کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-01 ساعت 14:01)mohssen نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 12:39)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 11:55)mohssen نوشته:  سلام دوستان

اگر كسي واسه اقامت كشور ديگه اي اقدام كرده باشه و پرونده اش براي صدور ويزا تحت بررسي باشه آيا ممكنه واسه پروسه لاتاريش و كليرنسش مشكلي پيش بياد؟؟؟

اين سوال رو قبلا هم پرسيده بودم ولي كسي جواب نداد Sad

لطفا دوستان راهنمايي كنيد ....احتمالا بعضي ديگه هم شايد اين مسئله رو داشتن واسه ويزاي دانشجويي و يا كار از يك كشور ديگه...مرسي

سلام دوست من ، ببينيد شما وقتي در لاتاري برنده ميشيد هر زمان ، به نوعي شما يك بليط بخت ازمايي رو ازان خودتون كردين Smile يعني اينكه ويزا حتما به شما تعلق ميكيره مكر ١% كه خداي ناكرده مرتكب جرم يا.. حالا بر فرض شما ٢ سال قبل از برنده شدنتون رفتين اقدام كردين واسه اقامت در كشور ديكري ..مراحلتون انجام شده تا حدود زيادي ولي الان به نوعي سر دوراهي هستين ..دو تا راه دارين :
١)اكر فكر ميكنين كه درصد اخذ ويزا شما براي اون كشور كم هست ، و ممكنه رفيوز بشين و تو باسبورتتون هم مهرش بخوره اينكارو نكنين ، واسه اينكه رو داستان لاتاري شما كه از يك روند معمو لي و روتين برخورداره تاثير منفي ميذاره
٢) شما اين شرايط فعليتون روهم بنظرم با ايميل اطلاع بدين بهشون و بكين كه اين كيس از قبل از لاتاري اقدام شده و توب رو بندازين تو زمين اونا كه صداقت شما هم بهشون ثابت بشه Smile)
ولي اكر جاي شما بودم لاتاري رو انتخاب ميكردم Smile

ممنونم دوستم
منظور سوالم اين بود كه منافاتي با قوانين لاتاري نداشته باشه اگر تو واسه يك جاي ديگري هم همزمان اپلاي كرده باشي...
بازم ممنونم
به اميد كلير شدن همه بچه ها و انشاالله خبر هاي خوب امروز و فردا
اينجا شما هستيد كه بايد اهم و في الاهم كنين و با خودتون كنار بيايين Smile
يه بام و دو هوا نميشه كه Smile) معمولا ويزاهاي دانشجويي و حتي كار به سادكي قبول نميشه اونم تو اين شرايط !!Smile تازه با اينهمه هزينه و احتمالا وكيل هم داشته باشين و كلي مسايل ديكه ..ولي اكر برنده لاتاري هستي ، كه ارزوي خيليهاست ، بنظرم ترديد نكنين كه با لاتاري بهترين شرايطو هم كاري هم تحصيلي ميتونين براي خودتون رقم بزنين Smile
يادتون باشه شما برك برنده دستتونه يعني ويزا رو از الان تو دستات ببين Smile))
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: babak_1363 ، پدی ، shiraz mamali ، mohssen ، Alirezaa2013 ، zohre02 ، b_argi
(2013-08-01 ساعت 14:20)Mehrdadordi نوشته:  

اگر كسي واسه اقامت كشور ديگه اي اقدام كرده باشه و پرونده اش براي صدور ويزا تحت بررسي باشه آيا ممكنه واسه پروسه لاتاريش و كليرنسش مشكلي پيش بياد؟؟؟

لطفا دوستان راهنمايي كنيد ....احتمالا بعضي ديگه هم شايد اين مسئله رو داشتن واسه ويزاي دانشجويي و يا كار از يك كشور ديگه...مرسي

سلام دوست من ، ببينيد شما وقتي در لاتاري برنده ميشيد هر زمان ، به نوعي شما يك بليط بخت ازمايي رو ازان خودتون كردين Smile يعني اينكه ويزا حتما به شما تعلق ميكيره مكر ١% كه خداي ناكرده مرتكب جرم يا.. حالا بر فرض شما ٢ سال قبل از برنده شدنتون رفتين اقدام كردين واسه اقامت در كشور ديكري ..مراحلتون انجام شده تا حدود زيادي ولي الان به نوعي سر دوراهي هستين ..دو تا راه دارين :
١)اكر فكر ميكنين كه درصد اخذ ويزا شما براي اون كشور كم هست ، و ممكنه رفيوز بشين و تو باسبورتتون هم مهرش بخوره اينكارو نكنين ، واسه اينكه رو داستان لاتاري شما كه از يك روند معمو لي و روتين برخورداره تاثير منفي ميذاره
٢) شما اين شرايط فعليتون روهم بنظرم با ايميل اطلاع بدين بهشون و بكين كه اين كيس از قبل از لاتاري اقدام شده و توب رو بندازين تو زمين اونا كه صداقت شما هم بهشون ثابت بشه Smile)

ممنونم دوستم
منظور سوالم اين بود كه منافاتي با قوانين لاتاري نداشته باشه اگر تو واسه يك جاي ديگري هم همزمان اپلاي كرده باشي...
بازم ممنونم
يه بام و دو هوا نميشه كه Smile) معمولا ويزاهاي دانشجويي و حتي كار به سادكي قبول نميشه اونم تو اين شرايط !!Smile تازه با اينهمه هزينه و احتمالا وكيل هم داشته باشين و كلي مسايل ديكه ..ولي اكر برنده لاتاري هستي ، كه ارزوي خيليهاست ، بنظرم ترديد نكنين كه با لاتاري بهترين شرايطو هم كاري هم تحصيلي ميتونين براي خودتون رقم بزنين Smile
جدی میگی... یعنی ویزا به هممون میرسه...؟
کیس: 2013AS7xxx / مصتاحبه:1-July-ایروان / تعداد:1 نفر / کلیر:8-August / ویزا:14-August / مقصد:لس انجلس

تشکر کنندگان: sce ، babak_1363 ، پدی ، shiraz mamali ، Mehrdadordi ، mohssen ، Alirezaa2013 ، mehrana ، zohre02 ، b_argi
ای بابا
من هر روز میام ببینم چه خبره
اما دریغ از یه هورا
بابا بجنبین دیگه تا ما نرفتیم یه چندتا هورای اساسی بکشیم گلومون خشک شد
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
سلام به دوستان گل و با صبرو بردبارم که تا سی سپتامبر مثل کوه پا برجا ایستاده اندBig Grin برای همتون آرزوی موفقیت میکنمSmile من این پست را الان از فرودگاه ارمنستان برایتان میگذارمShy خوشبختانه همه چیز طبق برنامه پیش رفت و دارم برمیگردم به وطن عزیزتر از جانم البته با ویزای یو اسCoolراستی تاریخ اکسپایر ویزاها برای ۲۹ ژانویه ۲۰۱۴ است و مدیکال ارمنستان هم یک سال اعتبار دارهTongue
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
(2013-08-01 ساعت 14:43)Ali.US نوشته:  سلام به دوستان گل و با صبرو بردبارم که تا سی سپتامبر مثل کوه پا برجا ایستاده اندBig Grin برای همتون آرزوی موفقیت میکنمSmile من این پست را الان از فرودگاه ارمنستان برایتان میگذارمShy خوشبختانه همه چیز طبق برنامه پیش رفت و دارم برمیگردم به وطن عزیزتر از جانم البته با ویزای یو اسCoolراستی تاریخ اکسپایر ویزاها برای ۲۹ ژانویه ۲۰۱۴ است و مدیکال ارمنستان هم یک سال اعتبار دارهTongue
علی جان مبارکت باشه Smile
امیدوارم به زودی عازم سرزمین فرصت ها بشی ! Wink
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad

هیچگاه امیدراازکسی نگیرید

شایدتنها چیزیه که دارد

[عکس: 00033349.jpg]
(2013-08-01 ساعت 12:53)shayangh نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 12:01)maaarabi نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 23:19)b@b@k نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 22:17)soroshnia نوشته:  دوستان سلام
من ميخوام يه وكالت از خانمم بگيرم واسه گرفتن پاسپورت ها از ptt .
ايا اين وكالت فرمت خاصي داره يا صرفا بنويسيم جهت گرفتن پاسپورت از اداره پست تركيه
اگه از دوستان كسي در اين زمينه تجربه خاصي داره راهنمايي كنه ممنون ميشم
به اميد كليرنس همگي
با سلام
دوست عزیز متن وکالتنامه در پیام خصوصی برایتان ارسال کردم
سلام دوست عزیز، اگر امکان داره لطف کنید و متن وکالتنامه را برای من هم ارسال کنید. متشکرم

دوست عزیز متن وکالتنامه را در صفحه ۶۰۰ همین تابیک بطور کامل تایب کرده ام...

سپاس فراوان بابت راهنمایی
کیس:2013AS81XX/ سه نفر/ آنکارا/ مصاحبه 19 جون/ کلیر 16 آگوست و 17 سپتامبر
تشکر کنندگان: babak_1363 ، shiraz mamali ، b@b@k ، shatsi ، ari_kiana ، zohre02 ، b_argi
(2013-08-01 ساعت 14:43)Ali.US نوشته:  سلام به دوستان گل و با صبرو بردبارم که تا سی سپتامبر مثل کوه پا برجا ایستاده اندBig Grin برای همتون آرزوی موفقیت میکنمSmile من این پست را الان از فرودگاه ارمنستان برایتان میگذارمShy خوشبختانه همه چیز طبق برنامه پیش رفت و دارم برمیگردم به وطن عزیزتر از جانم البته با ویزای یو اسCoolراستی تاریخ اکسپایر ویزاها برای ۲۹ ژانویه ۲۰۱۴ است و مدیکال ارمنستان هم یک سال اعتبار دارهTongue
مبارک باشه . ..چه طور فهمیدی مدیکال یکسال اعتبار داره؟ برای ابوظبی اعتبارش چه قدره؟
(2013-08-01 ساعت 13:42)babak_1363 نوشته:  سلام به همه ی دوستان گلم Smile
امیدوارم که همه خوب ، سلامت و روبراه باشن Smile
خدا از دار دنیا یه دوست خارجکی به ما داده بود که اونم لاتری برنده شده بود!! Big Grin امروز با کلی هیجان بهم پیام داد که از سفارت بهش زنگ زدن و گفتن که کلیر شده و ویزاش آمادست!! این دوستمون هم کلیر شد و رفت! چون سری داستاناشو اینجا می نوشتم، گفتم بهتون بگم که بدونید قطعاً فردا و هفته ی آینده اینجا خبرهای خوبی خواهد بود!
موتورها رو گرم کنیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد برا هوررررررررررررررررررررررررا کشیدن! Big Grin Tongue

ديدي بابك جان ما الكي دلمون رو خوش كرده بوديم بريم تايلند پيش دوستت Sad
كيس نامبر:**٥٢-مقصد:اگر ويزا رو دادن كاروليناي شمالي اگر هم ويزا رو ندادن كابل - تاريخ مصاحبه:W2 APآنكارا-٤نفر- نتيجه مصاحبه:برگ صورتي
اخذ ويزا: 3sep 2013 بعد از ١٣٩ روز انتظار ، ورود به آمريكا: 6sep 2013
(2013-08-01 ساعت 14:31)farshad_m نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 14:20)Mehrdadordi نوشته:  

ممنونم دوستم
بازم ممنونم
جدی میگی... یعنی ویزا به هممون میرسه...؟
بله دوست عزيز ، شك نكن ، شاهدش هم دوستان سال قبل بودن كه الان همكي اونجا تشريف دارن
شما امضاتو كامل كن از طريق كنترل بنل/ و بروفايل خودت ..مشخصاتتو وارد كن و همونو واسه "king" عزيز ايميل كن كه بيايي تو منتظر سرا اكه مصاحبه شدي ..به امضا من هم ميتوني نكاه كني اكه سختته Smile)
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: babak_1363 ، گل نهال ، lonelyman ، amairmonre ، mohssen ، Alirezaa2013 ، mehrana ، amir82 ، الا ، zohre02 ، b_argi ، rose_2000
امروز حتما خبری میشه،تا ساعت 8 صبر میکنیم.امیدوارم اول کیس بالایی ها جواب بگیرند این تاپیک را پر شور کنند.
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
جهت اطلاع دوستان علاقه مند به روند آپدیت :
در ماه جولای بدون ایمیل : 1 و 19 و 29
فرستادن ایمیل امروز صبح : 1 آگوست آپدیت(امروز) پاسخ روتین همیشگی
به امید فرداهای سبز برای همه
(2013-08-01 ساعت 13:25)b@b@k نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 12:53)shayangh نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 12:01)maaarabi نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 23:19)b@b@k نوشته:  
(2013-07-31 ساعت 22:17)soroshnia نوشته:  دوستان سلام
من ميخوام يه وكالت از خانمم بگيرم واسه گرفتن پاسپورت ها از ptt .
ايا اين وكالت فرمت خاصي داره يا صرفا بنويسيم جهت گرفتن پاسپورت از اداره پست تركيه
اگه از دوستان كسي در اين زمينه تجربه خاصي داره راهنمايي كنه ممنون ميشم
به اميد كليرنس همگي
با سلام
دوست عزیز متن وکالتنامه در پیام خصوصی برایتان ارسال کردم
سلام دوست عزیز، اگر امکان داره لطف کنید و متن وکالتنامه را برای من هم ارسال کنید. متشکرم
با سلام و تشکر از زحمات شما متاسفانه استرس زیاد و حجیم بودن صفحات این تاپیک اجازه نمیده تا دوستان بتوانند جواب سوالات خود را پیدا کنند بخاطر همین سریع منتظر جواب هستن

دوست عزیز متن وکالتنامه را در صفحه ۶۰۰ همین تابیک بطور کامل تایب کرده ام...
با سلام و تشکر از زحمات شما متاسفانه استرس زیاد و حجیم بودن صفحات این تاپیک اجازه نمیده تا دوستان بتوانند جواب سوالات خود را پیدا کنند بخاطر همین سریع منتظر جواب هستن
من هم بخاطر همین موضوع هر کس تقاضا کنه بلافاصله برایش با پیغام خصوصی همان متن صفحه 600را میفرستم و لی در کل زحمت اصلی را شما کشیده اید

سلام دوست عزیز. می شه لطف کنید و واسه منم با پیام خصوصی این متن را ارسال کنید؟ مرسی

CaseNumber: 2013AS00007XXX
رویت قبولی: 3 May
ارسال مدارک: 25 May
زمان مصاحبه: نیمه ی اول jun
سفارت: آنکارا
نتیجه: PINK
مقصد: TX, USA

پرواز را بخاطر بسپار

تشکر کنندگان: babak_1363 ، lonelyman ، zohre02 ، b_argi
(2013-08-01 ساعت 15:25)lonelyman نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 13:42)babak_1363 نوشته:  سلام به همه ی دوستان گلم
امیدوارم که همه خوب ، سلامت و روبراه باشن Smile
خدا از دار دنیا یه دوست خارجکی به ما داده بود که اونم لاتری برنده شده بود!! Big Grin امروز با کلی هیجان بهم پیام داد که از سفارت بهش زنگ زدن و گفتن که کلیر شده و ویزاش آمادست!! این دوستمون هم کلیر شد و رفت! چون سری داستاناشو اینجا می نوشتم، گفتم بهتون بگم که بدونید قطعاً فردا و هفته ی آینده اینجا خبرهای خوبی خواهد بود!
موتورها رو گرم کنیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد برا هوررررررررررررررررررررررررا کشیدن! Big Grin

ديدي بابك جان ما الكي دلمون رو خوش كرده بوديم بريم تايلند پيش دوستت Sad
سلام لونلی جان،
این دوست تایلندی من واقعن خعلی خعلی خوبه!!Big Grin بهم میگه من مطمئنم که اون کافی رو بهت میدم!منم گفتم فقط استارباکس و لاغیر!!Big GrinTongue
راستی همین الان بهم پیام داده میگه اون دوست ایرانیتون که تو تایلند مصاحبه شده، الان آپدیت شدن! Big Grin منو میگی، میگم مگه کیس اونا رو هم چک میکنی؟ میگه آره! یه همچین رفیقای با معرفتی دارم من، درست مثه خودت لونلی! Wink
اگه اشتباه نکنم اسم آیدی مهاجرسرایی این دوستمون Oxin62 بود! من از همین الان پیشاپیش کلیر شدن این زوج ایرانی مقیم تایلند رو تبریک میگم! Big Grin
حتماً به ما هم بگین براتون هورااااا بکشیم!
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-08-01 ساعت 15:31)hsevensky2013 نوشته:  جهت اطلاع دوستان علاقه مند به روند آپدیت :
در ماه جولای بدون ایمیل : 1 و 19 و 29
فرستادن ایمیل امروز صبح : 1 آگوست آپدیت(امروز) پاسخ روتین همیشگی
به امید فرداهای سبز برای همه

سلام
میشه یه کم واضح تر بگید. آخه 29 جولای در جواب یه سوال که از طریق سایت سفارت پرسیده بودم، گفتن که پروسه کیس تکمیل شده و برای گرفتن ویزا بیا اما تو سایت ceac.state.gov فقط آپدیت شده!
تشکر کنندگان: babak_1363 ، rozelo ، Alirezaa2013 ، lonelyman ، amir82 ، ari_kiana ، zohre02 ، b_argi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان