کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-09 ساعت 20:42)kɪŋ نوشته:  خدایا شکرت! :.(
بچه‌ها من کلیر شدم.

امیر جان کلیر شدنت رو مجددا تبریک می گم.

هوووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااااا

داشتم با یه ماشین پر از اثاثیه منزل که پشت سرم هم یه وانت داشت وسایل اضافیمون رو میاورد می رفتیم به سمت خانه یکی از اقوام که وایبرم زنگ زد دیدم مهتاب خانم از سیاتله، اینترنت همراه اول خوب جواب نمی داد به زحمت از حرفاشون فهمیدم که ایروان مجددا کلی کیس رو کلیر کرده. Tongue
چنون زدم رو ترمز وسط خیابون که وانت پشتی نزدیک بود بکوبه بهم.Cool
بعد از اینکه ماشینو کشیدم کنار هر کار کردم نتونستم با موبایل سایت ایروان رو باز کنم. راننده وانت و کارگر همراش داشتن هاج و واج منو نگاه می کردند.
زنگ زدم به خانمم گفتم و اونم دو دقیقه بعد خبر کلیر نشدن خودم و کلیر شدن تو رو بهم داد. واقعا خوشحال شدم عزیز.
تا حالا از پیش بینی ۲ روز پیش من ۸۰ درصدش به وقوع پیوسته و ۲۰ درصد دیگه اش می مونه واسه ۲-۳ روز دیگه.
فقط یه نکته ای هست که فکر منو خیلی به خودش مشغول کرده و اونم اینه که این ایکون بعد از خدایا شکرت که گذاشتی چیه؟ ":.(" RolleyesRolleyes
تنها چیزی که به فکرم می رسه اینه که یه نفر که گوشه لبش یه خال هم داره از کلیر شدنت ناراحته.Big Grin درست حدس زدم یا نه؟
C.N:2103AS50xx People:4 Current:10th Jan2013 Interview:14th of March 2013 Administrative processing(3 people's Visa issued on 23th of July), Travel Literatureسفرنامه
من فکر می کنم اگه ایروان همینجور پیش بره تا آخر هفته آینده همه 2013 هارو کلیر کنه و تا آخر ماه هم 2014 ها رو پیشاپیش کلیر می کنه
(2013-08-10 ساعت 00:47)negar_karimi6 نوشته:  

ای بابا هربارکه ازخونه میزنم بیرون خبرایی میشه
امیرجان انگارخدابخوادکلیرشدی دوست عزیزخیلی خوشحالمممممممممممممممممممممم والااینقدرذوق کردم که دیگه بقیه صفحه هارونخوندم حالایه نفرشسته و روفته بگه ازظهرتاحالااینجاچه خبر؟

نگار خانوم خلاصه قضیه اینکه ایروان ۴۳ تا کیس رو کلییر کرد :Big GrinCoolCool
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
(2013-08-10 ساعت 01:37)hosseinshokri نوشته:  بچه ها 1 سوال. الان آمريكا جمعه 9 آگوست است و آبديت من 10 آگوسته، يعني چي؟ سيس منطقه اي تاريخ ميزنه و يا آفيسر محترم ابوظبي بعد از نيمه شب كيس منو آبديت كرده؟ يا الان پس ميگيرن آبديتو؟!!!!!!

دو جور ثبت تاریخ داریم. یکی تاریخ و ساعت GMT و دیگری ساعت محلی.
برای حالت اول موقع مشاهده اون تاریخ و ساعت دوباره تبدیل میشه به ساعت محلی. حالا یا ساعت محلی مرورگر (که میشه تهران) یا ساعت و تاریخ محلی وب سرور یا مرجع ثبت تاریخ. پس همش امکانپذیره.
[font=Courier]سلام دوستان به همه تبریک می گویم انشاالله بقیه دوستانم بزودی کلیر بشن هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااهور هور هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا[/font]
ویزا: 14 2013‎ AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 *‏ گرین: 7 March, کار: ؟

بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51

(2013-08-10 ساعت 01:47)mrr777 نوشته:  
(2013-08-09 ساعت 20:42)kɪŋ نوشته:  خدایا شکرت! :.(
بچه‌ها من کلیر شدم.

امیر جان کلیر شدنت رو مجددا تبریک می گم.

هوووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااااا

داشتم با یه ماشین پر از اثاثیه منزل که پشت سرم هم یه وانت داشت وسایل اضافیمون رو میاورد می رفتیم به سمت خانه یکی از اقوام که وایبرم زنگ زد دیدم مهتاب خانم از سیاتله، اینترنت همراه اول خوب جواب نمی داد به زحمت از حرفاشون فهمیدم که ایروان مجددا کلی کیس رو کلیر کرده. Tongue
چنون زدم رو ترمز وسط خیابون که وانت پشتی نزدیک بود بکوبه بهم.Cool
بعد از اینکه ماشینو کشیدم کنار هر کار کردم نتونستم با موبایل سایت ایروان رو باز کنم. راننده وانت و کارگر همراش داشتن هاج و واج منو نگاه می کردند.
زنگ زدم به خانمم گفتم و اونم دو دقیقه بعد خبر کلیر نشدن خودم و کلیر شدن تو رو بهم داد. واقعا خوشحال شدم عزیز.
ل
تا حالا از پیش بینی ۲ روز پیش من ۸۰ درصدش به وقوع پیوسته و ۲۰ درصد دیگه اش می مونه واسه ۲-۳ روز دیگه.
فقط یه نکته ای هست که فکر منو خیلی به خودش مشغول کرده و اونم اینه که این ایکون بعد از خدایا شکرت که گذاشتی چیه؟ ":.(" RolleyesRolleyes
تنها چیزی که به فکرم می رسه اینه که یه نفر که گوشه لبش یه خال هم داره از کلیر شدنت ناراحته.Big Grin درست حدس زدم یا نه؟
لیزر کرده دیگه خال نداره
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
(2013-08-10 ساعت 01:38)zohre02 نوشته:  دوستان الان من به تاریخ 9 آگوست آپدیت شدم یعنی میشه

با خبر باش سحر نزدیک است
دولت صبح دگر نزدیک است
عمر خود را تو مده بیهوده
چونکه هنگام نظر نزدیک است
دل بروبید به ایمان و دعا
چونکه پایان سفر نزدیک است
بوی عطرش به هوا پیچیده
طالع شمس و قمر نزدیک است
( حس کلیر )به دلت افتاده
دولت صبح دگر نزدیک است...
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
این هفته آنکارا میترکونه آماده باشید Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
مرسی امیر جان از لطفت مرسی که به خاطر من اومدی. Smile به امید دیدار.
مرسی رضا، مرسی حامد همشهری و رفیق با وفا و مرسی از همه دوستای خوبم.
ممنون محمد جان. ایشالا روزی خودت تو همین چند روز پیش رو. اون شکلک وضعیت اون لحظه خودمه که اختیار اشکامو نداشتم.
تبرررررررررررررررررررررريك
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
بچه ها میخوام یه مسئله ای رو بعنوان برادر به همتون یادآوری کنم. و اون اینه که مهاجرت یکی از بزرگترین و سخت ترین کارهاست تو دنیا و جرات و جسارت و انرژی خاصی میخواد. خواهش میکنم قوی باشید و اول راه خودتونو نبازید. و به امید آینده ای خوب امیدوار و سرزنده باشید.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017

دوست گرامی امیدوارم که این پستت رو فردا این طور اصلاح کنی ( دوستان الان من به تاریخ 10 آگوست کلیر شدم )

یک سوال هم دارم .
آیا شما به تاریخ 7 یا 8 آگوست هم آپدیت شده بودین؟
تشکر کنندگان: shatsi ، Alirezaa2013 ، رجبعلی ، houmanmir ، azar1348 ، rozelo ، mehdi389 ، dove ، efah ، اریوبرزن ، payampars ، daad
ابوظبي ما منتظريم
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
(2013-08-10 ساعت 01:28)tamara نوشته:  به تمام بچه‌های منزه شده تبریک میگم،امید وارم به تمام آرزوهاتون برسید و ۱ تبریک ویژه به امیر خان چون خیلی‌ گله ،ما هم منزه شدیم ،لطفا مرا هم خط بزنید،سپاس

امیر جان اسم این دوستمونم سبز کن تو مهاجر سارا لطفا Smile
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
اومده بودم یه سر خودتونو ببینم برم .. غافلگیر شدم ... تبریک به همه دوستان من جمله امیر مهاجر عزیز ... Big Grin
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان