کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-25 ساعت 19:56)SK89 نوشته:  [quote='negar_ بخوريم چقدر .......اسمموگفت خواستم یقه اشوبگیرم بگم اهای مرتیکه مگه دخترخاله اتم اینجوری اوکی اوکی راه انداختی که باز......... گفتم الانه که به جای سفارت این آقای اسکنر عرب تصمیم برای ندادن ویزام میکنه
خلاصه ایناروگفتم که بدونید ایرانی هاروهم تحویل میگیرن گاهی هم زیادی تحویل میگیرن
نگار جون من و شما رو چون خانمیم رو سرشون میذارن ولی طفلک اقایون
یکبار که ما یکساعت به پرواز امارات رسیدیم فرودگاه ولی چنان استقبالی از من کردن خدا میدونه این شرطه هاش از هر طرف حمله میکردن که کارمو زود انجام بدن شانس آوردم همسر محترم رسید یکخورده خودشونو جمع کردن
[/quote]

بازم دست این برادران عرب دردوبی دردنکنه توایران خودمون که اگرتواتوبوس بمیری هم دیگه مردابهت جاشونونمیدن نمیدونم چشون شده انگاربدجوری به خون خانمهاتشنه ان
تشکر کنندگان: amairmonre ، sgkco24 ، azar1348 ، babak_1363 ، b_argi ، SK89 ، soruosh
(2013-07-25 ساعت 21:19)amairmonre نوشته:  در شب تولدم كلير شدم

دوست عزیز هم تولدت مبارک هم کلیر شدنت امیدوارم همیشه شاد باشی مبارکت باشه Big Grin
کیس:2013AS000078xx @ کسولگری: ایروان @ قبولی :MAY 5
ارسال فرم : 23 MAY @ کیس :3نفر@ کارنتی:مارچ 2013 @ مصاحبه: 17 MAY @ وضعیت : HELLO USBig Grin
(2013-07-25 ساعت 21:09)kɪŋ نوشته:  
(2013-07-25 ساعت 20:59)dolood نوشته:  امیر جان خیلی مبارکه داداش. می شه بگی حالا می خوایی چی کار کنی؟ بری ویزای بانو رو بگیری و یا نه ؟ هردو رو باهم بگیری . اگه AP خانم Expire شه چی؟ ممنون می شم جواب بدی که ما هم شرایط مشابه پیش بیاد بدونیم چی کارس بهتره بکینم. و اگه مردونگی هم بکنیو متن ایمیلتو به سفارت بزاری که دیگه خیلی آقایی

فکر نمیکنم شرایطی که من دارم رو هر کسی داشته باشه. بنابراین توصیه نمیکنم از من تبعیت کنید.
من احتمالا ویزای همسرم رو نمیگیرم. چون اگر هر دو کلیر نشیم ایشان هرگز به تنهایی نخواهند رفت. به خصوص که بخوان اونجا بمونند و از طریق کیس خانوادگی برای من اقدام کنند.
در غیر اینصورت حتما میرفتم و ویزای ایشون رو میگرفتم.
در ضمن فکر نمیکنم اصلا همسرم کلیر خورده باشه. تصور من اینه که از همون ابتدا هم کلیر نخورده بوده که بخواد اکسپایر بشه.
اینجور موارد رو تصور میکنم توی سایت اعلام میکنند و تاریخ اکسپایر هم روبروش میزنند.
شما اشتباه نمكني؟ اگه اكسپاير ديت داشته باشه ونرين بگيرين و هفته هاي ديگه شمام كلير شين كه اوضاع بدتره ومن فكر نميكنم كه براي يه خانواده باكيس لاتاري نصفه نيمه ويزا بدن مگه تا حالا بوده؟
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
سلام
من 10 آپریل مصاحبه داشتم هنوز جوابم نیامده چه کنم؟
تشکر کنندگان: پدی ، azar1348 ، babak_1363 ، Mehrdadordi ، b_argi ، ikamaly ، negar_karimi6 ، heidari1248
(2013-07-25 ساعت 21:54)mrbonbon نوشته:  
(2013-07-25 ساعت 21:09)kɪŋ نوشته:  
(2013-07-25 ساعت 20:59)dolood نوشته:  امیر جان خیلی مبارکه داداش. می شه بگی حالا می خوایی چی کار کنی؟ بری ویزای بانو رو بگیری و یا نه ؟ هردو رو باهم بگیری . اگه AP خانم Expire شه چی؟ ممنون می شم جواب بدی که ما هم شرایط مشابه پیش بیاد بدونیم چی کارس بهتره بکینم. و اگه مردونگی هم بکنیو متن ایمیلتو به سفارت بزاری که دیگه خیلی آقایی

فکر نمیکنم شرایطی که من دارم رو هر کسی داشته باشه. بنابراین توصیه نمیکنم از من تبعیت کنید.
من احتمالا ویزای همسرم رو نمیگیرم. چون اگر هر دو کلیر نشیم ایشان هرگز به تنهایی نخواهند رفت. به خصوص که بخوان اونجا بمونند و از طریق کیس خانوادگی برای من اقدام کنند.
در غیر اینصورت حتما میرفتم و ویزای ایشون رو میگرفتم.
در ضمن فکر نمیکنم اصلا همسرم کلیر خورده باشه. تصور من اینه که از همون ابتدا هم کلیر نخورده بوده که بخواد اکسپایر بشه.
اینجور موارد رو تصور میکنم توی سایت اعلام میکنند و تاریخ اکسپایر هم روبروش میزنند.
امیر جان تبریک، بابت کیلیر شدن همسرتون. ایشالله که هر چه زودتر خودتون هم کیلیر خواهید شد...
امیر جان عرایض شما در بالا متین، اما اگه 1% هم احتمال این باشه که کیلیر شدن همسرتون، تاریخ اکسپایر داشته باشه، این موضوع خیلی میتونه خطرناک باشه برای کیستون، اگر ویزای ایشون رو نگیرین. یعنی این امکان وجود داره که شاید به دلیل پایان لاتاری 2013، زمانیکه شما کیلیر بشین، خدایی نکرده تاریخ ایشون اکسپایر بشه. به نظر من از قدیم گفتن "از این در به اون در فرجه"، حالا میگم شما یه ایمیل دوباره به سفارت بزنین و بپرسین اگه الان بخواهیم این ویزای آماده رو با ویزای خودم، باهم بگیریم مشکلی برای صدور ویزای همسرم در آن زمان ایجاد میشه یا نه؟ ...
حداقل اینجوری خیالتون راحت میشه با جواب صریح اونها...

دوستمون پيشنهادخوبي كردن وماهم همينكار رو انجام داديم بعداز نيم ساعت ايميل زدن و گفتن سريع بياين بگيرين
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
(2013-07-25 ساعت 21:54)mrbonbon نوشته:  امیر جان عرایض شما در بالا متین، اما اگه 1% هم احتمال این باشه که کیلیر شدن همسرتون، تاریخ اکسپایر داشته باشه، این موضوع خیلی میتونه خطرناک باشه برای کیستون، اگر ویزای ایشون رو نگیرین. یعنی این امکان وجود داره که شاید به دلیل پایان لاتاری 2013، زمانیکه شما کیلیر بشین، خدایی نکرده تاریخ ایشون اکسپایر بشه. به نظر من از قدیم گفتن "از این در به اون در فرجه"، حالا میگم شما یه ایمیل دوباره به سفارت بزنین و بپرسین اگه الان بخواهیم این ویزای آماده رو با ویزای خودم، باهم بگیریم مشکلی برای صدور ویزای همسرم در آن زمان ایجاد میشه یا نه؟ ...
حداقل اینجوری خیالتون راحت میشه با جواب صریح اونها...

(2013-07-25 ساعت 22:35)smpf نوشته:  شما اشتباه نمكني؟ اگه اكسپاير ديت داشته باشه ونرين بگيرين و هفته هاي ديگه شمام كلير شين كه اوضاع بدتره ومن فكر نميكنم كه براي يه خانواده باكيس لاتاري نصفه نيمه ويزا بدن مگه تا حالا بوده؟

(2013-07-25 ساعت 22:41)smpf نوشته:  دوستمون پيشنهادخوبي كردن وماهم همينكار رو انجام داديم بعداز نيم ساعت ايميل زدن و گفتن سريع بياين بگيرين

حق با شماست. ممکنه اشتباه کنم!
همین الان ایمیلی دادم و پرسیدم که اگه منتظر باشیم ریسک اکسپایر وجود داره یا نه.
جوابشو هم اگه دادند به اطلاعتون میرسونم.
(2013-07-25 ساعت 16:26)kɪŋ نوشته:  دوستان بنده اولین ایمیلم رو (بعد از مصاحبه) به سفارت زدم و خیلی کلی نوشتم و گفتم که ویزاهای کمی اخیرا آماده شده و نگرانی برای ما ایجاد کرده.
امروز ۳:۲۰ ایمیل دادم و ۴:۱۰ پاسخ گرفتم.
در پاسخ جواب روتین رو دادند و البته افزودند که قبل از ۹۰ روز (قبلا میگفتند ۶ ماه) پیگیر کیستون نشید.
در آخر هم گفتند که برنده اصلی ویزاش آماده صدوره و میتونه بیاد بگیره.
خلاصه ما هم ستاره‌دار شدیم. شاید هم از ابتدا بودیم! نمیدونم!
امیر جان تبریک ما رو هم بپذیر امیدوارم هر چه زودتر شما هم کلیر بشی چرا که از گل های سر سبد مهاجر سرایی و همه دوستت دارند من هم ارادتمند شما هستم مبارک باشه به امید فردا که انشاالله خودتم کلیر بشی Big GrinBig Grin
کیس:2013AS000078xx @ کسولگری: ایروان @ قبولی :MAY 5
ارسال فرم : 23 MAY @ کیس :3نفر@ کارنتی:مارچ 2013 @ مصاحبه: 17 MAY @ وضعیت : HELLO USBig Grin
(2013-07-25 ساعت 16:26)kɪŋ نوشته:  دوستان بنده اولین ایمیلم رو (بعد از مصاحبه) به سفارت زدم و خیلی کلی نوشتم و گفتم که ویزاهای کمی اخیرا آماده شده و نگرانی برای ما ایجاد کرده.
امروز ۳:۲۰ ایمیل دادم و ۴:۱۰ پاسخ گرفتم.
در پاسخ جواب روتین رو دادند و البته افزودند که قبل از ۹۰ روز (قبلا میگفتند ۶ ماه) پیگیر کیستون نشید.
در آخر هم گفتند که برنده اصلی ویزاش آماده صدوره و میتونه بیاد بگیره.
خلاصه ما هم ستاره‌دار شدیم. شاید هم از ابتدا بودیم! نمیدونم!

شب همه دوستان بخیر

آقا امیر تبریک، به امید خدا شما هم زودتر کلیر می شید.
آقا امیر، مطالب که می گم درسته؟
برنده اصلی خانم شما بوده با کیس نامبره 8 هزار، سایت سفارت ایروان کیس نامبره همسرتون رو اعلام نکرده و شما با ارسال ای میل متوجه شدید که همسرتان کلیر شده ولی مراحل کار شما هنوز ادامه داره.
یعنی اگه ای میل نمی زدید متوجه آماده بودن ویزای خانمتون نمی شدید!؟

همیشه شاد باشید.
(2013-07-25 ساعت 23:25)dela نوشته:  آقا امیر تبریک، به امید خدا شما هم زودتر کلیر می شید.
آقا امیر، مطالب که می گم درسته؟
برنده اصلی خانم شما بوده با کیس نامبره 8 هزار، سایت سفارت ایروان کیس نامبره همسرتون رو اعلام نکرده و شما با ارسال ای میل متوجه شدید که همسرتان کلیر شده ولی مراحل کار شما هنوز ادامه داره.
یعنی اگه ای میل نمی زدید متوجه آماده بودن ویزای خانمتون نمی شدید!؟

سلام و سپاس دوست عزیز.
بله. کاملا همینطوره که شما گفتید.
(2013-07-25 ساعت 22:36)afshinbostan نوشته:  سلام
من 10 آپریل مصاحبه داشتم هنوز جوابم نیامده چه کنم؟

.....................
عزیزم شما تنها نیستید یه نگاهی به منتظر سرا بکن ببین که چند نفر منتظرند. البته یه ایمیل به سفارت هم میتو نی بزنی و در مورد کیس ات بپرسی
**Case no:58
Applicants:2
Date of interview:16April
Consular :Kuala lumpur
Destination:Tx,Houston.
Status: visa issued
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، گل نهال ، amairmonre ، b_argi ، efah ، babak_1363 ، joody ، negar_karimi6 ، ffrfar ، zohre02
(2013-07-25 ساعت 21:19)amairmonre نوشته:  در شب تولدم كلير شدم

amairmonre عزیز
تولد و کلیر شدند مبارک باشه. هم زمانی جالبی بود.

هووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

فردا خبرهای خوبی در راهه
سلام بر دوستان عزیز مهاجرسرایی. من هنوز نرفتم مصاحبه تاریخ مصاحبم 3 سپتامبر هستش. از همین حالا کلی استرس دارم اگه یکضرب نگیرم و کلیر بخورم اونوقت تا آخر سپتامبر فقط 26 روز باقی میمونه. یعنی به نظرتون میشه با خدمت سربازی سپاه کلیر نخورم؟
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، b_argi ، jj bobo ، efah ، babak_1363 ، negar_karimi6 ، heidari1248 ، ikamaly ، zohre02 ، far-dv2013
(2013-07-25 ساعت 23:39)meysam1986 نوشته:  سلام بر دوستان عزیز مهاجرسرایی. من هنوز نرفتم مصاحبه تاریخ مصاحبم 3 سپتامبر هستش. از همین حالا کلی استرس دارم اگه یکضرب نگیرم و کلیر بخورم اونوقت تا آخر سپتامبر فقط 26 روز باقی میمونه. یعنی به نظرتون میشه با خدمت سربازی سپاه کلیر نخورم؟

اگه ميشه حدود كيس نامبرتونو بگيد كه بفهميم چرا سپتامبر ميريد مصاحبه
ضمن اينكه اصلاً نگران نباشد، كلير ماههاي آخر با سرعت صورت ميگيره، سال قبل كاربري به نام ممل آمريكايي ٥ سپتامبر رفته بود مصاحبه و ١٥ سپتامبر هم كلير شده بود
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-07-25 ساعت 21:10)afs نوشته:  ایروان

2013AS4106
آخ جون افشیییییییییییییییین . کجایی ؟ دل تنگی بسیار زیاد.
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، b_argi ، 5ina ، babak_1363 ، mhb161 ، negar_karimi6 ، lonelyman ، soruosh ، AsemanAbee ، zohre02
(2013-07-25 ساعت 23:42)گل نهال نوشته:  
(2013-07-25 ساعت 23:39)meysam1986 نوشته:  سلام بر دوستان عزیز مهاجرسرایی. من هنوز نرفتم مصاحبه تاریخ مصاحبم 3 سپتامبر هستش. از همین حالا کلی استرس دارم اگه یکضرب نگیرم و کلیر بخورم اونوقت تا آخر سپتامبر فقط 26 روز باقی میمونه. یعنی به نظرتون میشه با خدمت سربازی سپاه کلیر نخورم؟

اگه ميشه حدود كيس نامبرتونو بگيد كه بفهميم چرا سپتامبر ميريد مصاحبه
ضمن اينكه اصلاً نگران نباشد، كلير ماههاي آخر با سرعت صورت ميگيره، سال قبل كاربري به نام ممل آمريكايي ٥ سپتامبر رفته بود مصاحبه و ١٥ سپتامبر هم كلير شده بود
حدود کیسم 6000 هستش اما دیر اقدام کردم Big Grin به نظرم آخرین نفر 2013 من باشم واسه مصاحبه
تشکر کنندگان: گل نهال ، babak_1363 ، usa lover ، b_argi ، efah ، negar_karimi6 ، farzaam3 ، zohre02

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان