کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-25 ساعت 18:57)babak_1363 نوشته:  سلام به همه ی دوستان،
پیام منو از خطه سرسبز گیلان دریافت میکنید!! دیگه اینقد خونه مونده بودم داشتم دپ میشدم و میدونم که این هفته هم کلیر نمی شم بنابراین سه ساعته اومدم اینجا!! Big Grin Smile
هوا عالی ، بوی نم بارون میاد..به به ... خدایا شکرت Smile
خدایا تو رو بخاطر تمام داده ها و نداده هات دوست دارم! Smile

اومدم یه هوررررررراااااااااااااااااااااااااااااااای رنگی برای همه دوستانی که کلیر شدن، نصفه و نیمه کلیر شدن و آپدیت شدن بکشم Smile

خوشحالم که خوشحالید Smile

هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

مبارررررررررررررررررررررکککککککککککککککککککککککککههههههههههههههههههههه
...امیدوارم فردا همین هوراهای رنگی را برای بسیاری از دوستان از جمله babak-1363-zohre02- mehdididam- mrbonbon-hsevensky2013-drmrs-babayeyas-alireza2013-gole shabbo- و دیگر دوستان صبورداشته باشیم.
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
(2013-07-25 ساعت 12:28)gifa نوشته:  r91 نبينم جلو بزنيا يواش يواشWink

والا نمیدونم چه حکمتیه که من همه جا تو نفس کم میارم الا اینجا که یه نفس نان ستاپ دارم میرم بالا.حالا نمیدونمSad یاSmile
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
دوستان عزیز آپدیت شدۀ اینروزای ما Big GrinTongueCool من از تک تکتون بسیار سپاسگزارم که حال خوشتون رو برای من ترسیم کردید، باشد که یه روزی، ما هم رستگار شویم Big GrinBig GrinBig Grin
اما از همین فوروم در ساعت 30 دقیقه بامداد ،اعلام میکنم: بعد از 228 روز انتظار ( البته ولش کنین که چه جوری گذشتا، مردم یا نمردم رو میگم Tongue)، همچنان امیدوار و خندان، ایستاده ام و همچنان منتظر (به قول بهمن مفید تو فیلم معروفش میگه "ما که خوردیم اما شما بگید زده" Big Grin) . باشد که این سفارتیهای خدا بیامرز از ما بگذرن و کوتاه بیان دیگه...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-07-25 ساعت 14:10)yalda91 نوشته:  سلام دوستان میشه یه سوالی بپرسم کسی از بچه های آنکارا با سفارت تماس گرفته که پاسخگو باشن ؟اگر بله امکان داره برای من شماره و زمان تماسو بذاره من هرچی به این شماره :00903124555555تماس می گیرم کسی پاسخگو نیست ساعت 16-17 به وقت آنکارا .ممنون میشم از کمکتون .می خوام اگر این هفته کلیر نشدم تماس بگیرم ببینم بعد از 5 ماه چیکار باید بکنم .تو این روزها اگه تونستید منم از دعاتون محروم نکنید.
به امید کلیر شدن همه منتظران .خدایا خودت کمکمون کن .
سلام دوست من.
شما بايد بين ساعت 15:30 الي 16:30 به وقت انكارا معادل ساعت 17 الي 18:30 به وقت تهران زنگ بزنيد.
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
تشکر کنندگان: گل نهال ، sce ، b_argi ، 5ina ، yalda91 ، babak_1363 ، Mehrdadordi ، sadeghi897 ، drmrs ، joody ، negar_karimi6 ، Sonaen60 ، mhb161 ، lonelyman ، Alirezaa2013 ، zohre02
(2013-07-25 ساعت 22:53)jj bobo نوشته:  چه بی هیجان شده سایت.مدیران عزیز دلیل این امر چیه؟

برای کمک به آیندگان،دوستان آب میرند.
همین.
لاتاری 2013
(2013-07-25 ساعت 23:56)meysam1986 نوشته:  
(2013-07-25 ساعت 23:42)گل نهال نوشته:  
(2013-07-25 ساعت 23:39)meysam1986 نوشته:  سلام بر دوستان عزیز مهاجرسرایی. من هنوز نرفتم مصاحبه تاریخ مصاحبم 3 سپتامبر هستش. از همین حالا کلی استرس دارم اگه یکضرب نگیرم و کلیر بخورم اونوقت تا آخر سپتامبر فقط 26 روز باقی میمونه. یعنی به نظرتون میشه با خدمت سربازی سپاه کلیر نخورم؟

اگه ميشه حدود كيس نامبرتونو بگيد كه بفهميم چرا سپتامبر ميريد مصاحبه
ضمن اينكه اصلاً نگران نباشد، كلير ماههاي آخر با سرعت صورت ميگيره، سال قبل كاربري به نام ممل آمريكايي ٥ سپتامبر رفته بود مصاحبه و ١٥ سپتامبر هم كلير شده بود
حدود کیسم 6000 هستش اما دیر اقدام کردم Big Grin به نظرم آخرین نفر 2013 من باشم واسه مصاحبه
وقتی تو این تاریخ به شما مصاحبه دادن نشون میده که اون سقف ویزا 7% برای ایرانیها پر نشده که نکته ی مثبتی است. بعد هم با تو جه به پارسال خیلی ها در یکی دو روز آخر هم کلیر شدند پس نگران نباشید .
**Case no:58
Applicants:2
Date of interview:16April
Consular :Kuala lumpur
Destination:Tx,Houston.
Status: visa issued
قابل توجه دوستان، من امروز ويزاهامونو گرفتم البته با يه مكافاتي. برو بيا داشتم حسابي. ضمناً يكي فارسي كنه پليز. فارسي ندارم. كلي كيس F1 رو ريجكت كردن امروز مثل آب خوردن.چندتا كيس لاتاري بودن كه اصلاً نميدونستن مهاجرسرا كجاست و جز يكي بقيه يه ضرب گرفتن.اين نشون ميده كه AP از قبل شروع شده و تا الان جوابشون اومده.پيام٦٢ هم اومد آنكارا امروز. رفتيم سفارت و دكتراونگانو نشونش دادم و با هم بوديم تا شب.دوستان كلير نشده هم اصلاً نگران نباشن. جواب كلير همه مياد به زودي ايشالا.سفارت تقريباً از مصاحبه لاتاري داره فارغ ميشه و داره ميره براي وقت دادن ويزاها. به اميد ديدارتون در خاك آم.ري.كا
به اميد فردايي مملو از شادي و خوشحالي براي همه منتظران
4/5/1392 خورشيدي
26july.2013
??????????☺????????
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
(2013-07-25 ساعت 20:48)اریوبرزن نوشته:  خب وقتی شما ]امیرجان واقعا تازه دارم میفهمم این زنها چی از دست ما مردها میکشن هرچی دردسره زیر سر ما مردهاستTongue Cool[/color]
آخ گفتی چی میکشیم ما زنها از دست شما مردا ثبت نام را که من کردم کل کارها که افتاده دوش بنده .تازه غر هم میزنند ناز هم میکنن که تا من نیام شما هم نمیتونید برید میگم کلیر شیم باید سریع برید میگن بنده کار دارم خداییش خدا شما رو کلیر کنه دل ما خانمها از دست شما آقایون کلیر نمیشهBig Grin
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
(2013-07-26 ساعت 01:38)hushmandco نوشته:  قابل توجه دوستان، من امروز ويزاهامونو گرفتم البته با يه مكافاتي.

خیلی مبارکه همقطار عزیز دوشنبه پاسها رو دادید؟بلیط برگشت را عوض کردید؟مکافاتتون چی بود ؟
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، babak_1363 ، s.s.h ، joody ، negar_karimi6 ، Mehrdadordi ، b_argi ، lonelyman ، soruosh ، zohre02
(2013-07-25 ساعت 21:28)Arash R نوشته:  تبریک به همه دوستانی که کلیر شدن
دست راستتونو رو سر منم بکشین
خسته شدم از اینهمه انتظار بدون حتی یک آپدیت

ما هم خسته شدم از اینهمه انتظار بدون حتی یک آپدیت

--------------------------------------------------------------------------------
انكارا/1می 2012 کارنت:13مارچ 2013مصاحبه:22می2013صورتي/2نفرمقصد:لوس انجلس كيس نامبر:€€65 آپدیت نفر اول24می و 1,27آگوست- آپدیت نفردوم31می8,12,15,20,23,27آگوست09.06.03,17-Sep هردو
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، r91 ، Mehrdadordi ، drmrs ، babak_1363 ، Alirezaa2013 ، 5ina ، s.s.h ، joody ، negar_karimi6 ، amairmonre ، b_argi ، soruosh ، zohre02
سلام ميشه توضيح بدين
عبارت "ستاره دار شدن"يعني چه؟و
اينكه اين احتمال وجود داره كه بنده اصلي كلير نشه و همر اهش به تنهايي كلير بشن؟
با توجه به اينكه در سفارت آنكارا بعد از ٦ماه از مديكال اعتبار از بين ميره پس كلير شدن بعد از ٦ماه چگونه است؟[/php]
تشکر کنندگان: babak_1363 ، b_argi ، negar_karimi6 ، zohre02
بچه ها این عکسی که من در آواتارم دارم رو میبینین دیگه ،این دهنه منه که بعد از شنیدن خبر دوست خوبمون حامد که "گفته بودن امروز چند کیس لاتاری رو دیده بودن که به غیر از یکیشون، بقیه [b]یه ضرب ویزا گرفتن"... [/b]
هم تعجب کردم و هم موندم که مگه ما چه هیزم تری به این دوستان سفارتی فروختیم، که اینقدر اکثر متقاضیان رو، با این فرایند اداریشون معطل میکنن و یه سری رو به راحتی بهشون یه ضرب میدن؟؟؟ خوب ماهم به اندازه این افراد معطل شدیم و کی سی سی و یا هر جای دیگه تا الان موظف بوده، نتیجه مارو اعلام کنه، حالا اینکه این پروسه رو تموم کردن یا نه ،فکر نکنم به من و شما ربط داشته باشه، که اینا بعد از هر ایمیلی که بهشون میزنید، یه جواب از سر باز کنی به آدم میدن و به اصطلاح خیلی محترمانه میگن شما دخالتی نباید داشته باشید، هر چی که ما برات رقم میزنیم، همونه. مگه این نیست که در بلاد کفر هر کسی حقی داره، خوب ماهم که از حقمون بیشتر نخواستیم بابا. هزار بار در ایمیلهام ازشون خواستم چه کمکی میتونم بهتون بکنم تا این فرایند هر چه زودتر تموم بشه؟ اما در جواب، منو دنبال نخود سیاه فرستادن و گفتن فعلاً بشین سر جات تا وقت گل نی، جوابتون رو بدیم...
نه خداییش من میخوام بدونم مگه چه فرقی ما با اون دسته افراد داریم؟ چه گناهی کردیم که بعد از 228 روز انتظار، هنوز نمیدونم تکلیفم چیه؟ آیا دست خودمون بوده که سربازی بریم یا نریم؟ آیا افتادن در سپاه و غیر چطور؟ و یا اینکه به چه حسابی دارن اینقدر حق افرادی مثل مارو با این تعلل در اعلام کردن نتیجه هاشون پایمال میکنن؟
به جان خودم همۀ اینا برام سواله با یک علامت تعجب CoolCoolCool
خواهشاً اگه کسی نظر منطقی داره که بتونه منو ارضاء کنه، ممنون میشم از طرف سفارت این جوابای منو بده. شاید حداقل اینجوری دهنم از یه ماه پیش تا به امروز که اینقدر باز شده، کمی بسته شه بابا Big Grin Tongue Big Grin
البته اینم اضافه کنما که خداییش من خیلی خوشحال هستم که یه سری از دوستان حداقل بدون این جنگولک بازی، ویزاشون رو میگیرن و میرن به دنبال هدفهای جدیدشون، اما ناراحتی من از اینه که چرا اینقدر فرق قائل میشن بین افراد...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-07-26 ساعت 02:48)mrbonbon نوشته:  بچه ها این عکسی که من در آواتارم دارم رو میبینین دیگه ،این دهنه منه که بعد از شنیدن خبر دوست خوبمون حامد که "گفته بودن امروز چند کیس لاتاری رو دیده بودن که به غیر از یکیشون، بقیه [b]یه ضرب ویزا گرفتن"... [/b]
هم تعجب کردم و هم موندم که مگه ما چه هیزم تری به این دوستان سفارتی فروختیم، که اینقدر اکثر متقاضیان رو، با این فرایند اداریشون معطل میکنن و یه سری رو به راحتی بهشون یه ضرب میدن؟؟؟ خوب ماهم به اندازه این افراد معطل شدیم و کی سی سی و یا هر جای دیگه تا الان موظف بوده، نتیجه مارو اعلام کنه، حالا اینکه این پروسه رو تموم کردن یا نه ،فکر نکنم به من و شما ربط داشته باشه، که اینا بعد از هر ایمیلی که بهشون میزنید، یه جواب از سر باز کنی به آدم میدن و به اصطلاح خیلی محترمانه میگن شما دخالتی نباید داشته باشید، هر چی که ما برات رقم میزنیم، همونه. مگه این نیست که در بلاد کفر هر کسی حقی داره، خوب ماهم که از حقمون بیشتر نخواستیم بابا. هزار بار در ایمیلهام ازشون خواستم چه کمکی میتونم بهتون بکنم تا این فرایند هر چه زودتر تموم بشه؟ اما در جواب، منو دنبال نخود سیاه فرستادن و گفتن فعلاً بشین سر جات تا وقت گل نی، جوابتون رو بدیم...
نه خداییش من میخوام بدونم مگه چه فرقی ما با اون دسته افراد داریم؟ چه گناهی کردیم که بعد از 228 روز انتظار، هنوز نمیدونم تکلیفم چیه؟ آیا دست خودمون بوده که سربازی بریم یا نریم؟ آیا افتادن در سپاه و غیر چطور؟ و یا اینکه به چه حسابی دارن اینقدر حق افرادی مثل مارو با این تعلل در اعلام کردن نتیجه هاشون پایمال میکنن؟
به جان خودم همۀ اینا برام سواله با یک علامت تعجب!!
خواهشاً اگه کسی نظر منطقی داره که بتونه منو ارضاء کنه، ممنون میشم از طرف سفارت این جوابای منو بده. شاید حداقل اینجوری دهنم از یه ماه پیش تا به امروز که اینقدر باز شده، کمی بسته شه بابا Big Grin Tongue Big Grin
البته اینم اضافه کنما که خداییش من خیلی خوشحال هستم که یه سری از دوستان حداقل بدون این جنگولک بازی، ویزاشون رو میگیرن و میرن به دنبال هدفهای جدیدشون، اما ناراحتی من از اینه که چرا اینقدر فرق قائل میشن بین افراد...
ای بابا!! دلت خوشه Smile منطق..بابا منطقم کم آورده..Big Grinحالا 30 سپتامبر یه چیزی میگم راجع به یه کیسی که یکضرب گرفتن که اصلاً این منطقو بی خیال میشی و ایمان میاری که برنده شدن در لاتاری اسمش شانس نیست، گرفتن ویزا یو اس بدون عذاب شانسه!! Big Grin خدایا ناشکر نیستیم ولی به قول یه دوستی لاتاری برنده شدیمو دردسر شروع شد! Wink
یادآوری کن حتماً بگم ، مطمئنم وقتی بشنوی دهن آواتارت 10 برابر باز میشه!! Cool
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
سلام چرا دوست عزیزمون از من که بالای 190روزم اسمی نبزد؟ حتما قرار نیست کلیر بشم. ولی تو این مدت آهی نکشیدم حتا اگه بازم طول بکشه . محم اینه که خودمو تو این مدت شناختم. خشبختانه صبورم. خدایا به همه این دوستان صبر بده تا هرگز نا امید نشن
AS17**_Ankara 1nafar_ w2 Jan_ surati _ کلیر شده در29aug

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان