کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
شب همگی بخیر
بچه ها امشب بعد از خواندن دعای جوشن کبیر همتونو خدایی دعا کردم مخصوصا بچه های پیشکسوت.ایشالاه که به حق این شب عزیر هممون بزودی کلیر شیم و از این بلاتکلیفی و استرس و نگرانی در بیایم.
دوستون دارم.
میثم افجه
شماره کیس:2013AS000029xx
کسولگری:آنکارا
تاریخ رویت قبولی در سایت:17may
ارسال فرمهای سری اول: 22jun
تعداد افراد منظور در کیس :2
تاریخ کارنت شدن کیس: nov
تاریخ مصاحبه:4 jun
هزینه ها:120005 تومان عکس+130000 دو سری ترجمه+51000 پست + 10.000.000 تومان هزینه سفر به آنکارا
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/h...n.jpg?dl=1

بابا جان ، كلير كن بره ديكه !!!!!!؟؟؟؟؟ من خسته شدم اخههههههههه !!!!؟؟؟؟
لطفا كليك كنيد و متن رو با توجه به تصوير?? تفسير كنيد !!!!!
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: amairmonre ، rose_2000 ، shatsi ، babak_1363 ، joody ، negar_karimi6 ، b_argi ، zohre02
(2013-07-27 ساعت 23:34)bigharar نوشته:  با عرض معذرت از دوستان و مدیر محترم می دونم جای این سوال اینجا نیست ولی خواستم سریع جواب بگیرم قول می دهم جواب گرفتم سریع پاکش کنم . وقتی فرم های اصلاح شده رو تحویل سفارت بدهیم قبلی ها رو پسمون می دهند یا مقایسه می کنند
بهتون پس ميدهند... ولي اگه اشتباهاتون كمه اصلاح كنيد به نظرم بهتره... اون فرم هاي اوليه يك بار حداقل توسط افسر يا منشي خونده شده... تغييرات زياد داخلش براشون سوالاتي رو به وجود مياره كه شايد شانس يكضربتونو كم كنه...
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
براي تمامي بچه هاي منتظر دعا ميكنم اي خداي مهربون اين تايپيك سراسر انتظار رو بيشتر از اين ها منتظر نگذار همه رو پاك كن كه پاك كننده أصلي خودتي قلب و دل و روح همه ما رو شاد و روشن گردان و در مسير آينده ما را بي نصيب از كمك خود مگردان.
(2013-07-27 ساعت 23:06)mychael نوشته:  ما این اواخر با یه ایرانی 97 ساله مقیم ا م ر ی ک ا آشنا شدیم که شاید این نکاتی که میگم به درد شما هم بخوره:
1- ایشون به ما گفتن تمامی پل های پشت سرتونو خراب کنین و بیایین چون اونجا هزارویک راه واسه موندن وجود داره
2-بزرگترین معلم و عامل پیشرفت احتیاج است
3 - ا م ری ک ا جاییست که شما به هرچی بخاین خواهید رسید ولی به شرطی که بخایین
4-با ده هزار دلار(حدود 35 میلیون خودمون) اگه داشته باشین و 90 هزار دلار وام دولت با بازپرداخت 30ساله با بهره 3 درصد میده.میتونید خونه بخرید .
5-اکثر ایالات برا مهاجرین کلاس های اموزش زبان رایگان یا خیلی ارزون دارند.
6-باید بتونید یکسال اول رو تحمل کنید چون دوری از خانواده دوستان و .... مطمئنا شمارو اذیت خواهد کرد اگه بتونیید این یکسال رو تحمل کنید 50 درصد راه رو رفته اید.
و به طور کلی نمیشه از این جا تصمیم گرفت که چه کنیم بلکه تنها می توان دایره اطلاعات را بالا برد ولی در مجموع باید وارد محیط شد و کلا نباید عجله کرد به زمان نیاز داره
7-زبانتونو هر چی بهتر کنید
این قضیه پلهای پشت سر رو که خیلیها معتقدن نباید خراب کرد خودمم از اونهام ولی جالبه که یه نفر دیگه هم به من گفت کلید موفقیت در خارج از کشور خراب کردن پلهای پشت سره!در غیر اینصورت یا عقب گرد میکنی یا حداکثر در جا و بلاتکلیف میمونی.والله اعلم!RolleyesCool
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
خدايا امروز زيباترين سرنوشت را براي دوستانم كه اين نوشته را ميخوانند مقدر كن
خدايا بهترين روزگاران را برايشان رقم بزن
و آنها را در تمامي لحظات درياب
مبادا خسته
بيمار
افتاده
ويا غمگين شوند
دلشان را سرشار از شادي كن
و آنچه را كه به بهترين بندگانت عطا ميكني
به آنها نيز عطا بفرما.
آمين يا رب العالمين

[عکس: 727869_pfvzwtLB.jpg]
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
به حق علی (ع)ایشالا همتون عاقبت بخیر بشید.
(2013-07-27 ساعت 23:34)bigharar نوشته:  با عرض معذرت از دوستان و مدیر محترم می دونم جای این سوال اینجا نیست ولی خواستم سریع جواب بگیرم قول می دهم جواب گرفتم سریع پاکش کنم . وقتی فرم های اصلاح شده رو تحویل سفارت بدهیم قبلی ها رو پسمون می دهند یا مقایسه می کنند

ما تغيير جزيي در حد يه تاريخ داشتيم ديكه فرم جديد نداديم. به آفيسر قبل از قسم خوردن كفتيم اونم تو همون فرم خودمون خط زد و اصلاحش كرد.
موفق باشيد.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
درسته که امروز یکشنبست!!! اما فردا دوشنبست!! Big Grin
این شبا همش خواب کلیر شدن میبینم، غلط نکنم این هفته کلیر میشم!! Big Grin آنکارا بشنو!! ویزا که نمیدی ، خواب راحتم که ندارم، بابا کلیر کن، شر رو کم کنم!! Big Grin Tongue
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-07-27 ساعت 10:16)مهرنگار نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 10:04)setareh2013 نوشته:  دوستان نمیخوام ناامیدتان بکنم ولی به نظر میاد در ماه می تحولی رخ داده و کسانی که در آنکارا و ایروان و ابوظبی از 15 می به بعد مصاحبه داشتند و کلیرنس خوردند دیگه کسی ویزا نگرفته.
شاید ظرفیت 50 هزار نفر در حال پر شدن است و فقط کسانی که صد درصد مطمئن هستند ویزای یکضرب می گیرن. کسانی که یک درصد شک روشون هست برگه AP می گیرن بدون اتمام پروسه...
1. آیا کسی را سراغ دارید که بعد از 15 می مصاحبه کرده و پروسه AP وی تمام شده باشد؟ (به استثنای ویزای یکضرب)
2. آیا این موضوع فقط در مورد ایرانی هاست؟ از ملیتهای دیگر خبری دارید؟ ملیتهای دیگه سایتی مثل منتظرسرا دارند؟

این نمی تونه دلیل باشه... من فکر میکنم به دلیل طول کشیدن پروسه تحقیقات امسال خیلی ها دیر کلیر خوردن و دارن میخورن که یکشون من و همسرمیم که تازه بعد از چهار ماه همسرم آپدیت شده.. و اگه دقت کنید تازه رفتن روی مارچی ها.. من فکر میکنم هر چه جلو بریم سفارتخانه ها به محض گرفتن جواب از مقامات مرکز پروسه کارشون رو سرعت خواهند داد.. پس نگران نباشید.. به نظر من بغیر از موردهای استثنایی همه کلیر خواهند شد..

"مهرنگار" چی میخوای بگی ، چرا نا امیدمون میکنی ، مگه ما چی میخوایم ؟ Sad بجز امــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد چی برامون مونده ؟

(2013-07-27 ساعت 11:53)s.s.h نوشته:  ناميدي ممنوع هر كي نا اميده جاش اينجا نيست

Sad

When a blind man cries " Deep Purple"
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.

I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Had a friend once in a room (ARI66),
had a good time but it ended much too soon.
In a cold month in that room
we found a reason for the things we had to do.

I'm a blind man, I'm a blind man, now my room is cold.
When a blind man cries, Lord, you know he feels it from his soul
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
تشکر کنندگان: shatsi ، babak_1363 ، rozelo ، amairmonre ، lonelyman ، joody ، negar_karimi6 ، b_argi ، zohre02 ، linuxer ، amir82
لطفا واضح بگید آیا ترجمه و ارسال ریزنمره ضروری است ؟؟ یا اصلا لازم نیست ؟؟
محبت کنید دقیق و تکمیل جواب بدهید.
متشکرم:-*
تشکر کنندگان: babak_1363 ، negar_karimi6 ، b_argi ، zohre02
(2013-07-27 ساعت 13:59)Mehrdadordi نوشته:  سلام به دوستان همراه Smile))))
هفتهاي سرشار از اخبار خوب رو براي همكي ارزو ميكنم ،
شايد بعضي ها اين نوع از انتظار رو تا حالا تجربه نداشتن، كه باعث مغشوش شدن ذهن ميشه ، و...
ولي من قبلا هم نوع ديكري از انتظار رو طي كردم ولي اخرش به خوبي تمام شد ...

امیدوارم همه انتظار هات ختم به خیر شه برادر
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
(2013-07-28 ساعت 02:05)گیشا نوشته:  لطفا واضح بگید آیا ترجمه و ارسال ریزنمره ضروری است ؟؟ یا اصلا لازم نیست ؟؟
محبت کنید دقیق و تکمیل جواب بدهید.
متشکرم:-*

ترجمه ریز نمره رو روز مصاحبه همراه داشته باشید ، اما دقیقاً و تحقیقاً ارسالش لازم نیست!! Big Grin (البته برای آنکار دیگه!! Big Grin)

به لینک زیرم یه سر بزن، راستی جای سوالم اینجا نبود!!

http://photos.state.gov/libraries/turkey...urkish.pdf
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: payam62 ، آنی ، sadeghi897 ، efah ، amairmonre ، lonelyman ، negar_karimi6 ، Soap McTavish ، b_argi ، zohre02 ، shatsi
اندر احوالات منتظر سرا 4

(2013-07-27 ساعت 15:03)sce نوشته:  تبریک بگیم یا نگیم ؟
واسه اول هفته بچه ها آرزوی موفقیت کنیم یا نه ؟
چیکار کنیم ؟بنویسم پست موقت ؟یا شاید هم بهتر باشه از سیس بگیم ؟نه.حس سیس نیست.
خلاصه چی بگیم ؟
امیر جان تبریک.نصفه کلیر شدنت هم واسه ما قشنگه داداش.دو سه روزه دارم با خودم کلنجار میرم که تبریک بگم یا نه ؟والا به خدا.می ترسیم.
فضای اینجا بدجور حکومت نظامی شده.البته جسارت به عزیزانی که زحمت می شکن و پست های غیر مفید مثل اینرو پاک می کنن نباشه ها.کلا می گم.به نظرم یکی از دلایلی که بچه های کلیر شده ترجیح می دن فقط پست هارو لایک کنن همینه.والا به غرعان من که می ترسم چیزی بنویسم.جدی می گما.از همون قدیم هم همیشه از ناظم و مدیر مدرسه حساب می بردم.به جون داداش امیر راست می گم.
بابا بزارین مثل قدیما دور همدیگه جمع بشیم.آخرش که به سلامتی همه رفتن دیار غربت بیاین یه قفل گنده قرمز بزنین درش و خلاص.بعدش هم با خیال راحت بشینن این پست های اضافی رو پاک کنن.این پست هم حتما پاک کنن.
(((پست غیر موقت))).
موفق باشین.

sce جان کم لطفی میکنی. یک بار هم یه متلکی بهمون گفتی به رومون نیاوردیم. نگی نگفتم، آب رفتن پستها برای آیندگان رو میگم.
مثلا همین پستی که گذاشتی جزو پستهای پاک شدنی نیست.
من مخالف بودم که مدیرا بیان بگن که دارند پاکسازی میکنند. چون برداشت اشتباه شد متأسفانه. البته جز این هم انتظار نمیره.
مدیرا دارند پستهایی رو عدم تأیید میکنند که اگه دست خود شما هم بدن قطعا همین کارو میکنی. ولی اعلام عمومیش اینجا باعث شد که یه عده جبهه بگیرند در برابر این عمل. یک عده بترسند و خوف کنند و یک عده هم مثل من کارم سخت‌تر بشه که بتونم جو بوجود آمده رو آروم کنم.
خلاصه نگران نباش. مدیرا لولو خرخره نیستند. والا مثل خود شماهان. فقط چون از خودشون انرژی زیادی متساعد میکردند افتادن تو دام تیم مدیریت مهاجرسرا برای اضافه کاری و زحمت مضاعف.
اصلا هم مثل ناظم و مدیر مدرسه نیستند.
اصلا هم دلشون نمیخواد از بچه‌ها جدا باشند.
اگر بچه‌ها در مقابلشون جبهه بگیرند یا عقب بکشند یا بترسند یا احترام بیش از حد بذارند، دلشون میشکنه، معذب میشن، ...
من از شما توقع دارم جور دیگری به موضوع نگاه کنید. نه اینجوری که الان نگاه میکنید.

... من از شما توقع دارم جور دیگری به موضوع نگاه کنید. نه اینجوری که الان نگاه میکنید ...
........ من از شما توقع دارم جور دیگری به موضوع نگاه کنید. نه اینجوری که الان نگاه میکنید .......

آن یکی شیریست اندر بادیه ... وان دگر شیریست اندر بادیه
آن یکی شیریست کآدم میخورد ... وان دگر شیریست کآدم میخورد
(2013-07-28 ساعت 01:37)r91 نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 23:06)mychael نوشته:  .............
1- ایشون به ما گفتن تمامی پل های پشت سرتونو خراب کنین و بیایین چون اونجا هزارویک راه واسه موندن وجود داره
.............
این قضیه پلهای پشت سر رو که خیلیها معتقدن نباید خراب کرد خودمم از اونهام ولی جالبه که یه نفر دیگه هم به من گفت کلید موفقیت در خارج از کشور خراب کردن پلهای پشت سره!در غیر اینصورت یا عقب گرد میکنی یا حداکثر در جا و بلاتکلیف میمونی.والله اعلم!RolleyesCool

دوست من یه بار که بچه بودم، بیرون از استخر درباره نحوه رو آب ماندن و شنا کردن برام گفت و من رو انداخت تو آب و گفت: دست و پا بزن تا یاد بگیری و بدون اگر غرق بشی هم من نمی پرم تو آب.میدونستم که دروغ میگه اما اینقدر دست و پا زدم تا تونستم روی آب خودم رو نگهدارم....
می دونی وقتی اینجا بهت فشار بیاد و بدونی که یه راهی برای برگشت داری وقتی فشار برسه به 60 یا 70 درصد تو کم میاری و بر میگردی.اما وقتی بدونی که درسته برگردی هستند کسایی که دستت رو بگیرن اما خیلی راهش دوره و سخت، دیگه برنمیگردی و تا فشار 100 (که هیچ وقت پیش نمیاد) تحمل میکنی و میری جلو....
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان