کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
تبریک میگم به همه کلیر شده ها، عجب پا قدم خوبی داشتما تا اومدم یه پست گذاشتم از بعدش همه کلیر شدن Cool. از این پست به بعد هم امیدوارم دیگه هر کی مونده کلیر بشه....هوووورررررراااااااا

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
بگذار روزگار هرچقدر میخواهد پیله کند
چه باک، وقتی یقین داریم که پروانه میشویم...
(2013-08-10 ساعت 00:10)dolood نوشته:  قبلاً خودمو دلداری می دادم که تو تنها نیستی و خیلیا مثه تو هستند . تازه کیس نامبرت هم که رد نکرده و تازه رسیده به کلیر کردن 6000 و 4000 اس ها. اما حالا چی؟ هیچ کی دیگه نمونده. دارم می ترسم Sad
یعنی الان فکر می کنی تنهایی؟ باز هم عده ای هستند که کلیر نشدن ولی مگه همین ها که کلیر شدن دیروز فکر می کردن که کلیر بشن؟ امیدتو از دست نده فکر می کنی جا کمه نه همه جا باز می کنیم تا بقیه هم سوار بشن واسه همه مون جا هست دوست عزیز من، نترس ایمان داشته باش! Big Grin
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
مــن از عــمق وجــود خــدآیــم را صــدآ کــردم ،
نــمیدآنــم چــه میــخــواهی !
ولــی امــشب..
بــرای تــو... بــرای رفــع غــمــهایت... بــرای قلب زیبــایــت...
بــرای آرزوهــایت..!
بــه درگاهــش دعــاکــردم
و میــدانــم
خــدا
از آرزوهــایت خبــردارد...!
<به اميد كلير شدن هر چه زودتر همه دوستان>
[font=Times New Roman][/font][كيس نامبر **٩٧ قبولي مرحله دوم. تعداد افراد كيس ٤ نفر. مقصد NY] كارنت ١٠ مي. ?
مصاحبه: ایروان ١١ جولاي.? كليرنس: ١٧ سپتامبر .? دريافت ويزا: ٢٠ سپتامبر
تغيير مكان از نيويورك به لس آنجلس
یه چیز مهم یادم رفت!
به همه کلیر شده‌های امشب تبریک میگم.
شیرین باشه به کامتون.
امير من تو كف تو موندم!!! چطور وقتي كيس نامبرتو ديدي تونستي كيسها رو تايپ كني؟؟؟؟!!!!! من كه تا يه ساعت از لرزش دست نميتونستم كليك كنم چه برسه به اعلام كيسها و...
خيلي قوي هستي ، آفرين
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-08-10 ساعت 02:43)kɪŋ نوشته:  یه چیز مهم یادم رفت!
شیرین باشه به کامتون.

امیر خان گل ،تبریک میگم ،و از شما برای راهنمایی های به موقع تشکر ،موفق و پیروز باشید:-)
2013AS00008***-مصاحبه 24june ابو ظبی/3نفر / دریافت ویزا 27اگوست/
شكر به درگاه پروردگار بزرگ كه دعا و ارزوي همه ما را در اين عيد عظيم براورده كرد، ان شاءالله كه دل همه بني ادم در هر جاي دنيا شاد باشه، از خوشحالي دوستان اينجا هم همه ما بي شك خوشحاليم، با ارزوي بهترين روزها در اينده اي نزديك
شماره کیس: 2013AS000086xx، دو نفر، تاریخ رویت قبولی: 4 می 2012، ارسال فرمهای سری اول: 17 می 2012، کنسولگری: ابوظبی، زمان مصاحبه: 18 جون 2013، ویزای یکضرب، سفرنامه

یه امروز ما نبودیم چه خبر شده ماشاالللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللله!
تبریک به همه ی بچه های مهاجرسرا بخصوص کلیر شده ها
و تبریک مضاعف به سالار مهاجر سرا : امیر مهاجر عزیز
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ShyShyShyBig GrinBig GrinBig Grin
کیس 7**5 -مصاحبه اواخرApril آنکارا- تعداد 3 نفر- Shy[/size][/color]کلیر 20 Aug
آپدیتها:26 April کیس1و2و3
11و13و17 Jun کیس 2
18 Jun کیس 1و2و3
1و7و12و15 Aug کیس 1
16 Aug کیس 1و2و3
20 Aug کیس 1و2و3 و
کلیر

Big Grin
(2013-08-10 ساعت 02:50)گل نهال نوشته:  امير من تو كف تو موندم!!! چطور وقتي كيس نامبرتو ديدي تونستي كيسها رو تايپ كني؟؟؟؟!!!!! من كه تا يه ساعت از لرزش دست نميتونستم كليك كنم چه برسه به اعلام كيسها و...
خيلي قوي هستي ، آفرين

لرزش دست؟ من به زور میدیدم دارم چکار میکنم! Big Grin
مهموني بودم تازه برگشتم ديدم ايروان چه كرده..
آقا امير گل بهتون تبريك ميگم و براتون بهترينها رو آرزو ميكنم
به همه دوستان ايروان كه امروز كلير شدن تبريك ميگم مباركههههههههههه
چه ميكنه اين ايروانBig Grin
اميدوارم آنكارا و ابوظبي هم از ايروان ياد بگيرن و تا آخر آگوست همه دوستان كلير بشن.آمين.
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
سلام دوستان منم کلیر شدم انشاالله هیچکس ویزا نگرفته نمونه از همه از چمله عموسعید و گل نهال و 777 ها تشکر می کنم
ویزا: 14 2013‎ AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 *‏ گرین: 7 March, کار: ؟

بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51

(2013-08-10 ساعت 02:43)kɪŋ نوشته:  یه چیز مهم یادم رفت!
شیرین باشه به کامتون.

دوستان عزيز ايرواني كه امشب سفارت شادي رو مهمون دلهاتون كرد! به تك تكتون تبريك ميگم و ارزوي موفقيت دارم!
آقا امير گل مدير خوب و همراه سايت! بي نهايت هورا و شادباش به مناسبت خبر خوش كلير شدنتون !
فكر كنم حالا ديگه ستون ايروان منتظر سرا رو بايد طرح يه فضاي سبز! توپ پياده كنن مديراي عزيز!

ايروان موچكريم!Big Grin
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!
هورررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااا
امشب خواب بر همگان حرام است!!!
تبریک به همه کلیر شدگان عزیز

مخصوصا مدیر فنی گرامی
امیدوارم این شادی ها ادامه دار باشه
بقیه توی لیست نبودن یا خودشون نیستن که اعلام کنن؟
شکر خدا منتظرسرا داره سبز میشه!!!
خیلی خوشحالم
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
زمانبندی خدا بی نظیر است ، نه هیچگاه دیر نه هیچگاه زود
کمی بردباری می طلبد و ایمان بسیار ، اما ارزش انتظار را دارد . . .
تبریکککککککککککک
يادتونه پريشب ميگفنم كه ايروان آپديت نداره و تو جهليم و گله ميكردم كه نميدونم پرونده مون كجاست؟؟؟
امشب از همين تريبون اعلام ميكنم كه لذت كليرنس بي مقدمه شيرين تر از كليرنس با آپديته.
بعله مغرورم شديم ؛)
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان