کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-30 ساعت 02:41)babak_1363 نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 02:24)lonelyman نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 02:19)shilashams نوشته:  salam,
case jomeha update mishe?

سلام دوست عزيز، بله چرا كه نه؟! هم آپديت ميشه هم كليرTongue ضمناً لطفاً براي رعايت مقررات فارسي بنويسيد ، ممنون و موفق باشيد.
لانلی، جان من، خودمونیم!! خواب نداری؟! Big GrinTongue

خداسایه هیچ زنی روازسرمردش کم نکنه بگید الهیی امین اگرهمسرلانلی درسفرنبودالان خواب هفت پادشاه داشت میدید
تشکر کنندگان: babak_1363 ، پرستوی مهاجر ، hosseinshokri ، dolood ، b_argi ، saeid-ss ، daad
(2013-07-30 ساعت 12:37)far-dv2013 نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 11:33)setareh2013 نوشته:  دوستان آیا سایتی مثل منتظرسرا یا مثل "فوروم کلیرنس مهاجرسرا" برای ملیتهای دیگه می شناسید؟
می خوام ببینم آیا روند کلیرنس آنها هم از ماه می دچار تحول شده یا فقط مال ایرانی ها اینجوری شده.
دوست عزیز احتمالاً با گوگل کردن بتونی سایتهای زیادی پیدا کنی.
من پارسال در ابتدای قبولی و قبل از آشنایی با مهاجرسرا تالار زیر را مطالعه میکردم:
http://forums.immigration.com/forumdispl...y-Visas-DV
و یا
http://forums.immigration.com/showthread...Processing
امیدوارم مفید باشه و جواب سوالت را بگیری. البته قابل قیاس با مهاجرسرا نیست و من تالاری مثل "كليرنس برندگان ٢٠١٣" پیدا نکردم که در آن افراد کثیری با وضعیت مشابه شبانه روز آنلاین باشند و پاسخگوی شما.

اینم تالار کلیرنس
http://forums.immigration.com/showthread...Processing
کیس نامبر:20130000AS85xx/مصاحبه: هفته سوم June/ابوظبی/مقصد: سیاتل /برگه آبیCool
کلیر 15 August بعد از 58 روز دریافت ویزا 25 AugustBig Grin
(2013-07-30 ساعت 12:38)negar_karimi6 نوشته:  

سلام دوست عزيز، بله چرا كه نه؟! هم آپديت ميشه هم كليرTongue ضمناً لطفاً براي رعايت مقررات فارسي بنويسيد ، ممنون و موفق باشيد.

خداسایه هیچ زنی روازسرمردش کم نکنه بگید الهیی امین اگرهمسرلانلی درسفرنبودالان خواب هفت پادشاه داشت میدید

نگار خانم همه آقايون يا خانوما شبيه هم نيستن و توي هر جنسي هر قشري هر شهري و هر نژادي خوب و غير خوب وجود داره ولي معمولاً هركسي خوبي رو از ديدگاه خودش ميبينه از شما خواهش ميكنم اين داستان زن و مرد رو ادامه ندين، ممنونWink
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
(2013-07-30 ساعت 12:49)lonelyman نوشته:  

نگار خانم همه آقايون يا خانوما شبيه هم نيستن و توي هر جنسي هر قشري هر شهري و هر نژادي خوب و غير خوب وجود داره ولي معمولاً هركسي خوبي رو از ديدگاه خودش ميبينه از شما خواهش ميكنم اين داستان زن و مرد رو ادامه ندين، ممنونWink
آره این داستان زن و مرد آخر و عاقبت خوبی نداره!! Big Grin ما همه مهاجریم اینجا! Smile
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
دوستان امروز آپ داشتیم جایی؟
لطفا اطلاع رسانی کنین...
با تشکر
ستاد منتظران بیقرار ناشکیبای امیدوار Smile
(2013-07-30 ساعت 12:49)lonelyman نوشته:  

بابا من خودم مردذلیلم به این هارتوپورتام نگاه نکنیدو به دل نگیرید بیشترجهت مزاح گاهی تیکه هایی میندازم که جوازحالت بهت و حیران برای نتیجه کلیرنس دربیاد ولی حالاکه شمااین داستان روخیلی جدی گرفتید چشم دیگه ادامه نمیدم
یک درخواست عاجزانه ملتماسه ازمدیران محترم

ازاونجاکه واقعا گاهی احساس میکنیم بااومدن اینجاااممکنه وقتامونوبرای پیشرفت دریادگیری مهارتهای زندگی درامریکا مانندیادگیری زبان ازدست بدیم بستری رادراینجافراهم بیاریدکه اجازه بدید اونایی که بلدندیامیخوان این مهارت روبیشترتمرین کنن پیامهاروبه انگلیسی بزارن بخداااااااااااااااااااااا بچه ها کلییی پیشرفت میکنن وبایه تیردونشون میزنن هم وقتشون الکی هدرنرفته هم دلتنگی دوستان براشون پیش نمی یاد

هرکی میتونه بهش اجازه بدید جملات روانگلیسی بنویسه
هرکی میتونه بازبه انگلیسی جواب میده هرکی هم معنی اشوبلدنبودبپرسه به فارسی میگیم میدونیددددددددددددددددد چقدرراه میافتیم تابخوایم ازاینجابریمممممممممم بابا زبون مادریمونوکه بلدیم ناسلامتی میخوایم بریم امریکاااااااااااا پس اجازه بدید برای یکی مثل من که عشق یادگیری زبان روداره و میخوادبادوستاش هم حرف بزنه مهارتش تقویت بشه مطمئنم خیلیی هاراضین
لطفا روش فکرکنید بعدجواب بدید میدونم قانون این سایت انگلیسی نوشتن نیست ولی هرقانونی میتونه انعطاف پذیرباشه مخصوصا وقتی مسئله مهاجرت اونم به مملکتی که بایدزبانواموخت درمیون باشه
بازمممممممممممممممممم خیلیییی ممنون ازاینکه اجازه دادید من اینواینجاا مطرح کنم
السلام علی جمیع رفقا

@ امیر مهاجر (کینگ): آقا اسم منم تو اون منتظرسرا بنویس، به تاریخ امروز Smile
@ همه رفقا: کلیر خوردم با فرم 9 سوالی و رزومه.

به قول یه نفر : چون میگذرد، ملالی نیست ...
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
(2013-07-30 ساعت 13:39)negar_karimi6 نوشته:  یک درخواست عاجزانه ملتماسه ازمدیران محترم

ازاونجاکه واقعا گاهی احساس میکنیم بااومدن اینجاااممکنه وقتامونوبرای پیشرفت دریادگیری مهارتهای زندگی درآمریکا مانندیادگیری زبان ازدست بدیم بستری رادراینجافراهم بیاریدکه اجازه بدید اونایی که بلدندیامیخوان این مهارت روبیشترتمرین کنن پیامهاروبه انگلیسی بزارن بخداااااااااااااااااااااا بچه ها کلییی پیشرفت میکنن وبایه تیردونشون میزنن هم وقتشون الکی هدرنرفته هم دلتنگی دوستان براشون پیش نمی یاد

هرکی میتونه بهش اجازه بدید جملات روانگلیسی بنویسه
هرکی میتونه بازبه انگلیسی جواب میده هرکی هم معنی اشوبلدنبودبپرسه به فارسی میگیم میدونیددددددددددددددددد چقدرراه میافتیم تابخوایم ازاینجابریمممممممممم بابا زبون مادریمونوکه بلدیم ناسلامتی میخوایم بریم آمریکاااااااااااا پس اجازه بدید برای یکی مثل من که عشق یادگیری زبان روداره و میخوادبادوستاش هم حرف بزنه مهارتش تقویت بشه مطمئنم خیلیی هاراضین
لطفا روش فکرکنید بعدجواب بدید میدونم قانون این سایت انگلیسی نوشتن نیست ولی هرقانونی میتونه انعطاف پذیرباشه مخصوصا وقتی مسئله مهاجرت اونم به مملکتی که بایدزبانواموخت درمیون باشه
بازمممممممممممممممممم خیلیییی ممنون ازاینکه اجازه دادید من اینواینجاا مطرح کنم
من يادمه قبلا با شما صحبت كرده بودم كفته بوديد معلم زبان انكليسي بيش دانشكاهي هستيد جطور الان اينقدر نكران يادكيري زبانيد؟ تو حرفاتون تناقص زياده.
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
تشکر کنندگان: babak_1363 ، SHABAH51 ، b_argi ، raam12000 ، sce ، dolood ، اریوبرزن ، daad ، mrbonbon ، zohre02 ، shiraz mamali
(2013-07-30 ساعت 11:58)shiraz mamali نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 11:51)bigharar نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 11:42)shiraz mamali نوشته:  سلام دوستای گلم .امیدوارم حال همگی‌ خوب باشه.بی‌ زحمت به اینجا یه سر بزنید و جواب منو بدین.ممنون.
http://mohajersara.com/thread-5177-post-...#pid383813

سلام دوست عزیز شما از دوبی برگشتی ویزا رو گرفتی امید خدا گفتی بیام می گم گیرشون چی بود حالا گیرشون چی بود داداش؟
سلام دستم.بخدا چندجا واسه بچه‌ها توضیح دادم.هیچی‌ بابا اینا روی فرم۲۳۰ قسمت ۴۴ حساس شده بودن.میگفتن این کی‌ هست که به شما کمک کرده فرمها رو پر کنی!!!همین.باور کن واسه همین یه قلم منو ۱ماه دوبی‌ منو گیر انداختن.به من زنگ زدن گفتن آقا شمارهٔ اون طرف رو باید به ما بعدی.منم شماره رو فرستادم براشون.چند روز بعد اوکی شد کارم.

شما كه ديشب كفتيد بخاطر ادرس امريكاتون به مشكل برخورديد؟
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
تشکر کنندگان: babak_1363 ، shatsi ، b_argi ، raam12000 ، sce ، dolood ، saeid-ss ، zohre02
خدایا چرا من ؟ ...

آرتور اش قهرمان افسانه ای تنیس
هنگامی که تحت عمل جراحی قلب قرار گرفت، با تزریق خون آلوده، به بیماری ایدز مبتلا شد.
طرفداران آرتور از سر تا سر جهان نامه هایی محبت آمیز برایش فرستادند.

یکی از دوستداران وی در نامه خویش نوشته بود: "چرا خدا تو را برای ابتلا به چنین بیماری خطرناکی انتخاب کرده؟"

آرتور اش، در پاسخ این نامه چنین نوشت:
در سر تا سر دنیا
بیش از پنجاه میلیون کودک به انجام بازی تنیس علاقه مند شده و شروع به آموزش می کنند.
حدود پنج میلیون از آن ها بازی را به خوبی فرا می گیرند.
از آن میان قریب پانصد هزار نفر تنیس حرفه ای را می آموزند
و شاید پنجاه هزار نفر در مسابقات شرکت می کنند
پنج هزار نفر به مسابقات تخصصی تر راه می یابند.
پنجاه نفر اجازه شرکت در مسابقات بین المللی ویمبلدون را می یابند.
چهار نفر به مسابقات نیمه نهایی راه می یابند.
و دو نفر به مسابقات نهایی.
وقتی که من جام جهانی تنیس را در دست هایم می فشردم هرگز نپرسیدم که "خدایا چرا من؟"
و امروز وقتی که درد می کشم، باز هم اجازه ندارم که از خدا بپرسم :"چرا من؟"

دوستای عزیزم حالا جریان ماهست که اون روزی که برنده لاتاری شدیم نگفتیم چرا من؟
حالا هم که منتظریم نمیتونیم بگیم چرا من؟
بالاخره این روزها هم به خوبی تموم میشه.
به امید کلیر شدن همه دوستای منتظرم.
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
(2013-07-30 ساعت 13:39)payam62 نوشته:  السلام علی جمیع رفقا

@ امیر مهاجر (کینگ): آقا اسم منم تو اون منتظرسرا بنویس، به تاریخ امروز Smile
@ همه رفقا: کلیر خوردم با فرم 9 سوالی و رزومه.

به قول یه نفر : چون میگذرد، ملالی نیست ...
سلام پیام جان...
حیف شد که یک ضرب نگرفتی..اما نگران نباش و دل قوی دار که با کمک خدا به زودی کلیر می شوی Smile
به این تاپیک خوش اومدی ( البته با اجازه مدیران تاپیک)
هم قطار زمان کارنت شدن و حالا دوباره هم قطاریم واسه کلیرنس ...
اگر میتونی یکم بیشتر از شرایط اونجا بگو و اینکه در مورد زمان کلیر شدنت و اینکه بعد از چند هفته سایت رو چک کنی چی بهت گفتن؟

به امید کلیر شدن همه دوستان این تاپیک..
بچه ها امروز آپ داشتیم یا نه ما که همچنان خفته ایم
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

با دوست تایلندیم صحبت میکردم که گفت سفارت تایلند جواب ایمیلش رو داده و تقریباً یه چیزی تو همین مایه ها که آنکارا به ما میگه به اونم گفتن، مبنی بر ادامه دادن به سماق مکیدن!! Big Grin Tongue این بنده خداهم تو جون مصاحبه داشته و استرسش چندین برابر منه!! یکی باید منو جمع کنه، حالا یه وقتایی من باید به اینها هم روحیه بدم!! شعبه بین المللی روحیه سرا راه انداختم!! Big Grin

Dear Petitioner,
Your case is still under section 221(g) in administrative processing. No additional documentation is required at this time. There is no way to determine how long processing will take. The Embassy will be back in contact at such time the processing is complete or additional documentation is required.
Regards,
Immigrant Visa Unit,
US Embassy Bangkok
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-07-30 ساعت 14:04)babak_1363 نوشته:  با دوست تایلندیم صحبت میکردم که گفت سفارت تایلند جواب ایمیلش رو داده و تقریباً یه چیزی تو همین مایه ها که آنکارا به ما میگه به اونم گفتن، مبنی بر ادامه دادن به سماق مکیدن!! Big Grin Tongue این بنده خداهم تو جون مصاحبه داشته و استرسش چندین برابر منه!! یکی باید منو جمع کنه، حالا یه وقتایی من باید به اینها هم روحیه بدم!! شعبه بین المللی روحیه سرا راه انداختم!! Big Grin

Dear Petitioner,
Your case is still under section 221(g) in administrative processing. No additional documentation is required at this time. There is no way to determine how long processing will take. The Embassy will be back in contact at such time the processing is complete or additional documentation is required.
Regards,
Immigrant Visa Unit,
US Embassy Bangkok
سلام

اگه جای ما بودید چی ما هفته دوم آپریل تا حالا منتظریم چاره ای جز انتظار نیست خودشون هم گفتند که بعد نود روز باید ایمیل بزنید.
تشکر کنندگان: shatsi ، b_argi ، lonelyman ، morvarid1364 ، پرستوی مهاجر ، babak_1363 ، saeid-ss

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان