موضوعها: 0
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-30 ساعت 03:39)AsemanAbee نوشته: (2013-07-29 ساعت 17:36)shatsi نوشته: دوستان خوبم که مثل ما نصفه کلیر شدن یعنی همسر کلیر شده(خانم) و نفر دیگه باقی مونده توجه کنن:
امروز خانم بنده تشریف بردن سفارت و ویزا و برگ صورتی و برگ ptt و ایمیلی که سفارت جواب داده بود که ایشون میتونن به تنهایی برای ویزا مراجعه کنن رو دادن به سفارت (البته امروز اون خانم هندی-ایرانیه نبودند مثل اینکه) بعد از خانمی که بجای ایشون بودند سوال کرده بودند که آره من خیلی نگرانم و اگه شوهرم کلیر نشه چیکار کنم ، ایشون هم گفته بودند اکثراً تا 30 سپتامبر کلیر خواهند شد و نگران نباشید.....بعد خانمم پرسیده بود > توجه< الان که من این 2 تا برگ صورتی رو میدم اگه یک وقت شوهرم کلیر شد چیکار کنه و فقط با پاسش بیاد و ایشون یکی از برگه صورتیا را داده بوده و گفته بوده با پاس و این برگ صورتی بیاد ....
البته سوالی هم دارم از بچه هایی که قبلا مثل ما نصفه کلیر شدن و یا کلاً بچه هایی که به چم و خم کار واردن : امروز که خانم من پاسشو داد ، حدود 1 ساعت پیش هم ایشون آپدیت شد و هم من آپدیت شدم، اصولاً من فکر میکنم که باید فقط ایشون آپ می شد چون برای وضعیت من اتفاقی نیافتاده بود اما به هر حال هر 2 ه تاریخ 29 جولای آپدیت شدیم ، از دوستان ممنون میشم نظرشون رو بدونم در این رابطه .....
ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ .... ﮐﯿﺲ ﻣﺎ ﻫﻢ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﯾﺸﻮﺩ ﺷﺪﻥ ﻭﯾﺰﺍﯼ ﻣﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﻫﻢ ﺍﭘﺪﯾﺖ ﺷﺪ
ﺿﻤﻨﺎ ﭼﻄﻮﺭ ﺷﻤﺎ ﺩﻭ ﺑﺮﮔﻪ ﺻﻮﺭﺗﯽ ﺩﺍﺷﺘﯿﻦ ؟!
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺧﺎﻧﻢ ﻣﺴﺆﻝ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﻣﺪﺍﺭﮎ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﺮﮔﻪ ﺁﺑﯽ ﺳﻮﺍﻝ ﮐﺮﺩﻡ ﮔﻔﺖ ﺑﺮﺍﺗﻮﻥ ﻣﯿﻞ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ !
ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻣﻦ ﺍﺯﺵ ﯾﻪ ﮐﭙﯽ ﺩﺍﺭﻡ ﺍﻧﺸﺎﻟﻪ ﺍﺳﻤﺶ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺍﻭﻣﺪ ﺑﺎ ﻫﻤﻮﻥ ﮐﭙﯽ ﻣﯿﺮﻡ !
ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺩﯾﮕﺮ ﻫﻢ ﺍﮔﻪ ﻧﻈﺮ ﯾﺎ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﺳﺘﺎﺭﻩ ﺩﺍﺭ ﺷﺪﻥ ﻭ ﺩﺭﯾﺎﻓﺖ ﻭﯾﺰﺍﯼ ﻧﻔﺮ ﺩﻭﻡ ﺩﺍﺭﻥ ﻟﻄﻒ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ ﭘﺎﺳﺦ ﺑﺪﻫﻨﺪ .
ما فقط يه برگه ي آبي داشتيم و از همسرم وقتي براي تحويل پاس من و بچه ها رفته بود گرفتنش....
اميدوارم وقتي ميخواد پاس خودش رو ايشالا تحويل بده بدون اون برگه واسش مشكلي پيش نياد....
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
شايد نبايد اين پست رو بذارم و شايد فضا اشغال بشه اما ... ديشب دلم بدجور تو حال و هواي احيا گرفته بود ... نگران بودم و دلهره داشتم .. واسه همه دوستاي منتظرم و همسرم ... كه بايد بدون اون با دو تا بچه چند روز ديگه برم ...
اين بلاتكليفي واسه همه دردناكه ...
خدايا خودت به حرمت اين روز عزيز همه ي دوستان منتظرم و همسرم رو از اين بلاتكليفي امروز نجات بده ...
آمين....
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-30 ساعت 01:27)r91 نوشته: (2013-07-29 ساعت 23:55)mangoolkhan نوشته: (2013-07-29 ساعت 18:19)Mehrdadordi نوشته: (2013-07-29 ساعت 15:10)negar_karimi6 نوشته: (2013-07-29 ساعت 14:34)MEHDIREZAEI نوشته: درود دوستان
امروز یه مورد عجیب توی سیس و سایت ابوظبی دیدم در مورد کیس 6586 که ویزاشون ایشود شده. چرا اینطوری شده؟
ای بابا دیگه چراداره ؟ وقتی کسی ایشودنمیشه میگید چرانمیشه
وقتی هم یکی میشه میگید چرامیشه والا خداهم ازدست شماهانمیدونه چیکارکنه اخی چیکارکنه که ازهرپیشامدی سوال درنیارید
حالاکه یکی ایشودشده بگیدخدایاشکرت که چرایی درکارنیست
دوست عزیز میگم اگه اعتراض داری میخوای ایمیل بزن همون مراحل اداری بشه خوبه ؟؟!!! تبریییییک ......معطل نکنین ...به ارزوتون رسیدین :}}
ولی بیچاره 6585 Refused شده
ببخشید دوست عزیز یه کم جدی میگم.لطفا این خبر ها رو در لفافه و یک جمله ای نگید.بچه ها اینجا به سختی و دلسوزانه روحیه همدیگه رو بالا میبرن بعد یه دفعه...
اطلاع رسانی خوبه ولی کاملش.
حالا لطفا میشه بفرمایید جریان چیه؟
چرا اين كيس refusedشد مگه اگر بخوان رد كنند تو همون مصاحبه رد نميكنند خدايا دارم خل ميشم
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
اینجا به همه چی شبیه شده جز فروم کلیرنس!
چرا انقدر بار منفی؟ به خدا گناه داریم ما!
کجاست او روحیه؟
حالا فوقش اینه کلیر نمیشیم!
مگه الان زندگی بده؟
7### ابوظبی هفته سوم می! کلیرنس 19 سپتامبر
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
امروز چقدر سوت و کوره اینجا
خدایا ردیف کن ما و همه برو بچ منتظر از این وضع نجات پیدا کنیم
کیس نامبر:20130000AS85xx/مصاحبه: هفته سوم June/ابوظبی/مقصد: سیاتل /برگه آبی
کلیر 15 August بعد از 58 روز دریافت ویزا 25 August
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
خبرای خوب تا ساعاتی دیگر.....
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان آیا سایتی مثل منتظرسرا یا مثل "فوروم کلیرنس مهاجرسرا" برای ملیتهای دیگه می شناسید؟
می خوام ببینم آیا روند کلیرنس آنها هم از ماه می دچار تحول شده یا فقط مال ایرانی ها اینجوری شده.
شماره کیس **77 - مصاحبه در ابوظبی 28 می - برگه آبی - افراد کیس 3 نفر - کلیر 14 اگوست - ورود به آمریکا 27 اگوست فرودگاه اتلانتا - اقامت نزدیک سن دیگو