کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-30 ساعت 14:04)babak_1363 نوشته:  با دوست تایلندیم صحبت میکردم که گفت سفارت تایلند جواب ایمیلش رو داده و تقریباً یه چیزی تو همین مایه ها که آنکارا به ما میگه به اونم گفتن، مبنی بر ادامه دادن به سماق مکیدن!! Big Grin Tongue این بنده خداهم تو جون مصاحبه داشته و استرسش چندین برابر منه!! یکی باید منو جمع کنه، حالا یه وقتایی من باید به اینها هم روحیه بدم!! شعبه بین المللی روحیه سرا راه انداختم!! Big Grin

Dear Petitioner,
Your case is still under section 221(g) in administrative processing. No additional documentation is required at this time. There is no way to determine how long processing will take. The Embassy will be back in contact at such time the processing is complete or additional documentation is required.
Regards,
Immigrant Visa Unit,
US Embassy Bangkok
بابك جان ميگم اين دوست تايلنديت روحيش خوب نيست و منم بدجور احساس مسئوليت ميكنم ميخواي باهاش هماهنگ كن بچه هاي مهاجرسرا رو جمع كنيم يه چندوقتي بريم تايلند پيشش باشيم يكم روحيه بگيره؟؟Tongue اينجوري دوره انتظارو راحتتر سپري ميكنه، البته من فقط بخاطر خودش ميگماSmile
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
(2013-07-30 ساعت 13:46)s.s.h نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 13:39)negar_karimi6 نوشته:  یک درخواست عاجزانه ملتماسه ازمدیران محترم

ازاونجاکه واقعا گاهی احساس میکنیم بااومدن اینجاااممکنه وقتامونوبرای پیشرفت دریادگیری مهارتهای زندگی درآمریکا مانندیادگیری زبان ازدست بدیم بستری رادراینجافراهم بیاریدکه اجازه بدید اونایی که بلدندیامیخوان این مهارت روبیشترتمرین کنن پیامهاروبه انگلیسی بزارن بخداااااااااااااااااااااا بچه ها کلییی پیشرفت میکنن وبایه تیردونشون میزنن هم وقتشون الکی هدرنرفته هم دلتنگی دوستان براشون پیش نمی یاد

هرکی میتونه بهش اجازه بدید جملات روانگلیسی بنویسه
هرکی میتونه بازبه انگلیسی جواب میده هرکی هم معنی اشوبلدنبودبپرسه به فارسی میگیم میدونیددددددددددددددددد چقدرراه میافتیم تابخوایم ازاینجابریمممممممممم بابا زبون مادریمونوکه بلدیم ناسلامتی میخوایم بریم آمریکاااااااااااا پس اجازه بدید برای یکی مثل من که عشق یادگیری زبان روداره و میخوادبادوستاش هم حرف بزنه مهارتش تقویت بشه مطمئنم خیلیی هاراضین
لطفا روش فکرکنید بعدجواب بدید میدونم قانون این سایت انگلیسی نوشتن نیست ولی هرقانونی میتونه انعطاف پذیرباشه مخصوصا وقتی مسئله مهاجرت اونم به مملکتی که بایدزبانواموخت درمیون باشه
بازمممممممممممممممممم خیلیییی ممنون ازاینکه اجازه دادید من اینواینجاا مطرح کنم
من يادمه قبلا با شما صحبت كرده بودم كفته بوديد معلم زبان انكليسي بيش دانشكاهي هستيد جطور الان اينقدر نكران يادكيري زبانيد؟ تو حرفاتون تناقص زياده.

من نمیدونم چه رسم بدی دارن این آدماتایکی پیشنهادمیکنه به جای اینکه به محتوای قضیه نگاه کنن وروی پیشنهادطرف فکرکنن زودی بدون تامل میخوان پیشنهاددهنده رو بمب باران کلمات کنن
عزیزلطفا متنم را بازبخونید کجانوشتم بیسوادم واززبان هیچی حالیم نیست؟
گفتم علاقه دارم که پیشرفت کنمو این مهارتوبهتریادبگیرم
مگرهرکی دبیرزبانه خدای زبانه مگرشماکه فارسی زبانید همه کلماتشوبلدید بگید سمبل یعنی چه ؟ ( sambal ) نه ( sambol ) بدون راهنمایی دیگران بگید بدون دیگشنری بگید شایدبیشتری هابدونن ولی همین قدرکه همه نمیدونن یعنی نشون میده بازبه همه کلمات فارسی اشراف نداریم
ماهنوزخیلیی مونده تازبانمون بشه یه امریکایی براتون کلاس میزاشتمو میگفتم من خدای زبانموازاین حرفا خوب بود؟ یه نفرصادقانه اومده میگه مدیران محترم اجازه بدید دوستان دراینجازبانشون بهتربشه هرجاهم متوجه نشدن معنیشوبهشون میگیم بده این حرفم؟
تومدارس ایران که نمیشه توکلاس انگلیسی خرف بزنی سریع میرن نزدمدیرشکایتهامیکنن که ماحالیمون نمیشه بگید فارسی حرف بزنن
اونجاگفتیم اوکی
امااینجاکه همه قصدرفتن به انگلیسی زبانهارودارن دیگه چرانبایدانگلیسی حرف زد؟ حالا تناقض رفع شدعزیزدل خواهر
(2013-07-30 ساعت 13:39)payam62 نوشته:  السلام علی جمیع رفقا

@ امیر مهاجر (کینگ): آقا اسم منم تو اون منتظرسرا بنویس، به تاریخ امروز Smile
@ همه رفقا: کلیر خوردم با فرم 9 سوالی و رزومه.

به قول یه نفر : چون میگذرد، ملالی نیست ...
خوبیش اینکه زیاد اینجا نمیمونی و حداکثر 60 روزه کلیر میشیRolleyes
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
(2013-07-30 ساعت 14:15)lonelyman نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 14:04)babak_1363 نوشته:  با دوست تایلندیم صحبت میکردم که گفت سفارت تایلند جواب ایمیلش رو داده و تقریباً یه چیزی تو همین مایه ها که آنکارا به ما میگه به اونم گفتن، مبنی بر ادامه دادن به سماق مکیدن!! Big Grin Tongue این بنده خداهم تو جون مصاحبه داشته و استرسش چندین برابر منه!! یکی باید منو جمع کنه، حالا یه وقتایی من باید به اینها هم روحیه بدم!! شعبه بین المللی روحیه سرا راه انداختم!! Big Grin

Dear Petitioner,
Your case is still under section 221(g) in administrative processing. No additional documentation is required at this time. There is no way to determine how long processing will take. The Embassy will be back in contact at such time the processing is complete or additional documentation is required.
Regards,
Immigrant Visa Unit,
US Embassy Bangkok
بابك جان ميگم اين دوست تايلنديت روحيش خوب نيست و منم بدجور احساس مسئوليت ميكنم ميخواي باهاش هماهنگ كن بچه هاي مهاجرسرا رو جمع كنيم يه چندوقتي بريم تايلند پيشش باشيم يكم روحيه بگيره؟؟Tongue اينجوري دوره انتظارو راحتتر سپري ميكنه، البته من فقط بخاطر خودش ميگماSmile
بریم آقا، بریم..یه اتوبوس بگیریم برو بکس رو جمع کنیم بریم..دور همی خوش میگذره!! Big Grin
حالا کی بریم؟ Tongue
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: payam62 ، lonelyman ، shatsi ، mohssen ، Alirezaa2013 ، drmrs ، dolood ، b_argi ، amir82 ، mrbonbon ، آنی ، zohre02
(2013-07-30 ساعت 03:26)bigharar نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 00:24)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 23:39)bigharar نوشته:  خدایا من اینجا چیکار می کنم هر لحظه !! هنوز نه مصاحبه رفتم نه معلومه تکلیفم چیه از دست خودم عاصی شدم به خدا تو رو خدا واسه من دعا کنید من به عشق اینکه چند نفری اینجا هستند هی به این تاپیک سر می زنم انتظار عجب آزمایشیه خداییش

عزیزمن موندم چه جوری تونستید 9 ماه درشکم مادرتون تحمل بیارید؟ نکنید این کارارروباخودتون توآمریکابستری کردن بیمارن روحی و جسمی به قیمت خون ادم تموم میشه پس عزیزازفکروخیال دربیایید برید بخوابید

اونجا که تنها جایی بود که حالیم نبود انتظار یعنی چی حداقل یک تمثیل بز نید بگنجه رفیقTongue

انشالا اینجاهم حالیتون نشه کجاییدو تاچشم بازمیکنید ببینیدکلیرید و پرت شدید به بیرون ازاین تاپیک و سفربه امریکارودارید میخونید
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، lonelyman ، babak_1363 ، morvarid1364 ، پرستوی مهاجر ، bigharar ، b_argi ، daad
(2013-07-24 ساعت 03:19)SHABAH51 نوشته:  دعای آنکارایی ها برای کلیر شدن:از آنکارا آید خبر / کاین کار ما شد خوش ثمر / از بهر آن لطف و کرم / یا رب بکن بر ما نظر Wink دعای بروبچه های ابوظبی:رسد از ابوظبی پیامی که زجانب سفارت /به نیابت خدایم دهدم بسی بشارت / که تو ای کیس عزیزم همه پاکی و منزه / به توان خود گذر کن تو از این معبر و این ره Wink دعای ایروانی ها: بس خبرهای خوشی از ایروان / ای خدا بر ما رسان در این زمان/ عطر خوش در زندگی هامان بریز / تا شود هر منتظر پاک و تمیز Wink

بار دیگــــر منتظران دعا کنند برای رسیدن خبرهای خوب Wink
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
(2013-07-30 ساعت 14:26)babak_1363 نوشته:  

Dear Petitioner,
Regards,
Immigrant Visa Unit,
US Embassy Bangkok
بریم آقا، بریم..یه اتوبوس بگیریم برو بکس رو جمع کنیم بریم..دور همی خوش میگذره!! Big Grin
حالا کی بریم؟ Tongue
حالا لونلی جان می گم واستا تا خانم بچه ها هم برگردن از سفر اونا هم بیان . اینج.ری تازه بیشتر هم خوش می گذره به شما. ها؟ نظرت چیه؟ تازه اونجا طبع شعرتم باز میشه. یه هو دیدی لونلی از بانکوک و پاتایا داره جای دوبیتی رپ می رسرایه .Big Grin
(2013-07-30 ساعت 13:39)negar_karimi6 نوشته:  یک درخواست عاجزانه ملتماسه ازمدیران محترم
..................
هرکی میتونه بهش اجازه بدید جملات روانگلیسی بنویسه
.................
نگار خانم تاجايي كه من ميدونم يه تاپيك تو اين سايت موجوده براي همين كار بنام فيري اينگليش تاك كه اگر دوستاني علاقه مند باشن ميتونن اونجا اينكارو انجام بدنTongue
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
(2013-07-30 ساعت 14:11)آرتین نوشته:  

Dear Petitioner,
Regards,
Immigrant Visa Unit,
US Embassy Bangkok
سلام

اگه جای ما بودید چی ما هفته دوم آپریل تا حالا منتظریم چاره ای جز انتظار نیست خودشون هم گفتند که بعد نود روز باید ایمیل بزنید.

دوست عزیز براشون هیچ فرقی نمی کنه ما که هفته چهارم اپریل بودیم بعد از 90 روز هم ایمیل زدیم باز همون جواب خودشونو دادنSad
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: lonelyman ، morvarid1364 ، dana ، babak_1363 ، negar_karimi6 ، saeid-ss ، b_argi ، shatsi ، daad
(2013-07-30 ساعت 14:52)dolood نوشته:  
(2013-07-30 ساعت 14:26)babak_1363 نوشته:  
Dear Petitioner,
................
حالا کی بریم؟ Tongue
حالا لونلی جان می گم واستا تا خانم بچه ها هم برگردن از سفر اونا هم بیان . اینج.ری تازه بیشتر هم خوش می گذره به شما. ها؟ نظرت چیه؟ تازه اونجا طبع شعرتم باز میشه. یه هو دیدی لونلی از بانکوک و پاتایا داره جای دوبیتی رپ می رسرایه .Big Grin

ببين حالا اومدي نسازي ها، گفتم از فرصت استفاده كنم نميزاريد كهTongue
تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، ari_kiana ، اریوبرزن ، b_argi ، daad ، آنی
سلام دوستان، من تازگی ها با مهاجرسرا آشنا شدم. متاسفانه بعد از 11 ماه متوجه قبولیم شدم و با داشتن کیس 3رقمی هفته دوم جولای تو ابوظبی مصاحبه داشتم و کارت آبی گرفتم البته طبیعی بود چون کارمند دولت هستم و سربازی هم رفتم اما نمی دونم چرا به خانمم که هیچ موردی نداشت ویزا ندادند. بنظر شما چرا؟ به خاط این نیست که چون احتمال دادن من تا آخر سپتامبر کلیر نمیشم پس به خانمم هم ویزا ندادند؟
Case No: 06XX
2Persons
Interview: 9July Abu Dhabi
Clearance: 17 September
Passport Drop off: 18 September
Visa : NEVER
تشکر کنندگان: babak_1363 ، lonelyman ، drmrs ، Alirezaa2013 ، saeid-ss ، b_argi ، shatsi ، daad

Dear Petitioner,
Regards,
Immigrant Visa Unit,
US Embassy Bangkok

آقا خبرهای این دوست تایلندی رو بیار.خیلی برای تقویت روحیه خوبه .ما فکر میکردیم ایرانیها خیلی مشکل دارن.ممنون
ضمناً از آشناهای ما زن و شوهر بالای 70 سال برای عروسی دخترشون درخواست ویزا کردن تو سفارت پاریس . تو اون سن و سال کلیرنس خوردن تازه از 5 جون تا حالا آپدیت نداشتن.عروسی هم برگزار شد و اونها هم به عروسی دخترشون نرسیدن. Sad
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، گل نهال ، babak_1363 ، lonelyman ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، ari_kiana ، b_argi ، shatsi ، daad ، mrbonbon
21 تا عضو و 2 تا مهمان اینجان
آقا اینجا صف چیه؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
(2013-07-30 ساعت 15:05)ali 2013 نوشته:  سلام دوستان، من تازگی ها با مهاجرسرا آشنا شدم. متاسفانه بعد از 11 ماه متوجه قبولیم شدم و با داشتن کیس 3رقمی هفته دوم جولای تو ابوظبی مصاحبه داشتم و کارت آبی گرفتم البته طبیعی بود چون کارمند دولت هستم و سربازی هم رفتم اما نمی دونم چرا به خانمم که هیچ موردی نداشت ویزا ندادند. بنظر شما چرا؟ به خاط این نیست که چون احتمال دادن من تا آخر سپتامبر کلیر نمیشم پس به خانمم هم ویزا ندادند؟

سلام دوست عزیز
به احتمال زیاد خانم شما اصلا کلیرنس نخوردن
اصلا نگران نباشین
نمیدونم سال دیگه این موقع حسرت این روزهای انتظار نمیSadخوریمSad
کیس نامبر 2013ASXXسفارت ابوظبی.تاریخ مصاحبه20می.12اگوست کلیر Tongue
تشکر کنندگان: babak_1363 ، drmrs ، lonelyman ، ari_kiana ، SHABAH51 ، b_argi ، negar_karimi6

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان