کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-08-10 ساعت 01:38)zohre02 نوشته:  دوستان الان من به تاریخ 9 آگوست آپدیت شدم یعنی میشه

چرا نشه دوستم.خوبشم میشه.همین هفته برات هورا می کشم ایشالاBig Grin
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
ساعت ۲
کاربران در حال بازدید این موضوع: 2014families lottery winners، 5ina، Ehsan1358، farmiz*، Given، HAMID1371، hamid_fs3، houmanmir، kasrafo، majid194، Mehrdadordi، mlo، mrr777، negarita، parichehrma، Pishoo_25، sh91، shatsi، رجبعلی، 5 مهمان
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
رفتم سرگنجه یه چیزایی پیدا کردم:
نقل قول:امیر مهاجر - 12/02/2012
نقل قول:امیر خان ما کم کم باید بخونم همه رفتن کسی دور و برم نیست......... حالا من نمیدونم شما کیس نامبرتو می بینی چه احساسی داری؟ ولی نمی دونی من این کیس نامبر شما رو که می بینم یک احساس خوبی دارم که نگو آخه هیچ کس تواین تاپیک بالاتر از 7000 نیست بجز شماSad

خدا رو شکر که باز این کیس نامبر من به یه دردی میخوره. بله قبلا هم گفته بودی. کاملا درکت میکنم. من که میبینمش یه علامت سؤال گنده میاد رو سرم با یه ابر که توش نوشته: یعنی این کیس نامبر بالا برای اینه که قدر این نعمت رو بهتر بدونم؟ آماده تر باشم؟ خانمم درسش تموم بشه؟ اینجا بمونم و مونس بچه‌های اینجا باشم و تا لحظه آخر کمک و همراهی کنم؟ یا اصلا کارنت نشم یا به موقع کلیر نشم؟ اینم پرسشهایی که با دیدن کیس نامبرم از سر من میگذره.

الان چی؟
2013AS1017 ≈≈ ویزا از سفارت ایروان ≈≈ ساکن مریلند، ویرجینیا از ۱ اپریل ۲۰۱۳ ≈≈ داستان من و لاتاری ۲۰۱۳
(2013-08-10 ساعت 00:47)yalda91 نوشته:  
(2013-08-09 ساعت 20:42)kɪŋ نوشته:  خدایا شکرت! :.(
بچه‌ها من کلیر شدم.

أمير خان مبارك باشه نمي دونيد جقدر خوشحال شدم .خداياااااااااااااااا امروز خيلي دعا كردم التماس كردم كه به همه بجه هاي منتظر سرا كه اينقدر خوب و همدلن نظري بكن و كمكمون بكن متشكرم كه به دوستان كمك كردي و خوشحالشون كردي به ما هم لطفي بكن. اينقدر صدأت مي كنم كه صدامو بشنوي
مبارك تون باشه دوستاي مهاجر سرا براي ما هم دعا كنيد به أميد كلير شدن همه منتظر سرا ،امين

امير خان تبريك ميگم
باور كنيد كه از ته قلبم خوشحال شدم
اميدوارم در تمامي مراحل زندگيتون موفق و مؤيد باشيد
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
هوررررررراااااااااااااااااااااا برای همه کلیر شده ها و امیر مهاجر.مبارکتون باشه.Wink
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس
دوستان گلم! همقطاران عزیزم! برندگان! دیپارتدها! منتظران! پاک شده ها! امیدواران!ستاره دارها!بی ستاره ها! و تمامی دوستان گل و عزیزم! ...
با کمال مسرت اعلام میدارم :
پاکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ شديــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم رفـــــــــــــــــــــــــــــت

خدا عیدی ما رو داد...
هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
به همه کلیر شده هم تبریک میگم از صمیم قلب .... در پناه حق...
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تبریک بسیار بسیار زیاد به امیر مهاجر عزیز، خوشحالیم از خوشحالیت ، ما هم اشک در چشمانمان حلقه زد از این خبر. [/align]
2013AS3xxx- ابوظبی
(2013-08-10 ساعت 01:37)hosseinshokri نوشته:  بچه ها 1 سوال. الان آمريكا جمعه 9 آگوست است و آبديت من 10 آگوسته، يعني چي؟ سيس منطقه اي تاريخ ميزنه و يا آفيسر محترم ابوظبي بعد از نيمه شب كيس منو آبديت كرده؟ يا الان پس ميگيرن آبديتو؟!!!!!!

احتمالا اون بنده خدایی که آپدیتتون کرده یا از شماره 10 خوشش میاد یا نمیدونسته شما بیدارید گفته بزنم 10آگوست و شمام فردا چک میکنید Wink
رالی، کارولینای شمالی
بچه‌ها من کلیر شدم.
تبریک به همه دوستان
به به .... تبریک می گم بهت امیر جون.... خیلی حس خوبیهBig Grin
خیلی خوشحالم برادر امیر خان...WinkBig Grin
2013AS59XX // ابوظبی اول اپریل // 1 نفر // کارنت : بولتن مارچ(12 FEB ) // هیوستون Wink کلیرنس:May 14 سفرنامه
(2013-08-10 ساعت 02:06)kasrafo نوشته:  تبریک بسیار بسیار زیاد به امیر مهاجر عزیز، خوشحالیم از خوشحالیت ، ما هم اشک در چشمانمان حلقه زد از این خبر. [/align]

منم اینقدر خمیازه کشیدم اشک تو چشمام حلقه زده Wink
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
هوووووورااااااااا اميرمهاجر عزيز تبريك ميگم Smile هووووووووووورااااااا همه گلابيا ؛)
2013AS6xxx /٢ نفر مادر و پدرم
کنسولگری: تغيير از آنكارا به ايروان March10 تاييد دريافت March1
كلييرنس ٤٣ روز
سفرنامه
(2013-08-10 ساعت 01:58)Pishoo_25 نوشته:  ابوظبي ما منتظريم
شک نکن عزیزم نوبت شما هم بزودی خواهد رسید. بعد از تعطیلات عید فطر صدای هورای ابوظبی و آنکارا شادمون خواهد کرد. پیشا پیش هوراااااااااااااااااااااا.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
بچه‌ها من کلیر شدم.

امير مهاجر عزيز خيليييييي خيليييييي تبريك ميگم كلير شدنتونو .واقعا خوشحال شدم .موفق باشيدBig Grin
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014
| ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
دمه آقا و خانم ایروان خیلی خیلی گرم که ساعت 9 شب مارو به مهمونی کلیر شدن بچه ها دعوت کرد و بچه ها هم دمشون گرم همه پایه ی پارتی Big Grin
فقط این وسط اگه شام هم میدادن بدی نبووود!! من تازه یادم افتاد که شام نخوردممممم!!!
ینی میشه فردا هم شام نخورمممم؟؟؟؟!!!! Cool
رالی، کارولینای شمالی
سلام من وهمسرم برای ویزای توریستی مصاحبه شدیم ویزای همسرم(اقا) از۲۸می تا الان نیامده.دخترمان دانشجو هست تاریخ مصاحبه ۲۶ می بود

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان