موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوست گرامی این سایت پیش من مشکل داره
ایا پیش شما هم باز نمیشه
***2013AS7 (٢ نفر) ღ مصاﺣﺒﮧ: 15 مي۲۰۱۳، ابوظبي، برگهٔ سفيد ღ كليرنس ღ كلير 30جون ღمقصد: فلوريدا *ویزا 16 جولای2013 تا 15 جون2014 @
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
اینم به مناسبت شهادت حضرت علی
ز ليلايي شنيدم يا علي گفت
به مجنون چون رسيدم يا علي گفت
مگر اين وادي دارالجنون است
كه هر ديوانه ديدم يا علي گفت
نسيمي غنچه اي را باز مي كرد
به گوش غنچه كم كم يا علي گفت
چمن با ريزش باران رحمت
دعايي كرد و او هم يا علي گفت
يقين پروردگار آفرينش
به موجودات عالم يا علي گفت
دلا بايست هر دميا علي گفت
نه هر دم بل دمادم يا علي گفت
به هر روز و به هر شب يا علي گفت
به هر پيچ و به هر خم يا علي گفت
خمير خاك آدم را سرشتند
چو بر مي خواست آدم يا علي گفت
علي در كعبه بر دوش پيمبر
قدم بنهاد وآن دم يا علي گفت
عصا در دست موسي اژدها گشت
كليم آنجا مسلّم يا علي گفت
ز بطن حوت ، يونس گشت آزاد
ز بس در ظلمت يم يا علي گفت
به فرقش كي اثر ميكرد شمشير
شنيدم ابن ملجم يا علي گفت
مگر خيبر ز جايش كنده ميشد
يقين آن دم علي هم يا علي گفت
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
انشاًلله که امروز دوست خوبمون پروین_امید هم کلیر بشن.همینطور بقیه منتظران.
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختي
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-30 ساعت 01:31)r91 نوشته: (2013-07-29 ساعت 21:22)gole shabbo نوشته: (2013-07-29 ساعت 17:33)ari_kiana نوشته: (2013-07-29 ساعت 17:16)gole shabbo نوشته: بچه ها امروز این میل از سفارت اومد من راهنمایی کنید
We have not yet completed the additional administrative processing on your case, however, considering the end of the DV-2013 program (ends on September 30, 2013), we have already begin following up your case. Once it is completed, your case number will be posted on our web page FYI, .
میگه هنوز پروسه کلیر شما تموم نشده
از کلمه additional استفاده کرده
یعنی به پروسه کلیر شدن شما یه چیزی اضافه شده.با توجه به اینکه 30 سپتامبر تموم میشه لاتاری میگه ما داریم روی کیس شما کار میکنیم.
به محض اینکه کامل بشه پروسه خبر میدیم.
عامیانه براتون گفتم.
یه سوال:از شما فرم 9 سوالی یا مدرکی یا چیزی بعد از مصاحبه خواستن؟
بله نقص مدرک بود که 2ماه پیش مدرک را میل کردیم برا سفارت
ببخشید پیغام خصوصی و ایمیلتون بسته بود.میشه بفرمایید آخرین آپدیتتون کی بوده؟
بله 17 و 29 جولای
2013AS2xx | انکارا | 16 Jan | برگه صورتی | ۲ نفر
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-30 ساعت 11:58)shiraz mamali نوشته: (2013-07-30 ساعت 11:51)bigharar نوشته: (2013-07-30 ساعت 11:42)shiraz mamali نوشته: سلام دوستای گلم .امیدوارم حال همگی خوب باشه.بی زحمت به اینجا یه سر بزنید و جواب منو بدین.ممنون.
http://mohajersara.com/thread-5177-post-...#pid383813
سلام دوست عزیز شما از دوبی برگشتی ویزا رو گرفتی امید خدا گفتی بیام می گم گیرشون چی بود حالا گیرشون چی بود داداش؟
سلام دستم.بخدا چندجا واسه بچهها توضیح دادم.هیچی بابا اینا روی فرم۲۳۰ قسمت ۴۴ حساس شده بودن.میگفتن این کی هست که به شما کمک کرده فرمها رو پر کنی!!!همین.باور کن واسه همین یه قلم منو ۱ماه دوبی منو گیر انداختن.به من زنگ زدن گفتن آقا شمارهٔ اون طرف رو باید به ما بعدی.منم شماره رو فرستادم براشون.چند روز بعد اوکی شد کارم.
18 سال سن قانونی است الان تو یک لینک یکی از عزیزان رو دیدم با 18 سال در مورد تمکن مالی پرسیده بود
(موجیم که آسودگی ما عدم ماست)
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
فقط یه چیزی از من به شما.آقا حتا کسانی که تا الان کلیر نشدن لازم نیست که مدام به اینا ایمیل بزنید و در مورد پروندتون سوال کنید.اینا اینقدر کارشون روی نظم هست که پرونده شما هم بهش رسیدگی میشه.یادمه وقتی به زن گفتم خانم چرا ویزا ی منو نمیدین نکنه گم شده پاسپورتم میخواست سرمو بکوبه به دیوار.گفت آقا فکر کردی اینجا...هست که لا به لایه پروندهها گم و گور بشه.حتما کار داره که طول کشیده.
مطمئن باشین اگه تا الان اوکی نشده حتما هنوز نوبت به شا نرسیده.باور کنید این ماه دیگه همه اوکی میشن.
کیس:82xx//مقصد:هيوستون/سفارت:ابوظبی..ویزا:۱ضرب ولي با بدبختي
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-30 ساعت 12:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-30 ساعت 12:29 توسط lonelyman.)
يك ، دو ، سه ، امتحان ميكنيم:
هووووووووووووووووورررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااا
خب همه چي آمادست براي كشيدن هورا براي دوستايي كه قراره كلير بشن
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
رتبه:
77
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-30 ساعت 12:07)shiraz mamali نوشته: فقط یه چیزی از من به شما.آقا حتا کسانی که تا الان کلیر نشدن لازم نیست که مدام به اینا ایمیل بزنید و در مورد پروندتون سوال کنید.اینا اینقدر کارشون روی نظم هست که پرونده شما هم بهش رسیدگی میشه.یادمه وقتی به زن گفتم خانم چرا ویزا ی منو نمیدین نکنه گم شده پاسپورتم میخواست سرمو بکوبه به دیوار.گفت آقا فکر کردی اینجا...هست که لا به لایه پروندهها گم و گور بشه.حتما کار داره که طول کشیده.
مطمئن باشین اگه تا الان اوکی نشده حتما هنوز نوبت به شا نرسیده.باور کنید این ماه دیگه همه اوکی میشن.
دوست گلم در مورد اينكه زود بزود نبايد ايميل زد با شما موافقم و بنظرم بايد سه ماه رو صبر كرد ولي در مورد اينكه اونا نظم دارن خيلي موافق نيستم با توجه به چندين مورد كه ديدم فكر ميكنم اونا هم مثل خودمونن
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-30 ساعت 11:33)setareh2013 نوشته: دوستان آیا سایتی مثل منتظرسرا یا مثل "فوروم کلیرنس مهاجرسرا" برای ملیتهای دیگه می شناسید؟
می خوام ببینم آیا روند کلیرنس آنها هم از ماه می دچار تحول شده یا فقط مال ایرانی ها اینجوری شده.
دوست عزیز احتمالاً با گوگل کردن بتونی سایتهای زیادی پیدا کنی.
من پارسال در ابتدای قبولی و قبل از آشنایی با مهاجرسرا تالار زیر را مطالعه میکردم:
http://forums.immigration.com/forumdispl...y-Visas-DV
و یا
http://forums.immigration.com/showthread...Processing
امیدوارم مفید باشه و جواب سوالت را بگیری. البته قابل قیاس با مهاجرسرا نیست و من تالاری مثل "كليرنس برندگان ٢٠١٣" پیدا نکردم که در آن افراد کثیری با وضعیت مشابه شبانه روز آنلاین باشند و پاسخگوی شما.
شماره کیس : 2013AS85XX ، قبولی : 1 می ، ارسال فرمها: جولای ، هزینه ها تاکنون : 8 م ، 3نفر ، مصاحبه : ابوظبی W2 June ، کلیرینس و نهایتاً 14 اگوست كلير