موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
خدایا به حق تولد دوست عزیزمون منو هم کلیر کن
Case Number: 2013AS000065xx
تاریخ مصاحبه: 9 می آنکارا
تعداد کیس: 1 نفر
برگه صورتی
کلیر شده در 17 سپتامبر 2013
تاریخ دریافت ویزا: هیچ وقت
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک به همه دوستانی که کلیر شدن
دست راستتونو رو سر منم بکشین
خسته شدم از اینهمه انتظار بدون حتی یک آپدیت
Case Number: 2013AS000065xx
تاریخ مصاحبه: 9 می آنکارا
تعداد کیس: 1 نفر
برگه صورتی
کلیر شده در 17 سپتامبر 2013
تاریخ دریافت ویزا: هیچ وقت
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
جیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــغ
دســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــت
نعــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــره
هــــــــــــــــــــووووووووووووووووررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا amairmonre
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June
هر سوالی داشتین بهمپیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
أينو فقط ميتونم بگم همه بچه هاي ٢٠١٣ كلير خواهند شد همه ي همه شون أصلا نگران مباشين خدا به من كه در برابر بزرگي انسانهاي خوب مهاجر سرا هيچي نيستم اينجور به قول خودمون حال بده چي اونم شب تولدم حال بياد شمارو دست خالي بركردونه نه نه نه و مطمئنم نه و اطمينان داشته باشيد همه كليرند ببين كي گفتم خدايااااااااااااااااا أي خداياي أمام رضايي كه أبي هاني چند وقت پيش اومد پيشت ندرش رو أدا كرد اين بچه ها لائق بهترينند به بهترين روش ممكن كمكشون كن و همه رو پاك كن كه اين دوستان پاكترينند أي خدااااااااااااااي مهربون شكرت.[/quote]
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-25 ساعت 21:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-25 ساعت 21:44 توسط amairmonre.)
أينو فقط ميتونم بگم همه بچه هاي ٢٠١٣ كلير خواهند شد همه ي همه شون أصلا نگران مباشين خدا به من كه در برابر بزرگي انسانهاي خوب مهاجر سرا هيچي نيستم اينجور به قول خودمون حال بده چي اونم شب تولدم حال بياد شمارو دست خالي بركردونه نه نه نه و مطمئنم نه و اطمينان داشته باشيد همه كليرند ببين كي گفتم خدايااااااااااااااااا أي خداياي أمام رضايي كه أبي هاني چند وقت پيش اومد پيشت ندرش رو أدا كرد اين بچه ها لائق بهترينند به بهترين روش ممكن كمكشون كن و همه رو پاك كن كه اين دوستان پاكترينند أي خدااااااااااااااي مهربون شكرت.[/quote]
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
فکر کنم که کیس4106 تو مهاجرسرا نیست اما هرکی که باشه تبریک بهش میگیم..........
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک به دوستان کلیر شده ابوظبی..................
هوراااااااااااااااااااااا
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی