کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
آنكارا فردا چيكار ميخواد بكنه آماده هورا كشيدن باشيم
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
بچه ها آواتار جدیدم رو دارین، دیگه این هفته من کیلیر شدم رفت، شما یه فکری به حال خودتون بکنین... Big Grin Wink
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
میگن؛
از مشکلات زندگی
هیچ وقت خسته نشو
کارگردان همیشه
سخت ترین نقش ها رو
به بهترین
بازیگرها میده!
CoolBig GrinTongue
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
مامان من هم جون مصاحبه داشتن و الان کلیر شدن.
دیگه چیزی نمونده کل لیست منتظرسرا سبز بشه، امیرمهاجر جان لطفا اسم ما رو هم سبز کن
راستی برای اینکه کسی برای پیک آپ پاسپورت بره باید بهش وکالت داد یا همینروری می شه یکی پاس کس دیگه رو ببره؟
آگاهی از برنده شدن: می 2012
تاریخ مصاحبه: 24جون 2013
کیس نامبر: 2013AS88xx
سفارت ایروان
وضعیت: کلیرنسSad
تعداد افراد کیس: یک نفر
(2013-08-12 ساعت 02:03)Sany58 نوشته:  مامان من هم جون مصاحبه داشتن و الان کلیر شدن.
دیگه چیزی نمونده کل لیست منتظرسرا سبز بشه، امیرمهاجر جان لطفا اسم ما رو هم سبز کن
راستی برای اینکه کسی برای پیک آپ پاسپورت بره باید بهش وکالت داد یا همینروری می شه یکی پاس کس دیگه رو ببره؟

تبريك ميگم
حتماً يكي از اعضاي كيس بايد واسه گرفتن ويزا شخصاً بره، پيكاپ و وكالت توي ارمنستان نيست
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-08-09 ساعت 20:42)kɪŋ نوشته:  خدایا شکرت! :.(
بچه‌ها من کلیر شدم.

امیر خان مبارکهههههههههههههه
ما چند روزی مسافرت بودیم و به اینترنت دسترسی نداشتیم الان که اومدم دیدم واقعا خوشحال شدم .
ایروان واقعا دست مریزااااااااااااااااد
واسه ما آنکارایی ها هم دعا کنید.Smile
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
(2013-08-09 ساعت 23:46)kɪŋ نوشته:  دوستان از ابراز لطف و شادمانی تک تکتون خوشحال شدم و از همه‌تون ممنونم.
تا همین الان داشتم با اسکایپ، تلفن، موبایل، وایبر، ایمیل با دوستان چت میکردم. هنوز هم چند تا ایمیل رو جواب ندادم.
بچه‌ها نه به خاطر اینکه کلیر شدم! به خاطر اینکه ایروان از شنبه تا حالا بیشتر از ۷۰ نفر رو کلیر کرده. از کیس ۲ هزاری گرفته تا نزدیک ۱۰ هزار، من اعتقاد دارم خیلی بیش از این هم هست. فکر میکنم همه اینها باهم پروسه اداریشون تمام شده بوده و ایروان داره پرونده‌ها رو ریویو میکنه و دسته دسته کیسها رو اعلام میکنه. به خاطر همینه که ترتیب رعایت نشده.
آنکارا و ابوظبی هم برخوردند به تعطیلات عید فطر و مطمئنا اونها هم بلافاصله بعد از تعطیلات شروع به اعلام میکنند.
از همگیتون ممنونم. یه بار دیگه منو شرمنده کردید.
از خواهر گلم ساناز که همدردیش و دلگرمیش خیلی بهم روحیه میداد ممنونم.
از دوست عزیزم مهتاب که مدتیه نق زدنهای منو تحمل کرد و واقعا بهم روحیه میداد. تا آخرین لحظات داشت به من روحیه میداد و وسط صحبتهامون من فریاد زدم که کلیر شدم. فکر کرد به خاطر فشار انتظار مشاعرم رو از دست دادم! Big Grin
از داداش گلم پویا ممنونم که با وجود اینکه حقش بود زودتر از من کلیر بشه هم تلفنی و هم اینجا خوشحالیشو به من اعلام کرد.
از دوست بسیار عزیزم افشین که خیلی دوستش دارم و بلافاصله خودشو رسوند و با تبریکش خوشحالم کرد.
از دوست مهربونم روشا با اون دل پاکش که خیلی به من محبت داره و خیلی برای کلیر شدنم بهم دلداری میداد و امشب کلی ذوق کرد.
از محمد عزیز که انتظار طولانیش برای من یه غصه شده ممنونم که هم بهم روحیه میداد و هم امشب با خوشحالی به من تلفن کرد و تبریک گفت.
از گل نهال مهربون که شادی توی صداش فرقی نداشت با دیروز که خودش کلیر شده بود.
از عزیزانی که میشناختم و نمیشناختم و اینجا تبریک اختصاصی برای من داشتند ممنونم!
از عزیزانی که دیگه اسم آوردن تک تکشون برام سخته. Shy
برای همه کلیر نشده‌ها از صمیم قلبم آرزو دارم که به آرزوتون برسید و خیلی زود به ویزا دست پیدا کنید.

جیییییییییییییییییییییییییییییییییق

کفففففففففففف

هووراااا

دسسسسسسست

امیر مهاجر عزیز مدیر خوب ...... تبریییییییییک میگگگگم

دوستای خوب کلییر شده‌ ایروان مبارکتون باشه

برید کیف کنید

عید بوده ایروان حسابی‌ پرونده تکونی کرده دمت گرم ایروان

ما هم نفر اصلی‌ کیسمون ۸ اگست آپدیت شد
این انکارا کلا فقط با کیس اصلی‌ ما کار داره من و مامانم رو تحویل نمیگیره

آنکارا تو هم بجنب فردا دوشنبست...
گل نهال عزیز بازم به شما هم تبریک میگم هوووووورااا
(2013-08-12 ساعت 01:40)farmiz نوشته:   آنكارا فردا چيكار ميخواد بكنه آماده هورا كشيدن باشيم

آنکارا طی یه رقابت شدید با ایروان فردا میخواد بالای 50 تا کیس رو کلیر کنه.Cool
این خط ـــــــــــــــ این نشون $$$$$$$$

Big Grin
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
کاربران در حال بازدید این موضوع: daad، efah، Mbf232، mehrdad pharm، Mehrdadordi، nimmaa، 3 مهمان

حس خوبیه وقتی میبینی تنها نیستی ، 2:40 صبح دوشنبه
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
(2013-08-12 ساعت 00:55)mrbonbon نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 00:46)payampars نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 00:43)mrbonbon نوشته:  
(2013-08-12 ساعت 00:38)KIMIA2005 نوشته:  امیدوارم تمامی دوستانی که منتظر هستند...
کیمیا جان ممنون از لطفت...، دیگه باید اسمش رو جنون بزاری، من که رسماً بعد از دریافت ویزا باید یه مدتی برم در تیمارستان بستری شم تا برگردم به حالت قبلم : Big Grin

آرش جان اینو نگو همه با هم هستیم و باید امیدوار باشیم
من پای جنونت هستم از کجا بپرم برج الخلیف خوبهBig Grin
بابا عجب دوست با مرامی دارم من... حالا که اینجوری شد شنیدم و برنامه شو رو هم در یه کانالی دیدم ،تو ابوظبی یکی از این شیخ های پولدار، یه پارک بازی رو درست کرده، شبیه پارکهای خودمون Big Grin به نام فراری، البته اگه اسمش رو اشتباه نکرده باشم. خودش میگفت از بچه گی به ماشین فراری علاقه وافری داشته، سر همین یه پارکی رو درست کرده در اصل یه رول کوستر که سرعتش در عرض 12 ثانیه، میرسه به 230 کیلومتر، بعله درست دیدی 230 کیلومتر...
میگم حالا که حرف از جنون شد بریم اینو سوار شیم، خداییش آخر هیجانه...، هستی بعد از گرفتن ویزا بریم اونجا عایا؟؟؟ تا من بعدش خوب خوب شم و برگردم به زندگی عادیم... Big Grin Big Grin Big Grin
آقا تو این شرایط هیجانه زیاد هم خوب نیسSmile یه موقع سکته‌ای چیزی می‌شه هنوز از مهاجرت لذت نبرده ایم..!!
امشب تا صبح "احياست " واسه انكارا و ابوظبي ....
"انكارا "، "ابوظبي" اسوده بخوابيد كه ما بيداريم !
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
امشب شب زنده داری برای آنکارا ای‌ها واجبه ...

من حتم دارم فردا دوشنبه طلاعیه ..... خدااایاااااخدا عیتو ثابت کن....

دوستای عزیزم دعا کنید

من که دهانم سسس..! خشک شد انقد صفحه نخونده داشتم به خاطره این غیبت....

دوستای عزیزم دعا کنید..
شنیدم که فردا قراره 10 صفحه هورا اضافه بشه درسته آیا ؟؟؟!!! Big Grin
کیس نامبر : 2013AS4### / سفارت : آنکارا / ساکن: San Francisco /دریافت ویزا : 9 May
سلام دوستان من.

کاربران در حال بازدید این موضوع: zanganeh، 1 مهمان

عجب داستانيه اين قصه انتظار خدا نصيب گرگ بيابون نكنه چي برسه
آدميزاد

يعني فردا چي ميشه؟
Ankara
Burada hiçbir gitmez., Biz açıklık bekliyor

Tüm Güncel
Tümünü Temizle
Tüm İhraç
Tüm Departed
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
ساعت 4 بامداده
کاربران در حال بازدید این موضوع: mohammad fazli*، rose_2000، zanganeh، 1 مهمان

خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان