کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-25 ساعت 21:06)amairmonre نوشته:  خدا يا شكرت چه لطفي ميكني شب تولدمون به ما، ما جنبشو نداريم شب تولدمه خدا يا شكرت خدا يا شكرت . شب تولد و تولدي دوباره.

دوست عزیز چی شده؟!!! واضح تر بگو! میخوایم جیغ بکشیم!
در شب تولدم كلير شدم
خدایا به حق تولد دوست عزیزمون منو هم کلیر کن
Case Number: 2013AS000065xx
تاریخ مصاحبه: 9 می آنکارا
تعداد کیس: 1 نفر
برگه صورتی
کلیر شده در 17 سپتامبر 2013
تاریخ دریافت ویزا: هیچ وقت
(2013-07-25 ساعت 21:19)amairmonre نوشته:  در شب تولدم كلير شدم

هم تولدت مبارک. هم تولد دوباره‌ات مبارک!
جیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــغ

این دو تا خبر خوب از ابوظبی امشب. یکی سمیرا خانم یکی هم amairmonre.

ایروان کی بوده که کلیر شده؟
تبریک به همه دوستانی که کلیر شدن
دست راستتونو رو سر منم بکشین
خسته شدم از اینهمه انتظار بدون حتی یک آپدیت
Case Number: 2013AS000065xx
تاریخ مصاحبه: 9 می آنکارا
تعداد کیس: 1 نفر
برگه صورتی
کلیر شده در 17 سپتامبر 2013
تاریخ دریافت ویزا: هیچ وقت
جیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــغ
دســــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــت
نعــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــره
هــــــــــــــــــــووووووووووووووووررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا amairmonre
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
أينو فقط ميتونم بگم همه بچه هاي ٢٠١٣ كلير خواهند شد همه ي همه شون أصلا نگران مباشين خدا به من كه در برابر بزرگي انسانهاي خوب مهاجر سرا هيچي نيستم اينجور به قول خودمون حال بده چي اونم شب تولدم حال بياد شمارو دست خالي بركردونه نه نه نه و مطمئنم نه و اطمينان داشته باشيد همه كليرند ببين كي گفتم خدايااااااااااااااااا أي خداياي أمام رضايي كه أبي هاني چند وقت پيش اومد پيشت ندرش رو أدا كرد اين بچه ها لائق بهترينند به بهترين روش ممكن كمكشون كن و همه رو پاك كن كه اين دوستان پاكترينند أي خدااااااااااااااي مهربون شكرت.[/quote]
(2013-07-25 ساعت 20:51)سمیرا صدیقی نوشته:  بلا خره ما 3 نفرمون کلیر شدیم 1 نفر مانده تازه بلاتکلیف شدیم نمیشه نصفه نیمه بریم البته خدارررررررررررو شکرWink

تبریک میگم سمیرا جون
امیر مهاجر عزیز بی زحمت این دوستمونو ستاره دارش کن مرسی Smile
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

أينو فقط ميتونم بگم همه بچه هاي ٢٠١٣ كلير خواهند شد همه ي همه شون أصلا نگران مباشين خدا به من كه در برابر بزرگي انسانهاي خوب مهاجر سرا هيچي نيستم اينجور به قول خودمون حال بده چي اونم شب تولدم حال بياد شمارو دست خالي بركردونه نه نه نه و مطمئنم نه و اطمينان داشته باشيد همه كليرند ببين كي گفتم خدايااااااااااااااااا أي خداياي أمام رضايي كه أبي هاني چند وقت پيش اومد پيشت ندرش رو أدا كرد اين بچه ها لائق بهترينند به بهترين روش ممكن كمكشون كن و همه رو پاك كن كه اين دوستان پاكترينند أي خدااااااااااااااي مهربون شكرت.[/quote]

فکر کنم که کیس4106 تو مهاجرسرا نیست اما هرکی که باشه تبریک بهش میگیم..........
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
(2013-07-25 ساعت 21:02)سمیرا صدیقی نوشته:  بلاخره ما نصفه نیمه کلیر شدیم 3 نفر کلیر شده 1 نفر مانده خدارو شکرWinkایشالله تا هفته دیگه کسی تو منتظر سرا سیاه نباشه همه سبز بشن بخصوص parvin-omidعزیزSmile

مرسی دوستم
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تبریک به دوستان کلیر شده ابوظبی..................
هوراااااااااااااااااااااا
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
(2013-07-25 ساعت 21:09)kɪŋ نوشته:  
(2013-07-25 ساعت 20:59)dolood نوشته:  امیر جان خیلی مبارکه داداش. می شه بگی حالا می خوایی چی کار کنی؟ بری ویزای بانو رو بگیری و یا نه ؟ هردو رو باهم بگیری . اگه AP خانم Expire شه چی؟ ممنون می شم جواب بدی که ما هم شرایط مشابه پیش بیاد بدونیم چی کارس بهتره بکینم. و اگه مردونگی هم بکنیو متن ایمیلتو به سفارت بزاری که دیگه خیلی آقایی

فکر نمیکنم شرایطی که من دارم رو هر کسی داشته باشه. بنابراین توصیه نمیکنم از من تبعیت کنید.
من احتمالا ویزای همسرم رو نمیگیرم. چون اگر هر دو کلیر نشیم ایشان هرگز به تنهایی نخواهند رفت. به خصوص که بخوان اونجا بمونند و از طریق کیس خانوادگی برای من اقدام کنند.
در غیر اینصورت حتما میرفتم و ویزای ایشون رو میگرفتم.
در ضمن فکر نمیکنم اصلا همسرم کلیر خورده باشه. تصور من اینه که از همون ابتدا هم کلیر نخورده بوده که بخواد اکسپایر بشه.
اینجور موارد رو تصور میکنم توی سایت اعلام میکنند و تاریخ اکسپایر هم روبروش میزنند.
امیر جان تبریک، بابت کیلیر شدن همسرتون. ایشالله که هر چه زودتر خودتون هم کیلیر خواهید شد...
امیر جان عرایض شما در بالا متین، اما اگه 1% هم احتمال این باشه که کیلیر شدن همسرتون، تاریخ اکسپایر داشته باشه، این موضوع خیلی میتونه خطرناک باشه برای کیستون، اگر ویزای ایشون رو نگیرین. یعنی این امکان وجود داره که شاید به دلیل پایان لاتاری 2013، زمانیکه شما کیلیر بشین، خدایی نکرده تاریخ ایشون اکسپایر بشه. به نظر من از قدیم گفتن "از این در به اون در فرجه"، حالا میگم شما یه ایمیل دوباره به سفارت بزنین و بپرسین اگه الان بخواهیم این ویزای آماده رو با ویزای خودم، باهم بگیریم مشکلی برای صدور ویزای همسرم در آن زمان ایجاد میشه یا نه؟ ...
حداقل اینجوری خیالتون راحت میشه با جواب صریح اونها...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
نعـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــره

برای تمامی کلیر شدگان،
آپدیت شدگان،
ویزا گرفته ها،
روز تولدیها،
شب تولدیها.....
Big Grin

(2013-07-25 ساعت 16:26)kɪŋ نوشته:  دوستان بنده اولین ایمیلم رو (بعد از مصاحبه) به سفارت زدم و خیلی کلی نوشتم و گفتم که ویزاهای کمی اخیرا آماده شده و نگرانی برای ما ایجاد کرده.
امروز ۳:۲۰ ایمیل دادم و ۴:۱۰ پاسخ گرفتم.
در پاسخ جواب روتین رو دادند و البته افزودند که قبل از ۹۰ روز (قبلا میگفتند ۶ ماه) پیگیر کیستون نشید.
در آخر هم گفتند که برنده اصلی ویزاش آماده صدوره و میتونه بیاد بگیره.
خلاصه ما هم ستاره‌دار شدیم. شاید هم از ابتدا بودیم! نمیدونم!
امیر خان تبریک....
حالا که خودت خیلی قبولش نداری، نعـــــــــره اختصاصیت رو میزارم برای بعد.......... زودتر بی ستاره شی ایشالا!
Wink
(2013-07-25 ساعت 19:12)kɪŋ نوشته:  
(2013-07-25 ساعت 18:47)negar_karimi6 نوشته:  من اهل هوراکشیدن نیستم این همه بچه هاکلیرشدن واسه کسی هورانکشیدم نه اینکه خوشحال نبودم همون موقع هم به فکراشغال کردن تاپیک بودم امابااجازه مدیردیگه طاقت ندارم واسه امیرعزیزمیخوام جیغ بکشم گوشاروبگیرید...
خدایاشکرت واقعا حقش بوده زودترازاینهاخوشحالش کنی ازبس این مردمحترم هست ...

نگار خانم خیلی ممنونم بابت این همه تعریفی که از من میکنید. Smile امیدوارم لایق این همه لطف باشم!
ارسال شما رو که میخوندم کم کم باور کردم کلیر شدم! رفتم منتظرسرا رو باز کردم دیدم نه بابا. فقط ستاره‌دار شدم! Wink
خلاصه همینش هم برای اینجا خبر خوبی بود. وگرنه اینکه خودم کی کلیر بشم با خداست!

امیرجان شماکلیرشده خدایی هستید پاک و منزه انشالا آسمون دلتون بی ستاره نمونه ولی برای رفتن انشالا ستاره ات برداشته بشه برات دعا میکنم که کلیربشیدهنوزاون پیام خصوصیتون یاایملم یادم نیست که نویددادید و گفتیدانشالا خودم درمنتظرسراسبزت میکنم مزه اش مونده
آی که چقدرچسبیددددددددددد
درضمن هرچی هم گفتم دروصف شمااغراق که نبودهیچچچچچچچ بلکه واقعیت بود بازم پیشاپیش کلیرشدنتونو که مطمئنم به همین زودی هاست شادباش میگم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان