کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-28 ساعت 01:37)r91 نوشته:  [quote='mychael' pid='382628' dateline='1374950205']
ما این اواخر با یه ایرانی 97 ساله مقیم ا م ر ی ک ا آشنا شدیم که شاید این نکاتی که میگم به درد شما هم بخوره:
....
زبانتونو هر چی بهتر کنید
ضمن تشکر از نظر این دوست مقیم امریکایی دو تا نکته هست
1- هستن افرادی که میان امریکا حتی وقتی جا می افتن و مشکل مادی ندارن، احساس می کنن که اینجا کمتر بهشون خوش می گذره ، امریکا یا هر جایی و هر تصمیمی که قراره بگیرید، در عین اینکه به رویاهاتون توجه می کنید ، به این مسئله هم توجه کنید رسیدن به رویا می شه واقعیت و واقعیت خیلی مواقع شکل رویا نیست، پس جایی زندگی کنید، شغلی داشته باشید، و کلا طوری زندگی کنید که دوس دارید (با توجه به محدودیت های محیطی و جهانی که باهاش رو برو هستین)
درمورد پل های پشت سر باید بگم هیچ وقت خراب نمی شه ، این یک واقعیت هست که اگر مشکل قانونی نداشته باشید در سرزمین شما، برای شما همیشه جا هست، خانواده و دوست هست ، نه اینکه بده ؟ اتفاقا خوبه مخصوصا برای یک عده ای خوبه اصلن خودش پشت گرمی است حتی برای مهاجرت موفق تر
اما نگاهتون همیشه به اینده باشه هیچ کسی نمی تونه گذشته ، شغل و یا کشورش و یا خیلی چیزهای دیگه در گذشته رو پاک کنه ، اما تنها راه زندگی خوب، چیزی که بهش بگی ارامش و اسایش ، حتی زندگی خوب در ایران ، نگاه به اینده هست، و اینکه اینده می تونه فوق العاده معرکه باشه
امریکا کشور خیلی فوق العاده است ، اما نه برای همه ، این همه هم شامل امریکایی های اصیل می شه و هم مهاجران ، هستند امریکایی هایی که امریکا رو می زارن می رن یک کشور دیگه کار می کنن و زندگی می کنن ، رویاهاتون رو دنبال کنید اون مواردی هم که بهش می گن سختی ، به نظرم سختی نیست اموزش و یادگیری است. آموزش جهانی زندگی کردن، خوبه به نظرم ، مهارتی است که همه امریکاها هم ندارن
موفق باشید و امیدوارم همتون کلیر بشید به زودی
بعد اونوخ کلیر شدید کیا منو استارباکس مهمون می کنن عایا؟
دوزتون دارم
با تچکر
دی Big GrinCoolTongue
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
(2013-07-27 ساعت 22:35)nikan_sh نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 12:05)mlo نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 08:50)pooya.n نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 01:20)nikan_sh نوشته:  ایروان سه شنبه Smile
آر یو ردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یاپ
وی آر ردی... Tongue
نيکان جان! وی آر کامپیلیتلی ردی بات ...
خواهشن هر چی پیش بینی کردی نشده این یه بار رو مردونگی کن پیش بینی نکن شاید یه خبری بشه Big Grin

شرمنده این رو میگم دوست بسیار خوبم . من پیش بینی نمیکنم . من مطمئن هستم . مثل دفعات قبل که گفتم . صفحات قبل رو حتما مطالعه کن .
این پیش بینی من نیست این نیت خوب آدمایی هست که پست من رو میخونن . و انرژی مثبتب که میفرستن . شما هم این کارو بکن .
دوست عزیزم! نیت زیبا و خالص شما بر هیچ کس پوشیده نیست. تمام صفحات قبل هم مطالعه کردم ... اگر از شوخی بنده رنجیده شدی عذرخواهی می کنم... منتظر ارسال انرژی مثبتت هستیم همچنان...
(شاید پست موقت = چون ممکنه پاک شه! ولی اگر قراره عدم تایید شه وجداناً پس از خواندن این پست توسط مخاطب خاص ((نیکان عزیز)) این کارو بکنید که از من دلگیر نباشه...)
در پناه حق
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
(2013-07-28 ساعت 02:34)sadeghi897 نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 01:37)r91 نوشته:  [quote='mychael' pid='382628' dateline='1374950205']
ما این اواخر با یه ایرانی 97 ساله مقیم ا م ر ی ک ا آشنا شدیم که شاید این نکاتی که میگم به درد شما هم بخوره:
....
زبانتونو هر چی بهتر کنید
ضمن تشکر از نظر این دوست مقیم آمریکایی دو تا نکته هست
1- هستن افرادی که میان آمریکا حتی وقتی جا می افتن و مشکل مادی ندارن، احساس می کنن که اینجا کمتر بهشون خوش می گذره ، آمریکا یا هر جایی و هر تصمیمی که قراره بگیرید، در عین اینکه به رویاهاتون توجه می کنید ، به این مسئله هم توجه کنید رسیدن به رویا می شه واقعیت و واقعیت خیلی مواقع شکل رویا نیست، پس جایی زندگی کنید، شغلی داشته باشید، و کلا طوری زندگی کنید که دوس دارید (با توجه به محدودیت های محیطی و جهانی که باهاش رو برو هستین)
درمورد پل های پشت سر باید بگم هیچ وقت خراب نمی شه ، این یک واقعیت هست که اگر مشکل قانونی نداشته باشید در سرزمین شما، برای شما همیشه جا هست، خانواده و دوست هست ، نه اینکه بده ؟ اتفاقا خوبه مخصوصا برای یک عده ای خوبه اصلن خودش پشت گرمی است حتی برای مهاجرت موفق تر
اما نگاهتون همیشه به اینده باشه هیچ کسی نمی تونه گذشته ، شغل و یا کشورش و یا خیلی چیزهای دیگه در گذشته رو پاک کنه ، اما تنها راه زندگی خوب، چیزی که بهش بگی ارامش و اسایش ، حتی زندگی خوب در ایران ، نگاه به اینده هست، و اینکه اینده می تونه فوق العاده معرکه باشه
آمریکا کشور خیلی فوق العاده است ، اما نه برای همه ، این همه هم شامل آمریکایی های اصیل می شه و هم مهاجران ، هستند آمریکایی هایی که آمریکا رو می زارن می رن یک کشور دیگه کار می کنن و زندگی می کنن ، رویاهاتون رو دنبال کنید اون مواردی هم که بهش می گن سختی ، به نظرم سختی نیست اموزش و یادگیری است. آموزش جهانی زندگی کردن، خوبه به نظرم ، مهارتی است که همه آمریکاها هم ندارن
دوزتون دارم
با تچکر
دی Big GrinCoolTongue

نگار من ... که به مدرسه نرفت و مشق ننوشت
به غمزه ... مسئله آموز صد مدرس شد

صادقی جان ... تو تا حالا کجا بودی که یه چیزی بگی تا این دل ... آروم بگیره

بازم بگو ... من اگه کلیر بشم یا نشم ... باشم یا نباشم ... استارباکس که چیزی نیست دو سیخ مخلوط با یه سیخ خالص ... مهمون خودمی RolleyesWinkBig Grin
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
(2013-07-28 ساعت 02:07)babak_1363 نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 02:05)گیشا نوشته:  لطفا واضح بگید آیا ترجمه و ارسال ریزنمره ضروری است ؟؟ یا اصلا لازم نیست ؟؟
محبت کنید دقیق و تکمیل جواب بدهید.
متشکرم:-*

ترجمه ریز نمره رو روز مصاحبه همراه داشته باشید ، اما دقیقاً و تحقیقاً ارسالش لازم نیست!! Big Grin (البته برای آنکار دیگه!! Big Grin)

به لینک زیرم یه سر بزن، راستی جای سوالم اینجا نبود!!

http://photos.state.gov/libraries/turkey...urkish.pdf
بابک جان حالا که جواب ایشون رو اینجا دادی، پس منم بگم که با گفته شما که فرمودین احتیاجی به ارسال نیست، صد در صد مخالفم دادا، ریز نمرات برای اونا بسیار مهمه، جلوی خودم یه کیس رد شده با قول آوردن ریز نمرات از ردی نجات پیدا کرد، ایشون میتونن با مدارک ترجمه شون کپی ریزنمرات رو بفرستن برای بازرسی کیسشون، و زمانیکه هم تشریف بردن، حتماً حتماً باید اصل ریز نمرات رو هم باخود ببرند...
البته میتونین این موضوع رو در سفرنامه من کامل بخونین...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-07-28 ساعت 00:08)سمیرا صدیقی نوشته:  دوستای منتظرم کسی از پیکاب پاسپورت اطلاعاتی داره میشناسه ؟

از آزانس ج.ب شنیدم هر پاس رو 70 چوق میگیرند و هفته دیگه میارن راست یا دروغش با خدا
سه نفر/آنکارا/اول اوریل/کلیرنس/نه سوالی/ستاره دارکلیرشدن در 26 جولای /کلیر خودم بعد از 168 روز نفس گیردر 17 سپتامبر/ ارواین کالیفرنیا/ورود 26 سبتامبر/دریافت گرین کارد 23 اکتبر
تشکر کنندگان: amairmonre ، negar_karimi6 ، b_argi ، zohre02 ، Mehrdadordi ، babak_1363 ، Alirezaa2013
(2013-07-27 ساعت 20:09)amjad نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 18:34)gole shabbo نوشته:  این چه وضعیتیه این اعتظار اعصاب نذاشته بلاتکلیفی داره دیگه هر روز با این اعصاب داریم دعوا میکنیم تو زندگیه زناشویی
اخه خدا جواب دل همرو بدهSad
با سلام
ضمن اینکه نفهمیدم تبریک وتشکر برا این پست چه مناسبتی داره!یعنی دوستانی که تشکر کردن این شرایطو تجربه کردن؟شایدم همدردی
خدمت شما دوست گرام توصیه میکنم ضمن حفظ آرامش و تصمیم گیری درست در این مواقع(که بیشتر مشاجرات زناشوئی ممکن به این دلیل باشه که طرفین تصمیم همدیگر رو زیر سوال میبرن)به فکر این باشید که در آمریکا باید پشت هم باشید و مهر همدیگر رو بیشتر در دل بپرورونید . اونجا جای مشاجره وقهر کردن نیست جای دست به دست هم دادن و همدلی.
جای ما کیسای خانوادگی بودید چه کار میکردید.
من از سال 2002 تا الان منتظرم!!!!!!

"amjad" جان ... دوستان دلشون نازکه ... همه که طاقت شون مثل شما نیست ... امیدوارم اینهمه انتظار و سختی که کشیدی ... یه کوچولوش هم بره تو دل اونایی که وقتی چششون میوفته به تاریخ تشکیل پروندت ... دلشون نمیاد که با یه OK به انتظارت پایان بدن ... به امید کلیر شدنت SmileSmileSmile
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
هوم هوم هوم هوم هوم هاها ها ها ها (2مرتبه)
هااااااااااااااه
آه خداي من تشكر
دوستان من سلام.
متن بالا رو روزي سه وعده با احساس زمزمه كنيد قول ميدم آرومتون كنه.
خنده بر هر درد بي درمان دواست.
امتهانش مجانيه
(پست موقت)
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
(2013-07-28 ساعت 02:34)sadeghi897 نوشته:  آمریکا کشور خیلی فوق العاده است ، اما نه برای همه ، این همه هم شامل آمریکایی های اصیل می شه و هم مهاجران ، هستند آمریکایی هایی که آمریکا رو می زارن می رن یک کشور دیگه کار می کنن و زندگی می کنن ، رویاهاتون رو دنبال کنید اون مواردی هم که بهش می گن سختی ، به نظرم سختی نیست اموزش و یادگیری است. آموزش جهانی زندگی کردن، خوبه به نظرم ، مهارتی است که همه آمریکاها هم ندارن
دوزتون دارم
با تچکر
دی Big GrinCoolTongue
داش صادقی تو دعا کن کیلیر بشم،اول میبرمت Fridays یه استیک مشتی بزنیم بر بدن، بعدش برای خوردن یه دسر توپ بعد از غذا از اونجا میریم استار باکس، قول صد در صد ( Y )، ها نظرت چیه خوبه؟؟؟ CoolCool
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
جستاری هست بنام "الگوی ذهنی" ... سایه ای میاندازد بر روی ذهن انسان ... آنچنانکه یافته ها را دگرگون میکند ... برای روشنتر شدن کارکرد این "شبیه ساز ذهنی" ... همانندی میآورم :
فیزیکدانی در حال غواصی در اعماق دریاها ... قوطی مچاله شده "کوکاکولا"ی قرمز رنگی مشاهده میکند ، پس از پایان سفر زیر آب خود و در حال نگارش مشاهداتش بیاد میاورد که از دیدگاه علم فیزیک ، رسیدن طیف نور قرمز به چشم انسان در آن عمق امکانپذیر نیست و این همان "الگوی ذهنی" ست که سبب شده قوطی "کوکاکولا"را قرمز رنگ ببیند ... آنانکه در تکرار این تجربیات ، همراه ما نبودند ، از دیدگاهی فارق از آنچه بر ما گذشته به موضوع مینگرند ...
کاربران در حال بازدید این موضوع: گل نهال، zanganeh
سلام دوستان من.
فردا كه شدم دست راست خانم مدير و خلاصه چهار ستاره شدم نگين سيس ابادي ها پارتي بازي كردند كه اين پست رو براي مدرك رو ميكنم.
ببينين همتون تو خواب نازين و من و خانم مدير داريم تو سايت نگهباني ميديم
بگو خوب
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
(2013-07-28 ساعت 04:21)zanganeh نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: گل نهال، zanganeh
سلام دوستان من.
فردا كه شدم دست راست خانم مدير و خلاصه چهار ستاره شدم نگين سيس ابادي ها پارتي بازي كردند كه اين پست رو براي مدرك رو ميكنم.
ببينين همتون تو خواب نازين و من و خانم مدير داريم تو سايت نگهباني ميديم
بگو خوب

دايي جوون اومدم ديدم سر پست خوابتون برده Tongue کاربران در حال بازدید این موضوع: lonelyman
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
(2013-07-28 ساعت 03:01)mrbonbon نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 02:07)babak_1363 نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 02:05)گیشا نوشته:  لطفا واضح بگید آیا ترجمه و ارسال ریزنمره ضروری است ؟؟ یا اصلا لازم نیست ؟؟
محبت کنید دقیق و تکمیل جواب بدهید.
متشکرم:-*

ترجمه ریز نمره رو روز مصاحبه همراه داشته باشید ، اما دقیقاً و تحقیقاً ارسالش لازم نیست!! Big Grin (البته برای آنکار دیگه!! Big Grin)

به لینک زیرم یه سر بزن، راستی جای سوالم اینجا نبود!!

http://photos.state.gov/libraries/turkey...urkish.pdf
بابک جان حالا که جواب ایشون رو اینجا دادی، پس منم بگم که با گفته شما که فرمودین احتیاجی به ارسال نیست، صد در صد مخالفم دادا، ریز نمرات برای اونا بسیار مهمه، جلوی خودم یه کیس رد شده با قول آوردن ریز نمرات از ردی نجات پیدا کرد، ایشون میتونن با مدارک ترجمه شون کپی ریزنمرات رو بفرستن برای بازرسی کیسشون، و زمانیکه هم تشریف بردن، حتماً حتماً باید اصل ریز نمرات رو هم باخود ببرند...
البته میتونین این موضوع رو در سفرنامه من کامل بخونین...

مدرک اگرلیسانسه نیازی به ریزنمرات نیست
تشکر کنندگان: joody ، b_argi ، امیر مهاجر ، honey rahmati ، zohre02 ، efah ، babak_1363 ، lonelyman
(2013-07-27 ساعت 23:34)bigharar نوشته:  با عرض معذرت از دوستان و مدیر محترم می دونم جای این سوال اینجا نیست ولی خواستم سریع جواب بگیرم قول می دهم جواب گرفتم سریع پاکش کنم . وقتی فرم های اصلاح شده رو تحویل سفارت بدهیم قبلی ها رو پسمون می دهند یا مقایسه می کنند

ابوظبی که اینطوربوداول مقایسه کردبین فرم قبلیوجدیدی که لحظه مصاحبه دادم ولی قبلش پرسیداشکال کجاست منم گفتم تاریخ شغلش
خلاصه پرونده روبازکردوباهم مقایسه سرسری کردو گفت چیزیش که عوض نشده بودبازبهم پسشون دادولی اگرچیزهای مهمی عوض شده بودن قبلیوپس میداد
تشکر کنندگان: b_argi ، amairmonre ، zohre02 ، afshinghwink ، roeentan ، زری وحدتی ، babak_1363 ، bigharar
فكر كنم خداياااااااااااااي خونتون افتاده (خدايااااااااااااااااا لازم شُديد عايا؟؟!!!!!!!)
خداياااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
[quote='mohammad fazli' pid='382769' dateline='1374985259']
فكر كنم خداياااااااااااااي خونتون افتاده (خدايااااااااااااااااا لازم شُديد عايا؟؟!!!!!!!)

[/quote
اينكه كم شدن نداره.هميشه لازميم اونم از زبون يه كلير شده.صداش كن آقا صداش كنSmile.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان