کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان همگی سلام و صبح عالیتون متعالی
میخواستم یه چیزی بگم مخصوصاً به دوستای عزیزم که از 100 روز به بالا در حال انتظار هستند، و مخصوصاً به اون دسته دوستای گلم که احساس میکنم یواش یواش داره این انتظاره اذیتشون میکنه، مهاجرای عزیزم همانند amiraryan،mnajafinobar،AsemanAbee،mehdididam،abloom_ma،habibi و غیره....
یکی از دلایلی که احساس میکنم شما و از جمله خود من رو یکم مکدر کرده اینه که داریم خودمون رو با بقیه فرایند اداری کیسها مطابقت میدیم. این کار صد در صد اشتباه و همین موضوع شده که هر هفته به خودتون و یا همسران گرامیتون نمیتونین توجیه خاصی رو عنوان کنین و هزارو یک فکر بد میکنیم. اما من یه سوال دارم مگه خدایی نکرده به خودتون شک دارین که میگین اگه کیلیر نشیم چی ؟ اگه شماره مون تا زمان باقیمانده رو سایت نیاد چی؟ و هزار تا چیهای دیگه....
بابا دوستان به خدا گیر کار ما فقط و فقط به خاطر همنام بودن احتمالیمون با اشخاص دیگه س، به خاطر اینه که پروسه ماها کمی طولانی شده. و بهتون قول میدم تا قبل از اینکه برنامه لاتاری 2013 نسخه ش پیچیده شه، همه مون کیلیر شدیم. چی فکر کردین مگه به خودمون شک داریم که مثلاً آره نکنه فلان کارو که کردیم اف بی آی فهمیده باشه یا نه !!! نه این چیزا که نیست ، پس بیخودی هی اما و اگر برای خودتون نسازین بابا الان ماکزیمم انتظارمون رسیده نزدیک 5 ماه (145) حالا یکم بیشتر یا کمتر، بچه ها فکر کنم یادتون رفته هنوز نزدیک به 5 ماه دیگه مونده تا پایان کار 2013(30سپتامبر). یعنی به اندازه 150 روز دیگه، نه نمیخوام بگم که آره حالا ماها باید تا بایقیمانده رو پر نکنیم ، نباید کیلیر بشیم Big Grin نه منظورم این نیست، منظورم اینه که به همین اندازه که صبر کردیم هنوز وقت داریم. پس تو رو خدا اول به خودتون، دوم به همسران عزیزتون دلداری بدید. بله انتظار خیلی خیلی سخته، سر همین انتظاری که دارم طی میکنم خودم به شخصه ضرر زیادی متحمل شدم، اما چاره چیه، با داغون کردن اعصاب خودمون و یا بقیه افراد خانواده که کاری پیش نمیره...
راستی اینو بگم به خدا قسم که خدا خیلی دوستمون داشته، بگین چرا؟ میبینم که چند تا پست عقبتر یکی میگه کاش مصاحبه م رو عقب تر مینداختم و آنروز نمیرفتم مصاحبه تا منم الان کیلیر میشدم، و یا یکی دیگه میگه نحسی 13 منو گرفته Big Grin ( بابا دوست عزیز من خودم 13 اسفند به دنیا اومدم، پس من باید الان برم خودم رو دار بزنم و بگم آها ،سر همینه که من کیلیر نشدم، و هزار تا بد و بیراه به خودم بگم عایا...) داشتم میگفتم که خدا خیلی دوستمون داشته چون در هر صورت کیس ماها چند نفر هر زمانی که کال میشدیم برای مصاحبه، بدونین گیر خودش رو میداشت. پس بریم خدا رو شکر کنیم که اوستا کریم برنامه ها رو طوری چید که ماهارو زود برای مصاحبه فراخوان کنند، تا به اندازه کافی وقت باشه این اف بی آی لعنتی پروسه ش تموم شه وگرنه که واویلا بود، پس آی کسانی که میگین کاش زود نمیرفتم و آی کسانی که میگین سیزدهم نحسه ، کجایین؟؟؟ خوب میشد تازه از الان به بعد میرفتیم برا مصاحبه و باز از الان به بعد فرایند اداریمون شروع میشد؟؟؟؟ ها بگین دیگه ؟
پس فقط بنده حقیر خواستم بگم که یادتون نره که حالا حالاها وقت هست و من قول مردونه میدم به همه تون که ایشالله همه مون به موقع ش کیلیر میشیم، به قول دوستی که میگه ببین شاید تو این مدتی که میبینی که بعد از 138 روز هنوز کیلیر نشدی یه اتفاق خوبی میخواد برات بیفته که اگه زودتر کیلیر شده بودی، نمیفتاد ... Big Grin Big Grin Wink
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-04-27 ساعت 11:48)mrbonbon نوشته:  دوستان همگی سلام و صبح عالیتون متعالی
میخواستم یه چیزی بگم مخصوصاً به دوستای عزیزم که از 100 روز به بالا در حال انتظار هستند، و مخصوصاً به اون دسته دوستای گلم که احساس میکنم یواش یواش داره این انتظاره اذیتشون میکنه، مهاجرای عزیزم همانند amiraryan،mnajafinobar،AsemanAbee،mehdididam،abloom_ma،habibi و غیره....
یکی از دلایلی که احساس میکنم شما و از جمله خود من رو یکم مکدر کرده اینه که داریم خودمون رو با بقیه فرایند اداری کیسها مطابقت میدیم. این کار صد در صد اشتباه و همین موضوع شده که هر هفته به خودتون و یا همسران گرامیتون نمیتونین توجیه خاصی رو عنوان کنین و هزارو یک فکر بد میکنیم. اما من یه سوال دارم مگه خدایی نکرده به خودتون شک دارین که میگین اگه کیلیر نشیم چی ؟ اگه شماره مون تا زمان باقیمانده رو سایت نیاد چی؟ و هزار تا چیهای دیگه....
بابا دوستان به خدا گیر کار ما فقط و فقط به خاطر همنام بودن احتمالیمون با اشخاص دیگه س، به خاطر اینه که پروسه ماها کمی طولانی شده. و بهتون قول میدم تا قبل از اینکه برنامه لاتاری 2013 نسخه ش پیچیده شه، همه مون کیلیر شدیم. چی فکر کردین مگه به خودمون شک داریم که مثلاً آره نکنه فلان کارو که کردیم اف بی آی فهمیده باشه یا نه !!! نه این چیزا که نیست ، پس بیخودی هی اما و اگر برای خودتون نسازین بابا الان ماکزیمم انتظارمون رسیده نزدیک 5 ماه (145) حالا یکم بیشتر یا کمتر، بچه ها فکر کنم یادتون رفته هنوز نزدیک به 5 ماه دیگه مونده تا پایان کار 2013(30سپتامبر). یعنی به اندازه 150 روز دیگه، نه نمیخوام بگم که آره حالا ماها باید تا بایقیمانده رو پر نکنیم ، نباید کیلیر بشیم Big Grin نه منظورم این نیست، منظورم اینه که به همین اندازه که صبر کردیم هنوز وقت داریم. پس تو رو خدا اول به خودتون، دوم به همسران عزیزتون دلداری بدید. بله انتظار خیلی خیلی سخته، سر همین انتظاری که دارم طی میکنم خودم به شخصه ضرر زیادی متحمل شدم، اما چاره چیه، با داغون کردن اعصاب خودمون و یا بقیه افراد خانواده که کاری پیش نمیره...
راستی اینو بگم به خدا قسم که خدا خیلی دوستمون داشته، بگین چرا؟ میبینم که چند تا پست عقبتر یکی میگه کاش مصاحبه م رو عقب تر مینداختم و آنروز نمیرفتم مصاحبه تا منم الان کیلیر میشدم، و یا یکی دیگه میگه نحسی 13 منو گرفته Big Grin ( بابا دوست عزیز من خودم 13 اسفند به دنیا اومدم، پس من باید الان برم خودم رو دار بزنم و بگم آها ،سر همینه که من کیلیر نشدم، و هزار تا بد و بیراه به خودم بگم عایا...) داشتم میگفتم که خدا خیلی دوستمون داشته چون در هر صورت کیس ماها چند نفر هر زمانی که کال میشدیم برای مصاحبه، بدونین گیر خودش رو میداشت. پس بریم خدا رو شکر کنیم که اوستا کریم برنامه ها رو طوری چید که ماهارو زود برای مصاحبه فراخوان کنند، تا به اندازه کافی وقت باشه این اف بی آی لعنتی پروسه ش تموم شه وگرنه که واویلا بود، پس آی کسانی که میگین کاش زود نمیرفتم و آی کسانی که میگین سیزدهم نحسه ، کجایین؟؟؟ خوب میشد تازه از الان به بعد میرفتیم برا مصاحبه و باز از الان به بعد فرایند اداریمون شروع میشد؟؟؟؟ ها بگین دیگه ؟
پس فقط بنده حقیر خواستم بگم که یادتون نره که حالا حالاها وقت هست و من قول مردونه میدم به همه تون که ایشالله همه مون به موقع ش کیلیر میشیم، به قول دوستی که میگه ببین شاید تو این مدتی که میبینی که بعد از 138 روز هنوز کیلیر نشدی یه اتفاق خوبی میخواد برات بیفته که اگه زودتر کیلیر شده بودی، نمیفتاد ... Big Grin Big Grin Wink

در تکمیل صحبتهای mrbonbon جان عرض کنم که ایشون راست میگه، بنده خودم افتخار انتظار 145 روز رو دارم یدک میکشم و تا رسیدن به صدر جدول دیگه راه زیادی در پیش ندارم Big Grin، و درسته که انتظار اذیتم میکنه ولی همیشه بعدش به این فکر می کنم که این یه قلم جز معدود چیزاییه که من هیچ کاری برای بهتر پیش رفتنش نمی تونم بکنم و همش دست خدا و آفیسر های خداست، حالا دوست داشته باشه ما رو می بره دوست نداشته باشه نمی بره. خلاص. روزی 10 دفعه هم سیس می چکم، 30 دفعه سایت ترکی، 50 دفعه انگلیسی. حتی شنبه یکشنبه ها که می دونم خبری نمیشه بازم چک میکنم Smile))))))))))))))))))))))))
کیس: 2013AS8XX، آنکارا، 2 نفریم، مصاحبه: W1- Dec 2012، کلیرنس: 03 جون با آپدیت قبلی Big Grin بعد از 184 روز
دوستان همگی سلام
یک سوال دارم میخواستم بدونم تاریخی که در سایت سفارت آمریکا در آنکارا در خصوص دریافت ویزا زده مربوط به مهلت گرفتن ویزا ست یا زمان ورود به آمریکا ممنون می شم من را راهنمایی کنید
تشکر کنندگان: shatsi ، b_argi ، sce ، رجبعلی ، mhb161
(2013-04-27 ساعت 09:57)abloom_ma نوشته:  
(2013-04-27 ساعت 00:00)bayat_r نوشته:  
(2013-04-26 ساعت 21:56)mehdididam نوشته:  
(2013-04-26 ساعت 19:57)abloom_ma نوشته:  
(2013-04-26 ساعت 18:19)raam12000 نوشته:  بچه هایی که 40-50 روزه کلیر میشین خیلی قدر کلیر شدنتون رو بدونین خیلی جیغ بزنین خیلی خوشحالی کنین چون ما میفهمیم که 40-50 روز یعنی چی . هرکاری کنین هرچقدر مهربون و با درک باشین بازهم مارو درک نمیکنین. بازم نمیتونین خودتون رو جای ما بذارین. جای ما این حس رو بفهمین که هر جمعه بعد از اعلام اسامی به همسرتون باخنده بگین بازم ما نبودیم که. بیخیال دیر و زود داره سوخت و سوز نداره و زل بزنین به چشماش به امید دیدن امید. ما هم یه کسایی هستیم مثل شما نه آپولو هوا کردیم نه گره ای تو زندگیمون هست فقط همونطور که با خوش شانسی قبول شدیم با بدشانسی کارمون گیر کرده. حالا دست و دلمون به کار و زندگی نمیره و روزارو میشمریم. نمیخواد خودتون رو جای ما بذارین جای خودتون جیغ بزنین و خوشحالی کنین. شاید خدا با خوشحالی شما مارو هم خوشحال کنهغ
سلام دوست عزیز......من و شما همدرد هستیم....خدائیش اینکه نوشتی دقیقا برای من و خانواده ام هم نیز صدق میکنه.....من و شما سنگ صبور هم هستیم......من وشما هر دو مشکلمون از یک جنس هست....اما دوست عزیز چه میشه کرد ....همین قدر که شادی دوستانمون را میبینیم شاد هستیم....فریادهای شادیشون به ما نفس دوباره میده....اشک شادیهاشون اشک غم را از دلهامون میبره....صدای هورررررررررررررررا آنها زنگ غم را از دلهامون پاک میکنه....آری دوست عزیزم تو تنها نیستی.....ما در کنار هم روزهای سخت را سپری میکنیم تا به فردای خوب و شادی بخش برسیم....فراموش نکن که چهارشنبه فریادهای شادی بخشی از هم وطنان عزیزمان به خاطر برنده شدنشان در لاتاری 2014 در مهاجر سرا طنین افکن میشود که دنیایی از شادی برای همه ما به ارمغان می آورد....و ما باید الگوی صبر این عزیزان برای فرداها باشیم...پس اگرچه سخت هست اما امید خودت را از دست نده .....امید تو برای من امیدواری میاره .....روزی در گوشه ای از این دنیا به یاد این ایام خواهیم خندید....ارادتمند شما با 137 روز انتظار
هم بندان عزیز ما رو یادتون نره !! امروز چند نفر از تو لیست ما رفتن ، خوش به حالشون و مبارکشون باشه ، آما ، ما تا آخر ایستاد ه ایم
به کوری چشم هر چی آدم !! که چه عرض کنم هر چی جونور بد قوله Big Grin

mehdididam،abloom_ma،raam12000 عزیز
واقعاً از شما دوستان بعیده اینجوری حرف زدن،بلند شید خجالت بکشید، به همین زودی؟ بابا ناشکری نکنید حالا یه دو روز عقب و جلو شده کلیر شدنتون این کارا چیه؟درسته من خودم این دوران رو نچشیدم اما تا حالا شده به بقیه آدمایی که تو این راه هستند فکر کنید؟ اون دوستمون که از زمان قبولی تا دریافت ویزا تو ترکیه و ابوظبی بوده چی باید بگه؟اون دوستمون که پسرش رو گذاشته تو کشور غریب و اومده تا کلیر بشند و برن چی باید بگه؟
بابا خدا شما رو انتخاب کرده و تموم.شماها همتون میرید اونور دنیا و یه روزی حسرت این روزهای از دست رفته به دلواپسی رو میخورید. حالا زمان رفتنتون یک کم دیرتر شده. اصلاً فکر کنید ویزا دارید و تا دو ماه دیگه بلیط گیرتون نیومده...
دوستای گلم صبر داشته باشید...شما برای بدنیا اومدن بچه تون 9 ماه صبر میکنید و خوشحالید...حالا دو سه ماه هم برای این موهبت الهی صبر کنید و از یاس و ناامیدی حرفی نزنید....قول بدید که از این لحظاتتون لذت ببرید...
دوستتون دارم
دوست عزیز سلام.....از اظهار لطف شما سپاسگزارم....اما نفهمیدم از چه چیزی باید خجالت بکشم....شما اگر پست های مرا بخوانید خواهی دید که همگی از امید و صبور بودن حکایت میکند.
به نظر من شما درست می فرمائید که دوستانی در قبل بوده اند و هم اکنون نیز هستند که شرایطی سخت تر را تجربه کرده اند و کلیر شدند.....اما بزرگوار شما که خدا را شکر یک ضرب ویزا گرفته ای آیا از دوران انتظار تجربه ای داری؟ آیا اکنون که من و سایر دوستان را به خجالت کشیدن امر میکنی آیا میدانی 138 روز انتظار و هر روز بز صفحه کامپیوتر خیره شدن و کلید رفرش را زدن چه حسی دارد؟آیاتجربه کرده ای که تمام برنامه های زندگیت در این ایام پا در هواست؟آیا حس بلاتکلیف بودن را در چهره همسرت دیده ای؟ آیا بلا تکلیفی فرزندانت را برای سال تحصیلی آینده تجربه کرده ای؟ و دهها آیا دیگر که در این اینجا مجال گفتن نیست ..نه دوست عزیزم به نظر من محال است کسی که در این راستا انتظار نکشیده بتواند این مقوله را احساس کند....آری دوست عزیز سواره ..هرگز خبر از پیاده ندارد......اما من همچون پست های قبلی که گذاشتم اعتقاد راسخ بر این دارم که ما باید صبر کنیم و همچنان امیدوار باشیم....ما همچنان میخندیم و به آینده دل بسته ایم.....ما از بقیه انرژی میگیریم و موظف هستیم و بر خود تکلیف میدانیم به دیگران امید دهیم...اگرچه 138 روز منتظر ماندیم و معلوم نیست چقدر دیگر انتظار بکشیم...اما بر وظیفه خود در این تاپیک واقف بوده و هرگز یاس و نا امیدی به خود و دیگران راه نمیدهیم...اگر الان هم جمله ای نوشته شد در جواب شما سرور گرامی بود و بس...به هر بار دیگر از لطف شما به خود و سایر منتظران ممنون هستم و مطمئنم شما بهترینها را برای ما میخواهید....درود بر همه منتظران با هر تعداد روز انتظار....با ارزوی بهترین ها برای کلیر شده ها.....و هورررررررررررررررررررررا بر سرورانی که یک ضرب ویزا گرفتند.....
دوست عزیزم ای اسطوره ی صبر ومقاومت و ای بمب انرژی مثبت
به خدا زمان کلیر شدن شما از ته دل جشن میگیرم!!!
من این انتظار جان کاه رو 37 روز تجربه کردم و وقتی فکرشو میکنم شما 100 روز بیشترتجربه کردیدو همچنان در حال تجربه اید تا مغز استخوانم میسوزه!!
ای کاش کاری از دستمون بر میومد تا از دل و جون انجام میدادم!!
این دوستمون هم قصد دلداری داشتن ،من مطمئنم! تو رو خدا ناراحت نشین!
دیروز از پست raam12000 واقعا گریه ام گرفت وامروز از پست شما!! هر چند که شما همیشه سرشار از امیدی و درستش هم همینه و انشاا.. این صبوری به نتیجه شیرینی ختم میشه، ولی بازم وصف خونه و خونواده و بلاتکلیفی اهل وعیال واقعا برای من غیر قابل تحمله!
شاید باور نکنین الان اشکام نمیزارن درست تایپ کنم اگه غلط داشتم ببخشید، ولی از ته دلم دعا میکنم آخر هفته دیگه که برمیگردم، هوراهای رنگی شما ها رو که از چند روز قبل کشیدین ببینم!!
شما راست میگین الان سواره ایم و شماپیاده ! و متاسفانه نمی تونیم ترکمون هم کسی رو سوارکنیم! اما از ته دلم آرزومیکنم وقتی به سلامتی هممون رفتیم اونور بتونیم دست دوستای عزیزمون رو بگیریم و اگه جایی پنچر شدن بتونیم ترکمون سوارشون کنیم!!Big Grin
القصه! سه شنبه عازم دبی هستم حتما گله ی آفیسرهای کم کار و بی لیاقت آنکارا و ایروان رو بهشون میکنم ودر موردکیس های ژانویه هم میگم که اگه نمی تونن توی عیدشون کارکنن، خوب مصاحبه نزارن دیگه!!!
حالا تو روخدا دیگه ناراحت نباشید و بازم مثل همیشه بمب انرژی باشید!!
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
(2013-04-27 ساعت 12:29)kambiz73 نوشته:  دوستان همگی سلام
یک سوال دارم میخواستم بدونم تاریخی که در سایت سفارت آمریکا در آنکارا در خصوص دریافت ویزا زده مربوط به مهلت گرفتن ویزا ست یا زمان ورود به آمریکا ممنون می شم من را راهنمایی کنید
دوست عزیز تاریخی که می فرمائید زمانی هست که مهلت دارید برید و ویزاتون را از سفارت بگیرید
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: b_argi ، bayat_r ، amir82 ، mnajafinobar ، رجبعلی ، yalda91 ، lonelyman ، ایلیا8118 ، Ali.US ، homayoon13 ، mhb161

دوست عزیز مربوط به گرفتن ویزاست ولی هرچه زودتر برید ویزاتونو بگیرید خیالتون راحت تره یعنی از دوشنبه تا پنجشنبه بین ساعت 10:30 تا 12:30 ولی حتما روزهای کاری احتمالا 3 تا 4 روز هم از دادن پاسپورتاتون و پرینت CSC به سفارت و دریافت ویزاتون از PTT تعیین شده زمان می بره
موفق باشید
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: abloom_ma ، nirvana_kobin ، b_argi ، Gerdoo ، mnajafinobar ، رجبعلی ، sce ، myou ، lonelyman ، rezagh ، majorsoly ، KOUROSHAVIN ، homayoon13 ، rozelo ، mhb161
سلام از دوستان كسي مي دونه تا زمان كلير شدن ميشه آدرس پستي csc را تغيير داد يا نه؟
تشکر کنندگان: b_argi ، mnajafinobar ، رجبعلی ، sce

دوست خوبم آن تاریخ آخرین فرصت برای گرفتن ویزاستSmile
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: ASALI ، mlo ، b_argi ، Gerdoo ، s.s.h ، mnajafinobar ، رجبعلی ، rezagh ، KOUROSHAVIN ، homayoon13 ، mhb161
(2013-04-27 ساعت 13:26)aminkhoshgeleh نوشته:  سلام از دوستان كسي مي دونه تا زمان كلير شدن ميشه آدرس پستي csc را تغيير داد يا نه؟

نه تنها تا زمان کلیر شدن بلکه تا زمانی که پاسپورت را جهت تحویل ویزا میدهید میتوانید ادرس را عوض کنید.
شماره کیس: 2013AS3XXX ، رویت قبولی:1 ، می کنسولگری:آنکارا ،تعداد کیس: 3 نفر، ارسال فرم:بار اول May ،بار دوم Sep ، تاریخ مصاحبه 7ّ Feb , ,کلیرنس 28 june وتاریخ ورود july 2013 ساکن پلینو - تگزاس
(2013-04-27 ساعت 12:43)ikamaly نوشته:  
(2013-04-26 ساعت 19:57)abloom_ma نوشته:  سلام دوست عزیز......من و شما همدرد هستیم....خدائیش اینکه نوشتی دقیقا برای من و خانواده ام هم نیز صدق میکنه.....من و شما سنگ صبور هم هستیم......من وشما هر دو مشکلمون از یک جنس هست....اما دوست عزیز چه میشه کرد ....همین قدر که شادی دوستانمون را میبینیم شاد هستیم....فریادهای شادیشون به ما نفس دوباره میده....اشک شادیهاشون اشک غم را از دلهامون میبره....صدای هورررررررررررررررا آنها زنگ غم را از دلهامون پاک میکنه....آری دوست عزیزم تو تنها نیستی.....ما در کنار هم روزهای سخت را سپری میکنیم تا به فردای خوب و شادی بخش برسیم....فراموش نکن که چهارشنبه فریادهای شادی بخشی از هم وطنان عزیزمان به خاطر برنده شدنشان در لاتاری 2014 در مهاجر سرا طنین افکن میشود که دنیایی از شادی برای همه ما به ارمغان می آورد....و ما باید الگوی صبر این عزیزان برای فرداها باشیم...پس اگرچه سخت هست اما امید خودت را از دست نده .....امید تو برای من امیدواری میاره .....روزی در گوشه ای از این دنیا به یاد این ایام خواهیم خندید....ارادتمند شما با 137 روز انتظار
هم بندان عزیز ما رو یادتون نره !! امروز چند نفر از تو لیست ما رفتن ، خوش به حالشون و مبارکشون باشه ، آما ، ما تا آخر ایستاد ه ایم

واقعاً از شما دوستان بعیده اینجوری حرف زدن،بلند شید خجالت بکشید، به همین زودی؟ بابا ناشکری نکنید حالا یه دو روز عقب و جلو شده کلیر شدنتون این کارا چیه؟درسته من خودم این دوران رو نچشیدم اما تا حالا شده به بقیه آدمایی که تو این راه هستند فکر کنید؟ اون دوستمون که از زمان قبولی تا دریافت ویزا تو ترکیه و ابوظبی بوده چی باید بگه؟اون دوستمون که پسرش رو گذاشته تو کشور غریب و اومده تا کلیر بشند و برن چی باید بگه؟
بابا خدا شما رو انتخاب کرده و تموم.شماها همتون میرید اونور دنیا و یه روزی حسرت این روزهای از دست رفته به دلواپسی رو میخورید. حالا زمان رفتنتون یک کم دیرتر شده. اصلاً فکر کنید ویزا دارید و تا دو ماه دیگه بلیط گیرتون نیومده...
دوستای گلم صبر داشته باشید...شما برای بدنیا اومدن بچه تون 9 ماه صبر میکنید و خوشحالید...حالا دو سه ماه هم برای این موهبت الهی صبر کنید و از یاس و ناامیدی حرفی نزنید....قول بدید که از این لحظاتتون لذت ببرید...
دوستتون دارم
دوست عزیز سلام.....از اظهار لطف شما سپاسگزارم....اما نفهمیدم از چه چیزی باید خجالت بکشم....شما اگر پست های مرا بخوانید خواهی دید که همگی از امید و صبور بودن حکایت میکند.
به نظر من شما درست می فرمائید که دوستانی در قبل بوده اند و هم اکنون نیز هستند که شرایطی سخت تر را تجربه کرده اند و کلیر شدند.....اما بزرگوار شما که خدا را شکر یک ضرب ویزا گرفته ای آیا از دوران انتظار تجربه ای داری؟ آیا اکنون که من و سایر دوستان را به خجالت کشیدن امر میکنی آیا میدانی 138 روز انتظار و هر روز بز صفحه کامپیوتر خیره شدن و کلید رفرش را زدن چه حسی دارد؟آیاتجربه کرده ای که تمام برنامه های زندگیت در این ایام پا در هواست؟آیا حس بلاتکلیف بودن را در چهره همسرت دیده ای؟ آیا بلا تکلیفی فرزندانت را برای سال تحصیلی آینده تجربه کرده ای؟ و دهها آیا دیگر که در این اینجا مجال گفتن نیست ..نه دوست عزیزم به نظر من محال است کسی که در این راستا انتظار نکشیده بتواند این مقوله را احساس کند....آری دوست عزیز سواره ..هرگز خبر از پیاده ندارد......اما من همچون پست های قبلی که گذاشتم اعتقاد راسخ بر این دارم که ما باید صبر کنیم و همچنان امیدوار باشیم....ما همچنان میخندیم و به آینده دل بسته ایم.....ما از بقیه انرژی میگیریم و موظف هستیم و بر خود تکلیف میدانیم به دیگران امید دهیم...اگرچه 138 روز منتظر ماندیم و معلوم نیست چقدر دیگر انتظار بکشیم...اما بر وظیفه خود در این تاپیک واقف بوده و هرگز یاس و نا امیدی به خود و دیگران راه نمیدهیم...اگر الان هم جمله ای نوشته شد در جواب شما سرور گرامی بود و بس...به هر بار دیگر از لطف شما به خود و سایر منتظران ممنون هستم و مطمئنم شما بهترینها را برای ما میخواهید....درود بر همه منتظران با هر تعداد روز انتظار....با ارزوی بهترین ها برای کلیر شده ها.....و هورررررررررررررررررررررا بر سرورانی که یک ضرب ویزا گرفتند.....
من این انتظار جان کاه رو 37 روز تجربه کردم و وقتی فکرشو میکنم شما 100 روز بیشترتجربه کردیدو همچنان در حال تجربه اید تا مغز استخوانم میسوزه!!
دیروز از پست raam12000 واقعا گریه ام گرفت وامروز از پست شما!! هر چند که شما همیشه سرشار از امیدی و درستش هم همینه و انشاا.. این صبوری به نتیجه شیرینی ختم میشه، ولی بازم وصف خونه و خونواده و بلاتکلیفی اهل وعیال واقعا برای من غیر قابل تحمله!
شاید باور نکنین الان اشکام نمیزارن درست تایپ کنم اگه غلط داشتم ببخشید، ولی از ته دلم دعا میکنم آخر هفته دیگه که برمیگردم، هوراهای رنگی شما ها رو که از چند روز قبل کشیدین ببینم!!
شما راست میگین الان سواره ایم و شماپیاده ! و متاسفانه نمی تونیم ترکمون هم کسی رو سوارکنیم! اما از ته دلم آرزومیکنم وقتی به سلامتی هممون رفتیم اونور بتونیم دست دوستای عزیزمون رو بگیریم و اگه جایی پنچر شدن بتونیم ترکمون سوارشون کنیم!!Big Grin
القصه! سه شنبه عازم دبی هستم حتما گله ی آفیسرهای کم کار و بی لیاقت آنکارا و ایروان رو بهشون میکنم ودر موردکیس های ژانویه هم میگم که اگه نمی تونن توی عیدشون کارکنن، خوب مصاحبه نزارن دیگه!!!
سلام :
فکر کردم من از غافله عقب هستم . منم 8 ژانویه مصاحبه داشتم تا الانم هیچ خبری نیست ، نامردا یه بارم آپدیتم نکردن منم برای اینکه روشونو کم کنم یه ایمیل هم نزدم ، منم دقیقا مثل شما بلاتکلیفم و نمیدونم سال آینده فرزندمو ثبت نام کنم یا نه ولــــــــــــــــــــــــــــی از اونجا که خدا کاراشو نصف و نیمه می زاره امید شدید دارم که بالاخره این انتظار یه روزی آنقدر شیرین میشه که در آینده دلم برای تجربه مجددش تنگ میشه .
پس نگذارید کام بقیه و مخصوصا خودتون تلخ بمونه به امید فردای شیرین.
شماره کیس **2013as6 *مصاحبه 8 ژانویه * آنکارا * کلیرنس * منتظر سرا * 3 نفر
(2013-04-27 ساعت 14:13)maryam218 نوشته:  ستان سلام
اگرعزیزی درمورد شمارهای ستاره دار مطلبی می داند،لطف نماید وکاملا تشریح کند.
چون فکرمی کنم درمورد این موضوع مطلبی بصورت کامل عنوان نشده است. تشکر
دوست عزیزم میتونین به صفحه اول تاپیک، اولین مولفه در امضاء دوست محترممون sayeh_m مامان سایه
اطلاعات کلیرنس و به لینک http://mohajersara.com/thread-5637-post-...#pid278717
مراجعه کنین. موفق باشین.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: رجبعلی ، yalda91 ، sce ، Saeedv13 ، tajhizgaran ، payam62 ، sayeh_m ، homayoon13 ، mhb161
سلام :
فکر کردم من از غافله عقب هستم . منم 8 ژانویه مصاحبه داشتم تا الانم هیچ خبری نیست ، نامردا یه بارم آپدیتم نکردن منم برای اینکه روشونو کم کنم یه ایمیل هم نزدم ، منم دقیقا مثل شما بلاتکلیفم و نمیدونم سال آینده فرزندمو ثبت نام کنم یا نه ولــــــــــــــــــــــــــــی از اونجا که خدا کاراشو نصف و نیمه می زاره امید شدید دارم که بالاخره این انتظار یه روزی آنقدر شیرین میشه که در آینده دلم برای تجربه مجددش تنگ میشه .
پس نگذارید کام بقیه و مخصوصا خودتون تلخ بمونه به امید فردای شیرین.
شماره کیس **2013as6 *مصاحبه 8 ژانویه * آنکارا * کلیرنس * منتظر سرا * 3 نفر
(2013-04-27 ساعت 10:51)mohammad fazli نوشته:  دوستان يك سوالي واسم پيش اومده!!!
سايت تركي و انگليسي كه كيس هاي كلير شده را نشون ميده چرا دوباره برگشته رو 18april آپديتش!!!!
چك كنيد شما!!!! دوستاني كه كلير شدن يكبار ديگه چك كنن

نه دوست عزیز همون 26 آپریله:http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/english/immigrant_admin_processing.html
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
تشکر کنندگان: رجبعلی ، mnajafinobar ، sce ، lonelyman ، Soap McTavish ، mhb161
دوسنان ژانویه ای ..... یادتونه هفته ی پیش رزا کلیر شد من گفتم گره از کار ژانویه ای ها باز شده و بالاخره یکیمون کلیر شد؟ این هفته هم خودم کلیر شدم ... خوبیش اینه که رزا انکارا بود و من یروان پس کارامون خدا رو شکر رو روال برگشته و به زودی کلیر میشین.... بزرگواران قدیمی تر هم خودشون بهتر میدونن که نوبت اون ها از کسایی که تو اواخر مارچ و اپریل مصاحبه شدن زودتره ... یه جورایی داره زمان برمیگرده به عقب و الان از ژانویه های ها شروع شده...
انرژی مثبت داشته باشین مثل این... ما هم در کنار شما هستیم
[عکس: nperecupjggxsratb3oh.png]
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
(2013-04-27 ساعت 12:43)ikamaly نوشته:  
(2013-04-26 ساعت 19:57)abloom_ma نوشته:  سلام دوست عزیز......من و شما همدرد هستیم....خدائیش اینکه نوشتی دقیقا برای من و خانواده ام هم نیز صدق میکنه.....من و شما سنگ صبور هم هستیم......من وشما هر دو مشکلمون از یک جنس هست....اما دوست عزیز چه میشه کرد ....همین قدر که شادی دوستانمون را میبینیم شاد هستیم....فریادهای شادیشون به ما نفس دوباره میده....اشک شادیهاشون اشک غم را از دلهامون میبره....صدای هورررررررررررررررا آنها زنگ غم را از دلهامون پاک میکنه....آری دوست عزیزم تو تنها نیستی.....ما در کنار هم روزهای سخت را سپری میکنیم تا به فردای خوب و شادی بخش برسیم....فراموش نکن که چهارشنبه فریادهای شادی بخشی از هم وطنان عزیزمان به خاطر برنده شدنشان در لاتاری 2014 در مهاجر سرا طنین افکن میشود که دنیایی از شادی برای همه ما به ارمغان می آورد....و ما باید الگوی صبر این عزیزان برای فرداها باشیم...پس اگرچه سخت هست اما امید خودت را از دست نده .....امید تو برای من امیدواری میاره .....روزی در گوشه ای از این دنیا به یاد این ایام خواهیم خندید....ارادتمند شما با 137 روز انتظار

دوستتون دارم

بازم خوش به حال شما كه با اعتقادات مذهبي و انرژي و اينجور چيزها تحمل اين روزها براتون راحتتر ميشه,حالا كي درد منو ميفهمه با نزديك 180 روز بلابكليفي در همه زمينه ها بدون هيچ اعتقاد و پشت گرمي...باور كنيد فاصله 140 روز تا 180 روز فقط 40 روز نيست,وقتي روزاي انتظارت از 120و130 ميره بالا ديگه هر روزش عمري و افكار و احتمالات بد به شكل تصاعدي زياد ميشه و ازارت ميده,از ته قلبم اميدوارم هيچ كدومتون به اين تعداد روزها نرسيد.ضمنا با عذر خواهي از دوستايي كه فقط انرژي مثبت ميخوان بايد بگم گاهي كسايي مثل من كه تو اين حد از بلاتكليفي و عذاب هستن نياز دارن يكم درد دل كنن تا شايد يكم خالي و سبك شن ,پس با بزرگواري خودتون يكم اين صحبتهاي ظاهرا منفي ما رو تحمل بفرماييد ..............با ارزوي كلير شدن همه دوستان

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان