موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-30 ساعت 14:44)unique نوشته: (2013-04-30 ساعت 13:39)آرش کمانگیر نوشته: [quote='MEHDIREZAEI' pid='322058' dateline='1367311211']
دوستان بهتر نيست اين تاپيك به سه قسمت تقسيم بشه تا بتونيم راحتتر در مورد كليرنس هر سفارت بحث كنيم
من اينجا به دنبال پست دوستان ابوظبي مي گردم ولي از 4 تا 5 صفحه فقط يكي دو تا پست به ا ابوظبي مربوط ميشه
سلام دوست عزیز .من مصاحبم ابوظبی بوده اگه کمکی میتونم بکنم در خدمتم.اگرم میخوای بچه های ابوظبی و بشناسی میتونی تو منتظر سرا مشخصاتشونو ببینی .در ضمن اگر هم اسمت تو منتظر سرا نیست لطف کن به امیر مهاجر مشخصاتتو بدی تا به لیست منتظر سرا اضافه شی .
من وهمسرم هم هفته اول آپریل ابوظبی مصاحبه داشتیم و کلیرنس خوردیم.
کیس من فقط همون روز مصاحبه اما همسرم دو روز بعد هم آپدیت شد.
من هم فکر می کنم آمار و اطلاعات در مورد روند کلیرنس در ابوظبی به اندازه آنکارا نیست.
منم کلا 3 بار آپدیت شدیم .یکبار که ایمیل زدم دفعه دوم یک روز قبل از کلیر شدن بود و دفعی سوم زمانی بود که کلیر شدم.البته دفعه جهارمی هم آپدیت شدم که اونم ویزام ایشود شده بود.نگران نباشید.
تاریخ مصاحبه :19 فوریه 2013،سفارت ابوظبی ،کلیر:10 آوریل2013 ،هزینه:7 میلیون تومان مقصد:هیوستون که با این در اگر در بند در مانند در مانند
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-30 ساعت 18:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-30 ساعت 19:33 توسط pooyash.)
کیس نامبر: 2013AS39##، دو نفر، رویت قبولی: 1 می 2012 ، ارسال فرمها : 20 می با آرامکس، مصاحبه: w3 فوریه، آنکارا، برگه صورتی,کلیر ۸ می
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-30 ساعت 18:41)iman83 نوشته: (2013-04-30 ساعت 14:44)unique نوشته: (2013-04-30 ساعت 13:39)آرش کمانگیر نوشته: [quote='MEHDIREZAEI' pid='322058' dateline='1367311211']
دوستان بهتر نيست اين تاپيك به سه قسمت تقسيم بشه تا بتونيم راحتتر در مورد كليرنس هر سفارت بحث كنيم
من اينجا به دنبال پست دوستان ابوظبي مي گردم ولي از 4 تا 5 صفحه فقط يكي دو تا پست به ا ابوظبي مربوط ميشه
سلام دوست عزیز .من مصاحبم ابوظبی بوده اگه کمکی میتونم بکنم در خدمتم.اگرم میخوای بچه های ابوظبی و بشناسی میتونی تو منتظر سرا مشخصاتشونو ببینی .در ضمن اگر هم اسمت تو منتظر سرا نیست لطف کن به امیر مهاجر مشخصاتتو بدی تا به لیست منتظر سرا اضافه شی .
من وهمسرم هم هفته اول آپریل ابوظبی مصاحبه داشتیم و کلیرنس خوردیم.
کیس من فقط همون روز مصاحبه اما همسرم دو روز بعد هم آپدیت شد.
من هم فکر می کنم آمار و اطلاعات در مورد روند کلیرنس در ابوظبی به اندازه آنکارا نیست.
منم کلا 3 بار آپدیت شدیم .یکبار که ایمیل زدم دفعه دوم یک روز قبل از کلیر شدن بود و دفعی سوم زمانی بود که کلیر شدم.البته دفعه جهارمی هم آپدیت شدم که اونم ویزام ایشود شده بود.نگران نباشید.
بچه ها من آپدیت نگاه نمیکنم فقط میرم تو همون سایتی که آفیسر تو ابوظبی داد کیسمو وارد میکنم .فقط اگه خبری بشه همونجا اعلام میشه بهم یا کار دیگه باید کنم؟
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
آخر هفته و خبرای خوب خوب و ویزاهای خوشکل خوشکل در راهه. واسه همه دوستای گل مهاجرسرا یه عالمه دعاهای خوب و انرژیهای مثبت دارم.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2013AS51XX
نامه های سری اول 14,may, 2012
کارنت شدن 10.1.2013
مصاحبه هفته اول مارچ ایروان، برگه آبی
تمیز شده مورخ 11 جولای 2013 
مقصد: هیوستن، تگزاس
کل هزینه ها با احتساب بلیط رفت و برگشت به آمریکا و دو بار رفتن به ارمنستان برای ویزا حدود 12 میلیون تومان (هزینه دلار 3200 تومان در نظر گرفته شد)
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
60 روز انتظار برای کلیرسنس+کلی برای کارنت شدن+کلی استرس برای قبول شدن ....... بازم مثل کوه واستادم البته کوه که چه عرض کنم الان دیگه مثل تپه .... خدا به همه منتظران صبر و لذت رسیدن به هدف را آسان بفرماید بلند بگو آمین.... بکوب کف قشنگرو به افتخار روزای شیرین بعد این روزای استرس زا.....
شماره کیس:2013AS36XX/تاریخ رویت قبولی:2012 May/کنسولگری:Ankara
مصاحبه:march / نتیجه مصاحبه:برگه صورتی.تاريخ کلير شدن برابر با سالگرد قبولى
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-30 ساعت 22:52)SabreAyob نوشته: [quote='fariba_a' pid='322606' dateline='1367339139']
[quote='SabreAyob' pid='322459' dateline='1367330921']
[quote='babak_1363' pid='321828' dateline='1367295441']
[quote='maryami2k4' pid='321316' dateline='1367258117']
فريباي عزيز كيس من خانوادگيست F2A و در تاريخ 12 مارچ 2013 پس از حدود 240 روز پس از مصاحبه كلير شدم كه تحملش واقعا صبر ايوب ميخواست.جالبه كه همزمان يك نامه عذرخواهي هم از طرف سفارت بدليل طولاني شدن پروسه برام ايميل شد.با توجه به همزماني اين كليرانس با روزهاي آخر اسفند و گرفتاري كاري مخصوص اون روزها من براي سه هفته بعد از تازيخ كليرانس به آنكارا رفتم و برگه آبي وپاسپورت و مديكال بروز شده ام رو تحويل دادم و از روزي بعد در هتل به انتظار پاس و ويزا در لابي نشستم.روز اول و دوم در سايت سيس آپديت شدم ولي ايشو نشدم تا اينكه روز سوم عصر ساعت 5:30 عصر از لابي تماس گرفتند كه UPSآمده در حالي كه من ميدونستم اصولا اين پست تا ساعت 4 عصر كار ميكنه.خلاصه كه بصورت نيم سكته آمدم پايين و ديدم كه پاس به همراه يك برگ جديد Administrativeداخلش بدون هيچ توضيحي ارسال شده.خلاصه كه تا يك ساعت كاملا دنيا بدور سرم چرخ ميزد.
همون شب با كمك دوستان نازنيني كه در هتل بودند كه در اينجا صميمانه ازشون سپاسگزاري ميكنم يك نامه به سفارت ايميل كردم و توضيح خواستم.
فرداش خيلي زود جواب دادند كه:
We understand your situation and feel deeply sorry for the long waiting period. In some cases, we come across with multiple processes and yours is one of them. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site.
و روز بعد هم وبسايت فقط به اين دليل آپديت شد كه كيس من رو پاك كنند.
(5April)
طبق پزسو جوهاي من ظاهرا اين مورد چهارمي بوده كه امسال به اين شكل در آنكارا رخ داده و به نظز مي آد بدليل فشردگي كاري در آنكاراست و بوضوح اين دوستان بدون پذيزفتن مسووليت خطايي كه مرتكب شده بودند فقط اظهار تاسف كردند.خدا همه رو به راه راست هدايت كنه
!!!
خلاصه كه بعنوان نقر اول در ليست منظز سرا كماكان ميدان داري ميكنم.
آرزو ميكنم بزودي همگي اين مرحله با صبوري و با تمركز انرژي روي مراحل مهم بعدي طي كنيم.ببخشيد اگه طولاني شد قررررربونه همگي.
زت زياد
امیدوارم زودتر کلیر شید ...
خیلی غمگین شدم ...شورش رو در اورده این آنکارا. کلیر کردنشون هم با حالگیریه واللااااااه به غرعاااااان ...
امیدوارم این 2014 ای های همشون برن ابوظبی رو انتخاب کنند که گیر این آنکارای بی نظم و ظالم و حالگیر نیوفتند .
حالا همه با هم یه دعای آخر شب می کنیم ...
" خدایای ما را هر چه زودتر به طور کامل و درست و بی نقص کلیییییییییییییییییییییییییییییییر بفرما و از عذاب های بعد از آن دور بنما و از این تاپیک بیرون بیاندازمان "
مصاحبه:آنکارا Nov.w2.کلیرنس 2 نفر بعد از 184 روز و یک نفر بعد از 287.تاریخ دریافت ویزاها: ...... تعداد:3