حواشی و سوال و جوابهای تخصصی به 100 صفحه بیشتر احتیاج نداره ، اما خواسته یا ناخواسته اینجا تبدیل به مامن و کلبه آرامش این بچه ها شده ، اینجا وقتی کسی شعر میخونه بقیه هم باهاش میخونن، وقتی گریه میکنه بقیه هم گریه میکنن وقتی یکی برنده میشه چون تمام بچه ها منتظر فریاد شادی دوستانشون هستن با شادی اون باید فریاد بزنن و آدما هم میخوان جایی داد بزنن که دیده بشن و انرژی درونیشون به بقیه منتقل بشه تا با انرژی مضاعف بقیه به انتظارشون ادامه بدن، من حتی برای این بچه ها قسم نامه هم نوشتم و اینجا گذاشتم تا بعدها همه به یاد بیارن که با همدلی و صفا و صدق همه دروازه ها گشوده میشه ، اینجا فضای بوجود آمده به نظر من اون فضائی هست که همه به خاطر همچین فضاهایی اقدام به مهاجرت میکنیم، البته اینجا مدیر داره و بزرگتر و صلاح کار خویش خسروان دانند اما به نظر بنده بزاریم حساب کار این تاپیک با بقیه تاپیک ها فرق بکنه....بچه ها اگه جایی دلشون آروم نگیره نمیان...بچه ها اگه جایی برای فریاد نداشته باشن نمیان...بچه ها اگه دوستاشون منتظرشون نباشن نمیان...بچه ها ....آخ بچه ها......وای بچه ها.......

دوست عزیز اگراجازه بدید منم به عنوان عضوی ازاینجانظرموبدم البته فقط یه نظره اجباری درپذیرفتنش ندارم
ببینید دوست گلم شمافکرنمیکنید همون صبح بخیروظهربخیرو دنبال کردن صدتاجمله یکسان یه باراززبان حسن یه بارازحسین یعنی چه و به چه قیمتی
تموم میشد؟ به قیمت هدررفتن فرصتهای زندگیمون
نمیخوام بگم کاربیهوده ای بوده ولی واقعا اززندگی زدنوفقط به امورات کلیرپرداختن همانا , هدردادن وقتهای طلایی برای گرفتن سهممون ازدنیا هم
همانا شمامیدونید زمانیکه یه نفرساعتهاااااااااا پای سیستم میشینه تا تک تک مطالب بچه ها اونم گاهی تکراری روبخونه و به قول شماباغمو
شادیشون غمگین یاشادمان باشه چه هزینه ای برای روح و جسم و جان داره
من اصلا ادم بی احساسی نیستم اتفاقا به عکس اگروبلاگموبریدبخونید میفهمید که چقدرسرشارازاحساسم ولی 4 ماهه وبلاگمورهاکردم چرااااااااااااااا؟
چون خودمسئله مهاجرت ذهن ادمودرگیرمیکنه چه برسه بخوایدهمش پشت سیستم بشینید اونم برای چیزی که هیچ تاثیری درروندکارسفارت
نخواهدداشت فقط میتونه تسکینی برای دردانتظارباشه ولی این دوروزه که دیگه تب وتاب اینجاکمترشده بخداااااااااااابه کاروزندگیمون بیشترمیرسیم
ارامش همیشه دریکجامتمرکزنمیشه بایدگاهی ازبیرون بطورمتنوع اونودریافت کنی به قولی معروف همش اینجابودنودرجریان همه حرفهای همه
قرارگرفتن نون و اب نمیشه برای زندگی جدیدمون
شمافکرنمیکنید شایدواقعا کسانی که زندگیشون شده بودحضوردراینجاتوی این دوسه روزتونستن یه صفایی به روح و جسمشون بدند؟
البته درکنارهمه این حرفااااامممم تاثیراینجارومنکرنمیشم چراکه اگراینجاااانبودشایددرهمین مرحله کلیرنس شدن هم قرارنمیگیرفتیم و باناشی گری
بی غرضانه خودمون پشت پابه بختمون میزدیم و اینومدیون تلاش شبانه روزوحضوردائمی بچه هامیدونم ولی عزیزدل الان که دیگه اون تب وتاب مصاحبه
و غیره روکه نداریم و مشکل بدست مابازنمیشه که مبادااشتباهی درروندکارکنیم دیگه چرااااااااااا همه زندگیمون وقف اینجابشه بایدببینم سفارت قراره
چه کنه و مطمئنم ازته دلم مطمئنمممممممممم که اوناکارشونوخوب بلدند نیازبه حضوردائمی ماندارن که اونهاروازراه دورکنترل کنیم
تشکر کنندگان: shatsi ، SHABAH51 ، mehrdad pharm ، rozelo ، b_argi ، zohre02 ، soruosh
دوستان عزیز، لطفا بیاید اجازه بدیم مدیران کار خودشون رو بکنند و این بحث رو همینجا تموم کنیم.
(2013-07-23 ساعت 23:49)kɪŋ نوشته:  دوستان عزیز، لطفا بیاید اجازه بدیم مدیران کار خودشون رو بکنند و این بحث رو همینجا تموم کنیم.

امیر جان ارادت دارم Smile

اما اگه ناراحت نشی و اجازه بدی ،فقط میتونم بگم با شما موافق نیستم دوست و برادر من و نظرم رو بیان میکنم . من نه دسترسی شما رو دارم و نه تیم شما رو ، بنابراین از تنها حق خودم جهت بیان نظرم استفاده کردم.این بیان نظر حق من بعنوان یک عضو هست.

و طبق گفته شما ،
از این پس هم، شما میدونی و حوضتون داش امیر Smile Rolleyes

منم طبق روال قبل در سایت حضور خواهم داشت Big Grin

موفق باشید و سربلند
خلاص
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: shatsi ، امیر مهاجر ، dolood ، amairmonre ، mehrdad pharm ، rozelo ، b_argi ، negar_karimi6 ، gifa ، zohre02 ، آنی
(2013-07-21 ساعت 19:03)efah نوشته:  داده های زیر در پیوند با پرونده های لاتاری با چهار رقم سمت راست از 8000 تا 8999 است که در ابوظبی مصاحبه داشته اند :

- تعداد پرونده ها 54
* همه پرونده ها از برای هم میهنان مان است ، بعبارت دیگر هیچ پرونده ای در این بازه با نام غیر ایرانی دیده نمیشود

- 6 پرونده Issued است ، چهارتای آنها کیسهای یک نفره ، یک کیس دو نفره (نفر دوم هنوز AP است) ، و یک کیس سه نفره

- تعداد کل نفرات این 54 پرونده 120 و میانگین نفرات در هر کیس 2/22 است

- آخرین آپدیت 15 جولای در دو کیس بوده که یکی از آنها در بازه 8900 تا 8999 است و احتمالاً در نزدیکی تاریخ مصاحبه بوده

از لیست 47 نفره کارنت شده های 10 آپریل ( آن کاربران مهاجرسرا که خود اعلام کرده بودند ) که در همان زمان تهیه شده بود ، 21 نفر در ابوظبی مصاحبه داشتند ، نزدیک به 45% ، اکنون اگر همین نسبت را در کل 1000 شماره بررسی شده ( از 8000 تا 8999 ) یکی فرض کنیم ، تعداد کل کیس های ایرانی در سه سفارت 120 کیس میباشد !!!! البته شاید بهتر بود برای نتیجه گیری دقیقتر بازه 7850 تا 8900 رو انتخاب میکردم تا بشه روی آپدیتها هم مطالعه بهتری داشت .
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
تشکر کنندگان: shatsi ، mrbonbon ، amairmonre ، Mehrdadordi ، rozelo ، babak_1363 ، b_argi ، negar_karimi6 ، ari_kiana ، zohre02
بابک جان همونطوری که میبینی اینجا داره تبدیل میشه به تاپیک نظر سنجی برای این حرکت اخیر مدیران!
با عرض معذرت اینجای جای این نظرها نیست. اگر نظرتون رو میخواید بدید تاپیکی در این خصوص وجود داره. حتی میتونید اونجا آزادانه از عملکرد یک مدیر خاص شکایت و انتقاد کنید.
دلیل اینکه چنین چیزی خواستم همین بود.
سلام شبتون بخیر بعد از آپدیت همگانی 18 جولای همین الان فرد برنده که شوهرم هستند دوباره آپدیت شد خدا جونم چاکریم ما رو از این خوان زودتر در آر
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
[عکس: 7079f6e530baf06e3c0866949533d208-425]
دوستان ، عزيزان، مديران، تيمهاي فني، تيمهاي ملي، مسئولان، فضلا، دانشمندان، آهاااااااااي من اعتراض دارم من ديگه اسم امير مهاجررو نميبينمSad چرا اسم به اون قشنگي عوض شده؟ من اين تصميم امير خان رو عدم تائيد ميكنم! آهاااااي يكي بياد رسيدگي كنه آخه اين چه وضعيهSad
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
سلام دوستان عزیز نگران نباشید همه چی درست در زمان خودش درست میشه واین فقط:
آرامش قبل از طوفانه Cool
2013AS83xx/ابوظبی/کلیــــــــــر 15Aug
اندکی صبر ، سحر نزدیک است Smile
تشکر کنندگان: babak_1363 ، rozelo ، Mehrdadordi ، rose_2000 ، noura ، sadeghi897 ، mehdi didam ، negar_karimi6 ، b_argi ، ma300me ، zohre02 ، efah ، dove
امروز اكه تاريك و خاموش و سياهه
فردا كه شد ، دنيا بر از خورشيد و نوره ...

به اميد تابش افتاب تابان " كلير" بر سرزمين يخ بسته "مهاجر سرا !!
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: babak_1363 ، rose_2000 ، mehrrdad ، mehdi didam ، negar_karimi6 ، b_argi ، ma300me ، zohre02 ، efah
دوستان عزیزی که سفارت ابوظبی مصاحبه داشتن این 2 ماه اخیر و همچنین سفارت های دیگه میشه ذکر کنن که در پایان مصاحبه زمانی رو که افیسر گفته سایت رو چک کنن کی تعیین کرده؟به ما گفته 1 هفته به همه همین زمان رو گفتن می خوام به یک نتایجی دست پیدا کنم
کیس نامبر:2013AS8900/تعداد افراد کیس:3 نفر/اورنج کانتی کالیفرنیا
(2013-07-24 ساعت 01:26)usa lover نوشته:  دوستان عزیزی که سفارت ابوظبی مصاحبه داشتن این 2 ماه اخیر و همچنین سفارت های دیگه میشه ذکر کنن که در پایان مصاحبه زمانی رو که افیسر گفته سایت رو چک کنن کی تعیین کرده؟به ما گفته 1 هفته به همه همین زمان رو گفتن می خوام به یک نتایجی دست پیدا کنم
با سلام به گفتند یک الی یکماه ونیم دیگر
ارسال فرم I-130 در 10 فوریه-25 فوریه دریافت فرم I-797c-اپروو در 7 اپریل، دریافت کیس نامبر 20 می_ پرداخت 120$ وفرم261 اپریل 2015- پرداخت 320$ می 15- فرستادن کلیه مدارک و اسپانسر اواخرمی15- ناقصی مدارک اسپانسر جون 15 - فرستادن دوباره مدرک و فرم 260 سپتامبر 15
ایمیل دریافت مدارک از ان وی سی 16 اگست
تاریخ مصاحبه هفته سوم ژانویه 2016
دوستان آیا به همه می گن سوگند بخورین؟
از پدر و مادر من نخواستن فقط انگشت نگاری کردن و سوالی هم در مورد اینکه کجا می ری و چرا اینا هم نکردن..
بهشون برگه آبی دادن...
تشکر کنندگان: babak_1363 ، Mehrdadordi ، sadeghi897 ، negar_karimi6 ، b_argi ، zohre02
سلام به همه
تقریبا یه 3 ساعتی هست که رسیدیم مشهد .دیروز مصاحبه داشتیم تو ابوظبی همونطور که پیش بینی میشد به خاطر سربازی کلیر خوردیم.
کارا داشت خیلی خوب پیش میرفت ولی تا سربازی من رو دید که زدم بسیج چشمهای آفیسر 4تا شد گفت : بسسسسسسسسسسسیج بهش گفتم که اجباری بود ولی در جوابم گفت:
من قوانین ایران رو بهتر از شما میدونم تو ایران بسیج اختیاریه نه اجباری من تا به حال 3یا 4 هزار ایرانی رو مصاحبه کردم ولی تا به حال به همچین موردی برنخورده بودم.
خلاصه یه خط قرمز دور سربازی من کشید و گفت که هر 2 روز سایت رو چک کنین احتمالا یه سری سوالات ار شما پرسیده میشه که باید جواب بدین.
از خانوم ملیکا هم خیلی تشکر میکنم اگه رفتین دبی حتما با خانوم ملیکا هماهنگ کنین تا سفارت برین قیمتش واقعا مناسبه.
امیدوارم هر چی که به صلاح من و همسرم هست همون رقم بخوره.
به امید موفقیت همه .
**92/ 2 نفر /کارنت:10می2013/مصاحبه:22جولای2013ابوظبی
کلیر:2سپتامبر2013/دریافت ویزا28سپتامبر2013/ ورود به آمریکا 27فوریه2014/ساکن شمال ویرجنیا(منطقه استرلینگ)
(2013-07-24 ساعت 01:26)usa lover نوشته:  دوستان عزیزی که سفارت ابوظبی مصاحبه داشتن این 2 ماه اخیر و همچنین سفارت های دیگه میشه ذکر کنن که در پایان مصاحبه زمانی رو که افیسر گفته سایت رو چک کنن کی تعیین کرده؟به ما گفته 1 هفته به همه همین زمان رو گفتن می خوام به یک نتایجی دست پیدا کنم
به من گفت حدود دو ماه طول میکشه ولی از یک هفته دیگه حداقل هفته ای یه بار سایتو چک کن.
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle
تشکر کنندگان: babak_1363 ، امیر مهاجر ، usa lover ، amir82 ، sadeghi897 ، negar_karimi6 ، b_argi ، zohre02

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان